Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 12
 • Reviews geplaatst: 3
 • Ontsnappingspercentage: 100%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 17-04-2017

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Zeker vermakelijk!

Een nieuwe (2.0) kamer waar veel te doen is en veel afwisselende opdrachten bevat. Het thema is leuk verwerkt in de kamer en in de verschillende attributen. Sommige zaken waren nog best pittig en makkelijk over het hoofd te zien. Er zitten nog wel een paar 'kinderziektes' in. - Muziek mag iets zachter. In een kleinere ruimte kan het op sommige momenten overheersen en daardoor afleiden. - Helaas was er een magneetslot dat niet reageerde ook al was het goed opgelost. Ook kon men het op afstand niet open krijgen, waardoor wij een hint kregen om verder te gaan. Altijd jammer als zoiets gebeurd, waardoor je even uit de flow wordt gehaald. Wat ik persoonlijk jammer vind is het gemis van net dat beetje extra. Ik hou van bedrijven die meer bieden dan alleen 'de kamer'. Dat moet al beginnen voordat je de kamer ingaat. De ontvangst was heel vriendelijk en gastvrij. Niks op aan te merken, maar als het gaat beginnen verwacht ik toch iets meer rollenspel. Deze kamer is net gebouwd, maar voelt alsof hij al 3 jaar oud is. Er wordt een verhaal verteld dat je in leer bent bij een grootmeester in de architectuur, maar merkt/voelt dat geen moment. Je gaat een deur door de kamer in en that's it. Met net iets meer aankleding kan de beleving zo veel sprongen maken. Project Escape in Nijmegen en Kamer 237 in Volkel doen dat een stuk beter. Elke kamer heeft daar een prettige inleiding die je meteen in de sfeer trekt. Ik heb mij zeker vermaakt door de prettige flow van de kamer, ondanks dat ene technische storinkje, maar om echt een goede score te krijgen mag er beleving toegevoegd worden. Nogmaals: ontvangst was goed. Ondersteuning tijdens was goed. Nababbelen was prettig en zelf vonden ze het ook heel vervelend dat er een probleem was. Gezien het grote aanbod van escaperooms in Nederland en de nul beleving vooraf ben ik, helaas, minder benieuwd naar hun andere (oudere) kamers.

 • Prettige 2.0-kamer
 • Genoeg verschillende opdrachten/puzzels
 • Aardig personeel/Goede ontvangst!
 • Muziek op 1 plek iets te aanwezig
 • Technisch probleem die je uit de flow haalt
 • Nul beleving vooraf

Mijn eerste escape room. Leuk thema. Geen specifiek verhaal. Wel jammer dat er twee overbodige slotjes tussen zitten waarachter de apparatuur blijkt te zitten. Nu ga je onnodige tijd in die slotjes steken. Plak ze af of geef een waarschuwing.

Ontzettend goede escape room! Vanaf het eerste moment erg sfeervol. Deze kamer legt de lat erg hoog door de technische snufjes en 1 geweldige verrassing. Als ik dan toch een minpunt moet noemen, dan is dat de 'ontvangstkamer' na het voltooien. Die had iets meer aankleding mogen hebben.