Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Room Venray

Merselo, Nederland

Permanent gesloten

Meer over Escape Room Venray

Ontsnap jij uit één van onze 3 Escape Rooms. Ga de uitdaging aan, puzzel vind aanwijzingen en ontsnap! Escape Room Venray bezit over 3 unieke Escape Rooms.

Al enkele jaren zijn de escape rooms een hit in Nederland. Escape Room Venray heeft in maart 2017 haar deuren “gesloten”. Weet jij binnen 60 minuten te ontsnappen?
Escape Room Venray is meer dan alleen een Escape Room. Door de samenwerking tussen partycentrum ’t Anker en Nika-Actief ontstaat er een unieke locatie om een dagje uit tot een succes te maken. Bijvoorbeeld even na borrelen of lekker genieten van een BBQ. Is je groep te groot, dan kan een gedeelte van de groep bijvoorbeeld een uur een pubquiz of lasershoot gaan doen.

Maar wat is een escape room precies? In het kort komt het erop neer dat je met 4-7 personen opgesloten wordt in een “room” en je hebt 60 minuten de tijd om hieruit te ontsnappen. Om te ontsnappen dien je wel te bezitten over een dosis gezond verstand. Door verschillende opdrachten, raadsels, puzzels of leuke uitdagende spellen op te lossen kom je verder. Weet jij binnen 60 minuten de deur weer te openen? Ontsnap jij in een super snelle tijd word je uiteraard opgenomen in de Wall of Fame.

Echte teambuilding!  Je zult moeten samenwerken om eruit te komen. Lukt het soms niet snel genoeg kun je om hints vragen, maar dat kost je tijd!

Onze kamers zijn ten alle tijden van binnen uit te openen middels een nooddrukker.


Website

Bezoek website

Adres

Grootdorp 73
5815 AN, Merselo
Nederland

Route

Google Maps

Eigenschappen

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid