Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Secret Sister Society - The Secret of Criminal Miss Michelle

Tilburg , The Netherlands

Closed now

60 minutes

2 - 4

10 year

Read reviews

More about Secret Sister Society - The Secret of Criminal Miss Michelle

In de vrouwenboetiek van de zeer lieve, oude vrouw Miss Michelle huist een duister geheim. Miss Michelle, nu aan het einde van haar levensdagen, is een oude crimineel die een verjongingsvirus voor haarzelf heeft ontwikkeld zodat ze haar criminele praktijken terug kan oppikken. Dat gaan jullie tegenhouden. Lukt het jullie om op een onbewaakt moment het virusl van Miss Michelle te vernietigen?


Themes

Mystery

Properties

Airco available

Pregnant friendly

Wheelchair friendly

Epilepsy risk

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

8 likes

197 visitors

94.9% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Stationstraat 14D
5038 ED, Tilburg
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

59 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

StanStanEscape MasterMember since: 2017 November 13 (265 rooms played)
Posted on: 2023 july 23

Opheffingsuitverkoop

Omdat het toch kermis was in Tilburg, konden we net zo goed een escaperoom meepakken. Voor mij de laatste kamer die op de planning stond bij Escape World Tilburg. De kamers op deze locatie hebben me geen van allen omver geblazen. Maar over het algemeen heb ik wel altijd plezier gehad voor een hele schappelijke prijs. Voor nu dus voor de laatste keer naar Tilburg om The Secret Sister Society te gaan spelen.

Eenmaal op locatie is het een beetje hetzelfde riedeltje als normaal, we werden vriendelijk welkom geheten, mochten plaatsnemen in de ruime ontvangstruimte, konden onze spullen opbergen, kregen een lange uitleg over alle slotjes die in de kamer zouden zitten en daarna konden we eigenlijk al meteen starten.

En dan, de kamer, tsja... wat kan ik hier nu van zeggen. De kamer speelt zich af in een kledingwinkel, Maar dan wel in een kledingwinkel waar een opheffingsuitverkoop heeft plaatsgevonden. Ik ken weinig kledingwinkels met zó weinig items in de winkel. De kamer is erg kaal en mist sfeer. Maar goed, ik had ook zeker geen hoogstaande decors verwacht hier. Enfin, we konden gaan puzzelen. Tsja, die puzzels, ze zijn allemaal best oke en prima. Maar ze hebben vrijwel niks met het thema te maken. Het zijn daarnaast ook allemaal 1.0 puzzels die we natuurlijk allemaal al kennen.

Dat blijft eigenlijk de gehele kamer zo, de puzzels zijn prima, niet passend in het verhaal, maar de flow zit er eigenlijk best wel goed in. Het is steeds - over het algemeen - best duidelijk wat we moeten doen. Dan volgt er op het einde nog een leuke puzzel waar je voorkennis voor nodig hebt, komt Hans Klok nog een kijkje nemen in de kamer en staat een paar seconde later de host er weer om ons terug welkom te heten.

Het was weer een innoverende avond in Tilburg! Nee even zonder grappen, we hebben ons oprecht vermaakt. En dat voor €65,- voor 3 personen (we hadden nog een kortingsbonnetje gekregen van de vorige keer), is echt heel netjes. Verwacht hier geen gave technieken, toffe decors, sublieme puzzels.. nee, verwacht hier gewoon een uurtje (of in ons geval half uurtje) puzzel plezier en lachen met z'n allen. Ik ben in ieder geval uitgespeeld bij Escape World in Tilburg, en moet misschien wel stiekem bekennen dat ik daar een prima gevoel bij heb.


6.5

Ambiance: 5.0

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in July 2023

Played with 3 persons

Team: Ale Blie

Escaped: Yes

  sjephanie

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendMember since: 2021 November 28 (205 rooms played)
Posted on: 2023 july 25

Lekkah Flow

Het was kermis in Tilburg en wij – Ale Blie (3 personen) – besloten hier eens een kijkje te gaan nemen. Echter een activiteit met ons team MOET gepaard gaan met een bezoek aan een escape room, zo luiden de ongeschreven regels. Al snel kwamen we uit bij Escape World Tilburg en werd Secret Sister Society last minute geboekt.

Bij Escape World Tilburg kun je gratis voor de deur parkeren (als tenminste de poort wordt geopend ?). Vervolgens kom je in de ruime ontvangstruimte, waar je nog naar het toilet kunt gaan én eventueel een drankje kunt nuttige. Het was niet de eerste keer dat we hier waren en dit maakte we ook kenbaar. Echter onze gamehost vond het toch prettig om nog even alle slotjes door te nemen alvorens we konden starten. Zo konden we goed voorbereid aan ons illustere avontuur beginnen.

Miss Michelle is de eigenaresse van de Secret Sister Society Shop en naast dat dit een vrouwenboetiek is, is het ook het hoofdkwartier van de gelijknamige Secret Sister Society. Welk secret verbergt deze Secret Sister Society? Aan ons de taak om dit uit te zoeken door een kijkje te gaan nemen in deze obscure winkel.

Toen we in de winkel stonden viel direct op dat de aankleding aan de magere kant is. Er is net voldoende thematisering om het geheel op een kledingwinkel te laten lijken, maar dat is het dan ook. Ook met licht en geluid is weinig tot niets gedaan. Er is wél wat muziek, maar dit lijkt gewoon een random afspeellijstje te zijn. Door dit alles ontbreekt het een beetje aan sfeer. Echter sfeer kun je natuurlijk zelf maken door de Hans Klok in jezelf naar boven te halen en je teamgenoten te trakteren op een staaltje illusies van ongekende hoogte en kwaliteit ?. Hoe doet ‘ie dat toch!?

Secret Sister Society is een eenvoudige 1.0 kamer. Dit is een eerste generatie escape room, waarbij je oplossingen van puzzels invoert op hang- en cijfersloten. De puzzels zijn voornamelijk lineair, wat betekent dat je eerst het ene op moet lossen voordat je door kunt met het andere. Op zich zijn de puzzels leuk om te doen, maar hebben ze weinig met het thema óf verhaal te maken. Desalniettemin waren ze vermakelijk, divers én was de natuurlijke spelflow prima, want we wiste zonder hints in een redelijk tempo door de kamer te jakkeren. Het was telkens duidelijk wat de volgende stap zou zijn. Het enige storende was in het begin, dat je niet goed wist op welk slot je welke oplossing in moest voeren. Hierdoor moet je op alle aanwezige sloten oplossingen invoeren en dat kan zeer frustrerend zijn.

Na een ongeveer een halfuurtje wisten we uit de kamer te ontsnappen. Dus naast Hans Klok konden we ook al door voor Harry Houdini. We werden vriendelijk te woord gestaan door onze gamehost én konden met een ego boost (omdat we er zó snel uit waren) naar de booster op de kermis.

Al bij al; Ben je in Tilburg en heb je zin om voor een klein prijsje een uurtje te puzzelen dan is Secret Sister Society zeker een optie.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met nier meer dan vier personen i.v.m. lineaire puzzels;
- Ga met de juiste verwachtingen naar deze kamer (een uurtje puzzelen, zonder poespas);
- Speel deze kamer vooral als je weinig escape rooms hebt gespeeld.

Escape World Tilburg, bedankt voor het ontvangen van ons. Wij hebben het naar ons zin gehad bij jullie en wij vonden het vooral: Lekkah Flow!


6

Ambiance: 5.5

Game experience: 6.5

Service: 6.0


Played in July 2023

Played with 3 persons

Team: Ale Blie

Escaped: Yes


 • Goede prijs
 • Puzzelflow
 • Diversiteit
 • Gratis parkeren voor de deur

  sjephanie

Uit de mode...

Winkelen in Tilburg is een perfect excuus om bij Locked binnen te lopen. Het blijft net als de vorige keren escapen aan een leuk prijsje.

Onthaal:

Bij Locked zijn ze hard aan het werk met hun nieuwe room (flight 815) maar ook leuk om te zien dat ze de hele ontvangstruimte een stuk gezelliger gemaakt hebben. Waar het voorheen nog een kantoorgebouw met sleutels tegen de muur was, is het nu echt een gezellige warme ruimte geworden.

Helaas kan je er om een of andere reden nog steeds niks drinken, ik vrees dat personeelsgebrek hier iets mee te maken heeft.
We werden in ieder geval welkom geheten door een leuke dame die, je gelooft het nooit, echt het normale praatje skipte en meteen doorging naar de kamer in kwestie.

Kamer:

Dus om te ontsnappen aan kledingswinkels, boekte ik.... Secret sister society.....
Laat het er ons op houden dat dit niet echt een mannenkamer is ;-)
Ik had ook weinig keus, het was de enige room die ik hier nog kon doen :-)

Eens binnen wordt je niet erg vrolijk van de inrichting. Karig, leeg, sober, en ik weet dat het Locked hun sterkste kant niet is, maar hier was het toch wel enorm triestig.
Waar ik normaal lovend ben over het puzzelplezier, was dat hier niet het geval. Tig sloten zonder dat je ook maar een idee hebt welke code bij wat hoort, puzzels die zo ver uit het thema liggen dat je hardop zucht (je weet wel welke ik bedoel als je hem gespeeld hebt of als je ervoor staat) en een absoluut vreselijke soundtrack die saai en vooral niks met het thema te maken heeft.
De kamer geeft uiteindelijk wel een conclusie maar ook op het einde zitten er bepaalde puzzels in die echt op zichzelf staan en niks met het verhaal of het thema te maken hebben en pure gimmicks zijn.

Ook hadden wij een apparaat nodig waarvan de batterij plat bleek te zijn en door die error bleek ook nog eens dat onze GM niet alleen bezig was met ons, maar ook met de andere groep en dat is een echte no go voor mij. Het mag niet, het hoort niet en het irriteert mij tot in mijn kleine teentje!

Conclusie:

Waar ik normaal ben lovend ben over locked, ben ik dat deze keer niet.

De kamer is zo enorm sfeerloos en het verhaal is absurd ver gezocht dat dit een echte teleurstelling was.
Maar een nuance moet erbij: ik ben de doelgroep niet en de kamer is een aantal jaar oud. We speelden hem met 2 en hadden nog 7 minuten over, dus je krijgt waar voor je geld.

Maar ondanks de prijs zijn er bepaalde zaken die niet kunnen waarvan de grootste blijft dat een GM geen 2 rooms tegelijk moet draaien.
Dat er een resetfout gebeurd is slordig, zeker een accu opladen, maar die dingen kan ik plaatsen en het is netjes opgelost.

Deze kamer kan best eens een update gebruiken en als hij niet vervangen wordt is er werkelijk zoveel dat je kan doen met een klein budget om de kamer meer in thema te krijgen. Qua sfeer, qua puzzels, qua geur, muziek en licht.


5

Ambiance: 4.0

Game experience: 6.5

Service: 4.0


Played in October 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes

  Marieke

Cupido79Cupido79EscaperMember since: 2017 July 30 (57 rooms played)
Posted on: 2018 march 18

Girls love the do girls things

Dit is dan wel het tegenovergestelde van de mannenkamer.

Kamer komt goed over met het thema, we waren met een puzzel bezig en ondertussen hadden de mannen een puzzel opgelost en dat ging echt goed onder elkaar.

Naardat we ontsnapt waren op 11.35 min op de teller had ik wel het gevoel dat ik nog wel door had willen spelen omdat alles logisch in elkaar zat.

We mochten ook Naar dat we ontsnapt waren alles nog doornemen was echt wel heel fijn!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2018

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Kamer
 • Logisch

  sebastiaan_bouwhuis

Een stille ervaring

Bij aankomst bleek de muziek en het hintsysteem uit te zijn gevallen en dat maakte het toch best gek en sfeerloos. Verder ontbreekt het aan een goed verhaal en de puzzels zijn soms wel heel erg makkelijk en niet altijd logisch dus alles bij elkaar viel de kamer best wat tegen.
We hebben ons alsnog wel vermaakt maar Ik heb hier betere kamers gespeeld :-)


5.5

Ambiance: 5.0

Game experience: 5.0

Service: 6.0


Played in January 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  56:00 min


 • Sfeer
 • Weinig origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Gebrek aan verhaal
 • Onlogische puzzels
 • Heeft onderhoud nodig
 • Decor
 • Puzzels
 • Beleving

 

AlexremiAlexremiEscaperMember since: 2022 March 25 (32 rooms played)
Posted on: 2023 february 02

Sla deze maar over

Matige kamer, thema slaat nergens op en de sfeer is nul.

Speel liever Flight 815, die is wel goed.


4

Ambiance: 3.0

Game experience: 4.0

Service: 5.0


Played in January 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Slechte service
 • Puzzels
 • Weinig origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal
 • Onlogische puzzels
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig
 • Decor

 

Prima. Gewoon lekker puzzelen...

De laatste kamer op deze locatie die we nog moesten spelen.

Onthaal:
Die is hier nooit heel uitbundig of uitgebreid, maar prima.

Kamer:
Deze is redelijk basic aangekleed. Zeker netjes en prima in thema.
De puzzels zijn klassiek en vergen het betere zoekwerk.
Niks uitzinnigs, maar voor beginners uitdagend genoeg. Wij hadden wat minder uitdaging en stonden met ruim 17 min over buiten.
Als je met de juiste verwachting de kamer gaat spelen is het zeker vermakelijk.

Conclusie:
Gewoon leuk om te spelen. Niks uitzinnigs. Leuke puzzels (ze passen dan niet 100% in het thema, maar dat maakt niet heel veel uit) die zeker voor beginners een goed niveau hebben.
Ervaren? Speel dan met 2 of 3, niet meer dan dat.
Ga de kamer spelen om gewoon lekker te puzzelen en niet voor decor en storytelling...


6.5

Ambiance: 6.5

Game experience: 6.0

Service: 7.0


Played in November 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes  42:41 min


 • Goede prijs
 • Logica
 • Weinig origineel
 • Beleving

 

SuzanileriSuzanileriJunior EscaperMember since: 2022 November 18 (17 rooms played)
Posted on: 2022 november 19

Uit de mode

Wij werden vriendelijk ontvangen en wachtruimte was echt heel mooi maar eenmaal in de kamer vond ik t wat te leeg qua aankleding, de puzzels waren wel leuk en niet allemaal aansluitend op thema heeft de kamer wel iets maar mis die spanning Voor beginners en jeugd is het wel heel leuk. Zal niet met grote groep gaan je bent wel zo uitgespeeld.


7

Ambiance: 6.0

Game experience: 5.5

Service: 10.0


Played in October 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Decor
 • Beleving

 

Xidx (6 rooms played)
Posted on: 2022 october 25

Leuk

Na een warme welkomst van Ilse. Kregen we een duidelijke uitleg over wat de bedoeling was en hoe de sloten precies werken. Dat maakte het spel makkelijker.
Heel leuke kamer. Wel echt een. Meiden kamer.


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in October 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

Debbie (8 rooms played)
Posted on: 2022 september 25

Veel lol gehad

Super sfeervolle kamer met hele diverse items. Met name Ilse, de medewerker heeft gezorgd voor een warm welkom, goede hints(ja, die hadden we nodig) en duidelijke uitleg nadien. Leuke tijd gehad!


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 7.5

Service: 10.0


Played in September 2022

Played with 3 persons

Escaped: No

 

Eerste kamer

Voor mij de eerste kamer. Leuke kamer, maar niet alles klopte/werkte (zaklamp).
Verder smaakte het naar meer


7.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 6.0

Service: 8.5


Played in August 2022

Played with 5 persons

Escaped: No


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Onlogische puzzels

 

Verrassende Girlpower room

Leuke afwisselende room met veel denkwerk en onverwachte twists!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in June 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Creativiteit
 • 2e vertrek wel beetje donker om dingen te lezen

 

GladdeGerardGladdeGerardJunior EscaperMember since: 2022 May 09 (12 rooms played)
Posted on: 2022 june 13

Basic maar vermakelijk

De vrij sober ingerichte boutiek bevat voornamelijk standaard puzzels met codes en hangsloten. Het thema is veelal niet verwerkt in de puzzels maar het is toch een vermakelijke kamer om te spelen.


6

Ambiance: 5.0

Game experience: 6.0

Service: 7.5


Played in June 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  59:47 min


 • Goede prijs
 • Weinig origineel
 • Gebrek aan verhaal

 

Rebecca_kRebecca_kEscape ApprenticeMember since: 2022 May 24 (2 rooms played)
Posted on: 2022 may 24

Super leuke ervaring

De kamer was mooi ingericht en het decor paste super goed bij het verhaal. Ook zijn de medewerkers erg aardig. We kregen precies hints waar nodig.


10

Ambiance: 9.5

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Origineel
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

Prima kamer

Een kamer met diverse puzzels, niks bijzonders maar wel vermakelijk. Voor sommige puzzels is het handig om ook wat dames in je groepje te hebben voor hun kennis. Deze kamer is ideaal voor een damesuitje.

