Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 3
  • Reviews geplaatst: 3
  • Ontsnappingspercentage: 33.3%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 30-12-2019

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Eerste escaperoom

Voor een eerste keer best pittig, omdat ik (en alle teamleden ook) nog niet bekend was (waren) met escaperooms. Wel een hele leuke kamer, passend bij het thema en ik raad de kamer ook iedereen aan wanneer over escaperooms wordt gesproken.

Verrassende escaperoom!

Als sportteam 2 kamers gedaan waaronder deze. Echte sfeer van een funhouse, puzzels passen goed bij het thema en bepaalde onderdelen zijn echt fun. Sloten gaan soms erg stroef, wat tijd kost. Een van de puzzels was in mijn ogen niet geheel goed meer, waardoor dit extra veel tijd kost. Vernieuwen hiervan is niet geheel moeilijk, dus dat zou ik aanraden.

Unieke ervaring!

Hier geen fysieke sleutels of cijferreeksen, maar veel moderner/digitaal opgezet. Een super leuke escaperoom, mooi opgezet, gastvrij ontvangst en een echte aanrader. Wat wij super vonden, is dat je na de 60 minuten nog tijd krijgt om de kamer af te maken. Dus lukt het niet te ontsnappen binnen een uur, dan krijg je toch waar voor je geld om toch te kunnen ontsnappen. Daarnaast heel leuk om je ervaring nadien te evalueren/te bespreken en foto's te bekijken van tijdens het spel.