Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Game Of Stones

Dendermonde , België

Nu gesloten

60 minuten

3 - 6 (Aanbevolen: 5-6)

16 jaar

Lees reviews

Meer over Game Of Stones

Onze Game of Stones is een geweldige escape room. Geen slotjes hier, wel een volautomatische kamer. Hoogwaardige puzzels in combinatie met het zeer knappe interieur maken van deze kamer een echt pareltje. Uitdagend voor zowel de beginnende als de ervaren escaper. Je hoeft de serie helemaal niet gezien te hebben om deze kamer te spelen dus ons motto is: gewoon doen!

100% plezier garantie!


Legende:

De 4 koninkrijken zijn in gevaar. De lange, donkere winter is in aantocht en hij zal jaren, zoniet decennia lang aanslepen. En wanneer de zon ondergaat, zal de dood opstaan!

Volgens een oude voorspelling kan deze donkere winter enkel overwonnen worden door alle krachten te verenigen. Maar er is geen vrede in het koninkrijk. Vetes en oorlogen putten de landen uit. Nog volgens deze voorspelling, kan enkel de echte koning de 4 koninkrijken weer samenbrengen. Dit kan door de symbolen van deze koninkrijken te verzamelen. Niemand weet waar ze zijn, ze zijn lang geleden verloren gegaan.

Maar de goden zijn jullie goed gezind. Ze hebben jullie naar het heiligdom gebracht waar de symbolen te vinden zijn. Volgens de legende kan een mens maar 60 minuten verblijven in het heiligdom, anders slaat de gekheid toe! Vind de symbolen, verenig de koninkrijken en red de mensheid!Thema's

Avontuur

Middeleeuws

Mysterie

Science Fiction

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Epilepsie vriendelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

27 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Sint-Gillislaan 6
9200, Dendermonde
België

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

15 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

ken27ken27Escape ApprenticeLid sinds: 27 juli 2019 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juni 2023

Originele kamer in schitterend decor

Na de leuke ontvangst werden we in de kamer volledig in het thema ondergedompeld dankzij de schitterende inkleding. De ervaring werd alleen maar beter dankzij de originele en soms niet zo eenvoudige puzzels/opdrachten. Geen typische slotjes of cijfercombinaties maar een aaneenschakeling van creatieve hersenbrekers. Wij komen zeker terug om één van de andere kamers te spelen.


Reactie door HintLabyrinth

29 juni 2023

Beste Ken27, Bedankt om onze Game of Stones met het maximum te boordelen. Dat wordt enorm geapprecieerd! Hopelijk tot snel voor een nieuwe uitdaging! Mvg, Team Hintlabyrinth


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  58:47 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Logica
 • Spannend
 • Verhaal

  Hintlabyrinth

Mollekex3Mollekex3Escape ApprenticeLid sinds: 04 februari 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 februari 2022

Meer zoals dit!

Het is de eerste keer dat wij een kamer speelden met geautomatiseerde puzzels. De kamer was heel mooi ingericht, met de replica van de troon van ‘Game of Thrones' als kers op de taart.
De kamer zelf had uitdagende puzzels, maar met de nodige tips zijn wij er toch op het nippertje uitgeraakt. Hele fijne ervaring, voor herhaling vatbaar!


Reactie door HintLabyrinth

05 februari 2022

Hallo, Bedankt voor je leuke feedback! Het doet ons plezier dat je het een leuke escape room vond. Tot snel! Mvg, Team Hintlabyrinth


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:40 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Beleving

  Hintlabyrinth

Zeer leuk

Op 45 min buiten geraakt en veel teamwork gebruikt. Was een leuke ervaring.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  45:00 min


 • Origineel
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Kimpe NatachaKimpe NatachaEscape ApprenticeLid sinds: 07 november 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 07 november 2021

Leuke ervaring

Eerste escape room en een leuke ervaring


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  54:26 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

Jolanda (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 06 oktober 2021

Eerste kennismaking met een escape-room en dat viel heel goed mee!

Zeker niet eenvoudig, maar ik hou wel van een uitdaging. Na wat zoeken vonden we de meeste tips en opdrachten wel. Samenwerking bleek super belangrijk en veel handen waren soms nodig. Gelukkig kregen we soms een extra steuntje in de rug. We hebben ons goed geamuseerd en ik vind het zeker een aanrader. Mij zie je nog eens terug.


Reactie door HintLabyrinth

07 oktober 2021

Beste Bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te lezen dat je een leuke ervaring hebt beleefd bij ons. Hopelijk tot snel! Mvg team Hintlabyrinth


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

CindyCindySenior EscaperLid sinds: 08 mei 2019 (114 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 september 2021

geen escaperoom

Deze kamer is geen escaperoom maar een ruimte waar je puzzels maakt die niet samenhangen en veel tijd nodig hebben (40 min over 1 puzzel??) Er zijn geen duidelijke linken naar puzzels en de tips hoe iets gedaan moest worden waren hard nodig omdat je anders gewoon niet snapt wat je ermee moet. Als ervaren escapers hebben wij het spel zelf beëindigd en de host gevraagd het spel stop te zetten, we keken uit naar de 2e kamer die we op deze locatie zouden spelen maar die was zelfs nog erger en ook die hebben we zelf gestopt en hebben de kamer vroegtijdig verlaten.


Reactie door HintLabyrinth

28 september 2021

Hallo! Bedankt voor je 'recensie' als zijnde 'expert'. In een escape room gebeurt het al eens dat je niet alles zomaar kan oplossen. Dat is op zich geen schande. Maar wat u hier komt te vertellen slaat werkelijk op niets. Als u van nature zich zo snel enerveert en geen doorzettingsvermogen toont dan is dat niet onze fout. De Game of Stones is dan ook onze moeilijkste kamer. Deze kamer is heel mooi ingericht en dan geeft u voor sfeer 3.5. Een 1/10 voor de puzzels zijn gewoon lachwekkend en onze service, waar iedereen altijd heel blij mee is, quoteert u met een 1/10. Misschien moet u eens op zoek gaan naar een andere hobby. Gelukkig hebben wij wel 95% enorm tevreden klanten. Triest om uw verhaal te lezen! Mvg Hintlabyrinth


2

Sfeer: 3.5

Spelbeleving: 1.0

Service: 1.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels
 • Onlogische puzzels
 • Gebrek aan verhaal

 

BartBartSenior EscaperLid sinds: 29 december 2019 (60 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 juli 2021

niet mijn ding

De kamer was niet mijn ding, op de een of andere manier geraakte ik niet in de flow of begreep ik sommige linken niet. Ook de mede-escapers hadden moeite de flow te vinden en de hints zijn talrijk moeten vloeien. Zelfs met een paar minuten extra tijd is het ons niet gelukt om te ontsnappen.


7

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: MOT

Ontsnapt: Nee


 • 1 wauw decor element
 • algemeen decor niet ok
 • rare flow van puzzels
 • verlichting schijnt recht in de ogen bij puzzels

 

Wereldrecord Escape Rooms in 24h

Thematisch en decoratief één van de beste kamers die ik al gespeeld heb. Zeker als fan van Game of thrones kan dit zeker tellen als ‘must do’ escape room. Decoratie was perfect afgewerkt en leuke verwijzingen naar de serie werden vermeld. De puzzels waren ook heel goed uitgewerkt, waarin de puzzels uiteindelijk leiden tot één grote eindpuzzel die het verhaal perfect afsloot. Dit was wel niet de makkelijkste kamer, waardoor ik deze zou aanraden voor mensen met toch al enkele escape room ervaring.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Wereldrecord 'Meeste Escape Rooms in 24h' 2020

Ontsnapt: Ja

 

benjaminbenjaminEscape ExpertLid sinds: 16 juni 2020 (129 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juni 2020

Degelijk uitgebouwd, knappe puzzels

Deze kamer gespeeld met 2 ervaren escapers. Nipt op tijd eruit geraakt, mede dankzij goeie spelbegeleiding en enkele tijdige tips die ons op het juiste spoor hebben gezet. Voor ons is dit met afstand de fijnste kamer van Hintlabyrinth. Puzzels zijn goeie afwisseling en combi tussen denken en doen en van een deftige moeilijkheidsgraad. Haalbaar, maar zeker niet supereenvoudig. Precies de uitdaging die in een escaperoom moet zitten om een goeie spanning te krijgen. Thema is fijn verwerkt in de kamer, alleen had misschien in de doorgang tussen de deelkamers nog meer waw-effect kunnen zitten? Hoe dan ook fijne kamer. Mooie afwerking van de puzzels in het geheel, oogt allemaal bijzonder goed en sfeervol. Wij hebben aan deze kamer veel plezier beleefd en kunnen een boeking zeker aanraden! De andere kamers van Hintlabyrinth vormen naar ons aanvoelen een mindere uitdaging, maar zijn op zich nog wel eens leuk om te doen; maar dan bijvoorbeeld in combo met deze Game of Stones die wel zeker goed zit!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooi opgebouwde raadsels
 • Goede techniek
 • Weinig dynamische overgang tussen de kamers

 

kenneth_ringootkenneth_ringootJunior EscaperLid sinds: 16 augustus 2018 (106 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 september 2019

Winter is coming!

Deze officieuze Game of Thrones kamer maakte indruk door de foto's die ervan bekend waren, daarom besloten we met een aantal fans van de serie hem te gaan spelen.

