Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Meessie3

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

21-02-2019

Statistieken

Escaperooms

9 reviews

17 kamers gespeeld

88.9% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


9 reviews

De Ramkraak

ROX Escape Experience
Geplaatst op: 10 juni 2019

Goede sfeer

Het is een hele andere escape room dan ik tot nu heb gedaan. Je wordt vanaf moment een meegenomen in het verhaal, en er zijn veel technische effecten die het een leuke kamer maken. Het is wel een best kleine kamer. Wij waren met 5 man, en dat was op sommige punten al goed vol.


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • technisch
 • Sfeer
 • Geen drankje na kunnen doen

 

Lady Anne's Secret

Story Games
Geplaatst op: 4 juni 2019

kan een beter verhaallijn inzitten

De ingang is moeilijk te vinden, maar eenmaal binnen is het heel leuk aangekleed, wat deels kom doordat het in hetzelfde gebouw zit als een galerij (als ik het goed heb). eenmaal binnen hadden wij een gezellige GM, die het verhaal wel erg snel aan ons vertelde, waardoor we het verhaal niet echt begrepen. Ook de puzzels die binnen waren, hadden weinig relatie met het verhaal. Daarnaast waren er sommige puzzels erg vergezocht (wij hebben een puzzel opgelost door gewoon te blijven raden). Daarnaast moest je om hints vragen, wat niet mijn favoriet is, want je hebt zelf geen idee hoe ver je ben tijdens een Escape Room en of je hints echt noodzakelijk zijn of niet.
Wat wel leuk was zijn de verschillende kamers en de verschillende eindes.


Reactie door Story Games

6 juni 2019

Bedankt voor uw review! De feedback zullen we meenemen voor onze volgende belevingen. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten Team Story Games


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • meerdere eindes
 • Redelijk moeilijk
 • Sfeer in de kamer
 • vragen om hints
 • geen goed verhaal

  Story Games

KGB Room

Escape Room Wormerveer
Geplaatst op: 27 november 2019

Beter dan verwacht

Ik had deze kamer met korting gekocht en toen ik hier de recensies las schrok ik wel een beetje. Echter denk ik dat zij ook deze reviews lezen, want ze hebben hun best gedaan om het te verbeteren.
In het begin wacht je op een locatie, waar een barretje is en je ook lekker buiten kan zitten. We werden opgehaald door een vriendelijke man en we moesten een stukje lopen. Ja, het was wel modderig, maar door middel van grote stoeptegels hebben ze geprobeerd om dat op te lossen. De Escape room zelf is een oude kleedkamer, en dat merk je wel. Wij vonden dat niet heel erg, het paste zelfs wel bij de sfeer. Vervolgens waren er verschillende puzzels. De ene puzzel beter dan de andere, maar we hadden alle drie wat te doen de hele tijd. om te ontsnappen, moest je alle drie er op tijd uit zijn. Dat was alleen mij gelukt, de andere twee zaten nog in een andere kamer, dus we waren 10 seconden te laat. Desondanks vond ik het allemaal veel leuker dan verwacht. Nadat de tijd op was hebben we samen met de begeleider het hele spel nog een keer doorgenomen, dus ook dat was top.

Een tip is wel om met een niet al te grote groep te gaan. Denk dat het maximale 4/5 personen is.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • spelbegeleider
 • Sfeer
 • meerdere kamers
 • 1 puzzel was onlogisch

 

Leuke puzzels, Prima kamer

De kamer is redelijk eenvoudig gemaakt, maar toch zag het er erg leuk uit. De puzzels pasten niet per se bij het thema, maar waren wel allemaal origineel en leuk om te doen. Wel was het leuk dat het verhaal doorging tijdens het escapen. De service is ook helemaal prima. Al met al dus zeker een aanrader om te spelen, zeker als het je eerste keer is. Hij is goed te doen, wij hadden nog 20 minuten over....
Daarnaast was het leuk dat je meerdere puzzels tegelijkertijd kon maken, waardoor iedereen de hele tijd bezig was.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • puzzels
 • niet lineair

 

Goldrush

Fun Farm Schoorl
Geplaatst op: 26 februari 2019

fantastische sfeer, mindere puzzels

Deze kamer heeft de beste sfeer van alle rooms die ik tot nu toe heb gespeeld. Je begint echt in een lift en daarna moet je echt als het ware door een echte mijn, wat super tof is gemaakt. Echter zijn de puzzels erg lineair en als je met een redelijke grote groep zit (5+) kan het soms zijn dat niet iedereen wat te doen heeft of je met zijn 5'en aan 1 puzzel zit. Daarnaast zijn sommige puzzels best lastig en soms erg ver gezocht. Deze room is zeker aan te raden als je redelijk vaak escape rooms doet, maar niet voor een eerste keer.
De service is prima, het verhaal wordt leuk (ietwat druk) verteld, daarnaast is de aankomsthal groot en zijn er vele dingen die je kan doen voordat je kan beginnen met de kamer (darten, poolen, tafelvoetbal, drinken, etc.)


8

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • sfeer
 • aankomsthal
 • lineair
 • ver gezochte puzzels

 

Fall-out shelter

Lets Escape Haarlem
Geplaatst op: 21 februari 2019

Erg leuk verhaal

Ondanks dat deze escape room in een andere winkel is, is het alsnog makkelijk te vinden. Helaas was bij ons het geval dat de hele winkel nog op slot was en wij niet naar binnen konden. Het bleek dat er een communicatiefout was geweest bij het bedrijf. Echter kwam er na 10 minuten in een lekkere zon wachten een hele aardige man aan die ons direct koffie aanbood en op z'n minst 100x sorry heeft gezegd. Daarna konden we alsnog beginnen. Het verhaal er om heen is erg leuk en ook hoe het wordt verteld was erg grappig. In het begin kom je in een kleine kamer waar niet direct iedereen wat te doen heeft. echter duurt dit maar een minuutje of 5, dus was het ook niet zo erg. als je dan de 'echte' kamer binnenkomt is er genoeg te doen en zijn we allemaal bezig geweest en was er niemand die niks te doen had. Voor de puzzels had je een beetje algemene kennis nodig, maar anders schiet de spelbegeleider je wel te hulp als het te moeilijk is. Wij hadden flink tijd over, maar we begrepen dat de ontsnappingscore 50% is.
Al met al was het een leuke escape room, voor een leuke social-deal + bitterballen daarna (kijk dus op social deal, want misschien staat de kamer erop met korting)


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service

 

hele vette aankleding

Bij bijna elke kamer van Escape Room Alkmaar waar ik ben geweest is de aankleding echt heel goed. Bij deze vind ik het de beste van allemaal. Al de voorkamer, waar geen enkele puzzel is, is fantastisch aangekleed en je komt echt in een 'cabin in the wood'. Wat de anderen reviewers zeggen klopt, de puzzels sluiten niet echt aan bij de kamer. Echter begrijp ik dat, want bedenk maar eens een puzzel bij dit thema. Voor mij maakte dit alsnog niet uit en ik vond de puzzels erg leuk en goed gevonden. Er kwamen toch weer wat verschillende technieken van pas. Zeker de laatste puzzel (no spoilers) is lastig, maar wel super vet gevonden.
De service hier is ook goed, dus ook hier kan ik geen slecht woord over zeggen


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • sfeer
 • verhaal

 

Theft at the Morgue

Escaperoom Alkmaar
Geplaatst op: 21 februari 2019

heel erg vette kamer

De kamer is best groot en er zijn veel puzzels. Heel veel dingen zijn redelijk technisch, wat het echt heel tof maakt om te spelen. Veel van de puzzels passen goed bij het thema, en de aankleding en het verhaal er om heen zijn ook echt fantastisch. Daarnaast is het mogelijk om uit de kamer te ontsnappen, zonder al te veel ervaring. De service er om heen, sowieso van dit bedrijf, is echt heel goed en je kan nog lekker drankje van tevoren en erna doen.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • puzzels
 • sfeer
 • een deel van de puzzel was stuk

 

De Ranch

Escape Heerhugowaard
Geplaatst op: 4 juni 2019

leuke kinderkamer

Deze kamer is voornamelijk leuk voor de eerste keer (zoals bij mij) of als je met kinderen bent. Ben je al wat verder gevorderd kan hij als zeer eenvoudig en simpel worden beschouwd. Sommige spellen zijn leuk en goed gevonden, anderen zijn amper puzzels en moet je maar gewoon uitvoeren. de Sfeer van de ranch is wel goed nagemaakt.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in november 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • sfeer
 • makkelijk
 • sommige puzzels

 

0 reviews