About me

This escaper hasn't entered any personal info.

 

Location

Unknown


Statistics

  • Rooms played: 4
  • Reviews posted: 3
  • Escaperate: 66.7%
  • Forum posts: 0
  • Member since: 2020-03-13


Team

Reviews

Sort rooms on:

Visiting date Score Review date EscapedTeam Time

Meh

Inmiddels is het een poos geleden dat we deze kamer hebben gespeeld. Bij aankomst was er niemand te bekennen. Stond niet superduidelijk aangegeven destijds, dus aan het twijfelen of we goed waren. Stonden bij een gesloten restaurant. Geprobeerd te bellen met het nummer in de mail. Uiteindelijk kwam er gelukkig iemand. Al met al een beetje rare ontvangst. Eenmaal in de kamer, een hele donkere kamer, indrukwekkend qua thema en aankleding, maar ook hier en daar beetje mwoah afgewerkt. Wij vonden het raar dat je direct een boekje met aanwijzingen kreeg EN nodig had om de puzzels uberhaupt te kunnen spelen. Tevens waren er veel hints nodig, omdat er weinig logica inzat voor ons. De hints waren erg slecht verstaanbaar. Er zaten wel zeker een aantal gave puzzels bij! Al met al, niet onze kamer, zal dus ook niet snel terug komen om andere kamers te spelen.

Goede ontgroening

Het is inmiddels een paar jaar geleden dat we deze kamer gespeeld hebben. Het was onze aller eerste escape room als groep. Wij kijken hier nog steeds met veel plezier op terug. Het thema van de kamer was zeer consequent, de puzzels ook. Het verhaal van de ontslagen chef kwam niet perse heel sterk terug in de puzzels.

Case closed!

Wat een geweldige kamer om te spelen! De puzzels volgen elkaar logisch op, wat een fijn speeltempo creëert. Betekent niet dat er niet aan meerdere puzzels tegelijk gewerkt kan worden. De kamer heeft een goed verhaal dat in ieder aspect van de kamer terug komt. Daarnaast werden we ontzettend leuk ontvangen en konden we na de ontsnapping met de begeleidster nog terug om het een en ander door te spreken. Supertof!