Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Recente reviews

Een overzicht van de 50 meest recente reviews.

Leuk maar eng

Het was een geweldige escape room maar toch wel even verschieten op sommige momenten (:


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  75:00 min


  • Origineel
  • Goede begeleiding
  • Verhaal
  • Goede service

 

Schoolvoorbeeld escaperoom

Een heerlijke kamer vol beleving! De korte maar krachtige introductie van de host werkt perfect, ga maar meteen aan de slag. In de kamer klinkt relaxte muziek wat het puzzelen minder stressvol maakt. Het verhaal wordt steeds duidelijker en je wordt er echt in meegezogen. Er is beleving op meerdere levels in de kamer, zonder al teveel te verklappen voel je dat het verhaal leeft en je er bovenop zit. Dit smaakt naar meer!


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  54:44 min


  • Spannend
  • Beleving
  • Goede service
  • Sfeer

 

Een spannend verhaal en een gave ruimte!

Heel gaaf! Een spannend verhaal wat je bij blijft. Er was veel om over na te praten, een goed teken. Er werden goede hints gegeven, het liep vlot en konden daardoor met 4 personen de kamer goed doorlopen.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


  • Beleving
  • Puzzels
  • Spannend
  • Sfeer
  • Verhaal kon iets logischer

 

Hele mooie kamer met goede technische aspecten

De kamer met 4 personen gespeeld, wat erg goed is bevallen. Mooie ruimtes met leuke technische aspecten. Ook een goede begeleiding, waardoor we goed door de escape room kwamen. Erg tof!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


  • Goede begeleiding
  • Puzzels
  • Goede service
  • Voor meer dan 4 personen wellicht wat kleine ruimt

 

The Wizard School

Escaperoom-Alkmaar

WendierWendierEscaperLid sinds: 3 mei 2018 (39 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 september 2021

Als ik kon toveren

Een kamer met best wat aardige elementen, maar een fijne flow van puzzels ontbrak. Het waren geen hele moeilijke puzzels, maar toch waren wij door (naar ons idee) missende logica soms (onnodig) lang bezig.
Daarnaast een slordigheid in de reset van de kamer, en een technisch dingetje waarbij de host de kamer in moest komen. Dit komt de beleving natuurlijk niet ten goede. Dat laatste gebeurt vaker, werd bij het napraten verteld, echt zonde dat het dan niet constructief wordt opgelost. Leuk dat je een aandenken krijgt na afloop, maar jammer dat er geen foto is gemaakt.

We hebben ons best goed vermaakt, en de host was erg enthousiast, maar al met al is dit toch niet de ervaring waarop je hoopt.


6

Sfeer: 6.5

Puzzels: 6.0

Service: 6.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


  • Muziek
  • Vriendelijke host
  • Onderbreking door technisch mankement
  • Slordigheid in reset
  • Logica ontbreekt soms

 

Kamer 237

Kamer 237

dejongmaxdejongmaxJunior EscaperLid sinds: 17 augustus 2019 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 september 2021

Hele leuke kamer!

Een hele leuke kamer met veel verschillende puzzels. Ik kon zelf het verhaal niet zo goed volgen, maar misschien komt dat omdat je op sommige stukken meerdere puzzel te gelijk kan maken. De kamer was erg mooi aangekleed en de beleving was erg goed.


8

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 0 persoon

Ontsnapt: Ja  55:00 min


  • Diversiteit
  • Beleving
  • Puzzels

 

Mooie mix!