Helaas hadden wij een kleine reset fout waardoor we een antwoord moesten krijgen om door te kunnen, dit kan gebeuren maar is wel jammer. De muziek in de escaperoom past totaal niet, dit is een spannend muziekje met korte loop. Dit had beter wat meer muziek passend voor een boutique mogen zijn. Verder is de aankleding vrij basic, en passen sommige puzzels niet echt bij het thema.


6

Ambiance: 5.5

Game experience: 6.5

Service: 7.5


Played in May 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  46:00 min


 • Goede prijs
 • Goede service
 • Diversiteit
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Decor

 

LaDeliciousLaDeliciousJunior EscaperMember since: 2023 February 05 (15 rooms played)
Posted on: 2023 february 05

Zoeken naar puzzels en oplossingen

Voor de meer ervaren speler die snapt wat er verwacht wordt.


7

Ambiance: 8.0

Game experience: 6.5

Service: 6.0


Played in April 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Origineel
 • Beleving
 • Slechte service (kamer was verkeerd gereset)
 • Onlogische puzzels

 

wesley85wesley85Junior EscaperMember since: 2019 December 07 (22 rooms played)
Posted on: 2022 april 18

Leuke kamer bekende elementen

Leuke room te snel hints en had meer bijzondere elementen in mogen zitten


7

Ambiance: 9.0

Game experience: 5.0

Service: 8.0


Played in April 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  49:50 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Weinig origineel
 • Moeilijkheidsgraad

 

Thomas Bollaert (10 rooms played)
Posted on: 2022 april 06

Teleurstellende ervaring

Tijdens onze vakantie in Tilburg hebben we deze kamer gekozen om met z'n tweetjes te doen. We werden vlot ontvangen door het sympathiek en enthousiast personeel die ons nog eens de basics uitlegde van een escape room. Altijd fijn!

Ik vond de kamer vrij sfeervol en goed ingericht, gezien het thema. De puzzels kon je onafhankelijk van elkaar oplossen zodat we makkelijk elk ons eigen ding konden doen. Het was wel een frustrerend gedoe om het balletje uit de tafel te krijgen. Dit had meer iets weg van bezigheidstherapie dan met iets anders, en dat was spijtig. Achteraf zei de vriendelijke game-master wel dat dat punt inderdaad voor verbetering vatbaar was. Bovendien werden we ook niet geholpen toen we achter tips vroegen. Uiteindelijk hebben 1 (bruikbare) tip gekregen. We hadden op voorhand echter wel een manier afgesproken om tips te krijgen. Jammer dat dit dan uiteindelijk niet opgevolgd wordt.

In de 2de kamer brandde het licht niet. Hierdoor was het vrij moeilijk zoeken om verder te komen. Ook hier vroeger we tips, maar werden we niet geholpen. Achteraf bleek dat het personeel in kwestie onze hulpkreten niet had gezien omdat ze "bezig was met een andere groep" en bleek het licht in de 2de kamer gewoon stuk te zijn. Op die manier is het natuurlijk moeilijk om uit de kamer te geraken...

We hebben al veel escape-rooms gedaan, maar dit toch nog nooit meegemaakt. Is dit door gebrek aan personeel of uit slordigheid?


4

Ambiance: 7.0

Game experience: 3.0

Service: 2.0


Played in April 2022

Played with 2 persons

Escaped: No

 

Leuke kamer

Leuke kamer
Originele puzzels


9

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede prijs

 

mitch2304mitch2304Escape GuruMember since: 2018 November 26 (187 rooms played)
Posted on: 2022 november 06

Wat een vreemde boetiek

Geheel zonder verwachtingen betraden we de Escape en wat hebben we om elkaar gelachen. Vooral bij 1 bepaald onderdeel moest de host ook vreselijk om ons lachen.

Er waren een hoop sloten en dit stoorde mij in het begin heel erg, maar dat gevoel verdween eigenlijk tijdens het spelen.

Ook was de verrassing erg groot dat er nog iets op ons stond te wachten wat we niet hadden verwacht.

Een keertje weer een escape 1.0 doen is erg leuk tussen alle escape met technische hoogstandjes!


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 6.5

Service: 8.5


Played in October 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Sloten

 

Verwijderde gebruiker (1 room played)
Posted on: 2020 october 26

Heerlijk puzzelen voor een prima prijs

52 minuten heerlijk puzzelen. Toffe host en verassende elementen in een verder simpele maar prima kamer.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 7.5


Played in September 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • prijs/kwaliteit verhouding

 

YmkeYmkeJunior EscaperMember since: 2022 May 20 (21 rooms played)
Posted on: 2022 november 16

Meer van verwacht

Rare binnenkomst bij een bedrijfspand wel een prima welkomst ruimte en plek om nog een drankje te doen! De kamer zelf was redelijk sober ingericht en veel puzzels hadden niet echt met het verhaal te maken! Sommige puzzels hadden op het moment van spelen ook gebruikerssporen. Het was wel vermakelijk om ons door deze kamer heen te puzzelen maar mijn voorkeur gaat toch uit naar wat meer totaal beleving!


6.5

Ambiance: 6.0

Game experience: 7.0

Service: 6.0


Played in February 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Goede prijs
 • Weinig origineel
 • Beleving

 

anneh12anneh12Junior EscaperMember since: 2017 November 27 (66 rooms played)
Posted on: 2020 july 13

Leuke, maar oudere kamer

Klassieke, wat oudere escape room. Voor 2 ervaren spelers een leuk tijdverdrijf.
De kamer zou wel een update mogen krijgen wat betreft puzzels en materialen in de kamer.
Jammer genoeg ging er bij ons 1 ding mis, wat niet opgepikt werd door de begeleiding.
De ervaring en begeleiding had dus een stukje beter gekund.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in December 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes

 

goede locatie met goede kamers

dit was naar onze mening wel de minste kamer van deze locatie


8

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 10.0


Played in October 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

cascasEscape ApprenticeMember since: 2019 September 24 (4 rooms played)
Posted on: 2019 september 24

Goede kamer

Gespeeld met een team van 6 man, ja 6 man in een vrouwenkamer:
Cas - 7 escape rooms
Bas - 0 escape rooms
Kay - 0 escape rooms
Sebastiaan - 0 escape rooms
Thijs - 0 escape rooms

Leuke kamer, vooral om als mannen te doen, je hebt redelijke wat vrouwenkennis nodig voor deze kamer.
Ik zou de kamer als makkelijk classificeren.
Als je ervaren bent en je wilt deze kamer doen, speel hem dan met 2tjes. Zorg dan wel dat je een vrouw in je team hebt!
Als je nog nooit een escape room hebt gedaan is dit een ideale start.

Sfeer in de kamer is goed, hele gezellige kamer.
Puzzels vereisen vrouwenkennis & -logica.
Personeel is top en prijs is goed zoals altijd bij Locked.


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes  53:00 min


 • Top personeel
 • Sfeervol
 • Goedkoop
 • Perfect voor 'first timers'
 • Makkelijk voor ervaren spelers

 

SarahSarahEscape ApprenticeMember since: 2018 August 15 (11 rooms played)
Posted on: 2019 september 26

Leuk, maar zeker niet de beste.

Ik heb me enorm vermaakt in deze kamer, maar het wauw-effect bleef uit. Op een saaie zondagavond zijn ze deze kamer gaan doen. In een nieuwe samenstelling ten opzichte met wie ik normaal speel, ging het verbazingwekkend goed. De puzzels waren dan ook niet erg moeilijk. De bedoeling was dan ook snel duidelijk en we raasden door de kamer heen. Persoonlijk vond ik de verhaallijn spannender, dan dat ze kamer uiteindelijk was.

**[SPOILER ALERT]**
De MP3-speler (sorry, sorry, sorry voor deze kleine spoiler!!!!!) was niet opgeladen, waardoor wij 10 minuten hebben lopen stoeien om verder te kunnen puzzelen.
**[EINDE SPOILER]**

Het was een leuke ervaring, maar ik zou de kamer niet zo snel aanraden bij anderen. Het ontvangst was overigens erg prettig. Een enthousiaste jongeman die zelf ook meerdere kamer-ervaringen heeft. Ze nemen de tijd voor de gasten en geven duidelijke uitleg.


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 6.0

Service: 9.5


Played in August 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Enthousiast ontvangst
 • Goed te doen met 3 personen
 • Makkelijke puzzels

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great