Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 14
  • Reviews geplaatst: 14
  • Ontsnappingspercentage: 100%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 27-07-2016

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Super!

Leuk verhaal met leuke puzzels en inrichting! Nog gezellig nagepraat met de gastheer! Zeker aanrader.

Teleurstellend

Alleen de locatie waar deze escape room bevind is leuk aan de escape room.De kamer was veels te klein voor een groep van 6. Het was een warme dag en met 6 man in de kamer was het snikheet. Geen ruimte om met zijn allen te staan met onze tassen in de kamer was de ruimte nog kleiner. Puzzels waren ook niet logisch. Gastvrouw kwam vrolijk met mobiel in haar handen ons begroeten. Nadat we waren ontsnapt was ze nergens te bekennen. Waren we maar naar haar toe gelopen waar ze vrolijk op haar mobiel zat te appen. Teleurstellende kamer en niet gastvrij.

Leuk

Hartelijk ontvangen door Tamara.Super enthousiast ons al warm gemaakt voor het spel. Leuke kamer met leuke puzzels waar je tegelijkertijd apart van elkaar kan puzzelen.

Mooie kamer met leuke puzzels

Heb slechte verhalen gehoord over deze kamer, maar ivm groupon toch wezen spelen. Boven verwachting leuk. mooi ingerichte kamer met leuke puzzels. De gastvrouw was klantvriendelijk. Zeker een aanrader. Zonder groupon ook moeite waard!

leuk!

een leuke kamer met logische puzzels. 1 gastheer die 2 teams begeleide, maar dat ging prima. Een vermakelijke kamer met leuk uitgewerkte puzzels.

LEUK!

Wat jammer dat deze escape room er niet meer is, zal het graag nog een keer willen spelen. Leuke grote kamer met veel verschillende puzzels. Blij dat we voordat ze gingen sluiten nog kunnen spelen!

Leuk voor 2 personen!

We zochten naar een leuke kamer voor 2 personen en deze was speciaal voor 2 personen gebouwd. Niet te veel/weinig puzzels en leuke gevarieerde puzzels waar je goed samen moet werken. Een leuke kamer, niet al te technisch, maar dat miste we ook niet in deze kamer.

  • MYSTERIUM — Mysterium
  • Geplaatst op 14 juni 2017 om 12:58
  • Gespeeld met 5 personen in augustus 2016; Ontsnapt: Ja

leuke puzzels

leuk gevarieerde puzzels, soms iets te donker. ontvangst en gastvrouw wat minder.

Leuk

Vriendelijke eigenaar en nog tijd voor een gezellig kopje thee. Leuke kamer en een leuke verassende puzzel!

Deze kamer viel nog meer tegen dan de Granny's room. Ik zal het niet aanraden. Maar als je voor gezelligheid komt, dan moet je hier zeker wezen, want de eigenaren zijn erg vriendelijk!

Eerste keer een kamer zonder sloten, maar helaas werkte alles niet helemaal optimaal waardoor er soms even met hulp op een knopje gedrukt moest worden. Al met al viel deze kamer iets tegen. De gastvrouw/heer waren heel vriendelijk en gezellig praatje mee gemaakt. Aansluitend op deze kamer hebben we ook de andere thema gespeeld.

Deze stond al heel lang op mijn lijst om te spelen, helaas viel de kamer ietsje tegen, maar toch wel vermaakt. Wel jammer dat de begeleiding wat minder was. We werden niet ontvangen en na afloop was de host ook weer snel verdwenen. We hebben zelf aangekaart of ze een foto voor ons wilde maken. Dat was wel jammer.

Verdeeld in 3 groepen gingen we deze kamer spelen. Leuke aan kamer is dat het competitief is, maar minder leuk is het ontbreken van een thema/verhaal. De begeleiding was heel erg vriendelijk en aardig en we voelde ons welkom. Voor de meeste van groep was het eerste escape ervaring, leuk voor een eerste keer escape room ervaring, maar met ervaring mis ik hier echt het verhaal.

Ruime parkeergelegenheid voor de escape room wat een grote plus is. Bij binnenkomst kwam niemand ons begeleiden en gingen ons zelf vermaken in de ruime wachtruimte. We zagen in de andere wel een andere groep deelnemers die al klaar waren met spelen en blijkbaar de andere groep aan het volgen was. Na paar minuten kwam iemand ons groeten en dat we nog even moesten wachten omdat er nog een groep aan het spelen was. Helemaal geen probleem voor ons. Na een korte uitleg werden we naar de "kamer" begeleid. Kamer is heel realistisch gebouwd en de verschillende soorten puzzels in de kamer maken de kamer compleet. Een leuke kamer met leuke puzzels. Na het spelen konden we nog de beelden terug kijken. Na het betalen gingen de begeleiders nog ff kopjes wassen. Geen gedag of goede afsluiting. Maar dat heeft denk ik te maken dat we de laatste groep waren en ze snel willen afsluiten. Jammer maar de kamer blijft goed!