Wat een toffe missie! Wij hebben erg genoten van het acteerwerk en de interacties met de host. Door de mooie aankleding wordt je goed in de sfeer getrokken. De techniek en puzzels waren ook leuk en paste goed in het thema. Dikke aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  68:00 min


  • Verhaal
  • Beleving
  • Sfeer
  • Goede service

 

Een echte experience

Leuke intro die eigenlijk al een paar dagen op voorhand binnenkwam om je mee in het verhaal te krijgen.
Onthaal in gezellig aangekleedde ontvangstruimte.
En dan begon de echte experience. Prachtig decor, leuke puzzels, tips op het juiste moment, ... de 70 minuten zijn zo voorbij gevlogen, maar we konden net op tijd ontsnappen.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  69:15 min


  • Prachtig Decor
  • 70min
  • Leuke puzzels

 

Leuke orginele kamer

Leuke originele kamer. Zitten aardig wat puzzels in.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  50:11 min


  • Verhaal
  • Puzzels
  • Sfeer

 

Wat een ervaring

We hadden een golden ticket gewonnen dus een dagje rijswijk stond ons te wachten. Tim heeft goed meegedacht en we konden het mooi op 1 dag spelen.
En zo waren we ook bij de laatste aan beland. En wat voor 1. Dit is echt een gave kamer, met een dito beleving. Met zijn 2en zeer fysiek maar deze had ik niet willen missen. De gaafste kamer die we tot nu toe gespeeld hebben. Tim, Bart en Kevin bedankt voor deze gave dag 👍


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 0 persoon

Ontsnapt: Ja  50:11 min


  • Logica
  • Goede begeleiding
  • Diversiteit
  • Beleving
  • Puzzels
  • Origineel
  • Goede service
  • Sfeer

  EscapeRoomRijswijk

Wat een gave kamer

We hadden een golden ticket gewonnen dus een dagje rijswijk stond ons te wachten. Tim heeft goed meegedacht en we konden het mooi op 1 dag spelen.
Toen was nummer 3 aan de beurt. Mijn vrouw houdt totaal niet van enge kamers maar was heel erg gerust gesteld door Bart waardoor ze uiteindelijk toch meeging. Maar wat een goeie kamer met een goed verhaal en verrassende wendingen. Is meer dan de moeite waard.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 0 persoon

Ontsnapt: Nee


  • Spannend
  • Moeilijkheidsgraad
  • Origineel
  • Goede service
  • Sfeer

 

Fijne klassieke kamer

We hadden een golden ticket gewonnen dus een dagje rijswijk stond ons te wachten. Tim heeft goed meegedacht en we konden het mooi op 1 dag spelen.
Dit was de 2de kamer die weg mochten proberen. Leuke klassieke kamer met redelijk wat puzzels. Goed te doen. En uitdagend


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  59:23 min


  • Moeilijkheidsgraad
  • Logica
  • Puzzels
  • Gebrek aan verhaal

 

Leuk met het thema gespeeld

We hadden een golden ticket gewonnen dus een dagje rijswijk stond ons te wachten. Tim heeft goed meegedacht en we konden het mooi op 1 dag spelen.
The hangover was de 1e kamer. Leuke kamer met een leuk thema waar veel aandacht aan was besteed. Met zijn 2en wel pittig maar met wat hulp van Bart zijn we wel verder gekomen.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


  • Puzzels
  • Goede begeleiding
  • Origineel

 

Leuke puzzels in een toffe sfeer

Nu we eens een escape room konden doen vlakbij huis konden we de kans niet laten liggen.

Escape room Peer speelt zich af in een effectieve muziek studio, wat een leuk en origineel thema is. Zeker gezien de geschiedenis van de ruimte zelf. De ontvangst was erg aangenaam, en de uitbater is erg fier op wat bij gebouwd heeft.

Het betreden van de escape room start met een mooie introductie. Het is een "first generation" escape room, waar zeker niets mis mee is. De kamer bevat een aantal echt leuke en creatieve puzzels en is de puzzels zijn goed in thema van de kamer. Echter, de kamer is minder sterk in zijn algemene flow: de kamer is druk en het is vaak onduidelijk welke onderdelen deel van de escape room zijn, en wat decor is. Er zit ook geen duidelijke volgorde in veel van de puzzels.. Dit kan het nogal chaotisch doen aanvoelen.

De nabespreking was opnieuw heel erg aangenaam, en zelfs een kleine attentie was voorzien, iets wat zeker niet standaard is. Dat werd zeker geapprecieerd!

Alles samen: leuke kamer, toffe puzzels en zeer goede ontvangst. Kamer voelt soms wat chaotisch aan, maar erg blij dat we geweest zijn!


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 0 persoon

Ontsnapt: Ja  47:30 min


  • Ambiance
  • Original
  • Great host
  • Puzzles
  • Great service
  • Illogical puzzles

 

De Conciërge

Kamer 237

Lucie (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 september 2021

Pittige sollicitatie

Uitdagende kamer, veel te doen, diverse en creatieve puzzels. Mooie aankleding en goed verhaal. Leuk met 2 personen, echt samenwerking nodig.


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

Ontzettend genoten!

Prachtig aangekleed tot in detail, ontvangst vriendelijk en doch in thema. Spannend en avontuurlijk. Wat een super beleving! Bedankt!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  75:00 min


  • Beleving
  • Spannend
  • Puzzels
  • Goede service
  • Sfeer

 

Bermuda Bank

SmartEscapeRooms

lmatlmatSenior EscaperLid sinds: 11 november 2019 (70 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 september 2021

Moeilijk

Moeilijke kamer. En niet echt een wauw voor ons.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: De Kangoeroes

Ontsnapt: Nee


  • Goede service
  • Verhaal
  • Moeilijkheidsgraad

 

Le Prince

Escaping Belgium

jannekejannekeJunior EscaperLid sinds: 4 maart 2018 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 september 2021

Wat een hoop liefde en werk zit er in deze prachtige kamer!

In één dag zowel Erzebet als Le Prince gespeeld.

Qua sfeer verdient deze kamer eigenlijk een 11 of 12. Wat mooi gemaakt!

De puzzels lagen mij persoonlijk af en toe iets minder, maar die worden nog gefinetuned.

Echt een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


  • Goede begeleiding
  • Beleving
  • Verhaal
  • Goede prijs
  • Goede service
  • Sfeer

 

Missie naar Mars

Escape TUDelft

Paul (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 september 2021

Mooiste escape room die ik ken

Wow, wat een mooie escape room. Look and feel zijn fantastisch, veel gebruik van moderne techologie. Wel een behoorlijk moeilijke escape room, maar ik raad iedereen deze uitdaging aan.


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 0 persoon

Ontsnapt: Nee


  • Spannend
  • Verhaal
  • Goede service
  • Puzzels
  • Beleving
  • Origineel
  • Sfeer
  • Moeilijkheidsgraad

 

Erzsébet

Escaping Belgium

jannekejannekeJunior EscaperLid sinds: 4 maart 2018 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 september 2021

Wat een gave kamer: staat in mijn top 3!

Op 1 dag hebben we eerst Erzebet en daarna Le Prince gespeeld. Het was een lange autorit er naartoe, maar die was het meer dan waard!

Alles klopt aan Erzebet. Volgens de eigenaar is de kamer inmiddels zes jaar oud. Dat zie je misschien terug in iets minder spectaculaire techniek, maar die is er nog steeds voldoende. En het belangrijkste: de puzzels en aankleding zijn gewoon ijzersterk. Daar gaat het uiteindelijk om.

De kamer is spannend, maar er zitten geen schrikeffecten in die puur bedoeld zijn om bang te maken. Echt zo fijn!

Deze kamer staat gelijk in mijn persoonlijke top 3!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


  • Logica
  • Beleving
  • Goede prijs
  • Moeilijkheidsgraad
  • Puzzels
  • Origineel
  • Goede service
  • Sfeer

 

Molly's Game

Down The Hatch

Marcella (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 september 2021

De spannendste en leukste escaperoom ooit

Alles klopte aan deze kamer! Hij was spannend, mooi gemaakt. Een echte beleving


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Erg leuke zoek kamer. Leuk verhaallijn erbij.

Super leuke ervaring. Goede host ook die op juiste moment een tip gaf, je verliest jezelf helemaal in de escaperooms.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


  • Logica
  • Goede prijs
  • Goede begeleiding
  • Moeilijkheidsgraad
  • Sfeer

 

erg uitdagend maar niet te moeilijk.

het was een heel leuke activiteit om te doen met een paar vrienden. Je kan je erg inleven in de situatie en op gegeven momenten vergeet je dat het een escape room is, zeker aan te raden!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:56 min


  • Storyline
  • Difficulty
  • Ambiance
  • Great host
  • Original
  • Puzzles
  • Experience
  • Exciting
  • Logic

 

Geweldige ervaring! Je zit helemaal in het verhaal.

De escaperoom was erg goed bedacht. Je verwacht heel veel niet en er zitten heel veel leuke puzzels in verwerkt.
Is aan te bevelen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Spannende goedwerkende escaperoom

Een goed in elkaar gezette escaperoom, die ook de benodigde spanning met zich mee brengt!

zeker een aanrader als je in de buurt bent!


10

Sfeer: 9.5

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  68:02 min


  • Diversity
  • Experience
  • Storyline
  • Great host
  • Original
  • Puzzles
  • Great service

 

Amenhotep

Keyhouse

anoukanoukEscape ExpertLid sinds: 16 november 2018 (106 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2021

Zeker een bezoekje waard!

We begonnen deze dag met het spelen van Amenhotep. We werden vriendelijk ontvangen door de twee enthousiaste eigenaren die een enorme passie hebben voor escape rooms. De tempel is erg mooi aangekleed. Het blijft altijd moeilijk om een tempel na te maken in een kantoorpand, maar dit is wat mij betreft goed gelukt. De puzzels zijn uitdagend en afwisselend. Bij sommige puzzels zaten wat ons betreft wat schoonheidsfoutjes, maar de eigenaren gaven aan dat ze van plan waren om dit aan te passen. De kamer is op bepaalde stukken parallel maar samenwerken is soms ook een must.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Nuclear Power Plant

Disaster Escape

scprsscprsJunior EscaperLid sinds: 28 mei 2018 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 september 2021

Mooie en uitdagende kamer

We hebben deze kamer met tweeën gespeeld en enorm genoten. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar/ontwerper/spelleider. Zijn passie voor escapen werd snel duidelijk, ook in het napraten achteraf.
De kamer zelf is, zeker bij de start, “anders dan anders”. Daar werden we ook voor gewaarschuwd. Het duurt even voor je in de gaten krijgt waar je iets kunt doen en wat er van je gevraagd wordt. Dat vonden we juist een van de leuke elementen.
De kamer is prachtig gebouwd en met een goede sfeer, passend bij het thema. De puzzels zijn erg uitdagend, maar alles is logisch en met logica op te lossen. Voor ons met tweeën bleek het toch té moeilijk om binnen de tijd te ontsnappen. Dat bleek echter geen probleem, want we kregen ruim de tijd om de kamer toch gewoon uit te spelen. Fantastische service! Zo hebben we toch het hele avontuur kunnen ervaren.
Al met al een prima kamer die we zeker aanraden, ook voor twee personen.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


  • Logica
  • Goede begeleiding
  • Puzzels
  • Goede service
  • Sfeer

 

Patiënt X

Escaping Breda

StanStanJunior EscaperLid sinds: 13 november 2017 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 september 2021

Prima beginnerskamer

In een prachtige ontvangstruime komen wij binnen. Dit is een heerlijke plek om de tactiek even voor te bespreken (ideaal wanneer je speelt met 3 teamgenoten die nog nooit een kamer gespeeld hebben). Na even voorgesproken te hebben, is het tijd om de kamer te betreden. We kregen een korte introductie over het verhaal. Wat fijn is, is dat de gamemaster aan ons vroeg wat wij wilde m.b.t. hints. Hier gaven we aan: laat ons maar lekker puzzelen, alleen als je ziet dat we écht heel erg struggelen, dan is het goed om een klein duwtje in de rug te geven. Het was nu tijd om de kamer te gaan betreden!

De ruimte voelt wat steriel aan, wat overigens wel in thema past, al snel weet je dat de eerste ruimte volledig linear is. Opsplitsen is amper mogelijk. Wat hier echter wel goed werkt, is dat je na elke puzzel een klein succesmomentje hebt zodat je door kunt in het verhaal. Zeker voor beginners is het erg fijn om te weten dat je op het juiste spoor zit. De puzzels zijn simpel en niet heel origineel, voor beginners echter wel weer erg leuk gevonden. Waar ik me vooral aan stoorde, was de laatste puzzel in de eerste ruimte. Na onze eerste poging (die net fout was), werden we meteen doorgeduwd en werd de puzzel goedgekeurd. Erg jammer want we lagen erg voor op schema.

De volgende ruimtes zagen er een stuk beter uit in thema, wederom ga je hier verder linear te werk. Voor beginners is dit erg fijn, maar wanneer je met 2/3 personen aan één puzzel bezig bent, staan de andere personen op dat moment niets te doen. Het 'verhaal' werd hier beetje bij beetje duidelijker, hoewel het vrij oppervlakkig is. De puzzels richting het einde van de kamer zijn leuk en in thema. Het einde was wat slapjes en had wat bombastischer gemogen.

Samenvattend is het een prima kamer. Voor beginnende escapers weet ik zeker dat dit een topervaring is! Veel verschillende puzzels, leuke effecten en een hele goede flow. Voor escapers die wat meer ervaring hebben, voelt de kamer wellicht wat gemakkelijk aan. Wij hebben in ieder geval 45 minuten lekker gepuzzeld met een heerlijke flow!


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Missie naar Mars

Escape TUDelft

Karin (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 september 2021

Geweldig!

Moeilijke maar goed opgezette escape room. Zeer zeker de moeite waard om naartoe te gaan. Leuke begeleiding die heel enthousiast was.


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

Anders dan anders

Ik heb een leuke middag gehad bij het spelen van de escaperoom. De ontvangst is goed, leuk dat er met acteurs gewerkt wordt.
Het spel bestaat uit meerdere delen, een deel in de bus en een deel in het bos. Deze escape-ervaring is vooral leuk voor mensen die van raadsels en puzzels houden en op laagdrempelige manier het escapen willen ervaren. Deze kamer is naar mijn idee ook perfect om met een familiedag te doen, omdat het zo toegankelijk is. Voor de diehard escaperoom fanaten zal het te simpel zijn.
Een ander voordeel vond ik, los van de “kamer”, dat je een arrangement kan bij het bijbehorende restaurant, waardoor je er wat langer mee bezig bent. Daardoor is het middag/avondvullend.


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 5.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


  • Langer dan een uur
  • Origineel
  • Goede service
  • Prijs

 

Pittige maar zeer interessante escape room met leuk thema.

De ontvangst was zeer hartelijk. We waren wat te vroeg aanwezig maar na een kop koffie konden we direct aan de slag. Meteen een fijne sfeer en even leuk kunnen kletsen.

Illuminati Headquarters is geen gemakkelijke kamer maar met af en toe een kleine hint kwamen we snel door de meeste puzzels, die stuk voor stuk knap in elkaar waren gezet. Als we stil dreigden te vallen dan kwam er weer een aanwijzing van de operator, die het goed in de gaten had. Aan het einde ging het toch nog best vlot en hadden we nog een aantal minuten tijd over.

Na afloop nog even kunnen napraten met een drankje en met een paar tips voor de volgende escape room vertrokken we allemaal met een erg goed gevoel.

Dank jullie wel voor de gezellige avond!


9.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  52:34 min


  • Goede begeleiding
  • Beleving
  • Origineel
  • Puzzels
  • Goede service
  • Sfeer

 

Catch Me If You Can

Next Level Escaperoom Eindhoven

Kyrie (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 september 2021

Echt een super toffe ervaring

De technieken in deze kamer zijn echt super, heel tof om te zien dat de kamers mee gaan met de technologie en ze op gave wijze weet toe te passen


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  60:00 min


  • Goede begeleiding
  • Beleving
  • Verhaal
  • Sfeer
  • Origineel

 

Catch Me If You Can

Next Level Escaperoom Eindhoven

Danny (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 september 2021

Unieke ervaring

Personeel is heel aardig, rooms zijn van perfect niveau. We hebben een leuke dag gehad!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:31 min


  • Spannend
  • Logica
  • Goede begeleiding
  • Verhaal
  • Diversiteit
  • Beleving
  • Moeilijkheidsgraad
  • Origineel
  • Goede prijs
  • Goede service
  • Sfeer

 

Totaalbeleving van begin tot eind!

Ondanks dat ik niet zo'n ervaren speler ben van Escape Rooms weet ik wel dat ik er enorm van hou als ik helemaal ondergedompeld word in een andere sfeer. Dat is nou juist precies het geval bij Villa BreTil, vanaf het moment dat je de Villa betreed, het spelen van de escape room zelf, tot je de Villa uiteindelijk weer verlaat, alles klopt! Dit is ook het geval in Hannah's Fantasia, de sfeer is heel sterk neergezet en met de juiste verrassingen weten ze je goed in het verhaal te brengen. Ook de verschillende technieken die gebruikt werden in de kamer hebben ons als gezelschap verbaast. Kortom, de beste Escaperoom die ik gespeeld heb.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


  • Puzzels
  • Beleving
  • Spannend
  • Sfeer
  • Goede service

 

Leuk maar haalt het niet bij sommige andere kamers

Het was een leuke escaperoom met een origineel begin, maar niet alles werkte bij ons even goed en we kregen iets te weinig tips om uiteindelijk alles mee te maken.


7

Sfeer: 8.0

Puzzels: 6.0

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


  • Ambiance
  • Puzzles

 

Leuke escaperoom!

Dit was de eerste kamer die ik samen met mijn ouders ging spelen en het was een hele leuke ervaring!


8

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


  • Great host
  • Great service
  • Ambiance

 

geweldig decor en goed verhaal

Mijn eerste ervaring met een escape room en het was echt TOP. enorm mooi decor met oog voor detail. Het verhaal zelf stak heel goed ineen. Ook leuk dat er een persoonlijke touch aan zit. De raadsels die je moet oplossen zijn heel divers en daarom heel leuk en verassend. Een dikke aanrader dus!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:00 min


  • Moeilijkheidsgraad
  • Beleving
  • Logica
  • Diversiteit
  • Spannend
  • Goede begeleiding
  • Verhaal
  • Origineel
  • Puzzels
  • Goede service
  • Sfeer

 

Tegenvaller

Bij aankomst vriendelijk ontvangen. Een pluspunt voor mij zou zijn als de gastheer zeer enthousiast over de escaperoom vertelt, maar dat was helaas niet het geval. De kamer was wat weinig aangekleed op het thema. Het zag er wat rommelig uit. Verder vonden wij het jammer dat het zowat alleen maar sloten waren die open gemaakt moesten worden, hier had wat meer uitdaging en techniek bij gemogen wat ons betreft. De tips die men kreeg werden via het scherm geprojecteerd. Deze tips verdwenen ook weer na een aantal seconden. Het is gemakkelijker als deze wat langer op het scherm verschijnen.


Reactie door Escape Room Leuven

21 september 2021

Hallo, bedankt voor jullie bezoek. We doen er alles aan om een fijn moment bij ons te hebben, dat zal u ook gemerkt hebben. De gameflow van Bank Heist bevat inderdaad redelijk wat sloten, eerder 'first generation' dus. Maar zelfs ervaren escapers (zie hieroner bijvoorbeeld) kunnen zo'n kamer nog wel waarderen. Meer afwisseling tussen techniek en traditionele sloten is er in de Surgery room. Wilt u zo weinig mogelijk sloten is er Prison Orcus. Bij iedere hint is er een belsignaal en blijft de tekst 30 seconden op het scherm. Uit ervaring weten we dat langer erop laten ook niet ideaal is. Indien nodig, kan de hint opnieuw vertoond worden. Kunt u via feedback@escaperoom-leuven.be even laten weten wat u bedoelt met 'rommelig'.


6

Sfeer: 6.0

Puzzels: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


  • Goede begeleiding
  • Prijs
  • Puzzels
  • Sfeer