Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Jungle Quest (VR)

Naarden , Netherlands

Open now

60 minutes

2 - 6

12 year

Read reviews

More about Jungle Quest (VR)

During a walk in the park, you found a portal that leads to the mysterious world. An amazing sanctuary populated by animals appears in front of you. But how do you get back? To find the way home, you have to solve a series of puzzles and explore the mysterious world of flying islands.


VR

Child-Friendly

Themes

Jungle

VR

Properties

Airco available

Pregnant friendly

Wheelchair friendly

Epilepsy risk

NLENFRDE

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Food available

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

7 visitors

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Amsterdamsestraatweg 43d
1411 AX, Naarden
Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

12 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

josjejosjeEscape GuruMember since: 2018 September 27 (176 rooms played)
Posted on: 2024 january 14

Heel mooie ervaring!

Erg mooie en leuke game!

We hebben al meerdere VR games op deze locatie gespeeld en hopen dat we dit oneindig kunnen blijven doen :)

Het blijft lastig om een VR game te beoordelen omdat de locatie enkel invloed heeft op de setting en niet op de game zelf. De locatie krijgt wat ons betreft een 10, je kan echt optimaal een VR game beleven.
Wil je meer weten over de locatie en de VR ervaring kijk dan onderaan de review.

Game
Jungle request is een game van Arvi, de naam zegt het al het is een game gebouwd in een jungle, een heel mooie fantasie wereld. De game is in verschillende gradaties te spelen, wij hebben de moeilijke versie gespeeld. Het spel is leuk voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Het nadeel van Arvi normaal gesproken is dat er veel items aanwezig zijn waar je niets aan hebt, daar kun je relatief veel tijd aan kwijt zijn, maar in deze game is dat niet het geval. De puzzels zijn leuk opgezet waarbij samenwerking en goede communicatie zorgt voor succes. Je hoeft niet ervaren te zijn om het spel te kunnen spelen, en er is genoeg tijd om af en toe even rond te kijken, dat zou ik dan ook zeker doen!

VR
Virtual Reality is een ervaring die ik vrijwel iedereen zou aanbevelen. Het is zo'n gave surrealistische wereld waarin een beleving wordt gecreëerd die in werkelijkheid nooit mogelijk zou zijn. Er worden andere zintuigen geprikkeld, of eigenlijk worden je eigen zintuigen voor de gek gehouden ;). Het is een totaal andere beleving dan ‘live' escape rooms en eigenlijk kun je de twee ook niet vergelijken. Door de behendige maar beperkte materialen krijg je het al snel onder de knie. Je krijgt een bril op en een controller in elke hand. Na een paar korte oefeningen kun je al beginnen aan je game. Persoonlijk merk ik dat na 1-1,5 uur spelen (wat vaak ook de duur van een game betreft) een pauze nodig is, de druk op je hoofd wordt voelbaar waardoor hoofdpijn kan ontstaan.
Je merkt dat (net als bij escaperooms) de makers een bepaalde stijl hebben. Ubisoft richt zich meer op de ervaring/beleving waardoor je dichterbij de realiteit komt maar minder games/puzzels hebt. Arvi heeft juist meer spel/puzzel ervaring maar minder beleving.

Locatie
Wij hebben zeer goede ervaringen met deze locatie. Stephan heeft goed nagedacht over de ruimte en heeft oog voor elke individuele speler. De begeleiding is top, als je er even niet uitkomt (of gewoon niet verder durft ;)) kan hij je op een prettige manier weer verder helpen. Door de gamematten en het juiste decor is een setting gecreëerd waardoor je de game optimaal beleefd. Daarnaast is er een leuke ruimte om nog even na te borrelen en de ervaringen met elkaar te delen.


8.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in January 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Leuke eerste VR ervaring

Op deze geboortedag van onze moeder besluiten we 3 escaperooms te doen. Lekker relexed met lunch en diner.
We beginnen in Naarden, daarna naar Bussum en dan terug naar Amsterdam. En leuk vooruitzicht.

De Jungle Quest (VR) is in animatie en leek ons als eerste VR ervaring wel prima. Het is in het begin onwennig maar het went snel. Leuk. Je hebt het gevoel dat je rondloopt. De host Stephan is vriendelijk en begeleidt ons waar nodig. Het was een leuke ervaring. Zeker ook geschikt voor kinderen.


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in November 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes


  • Sfeer
  • Goede service
  • Beleving
  • Verhaal

 

jessica_escapejessica_escapeEscaperMember since: 2019 January 20 (50 rooms played)
Posted on: 2023 august 26

Super leuk met de kinderen

Samen met onze 2 zoons van 9 en 11 hebben wij deze VR escape game gespeeld. Mijn man en ik hadden hier al 1 keer eerder een VR spel gespeeld. Onze kinderen nog niet. Maar je raad het al. Binnen een paar seconden hadden die het beter in de gaten hoe alles werkt dan ik ?. Hun waren overal veel sneller en hadden ook sneller in de gaten wat we moesten zoeken of oplossen. Het was echt heel leuk om dit met ze vieren te spelen. Het spel op zich is wel voor beginners. (Dat waren wij ook). Zit leuk in elkaar, je moet verschillende levels door waar je in de basis steeds dezelfde soort puzzel moet oplossen. Om de juiste spullen daarvoor te krijgen heb je wel verschillende puzzels en opdrachten die je moet uitvoeren. Wij hebben ons goed vermaakt en komen zeker weer een keer terug.


9

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in August 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  37:22 min

 

Dick (2 rooms played)
Posted on: 2023 march 04

Super leuk met gezin!

Met het gezin (ouders en twee tiener kinderen) gezellig een virtuele wereld door puzzelen. De kids hebben het snel door dus pakken de nodige opdrachten maar er zitten ook opdrachten in waar je echt met z'n vieren moet zijn dus ouders kunnen er niet rustig achteraan hobbelen... :)
Aanrader voor een leuke middag dus!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  39:40 min

 

Natasja Hogendoorn (1 room played)
Posted on: 2022 october 30

Topervaring

Voor een kinderfeestje (8 kids van 10 jaar) hadden we de VR game geboekt (Jungle). Ze waren alle acht laaiend enthousiast! In twee teams van 4 moesten ze opdrachten doen door samen te werken en dat lukte nog net binnen de tijd. Volgens onze jarige zoon het beste kinderfeestje ooit! Leuk dat we voor iedere deelnemer een foto meekregen. We werden vriendelijk ontvangen. Een minpuntje: een van de medewerkers liep wel steeds te zuchten over de kinderen (met name het volume). Als je in deze branche werkt, ben je wel wat gewend mag ik hopen en anders houd je het even voor je.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in October 2022

Played with 8 persons

Escaped: Yes

 

Abby Jones (1 room played)
Posted on: 2022 june 27

An amazing birthday party experience

I hosted my son's 10th Birthday party here and they all did the Jungle Guest VR as that one is age appropriate. the Boys and girls enjoyed it equally and it was great to see everyone working as a team to crack the code ...I was impressed. The staff are really polite, helpful and friendly and I have to say I would highly recommend this experience and location.


8.5

Ambiance: 6.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2022

Played with 7 persons

Escaped: Yes

 

Carolien Miltenburg (1 room played)
Posted on: 2022 may 29

Het ultieme kinderfeestje

We zijn hier gisteren met onze zoon zijn verjaardagsfeestje geweest. De begeleiding was heel uitgebreid en ze maakten er echt wat leuks van voor de kinderen. Goede speluitleg en toen ze eerder klaar waren mochten ze ook nog even een ander spel spelen. Daarna hebben de kinderen een pizza party gehad. Was ook weer heel goed geregeld en erg lekker. De kinderen kregen ook nog een groepsfoto naar huis. We hebben vandaag nog een hoop reacties van de ouders gekregen dat de kinderen het een hele gave ervaring vonden. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes  45:31 min

 

M.Wenteler (1 room played)
Posted on: 2022 april 29

Leuke levensechte Game

Erg leuke VR game!
Ik heb deze samen met mijn puberzoon gespeeld die helemaal dol is op gamen. VR geeft een heel andere dimensie aan het gamen als thuis. Ik heb voor Jungle Quest gekozen omdat dit onze eerste VR game was. Deze game is zeker voor de niet zo ervaren of jonge speler zeer goed te doen. Hele mooie kleurrijke wereld en een levensechte belevenis! De puzzels zijn allemaal erg origineel bedacht, niet al te ingewikkeld en hebben veel afwisseling. De spelbegeleider legt vooraf zeer goed en duidelijk uit hoe je je met de controllers kunt bewegen in de jungle en helpt tijdens het spel waar nodig met hints om verder te komen als je er even niet meer uitkomt.
Echt een aanrader! Wij gaan zeker nog een keer terug, we hebben genoeg leuke andere games gezien!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in April 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  60:48 min

 

SemSemEscape MasterMember since: 2018 June 15 (223 rooms played)
Posted on: 2023 may 03

VR Jumanji

#57 Jungle Quest (VR)

Het is al een tijdje geleden dat ik deze (VR) escape heb gedaan (inmiddels zon 75 escape rooms geleden), maar ik wilde hem toch nog even volledigheidshalve reviewen.

Jungle Quest is een leuke beleving met verschillende doe-opdrachten. Deze VR-escape is daarom denk ik heel erg geschikt voor een jonger en/of beginnend publiek. Als ervaren escape wappie blaas je hier zo doorheen. De setting is erg mooi en je waant je echt even in Jumanji.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in November 2021

Played with 3 persons

Team: De Limbos

Escaped: Yes

 

Lena (1 room played)
Posted on: 2021 august 07

Ook voor meiden van 10/11 jaar!

Onze gamerdochter werd 11 en wilde graag 'iets vet cools' doen. Na even zoeken kwam ik via Google One Hour Lockup tegen. En nog in de buurt ook. Na een korte uitleg mochten ze dan eindelijk beginnen. Het was in 1 woord fantastisch! Hilarisch om te zien hoe deze meiden zich door de game bewogen. Ze hebben het gehaald (soms met wat hulp van de gameleader) maar who cares... Dus ook zeker geschikt voor coole meiden!


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in August 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Daan Wijnmaalen (1 room played)
Posted on: 2021 june 28

Geweldige ervaring, speelt intiuitief en levensecht

Was geweldig om te doen. Dieren oppakken lukt natuurlijk meestal niet, maar die behoefte hadden we wel steeds. Was voor ons de eerste keer VR-game en na een paar minuten wennen heb je de controls helemaal door. Speelt dus heel intuïtief en levensecht. Was leuke ontdekking. we hadden eerst een andere game gereserveerd, maar omdat het onze eerste keer was (kan je aangeven) werden we binnen het uur gebeld met een advies om eenvoudiger te beginnen. Topservice!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


  • intuitief en levensecht
  • geen

 

Wendy (1 room played)
Posted on: 2020 october 05

te gekke middag gehad!!!!!!!!! Spannend, mooi en gieren van de lach. Plannen nu al de volgende game met elkaar.

de combi van VR en escaperoom vonden wij te gek. Je komt in situaties die je nooit zou kunnen beleven. Daarbij is het qua Covid ook prettiger. Alles top geregeld daar.


9

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in October 2020

Played with 3 persons

Escaped: Yes


  • duidelijke uitleg
  • uur is prima
  • men kan zorgen dat we de tijd optimaler gebruikten

 

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great

21 other rooms on this location