De kamer zelf is indrukwekkend als je binnen komt. Je hebt dan ook letterlijk even nodig om alles binnen te laten komen. Daarna wel onmiddellijk aan de slag want er is behoorlijk wat te doen. Het is een niet-lineaire kamer waardoor je je aandacht gerust kan verdelen. Het is ook sterk aan te raden overigens. In de kamer is geen enkel hangslotje aanwezig. Enkele puzzels zijn relatief vergezocht maar een gesprek met de eigenaar leverde ons op dat hier de nodige aanpassingen al gepland waren. Het einde is dan weer de max, als je het haalt! Zo moet een escape room gewoon eindigen!

Kortom, het is een absolute aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: Het Houdini Collectief

Ontsnapt: Ja


 • Originele puzzels
 • Sfeer & decor
 • Episch einde
 • Finetuning nodig maar die komt er ..

 

swaggersswaggersEscaperLid sinds: 09 april 2019 (56 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 augustus 2019

Slechtste kamer van HintLabyrinth!

Dit is geen echte escape room, het zijn losse niet samenhangende puzzels, met 2 ervaren personen ellenlange minuten verliezen op 1 puzzel, dan heb je niets aan het hele spel, ook geen plezier. Jammer want alle andere kamers daar vonden we wel leuk! Qua afwerking en sfeer is de kamer ook ondermaats. Wel een pluim voor de mooie namaak van de game of thrones troon.


4.5

Sfeer: 3.0

Spelbeleving: 3.0

Service: 6.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Mooie troon uit de serie
 • Geen sfeer
 • Aankleding niet compleet
 • Losse niet samenhangende puzzels
 • 1 moeilijke puzzel die enorm veel tijd in beslag n

 

vincentkvincentkEscape ApprenticeLid sinds: 04 juli 2019 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 04 juli 2019

Geweldig!

Mooi opgebouwd, knappe puzzels. Niet altijd makkelijk, maar dat hoeft ook niet...
Leuke sfeer tijdens het spel met spannende achtergrondmuziek.
Beetje ander type kamer dan wat we gewoon zijn van hen. Maar afwisseling is net goed denken wij.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • kwaliteit
 • Inrichting

 

jonasjonasEscape ApprenticeLid sinds: 14 juni 2019 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 juni 2019

Op en top professionele escape room

Ik heb bij Hintlabyrinth al 3 kamers gespeeld en vorige week ook de nieuwe room 'Game of Stones' gedaan samen met 4 vrienden.
Bij de briefing kregen we te horen dat het hun moeilijkste room is. We hebben met ons team wel al wat ervaring dus we hadden er zin in.
Het verhaal is natuurlijk opgebouwd rond de serie Game of Thrones, voor wie daar nog aan twijfelt :-) . Bij het betreden van de room wordt meteen duidelijk dat dit een hoogstaande escape room is. Sloten zijn in deze kamer verleden tijd. De puzzels zijn verweven in toch wel prachtige decoratie. De moeilijkheidsgraad van de puzzels was afwisselend van goed doenbaar tot echte hersenkrakers.
Uiteindelijk er niet in geslaagd om te ontsnappen maar waren aan de laatste puzzel bezig dus het hele verhaal kunnen doorlopen.
Je hoeft ook helemaal geen kenner te zijn van de serie om de kamer te kunnen spelen.
Aanrader voor echte gedreven escapers. Voor absolute leken in de escape wereld zal hij best moeilijk zijn!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • top decoratie
 • Professionele puzzels
 • Hoge kwaliteit
 • leuke host

 

audenaert_koenaudenaert_koenEscape ApprenticeLid sinds: 23 juni 2019 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juni 2019

Meer een puzzelkamer

Geen echte escape room, met 1 a 2 (ervaren) personen 45+ minuten op 1 puzzel aan het spelen, dan heb je niets aan het hele spel, jammer want alle andere kamers waren de max!


6

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 4.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Geen leuke puzzels

 

Laurent.Laurent.Escape ApprenticeLid sinds: 23 juni 2019 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 juni 2019

Uitdagende kamer

Deze kamer was een zeer uitdagende kamer. Sommige puzzels waren zeker niet de moeilijkste en kon je makkelijk oplossen zonder er een tip over te krijgen. Andere puzzels waren dan weer echte breinbrekers en daar was een tip toch wel nodig.
Het was wel enorm leuk dat alle puzzels mechanisch waren en slotjes niet meer aanwezig zijn in de kamer.
Met andere woorden, een zeer professionele en uitdagende kamer. Interessant voor ervaren escapers, maar misschien iets te moeilijk om deze kamer als eerste escape room ervaring te doen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Prachtige afwerking van puzzels
 • Geen sloten

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig