Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Dokter Freud

Oss , Nederland

Permanent gesloten

60 minuten

2 - 6

12 jaar

Lees reviews

Meer over Dokter Freud

Bij Dokter Freud dien je binnen 60 min te ontsnappen uit zijn kamer. Lukt je dit niet? Dan zal jouw lichaam of bepaalde lichaamsdelen worden gebalsemd en worden geplaatst in het wassenbeeldenmuseum. Verdere informatie is uiterst geheim. Aan jou om daar achter te komen door er heen te gaan.

Deze kamer is overgenomen van Escaperoom Oss.

 


Thema's

Klassiek

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

1 likes

18 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Rusheuvelstraat 5
5346 JH, Oss
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

10 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

kaibouterkaibouterEscaperLid sinds: 24 februari 2019 (85 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 november 2019

bagger

Wat een prut kamer. Echt veel te klein voor 6 man je staat elkaar in de weg die absoluut niet grappig of vermakelijk is. Je wordt gek van elkaar en je kan nergens heen. Weinig originele puzzels. Ik heb letterlijk niks kunnen doen omdat ik niet toevallig voor een puzzel stond. De "ontsnapping" is anticlimactisch. Laten we zeggen dat het meest positieve was dat ik genoten heb van de mensen waar ik mee was :-D


3

Sfeer: 3.0

Spelbeleving: 3.5

Service: 8.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goeie vraag?
 • vrijwel alles

 

corlijncorlijnEscaperLid sinds: 30 mei 2019 (72 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 november 2019

Een 'erbij' kamer

Dit is typisch zo'n kamer die niet de core business is van de vestiging. Hij zit in een bowlingcentrum en de voorbespreking vindt plaats in de bar naast de kamer. Bij ons stond er toevallig formule 1 op, waardoor er veel herrie was. Gelukkig zetten ze het toen wij begonnen wat zachter zodat we er in de kamer geen last van hadden.
De kamer was best aardig, maar niks hoogstaands. Voor de bowlingbaan is het ff wat inkomsten erbij en voor ons was het ff een escape room erbij.


Reactie door Your Escape Room

13 november 2019

Goedemorgen, Ik zou graag met u in contact komen over uw review. Wij vinden het jammer dat u heeft ervaren als dat het voor extra inkomsten is. Zou u contact met ons op kunnen komen via yourescaperoom@outlook.com of 0641583821 Met vriendelijke groet Your Escape Room Stephanie Taal


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: bussumse hangjongeren

Ontsnapt: Ja  53:00 min


 • Prima
 • Niet meer dan prima

 

nielstegnielstegEscape ApprenticeLid sinds: 9 september 2019 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 september 2019

uitdagende kamers.

Op 08-09-19 speelden we met team Escaperoom Aalten Dokter Freud. De beheerster ontving ons zelf en na wat kletsen vooraf speelden we deze escape. Persoonlijk vond ik deze room leuk om te spelen. Er was niet veel electronica wat ik soms bij andere rooms te overheersend aanwezig vind. Het gaat hier echt om puzzeltjes oplossen, codes maken en slotjes openen. Misschien zijn het wel wat veel puzzels voor een kleinere groep maar dat is mijn gevoel. We waren met 5 en het was al aardig veel. De inrichting is goed gemaakt. Het bevat props uit het wereldje waarin het verhaal zich afspeelt. Van tevoren krijg je een goede introductie. Puzzels zijn hier en daar wel lastig maar de hints hielpen ons goed verder.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Introductie
 • Leuke inrichting
 • Veel slotjes

 

melissarobmelissarobJunior EscaperLid sinds: 18 augustus 2019 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 augustus 2019

Tegenvaller

We vonden het veel geld voor een matige kamer. Het meisje dat ons begeleidde deed het voor de eerste keer zelfstandig en we hadden het idee dat we haar minder nerveus moesten maken dan andersom. Daarbij kan van zo'n meisje dan ook geen goede begeleiding verwachten. Kamer was op zich oké, de hints niet, waardoor we er voor geen meter doorheen kwamen. Aangezien wij correcte capabele begeleiding erg belangrijk vinden, is deze kamer ons inziens dan ook absoluut geen aanrader.


4

Sfeer: 2.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 2.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • begeleiding
 • sfeer

 

Cupido79Cupido79EscaperLid sinds: 30 juli 2017 (57 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 april 2019

Welkom bij Dr Freud

Kamer ziet netjes uit , leuk filmpje word afgespeeld en je mag beginnen , we zaten lekker in de flow puzzels waren logisch. We hebben ons goed vermaakt het is een leuke beginners kamer.
Service en ontvangst is super !


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: Familie0416

Ontsnapt: Ja


 • In the flow
 • Service van de gamemaster
 • Leuke beginners kamer

 

sebastiaan_bouwhuissebastiaan_bouwhuisEscaperLid sinds: 30 juli 2017 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 april 2019

De dokter

Oo deze locatie zitten 2 kamers waarvan wij deze als eerste speelde vandaag.

In onze ogen een leuke beginners kamer met slootjes die bijna allemaal 4 cijferig waren dit zorgde soms voor wat verwarring.verder leuk gespeeld en binnen de tijd ontsnapt.

Wel vertelde de eigenaars dat ze nog wat veranderingen door wilde voeren in de kamer om hem zo uit het "beginners" segment te krijgen.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: Familie0416

Ontsnapt: Ja

 

ivangroenivangroenEscape ExpertLid sinds: 6 oktober 2018 (75 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 september 2019

Goede begin Kamer

Kamer ziet netjes uit , Begint met een intro, en dan mag je beginnen, wel wat slotjes, maar zeker ook wat andere puzzles, ook zeker wat hulp nodig gehad om deze goed werkende kamer te ontsnappen. Zou beide kamers zeker als beginnende escapers gaan doen!


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • verschillende puzzles
 • Gamemaster
 • slotjes
 • geen verhaal ontwikkeling

 

MoessMoessEscape LegendLid sinds: 18 maart 2018 (262 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 maart 2019

Mooi escapebegin voor beginners

Wij betraden met zijn vieren de kamer van Dokter Freud. We werden goed in de thematiek getrokken met een filmpje en het geluid sloot ook aan bij de thematiek. Het is overigens geen kamer die je een beleving geeft en waarin je een verhaal volgt.

De sfeer van de kamer is goed neergezet, al zouden de puzzels nog mooier verwerkt kunnen worden in de kamer. De puzzels zijn grotendeels in thema en je wordt goed geholpen in de kamer om de flow te pakken te krijgen. Er zijn voldoende puzzels om te doen en ik kan me voorstellen, met minder ervaring, dat het wat uitdagingen kan bieden. Wij waren in totaal met vier ervaren personen (ieder 90+ kamers gespeeld) en daarvoor was de kamer op dit moment te makkelijk. We stonden dan ook snel en hintloos buiten. Dit deed trouwens niet af aan de positieve ervaring in de kamer, want ik heb wel lekker gepuzzeld.
Ik zou eigenlijk deze kamer het liefste hebben gespeeld met 2 ervaren personen. Ik denk dat het dan super uitdagend was geweest. Ik kan me alleen voorstellen dat de prijs van 81 euro te veel is voor twee personen en dat zou ik ook niet neerleggen met zijn tweeën. Dus het is wat mij betreft nu een geschikte kamer om aangestoken te worden met het escape virus als je nog nooit of net een paar escape rooms hebt gespeeld.


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: The Unnameables

Ontsnapt: Ja  27:57 min

 

MiessMiessEscape ExpertLid sinds: 11 mei 2018 (152 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juli 2019

Tijd om aangestoken te worden met het escapevirus!

Op deze locatie heb ik al eerder een kamer gespeeld en dat prikkelde niet om deze kamer ook te gaan spelen. Inmiddels heeft de kamer nieuwe eigenaren die zelf gek zijn op escapen en volgens mij grote dromen hebben voor de toekomst.

Het is een kleine kamer, maar wel passend bij het thema: je bent echt in het kantoor van de dokter. Dit maakt de aankleding verder niet zo heel interessant, maar er zijn leuke snufjes en grapjes te vinden in de kamer die bijdragen aan de sfeer. Er is gekozen voor zoveel mogelijk authenticiteit en de makers zijn er druk mee bezig om dit in de hele kamer door te voeren. Op het moment dat wij speelden was dit nog niet helemaal het geval (bijvoorbeeld een plastic briefje dat op de deur zit geplakt) en dat doet dan weer iets af aan de sfeer.

Over de puzzels is goed nagedacht en er zit een lekkere flow in de kamer. Voor hele ervaren spelers vormt deze kamer dus geen grote uitdaging (of je moet echt willen spelen voor de beste tijd). Ondanks dat heb ik niet het gevoel gehad dat er te weinig puzzels in de kamer zaten. Iedereen was gewoon lekker aan het puzzelen en we gingen er razendsnel doorheen.

Heb je vrienden die nog niet veel kamers hebben gespeeld en waarvan je graag wil dat ze vaker met je gaan escapen? Neem ze dan vooral hiermee naartoe, zodat ze kunnen proeven van het escapen en zin krijgen in meer!


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: The Unnameables

Ontsnapt: Ja  27:57 min

 

tomhendriksentomhendriksenEscaperLid sinds: 19 februari 2017 (131 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 maart 2019

Leuke beginnerskamer

De kamer gespeeld met 3 ervaren personen, we hebben een leuke avond gehad. Maar door de ervaring van ons team vlogen we wat snel door de puzzels heen. Zeker de moeite waard voor beginnende escapers.


7

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  28:33 min


 • Vriendelijk ontvangen
 • Leuke puzzels

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig