Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Nemo: De Reis Naar De Bron

Tilburg , Nederland

Permanent gesloten

60 minuten

Max. 8

12 jaar

Lees reviews

Meer over Nemo: De Reis Naar De Bron

Tijdens een reis is de onderzeeër Nemo bijna tot zinken gebracht. De vijand was ervan overtuigd dat er iets waardevols aanwezig moest zijn en heeft de boot geplunderd om dit te vinden. Ze hebben echter niet goed genoeg gezocht en het schijnt dat dit waardevolle object nog aanwezig is in de onderzeeër. Deze energiebron is van onschatbare waarde en mag absoluut niet in verkeerde handen vallen!

Aan jullie om de juiste toegangscodes te vinden om deze missie tot een goed einde te brengen. Lukt het om binnen het uur de energiebron veilig te stellen en de zinkende onderzeeër te verlaten?

Dit avontuur is geschikt vanaf 12 jaar, onder begeleiding van minimaal 1 volwassenen. Maximaal 8 personen.

Thema's

Mysterie

Eigenschappen

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NL

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

7 likes

59 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Ringbaan Oost 2A
5013 CA, Tilburg
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

21 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

MiessMiessEscape ExpertLid sinds: 11 mei 2018 (160 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 november 2021

Leuke room voor een leuke prijs

Een escaperoom bij een bowlingcentrum waar je een leuke ervaring tegemoet gaat? Het kan echt! Aangemoedigd door de reviews hier op escapetalk en de aantrekkelijke prijs voor twee personen gingen we in Nemo op zoek naar de bron.

De kamer is mooi in thema uitgewerkt en aangekleed. Er zijn geen waarschuwingsbordjes of kabels in het zicht (zoals je vaak ziet bij kamers in deze prijsklasse) en het is goed afgewerkt. De kamer is ruim opgezet, dus met z'n tweeën kan je lekker rondrennen.

Ook de puzzels zijn goed in thema. Er zat een puzzel in die ik normaal heel vervelend vind in een kamer, maar die hier passend was. Al vond mijn mede-escaper het alsnog maar niets ;) Er kan parallel gepuzzeld worden en voor twee ervaren escapers is er genoeg te doen. Wij liepen af en toe wat vast op feedback/bevestiging voor het goed oplossen van een puzzel, dus dat zou wat mij betreft nog een verbeterpuntje zijn in deze kamer.

Dit is iets wat achteraf ook uitvoerig is besproken met de eigenaar, die graag een leuke ervaring wil neerzetten en er ook van op de hoogte is dat zijn andere kamer nog niet zo wordt ervaren. Hij is van plan om hier nog verbeteringen in aan te brengen. Ik heb getipt om, als het zover is, dit aan te kondigen in de escapetalknieuwsbrief, want dan kom ik graag terug voor de tweede kamer!

Voor nu zou ik dus vooral aanraden om naar Nemo te gaan als je in de buurt bent, het op je route ligt of als je wilt omrijden voor een escaperoom voor een leuke prijs. Of aan je familie die niet van escapen houdt, voorstellen om te gaan bowlen, terwijl jij samen met iemand gaat escapen ;)


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: Ju&Mi

Ontsnapt: Ja  53:57 min

 

eenernleenernlJunior EscaperLid sinds: 7 december 2019 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 augustus 2021

Leuk maar niet bijzonder

Leuke kamer met leuke puzzels: moeilijkheid had hoger mogen zijn. Jammer dat er een puzzel was die een bepaalde vaardigheid voor benodigd was en ons niet lukte zonder hint.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: Ketsbewoners

Ontsnapt: Ja  52:30 min


 • Puzzels
 • Geen klok aanwezig
 • Onnodig aanwezige spelelementen (verwarrend)
 • Moeilijkheidsgraad

 

wesley85wesley85Junior EscaperLid sinds: 7 december 2019 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 augustus 2021

Leuke kamer

Leuke kamer mist de finishing touch
Eerder al gelezen en ook ondervonden is het geluid van de bowling en muziek.
Die hoor je goed in de kamer.

Verder had het allemaal wat meer gemogen voor mij


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: Ketsbewoners

Ontsnapt: Ja  52:30 min


 • Puzzels
 • Geluid

 

StanStanEscape GuruLid sinds: 13 november 2017 (189 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 augustus 2021

Prima kamer met een aantal frustraties

Na een mindere ervaring bij de andere kamer, speelden we NEMO als tweede kamer. Toen we de kamer binnenstapten, waren we al een stuk enthousiaster. Een prima kamer in thema! Ook het verhaal bij deze kamer is enigszins logisch. Uitdagende puzzels voor twee personen. Enige wat mij meteen uit deze toffe ervaring haalde, waren de geluiden van buiten de kamer. Je zit in een onderzeeër, goed gethematiseerd en helemaal in het verhaal. Wat wel gek is, is dat je in een onderzeeër harde Macklemore muziek hoort én dat je steeds bowlingkegels om hoort vallen. Een klein beetje isolatie had deze kamer daardoor al een heel stuk beter gemaakt. Verder is het een prima puzzelkamer. Zeker voor de prijs die je voor deze kamer betaalt!


6

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Thema
 • Puzzels
 • Geluiden van buitenaf

 

MoessMoessEscape LegendLid sinds: 18 maart 2018 (265 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 augustus 2021

Uitdagende reis voor twee ervaren spelers!

Bij toeval liep ik tegen Dolfijn aan via escapetalk. Ik ben altijd op zoek naar escape rooms die betaalbaar en met twee personen te spelen zijn. Bij voorkeur dan ook escape rooms waarbij de focus ligt op puzzelen en voldoende een sfeer is neergezet om wel het idee te hebben dat je in het thema zit. Na het lezen van de reviews was er geen twijfel mogelijk, op naar Dolfijn!

Je kunt onder Dolfijn parkeren, ideaal! Je moet hier wel voor betalen, maar dat is maar 2 euro voor 6 uur! Je komt binnen in het bowlingcentrum. Hier zijn voldoende tafels en een bar om een lekker drankje, maar ook een hapje te doen. Het is vrij duidelijk waar je je moet melden, waarna ze aangeven waar je moet zijn. Als je wat kleingeld meeneemt kun je ook nog even een spel spelen in de mini arcade die ze hebben. De escape room zelf heeft niet echt een ontvangstruimte.

We werden vriendelijk ontvangen en konden onze spullen opbergen in een kluisje. De host begeleidde ons de kamer in, waar we het verhaal te horen kregen vanaf een filmpje; een energiebron verwijderen binnen 60 minuten, voordat het te laat is! Wij gingen deze missie met zijn tweeën doen en dat was een behoorlijke uitdaging!

Nemo voldeed exact aan mijn verwachtingen. Een kamer met een uitgewerkt thema, maar geen hoogstandje en lekker veel puzzels waar je mee aan de slag kan. Je kunt parallel puzzelen en ik denk dat onze tactiek om alles rustig met zijn tweeën te doen ertoe heeft geleid dat we met nog 2 seconden over de energiebron wisten te verwijderen. In dit geval een groot voordeel dat er geen klok in de kamer hangt, anders had de stress flink toegeslagen, haha. Er is best wel wat te doen in de kamer, zeker als je met twee personen bent, dus kies verstandig je tactiek uit ;).

We hebben ons heel goed vermaakt in de kamer, maar er zijn zeker punten van kritiek te benoemen. Zo zijn er puzzels waar een bepaalde vaardigheid voor nodig is. Ik houd daar persoonlijk al niet zo van, maar het vraagt vooral veel tijd. Een ander puntje van kritiek waren batterijen die op waren van een bepaald voorwerp. Ik vind dat zo jammer, want dit betekende uiteindelijk een bezoekje van de host voor nieuwe batterijen. Als je gewoon zorgt dat je tijdig de batterijen vervangt en oplaad, vervalt dit probleem volgens mij. Als laatste was het ons niet duidelijk dat we succesvol waren op het einde, dit mag nog wel wat beter getoond worden.

Al met al een leuke kamer voor een mega goede prijs. Ik denk dat er veel plezier aan te beleven is als je er met de juiste verwachtingen heengaat!


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: JacLoe

Ontsnapt: Ja  59:58 min

 

Leuke puzzelroom voor een zacht prijsje

Nooit gedacht dat ik een room zou gaan spelen in een bowlingcentrum, denk zelfs dat ik het ooit gezworen heb...
Nu aangezien ik de ruggengraat heb van een gummibeer heb ik toch maar de 2 rooms bij Dolfijn geboekt.
Escapen blijft escapen hé en voor de prijs van 39 euro! en dat is voor 2 personen, niet pp, was ik snel te overtuigen.

Onthaal:

Parking: mogelijk in de ruime ondergrondse parkeergarage voor een heel schappelijke 2 euro voor 6 uur :-)
Wc : uiteraard aanwezig
Ontvangstruimte: is er niet, onder is er wel een grote ruimte voor een drankje en hapje

Tja het is een bowling centrum, veel onthaal is er niet aan, hoewel.
We werden welkom geheten door de eigenaar Thomas. Hij wou ons persoonlijk begeleiden en graag weten wat wij ervan vonden.
Ik wist niet of ik me nu vereert moest voelen of me meer zorgen moest beginnen te maken ;-)
Na een korte babbel konden wij de spullen opbergen en werd ons verteld dat hun proberen dat als je bijna bij het einde bent, je steeds de kamer mag uitspelen. Dat kan qua gastvrijheid wel tellen.

Kamer:

Nemo is een gezonken onderzeeër waar wij in 60 minuten de energiebron uit moeten verwijderen voor hij in slechte handen valt.
Wij speelden deze room met 2 personen en blijkbaar zou je hem ook alleen kunnen spelen :-)
Nu laat me voorop stellen dat hij met 2 uitdagend genoeg is, dus alleen zou ik niet adviseren.
Voor de rest zou ik ook niet met meer als 3-4 willen zijn.

Het betreft eigenlijk een single room kamer, maar echt erg is dat niet doordat hij erg mooi is opgezet.
De kamer is ruim en de puzzels zijn mooi in thema. Zeker met 2 is het lekker door puzzelen.
Hoewel de afwerking natuurlijk niet het niveau heeft wat de meeste van ons gewoon zijn, viel het me toch niet tegen.
Er zaten 2 zaken in die ik niet echt tof vond en behoorlijk tijdrovend kunnen zijn, maar dat is ook een persoonlijk dingetje.


De hint komen via een walkie talkie en hier wordt ook af en toe de tijd meegedeeld. Dit zou ik meteen schrappen.
De hints prima, dat kan nog onder het mom van onderzoeksteam, maar de tijd zou ik meedelen in het schip zelf door een stem of via het scherm.

Conclusie:
Zo zie je maar, geen verwachtingen, toffe room.
Verwacht gewoon 60 minuten puzzelen aan een toffe prijs, kom met niet teveel want dan staat er ene in het hoekje wat zielig te doen :-)

Wij hadden uiteindelijk de eigenaar die ons begeleide en ik denk dat, als ik hier de andere reviews zo lees, je wel wat geluk moet hebben wie je begeleid. Bij ons was alles in ieder geval prima.

Als je trouwens moet kiezen momenteel tussen de 2 rooms, neem dan deze.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape ExpertLid sinds: 31 december 2018 (146 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 juli 2021

Leuke, originele, en soms lastige kamer


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

 

jorgbjorgbJunior EscaperLid sinds: 24 juni 2021 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juni 2021

Leuke kamer en thema

Leuke kamer met een interessant thema. Puzzels waren leuk en gemiddeld uitdagend. Sommige accessoires waren niet heel erg praktisch en zouden met wat kleine aanpassingen wat verbeterd kunnen worden


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Petra_B..Petra_B..Escape GuruLid sinds: 7 oktober 2018 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juni 2021

Weer eens wat anders

Leuke kamer met een leuk thema wat ik nog niet veel voorbij heb zien komen. Leuke puzzels, waarbij sommige hulpmiddelen helaas wat te wensen over lieten wat onnodig veel tijd koste (en frustratie) jammer, had niet gehoeven.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:09 min

 

ViennaViennaJunior EscaperLid sinds: 29 oktober 2018 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 oktober 2020

Leuk voor beginners

Onvriendelijke/onsympathieke begeleiding. Kwam binnen om een slotje open te maken (in plaats van tips te geven of de code - was heel vreemd). Op zich wel geinig puzzels. Iemand in onze groep deed voor het eerst een escape room en voor beginners is het denk ik wel leuk om in te komen. Voor gevorderden gewoon een vermakelijke avond in combinatie met steengrillen.


5.5

Sfeer: 4.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 4.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

rvveghelrvveghelEscape ApprenticeLid sinds: 17 mei 2018 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 september 2020

Niet bijzonder maar wel leuk om te doen.

Prima kamer om te spelen.
Wisselend met techniek en een paar slotjes.
Techniek liet zich een beetje afweten. Is dan toch altijd jammer. Maar werd goed opgelost door de host.


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.5


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Afwisseling tussen techniek en slotjes goed
 • Techniek liet zich afweten

 

Jerome (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 januari 2020

Hele mooie kamer met leuke puzzels

We hebben inmiddels al wat ervaring met verschillende escape rooms maar deze komt zeker in de Top 3 van ons. Mooie kamer, voor de mensen die bang zijn in het donker is deze niet aan te raden want je begint namelijk in het donker. De puzzels zijn zeer divers, een aantal makkelijke en een aantal moeilijke. Wel zou ik deze kamer met maximaal 4 personen spelen, dat is meer dan genoeg. Wij waren ontsnapt na 45 minuten.


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooie kamer
 • Originele puzzels
 • Spannende geluidseffecten
 • Portofoon is soms niet goed te horen

 

Elise (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 december 2019

Mooie kamer, slechte spelleider

Prachtige room met pittige puzzels. Wel erg veel geluidjes die afleiden. We waren met 7 man en dat is dan wel erg druk. Onze ervaring was niet zo goed. Vooral de spelleidster was erg slecht. Een jonge meid die via een walkietalkie net deed of ze met ons mee de kamer moest oplossen. Veel te veel door de porto aan het praten, erg irritant. Terwijl je een moeilijke puzzels aan het oplossen was, ging zij er onverstaanbaar doorheen praten. 'Hebben jullie dit en dit al?' 'Daar kun je beter een zaklamp bij gebruiken.' 'Willen jullie een hint?' Op een gegeven moment ging ze zelfs gewoon een code doorgeven omdat ze het te lang vondt duren. Toen heb ik even heel hard 'Stooooop' door de porto geroepen. Uiteindelijk wel ontsnapt, maar we kregen geen uitlesg over hoe we de puzzels waar we hulp bij kregen eigenlijk hadden moeten oplossen. De spelleider had alleen de codes en wist zelf ook niet hoe of wat.


4.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 2.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Pittige puzzels
 • Mooie kamer
 • Te veel interventie door spelleider
 • Naderhand geen uitleg
 • Puzzels gaan soms door elkaar

 

Sil (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 november 2019

Heel mooie kamer

Echt mooie kamer tot in de puntjes afgewerkt. Toffe puzzels niet heel moeilijk maar wel uitdaging genoeg en niet alleen maar slotjes. Ik zou de kamer niet aanraden met meer dan 4 personen.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Zeer mooi
 • Toffe puzzels
 • Leuke personeel
 • Geen airco was erg warm
 • Niet voor meer dan 4 personen

 

RamonRamonJunior EscaperLid sinds: 21 januari 2017 (43 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 oktober 2019

Zeer aardige kamer

Leuk thema en goed gebouwd. De spellen zijn origineel en goed ontworpen.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: Team Naam

Ontsnapt: Ja  50:28 min


 • Technisch leuk in elkaar gezet
 • Kamer is niet te spelen voor slechthorenden

 

melissa_maesmelissa_maesJunior EscaperLid sinds: 24 januari 2019 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 augustus 2019

Origineel en erg mooi!

Het was een hele mooie kamer, met originele puzzels. Alleen zou hem niet aanraden met grote groepen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 3 personen

Team: Escaperoomies

Ontsnapt: Ja  50:00 min


 • Mooi
 • Originele puzzels
 • Ruim
 • Geen airco
 • Te weinig tegelijkertijd voor grote groepen

 

iPatiPatJunior EscaperLid sinds: 16 februari 2018 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2019

Top kamer!

Dit is nu echt z'n kamer waarin je goed samen moet werken met elkaar, anders wordt het knap lastig.
De kamer is erg mooi opgezet, denk wel een van de wat mooiere/betere kamers die ik gehad heb.
Personeel is erg vriendelijk en staat ook zeker open voor een (escape room) praatje.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede puzzels
 • Sfeer van de kamer
 • Vriendelijk personeel

 

Tamara88Tamara88Escape ExpertLid sinds: 14 maart 2017 (117 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 oktober 2019

Hele leuke verrassing!

Mijn 103e kamer.

Met mijn vriendinnen een dagje gezelligheid! Bij Dolfijn allereerst Nemo: de reis naar de bron gespeeld.
Geen idee wat we moesten verwachten maar we wisten dat het bouwen lang had geduurd. Het jaar ervoor waren we namelijk al bij Dolfijn geweest om te bowlen en toen stond er al dat deze Escape Room kwam.
Nu was het eindelijk zover en gingen we naar binnen, maar niet voordat we van een vriendelijke en enthousiaste jongeman (Patrick) alle regels en natuurlijk het verhaal gehoord hadden.

Vol goede moed en energie gingen we naar binnen.
En wat een verrassing was het! Het zag er echt heel mooi uit en alle puzzels waren mooi in thema. Ook variatie in de puzzels kon ik goed waarderen en het stukje samenwerken :)
Deze kamer is zeker een aanrader en ik denk dat beginnende escapers EN ervaren escapers zich hier goed kunnen vermaken!

Met nog 1:58 over stonden we weer buiten!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  58:09 min


 • enthousiaste leuke begeleiding
 • Mooi gemaakt goed afgewerkt

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (157 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 juni 2019

Super gave kamer

Net geopende kamer, super mooie en gave kamer! Goede puzzels waarin samenwerking belangrijk is! Een echt aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  08:00 min


 • Goede puzzels
 • Mooie kamer
 • Vriendelijk personeel
 • Samenwerking

 

mike_leijsmike_leijsEscape ExpertLid sinds: 29 april 2019 (145 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 juni 2019

Super tof!

Echt een geweldige kamer, zeker spelen! Zeer nieuw, net geopend.


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  08:00 min

 

Bente (41 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 juni 2019

Extreem slecht

Dit was Mn 41ste kamer en we hadden eigenlijk niet super hoge verwachtingen van een kamer bij een bowlingcentrum, maar last minute toch geboekt. Toen we de kamer binnen kwamen waren we blij verrast omdat het er gaaf uit zag, maar daarna ging het bergafwaarts! Ten eerste was de begeleidster vergeten om zaklampen mee te geven, kan gebeuren. Vervolgens was er een puzzel kapot en een puzzel die niet klopte. Toen we meldde dat de puzzel kapot was, kregen we de opmerkingen dat we eerst een andere puzzel moesten gaan doen, nouja prima. Wat bleek nou, de puzzel was echt kapot en hierop hebben we 10 minuten moeten wachten. Vervolgens kwam de eigenaar de kamer binnen en was hij boos omdat we de batterijen uit een zaklamp gehaald hadden, terwijl we ergens in de kamer op zoek moesten naar een batterij. Excuses bleven uit en vervolgens moesten we 2,5 euro per persoon meer betalen dan waarvoor we eerder gereserveerd hadden. Ik zou deze kamer zeker niet aanraden.


3.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 2.0

Service: 1.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Inrichting
 • Werkende puzzels
 • Kapotte puzzels
 • Extra kosten
 • Zaklampen vergeten

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig