Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Recente reviews

Een overzicht van de 50 meest recente reviews.

Te gek!!!

Wát een leuke escaperoom! We waren met drie personen, wat misschien extra uitdagend was. Maar we werden heel goed begeleid! Super enthousiaste begeleiders, we voelden ons echt welkom en mijn verjaardag werd ook niet vergeten! Een absolute aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  65:03 min


  • Diversiteit
  • Spannend
  • Beleving
  • Moeilijkheidsgraad
  • Goede service
  • Sfeer

 

Perfecte combinatie van spanning en puzzels

We kwamen binnen en de toon was al direct gezet. Het leek alsof we echt in een hotel waren terecht gekomen. Er hing een mysterieuze sfeer, die helemaal in lijn was met het verhaal. De kamer en de puzzels op zich staken goed in elkaar en waren origineel. De uitbaters zijn heel sympathieke mensen die jouw ervaring op de eerste plaats zetten. Kortom: zeker de moeite!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  58:36 min


  • Goede begeleiding
  • Spannend
  • Beleving
  • Goede service
  • Sfeer

 

Geur, kleur, sfeer en geen enkel cijferslot!

Wat een toffe kamer was dit! Voorzien van een zeer professionele introvideo en werkelijk elk detail in de kamer is geheel in thema. We hebben ons 79 minuten zeer goed vermaakt. En als echte Hollander niet onbelangrijk: ontzettend veel speelplezier voor relatief weinig geld! ;-) Absolute aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  79:00 min


  • Logica
  • Beleving
  • Puzzels
  • Sfeer

 

Besef van realiteit kwijt

In 1980 waren wetenschappers bezig met een paranormaal project op een geheime locatie. Om nog meer paranormale activiteiten op te wekken, injecteerden ze de subjecten met een substantie. Helaas liep het uit de hand, waardoor het project beëindigd moest worden. Zodanig beëindigd dat het een mythe werd en de overheid beweerde nooit van het project en de locatie gehoord te hebben. Totdat.. er recentelijk een ijzeren deur is gevonden. Jij en je team gaan op onderzoek uit om de waarheid te achterhalen.

Ken je dat je keuzes in je leven maakt en achteraf denkt, goh.. dat was een foutje zeg. Deze kamer is er zo een.. Ik zei in mijn review bij The Haunted House dat het nog prima te doen is ook al ben je bang.. Deze NIET! Deze kamer is zo ontzettend eng dat ik verstijfd was, ik kon een simpele puzzel niet eens uitvoeren. Ik heb de hele kamer met een clipboard voor mijn hoofd gelopen en mijn vriend overal naar voren geduwd. De zestig minuten die we kregen leken wel drie uur. Dit zegt natuurlijk enorm veel over de kwaliteit van de kamer, want ik was de realiteit kwijt. Ik kreeg niet meer bedacht dat het maar zestig minuten was en ik in een spel zat. Het voelde zo realistisch, dat ik zo graag weg wilde en zo enorm bang was. Het feit dat we met zijn tweeën waren maakte het overigens nog wel een (extreem) tandje erger. Ik denk dat ik het iets minder eng had gevonden als we met vier of meer mensen waren.

Mijn complimenten voor de gehele aankleding, de technieken en de manieren die ze gebruiken om hier een beleving van te maken. Het is wat dat betreft een waanzinnige kamer, alleen totaal niet aan mij besteed! Het is een kamer die compleet bedacht is voor een beleving, want er is weinig puzzelwerk te doen. Zo moet je de kamer ook zien, want anders kom je bedrogen uit als je een lekker puzzeluurtje denkt te krijgen.

We hebben achteraf nog lang nagepraat met de mensen van The Chamber wat erg leuk was. Ze gaven ook aan dat ze niet doorhadden dat ik zo bang was, omdat ik niet veel gilde. Dat klopte helemaal, want ik was met name verstijfd :p. Mocht je deze kamer gaan doen en je merkt dat je ook enorm bang bent, mag je altijd met buiten communiceren dat ze de engheid wat naar beneden doen (tip van de gamemasters). Het grote voordeel van deze kamer is wel dat ik tegenwoordig aanzienlijk minder bang ben voor kamers met een eng thema.


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: JacLoe

Ontsnapt: Ja  52:00 min

 

Haunted House

The Chamber

MoessMoessEscape GuruLid sinds: 18 maart 2018 (202 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 november 2021

Realistische zeer spannende beleving!

Je hulp is ingeschakeld door de huidige eigenaar van het huis om de paranormale activiteiten in het huis te onderzoeken en veel belangrijker “op te ruimen”, zodat het huis verkocht kan gaan worden.

Als een kamer The Haunted House heet weet je een klein beetje waar je je voor opgeeft, maar zo’n realistische ervaring had ik niet verwacht. De kamer is enorm gaaf gebouwd, er is een uitzonderlijk oog voor detail en de technieken die gebruikt zijn, wauw! Had ik al gezegd dat de technieken.. wauw! Hierdoor is de kamer behoorlijk spannend en eng. Ik ben echt geen held, maar ik durf best te zeggen dat het een kamer is die redelijk goed te doen is ook al ben je snel bang. Zijn enge kamers echt niet aan je besteed? Misschien deze overslaan of veel schuilen achter je teamgenoten.

De kamer is vooral gericht op een beleving. Dit maakt dat de puzzels ruimvoldoende zijn, maar niet uitzonderlijk of origineel. Ondanks dat, is het zeker een kamer om niet over te slaan en je mee te laten nemen in het verhaal van dit spookhuis.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: JacLoe

Ontsnapt: Ja  46:00 min

 

Escape Retie: "Château Elize"

Escape Retie

Tim (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 29 november 2021

Topkamer !

Dit was onze eerste ervaring met een escaperoom. En wat voor één !
De kamer is heel mooi vorm gegeven en over alles is goed nagedacht. Heel uitdagende puzzels en raadsels.
Ook zeer goede en vriendelijke ontvangst door de gastheer.
Deze kamer is zeker een aanrader !


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Genootschap 5255

Escape Room 0164

Joyce Denyft (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 november 2021

Avontuurlijk spannend

Wat een ervaring (weeral)! Na onze eerste Escaperoom, hebben we direct de andere kamer geboekt, nog geen 3 weken later en deze kamer ging nog een stapje verder. Het ging boven onze verwachtingen uit, hebben ontzettend gelachten en met zes de tijd van ons leven gehad. 10 min extra in een kamer, lijkt niet veel, maar het heeft een meerwaarde!
De uitleg na de excaperoom vinden we steeds een grote meerwaarde. Je wordt heel persoonlijk behandeld, een service dat we bij geen enkele andere escaperoom ooit hebben gehad.
Spijtig genoeg zijn er hier geen kamers meer voor ons, maar wanneer er ooit een nieuwe kamer komt, zie je ons zeker verschijnen!
Dank je wel!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  68:59 min

  Wepsie

Spannend tot de laatste minuut!

Vanaf het eerste moment word je in het verhaal gezogen. Mooie kamers die zorgvuldig ingericht zijn.
Originele en leuke puzzels en raadsels om op te lossen. Een absolute aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  58:52 min


  • Goede prijs
  • Verhaal
  • Beleving
  • Origineel
  • Puzzels
  • Goede service
  • Sfeer

 

Mooie puzzelkamer!

Deze kamer zit op een hele bijzondere locatie. Het is één kamer, maar de ruimte is erg goed benut!
Het ontvangst was erg enthousiast, we hadden een erg leuke spelbegeleider!
In de kamer gingen wij op zoek naar het grote mysterie van Rembrandt. Erg leuke en verschillende puzzels, die mooi in het thema passen en afwisselend wat makkelijker zijn en dan weer uitdagender. Het is een lineaire kamer, maar dat vonden wij geen punt.
Het is een oudere kamer, maar toch heeft die ons kunnen verrassen!
We hebben de kamer helaas net niet gehaald, maar hebben ons erg vermaakt!


9

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


  • Goede begeleiding
  • Logica
  • Sfeer

 

The Suspect (Damplein)

The Suspect

Verhoeven Kelly (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2021

Fantastisch

Het was een super toffe ervaring om zeker nog eens over te doen . Tof dat de zoektocht buiten begint. Leuke opdrachten die je je diepste hersenkronkels lieten gebruiken . We zaten echt helemaal in het spel .
Spijtig genoeg hebben we het net niet gehaald .


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

Mooie, pittige kamer!

Erg mooie kamer. Pittige puzzels en ook leuk, maar op den duur wel meer van hetzelfde.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:28 min


  • Origineel
  • Moeilijkheidsgraad
  • Sfeer

 

Leuke kamer!

De kamer is mooi gemaakt. Maar eerlijk gezegd had ik toch geen hele hoge verwachtingen toen ik de kamer binnen liep. Maar dat bleek onterecht; het heeft me erg positief verrast! Er blijkt veel meer in te zitten dan de omvang in eerste instantie doet vermoeden! Leuke en gevarieerde puzzels.


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  42:11 min


  • Moeilijkheidsgraad
  • Goede begeleiding
  • Puzzels
  • Sfeer

 

Einstein's Madness

Escaperoom071

Christiaan (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2021

Leuk en afwisselend

Met een groepje twaalfjarigen deze escape room gedaan. De puzzels waren gevarieerd en de kamers sfeervol ingericht. We hebben ervan genoten. Sommige puzzels waren nog wat lastig voor de jongens (bijv simpele vergelijkingen oplossen) of te hoog. Er zat niet veel verhaal in de puzzels.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Leuke en verrassende kamer!

Wij hebben deze kamer met zijn 4e gespeeld. De locatie van deze kamer is super mooi en we werden vriendelijk ontvangen.
Van tevoren werd de geschiedenis en de achterliggende gedachte van de kamer verteld en toen was het tijd om de kamer in te gaan!

Toen we de kamer in gingen, waande je je helemaal in het verhaal. Het decor past bij het thema en er is veel te doen, waardoor iedereen bezig is en blijft. Het zijn lastigere puzzels die het leuk en uitdagend houden. Ook de hints worden op een creatieve manier gegeven en geeft je net dat ene duwtje in de rug waardoor je wel door kan, maar het niet meteen wordt verteld.

Al met al een leuke kamer! Wij komen zeker nog terug voor de andere kamers!!


8

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Huize Bevaart

Ontsnapt: Ja  53:14 min


  • Mooie locatie
  • Vriendelijk ontvangst
  • Leuk decor
  • Creativiteit
  • Moeilijkheidsgraad
  • Puzzels
  • Soms wat lastig om dingen te zien door het gebrek
  • Beetje gehorig

 

heel fijn!

Hele fijne mechansiche kamer in een superleuke setting. De gastheer zorgt er vanaf het eerste moment voor dat je helemaal in de sfeer zit.
Echt een fijne setting met heel wat leuke mechanische puzzels. Geen giganitsche breinbrekeres , maar wel veel WoW-momenten, stalen zenuwen komen hier ook goed van pas. Ook samenwerken is hier heel belangrijk
We hebben hier alle vier een fijn gevoel aan over gehouden.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:14 min


  • Spannend
  • Beleving
  • Origineel
  • Goede service
  • Sfeer

 

Top!

Superfijne escaperoom, wij wisten net op tijd te ontsnappen , wat de beleving natuurlijk een extra fijn gevoel geeft . Veel vernieuwende puzzels , die we nog niet eerder zijn
Tegengekomen. leuke technologische snufjes in een leuk thema. Het verhaal speelt in deze kamer echt wel een prominente rol. De gastheer zorgt er vooraf en tijdens het spel ook voor dat je helemaal in het verhaal zit. Een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:15 min


  • Goede begeleiding
  • Verhaal
  • Beleving
  • Origineel
  • Puzzels
  • Goede service
  • Sfeer

 

Grote verwachtingen zijn niet ingelost

We speelden de kamer met 2 personen. Dat is te weinig. We hebben een heel deel niet kunnen doen in de eerste kamer, waardoor we in het midden van een raadsel, ineens moesten stoppen om verder te gaan. De instructies voor het tweede deel waren voor ons niet duidelijk. Het spel wordt eerst uitgelegd, zonder dat je ziet wat je moet doen. Dit werkte niet voor ons met telkens een teleurstelling tot gevolg. Het was ook helemaal niet fijn dat je in de eerste kamer al nieuwe mensen hoorde, terwijl je in de tweede kamer bezig was. We hadden het gevoel, dat hier niet naar de klant werd gekeken, maar vooral naar omzet draaien. Dat was heel jammer. De host was wel heel vriendelijk. De andere rooms vonden we wel geweldig, maar dit was een teleurstelling. We zijn uiteindelijk ontsnapt op 63 minuten. Leuk dat we deze 3 minuten toch extra kregen. Het decor is knap.


6

Sfeer: 7.0

Puzzels: 5.0

Service: 6.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


  • Inkleding van de kamer
  • Goede begeleiding
  • Verhaal
  • Instructies in de tweede ruimte
  • Beleving

 

Escaperoom Groenlo - 1627

Escaperoom Groenlo

Michelle (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2021

Een geweldige activiteit

Het is een leuke en originele escape room, met een leuk verhaal en onverwachte wendingen.


10

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:01 min

 

Escape Retie: "Château Elize"

Escape Retie

Barbara (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2021

Spannend!

Dit was onze eerste escape room ervaring en meteen zijn we verkocht! Alles zat super in elkaar. Fijne ontvangst en begeleiding van Serge.


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:40 min

 

Anders dan anders

Leuke rooms met telkens een andere beleving.
De moeite om gespeeld te hebben. Leuke start van het spel.


8

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  48:33 min


  • Leuk dat je nadien een overzicht kreeg en het kon
  • Puzzels
  • Goede begeleiding
  • Origineel
  • Hoewel het echt goed in elkaar zat, had ik geen bi

  anthonyteunen

Het Geheim van Sint-Rumoldus

De Gouden Kooi - Escape experience

Hannelore (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2021

Fantastisch! Een echte experience!

We hebben al enkele escaperooms gedaan, maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit. Fantastische aankleding. Leuk in elkaar gestoken. Een echte ervaring! Qua puzzels misschien niet de moeilijkste escape. Qua uitzicht 10/10!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  60:31 min

 

Lekker spannend

Super sfeervolle escape room, en na dat we al 3 jaar niet in een escape room waren geweest was het een leuke om weer mee te beginnen. Tof verhaal, leuke puzzels, mooie aankleding, en lekker spannend.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  77:35 min


  • Spannend
  • Verhaal
  • Puzzels
  • Diversiteit
  • Beleving
  • Sfeer

 

The Suspect (Damplein)

The Suspect

Shana (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2021

Joepie hoe leuk !

Voor ons de eerste keer. Zeker een dikke aanrader! Het was spannend , goed begeleid , en leuk concept.
Meer van dit aub!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

Hoofdbrekens in de jungle

Mooie kamers met verschillende puzzels en spannende momenten (en dan hebben ze zich bij ons nog ingehouden😳). Wij hebben ons weer enorm vermaakt en even was de wereld buiten de jungle er niet.


9

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


  • Goede begeleiding
  • Diversiteit
  • Beleving
  • Origineel
  • Puzzels
  • Verhaal
  • Spannend
  • Goede service
  • Sfeer

 

The Suspect (Damplein)

The Suspect

ivan (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2021

Heel leuk!

Spannend verhaal, toffe interactie!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

De elementen in harmonie

Zodra je komt aan rijden weet je al dat het een bijzondere ervaring gaat worden. Je wordt vriendelijk ontvangen en krijgt een korte introductie voordat je de kamers binnengaat. Er is goed gebruik gemaakt van de elementen en er is geen muzikaal talent of kennis nodig om de verschillende puzzels op te lossen. Er is na het oplossen ook nog tijd om na te praten en foto's te maken. Wat ons betreft ga je hier naartoe, niet omdat het kan, maar omdat het moet ! Groetjes Marissa, de leuke vriendin en Freddie


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  60:00 min


  • Verhaal
  • Moeilijkheidsgraad
  • Goede begeleiding
  • Origineel
  • Prijs

 

Wat een gave kamer!

Wat was dit een ontzettende leuke kamer! Er zat een leuk flow in en er was altijd wat te doen! (Zeker als je met 2 mensen bent wat wel uitdagend is). Zeer leuke puzzels en verassingen in deze kamer, zeker een aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


  • Sfeer
  • Diversiteit
  • Beleving
  • Puzzels

 

Heel spannend!

Enorm spannende escape-room, met zijn allen zaten we met ons hart in de keel. Door de spanning waren de makkelijkere puzzels zelf lastig, maar ze waren alsnog goed te doen. Ontsnapt met nog 6.5 minuut op de teller!


8.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:30 min


  • Moeilijkheidsgraad
  • Goede service
  • Spannend

 

Super kamer

Leuk thema, mooi ingekleed. De verwachtingen inglost na het eerder spelen van de andere room. Hopelijk komt er nog een room in de toekomst. Dan zie je ons zeker terug!!


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: Saved by the BEL

Ontsnapt: Ja  59:31 min


  • Moeilijkheidsgraad
  • Goede service
  • Puzzels
  • Sfeer

 

Totaal beleving

Enge beleving met goede puzzels. Het was een lineaire kamer met enge sfeer.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: Saved by the BEL

Ontsnapt: Ja  59:31 min


  • Beleving
  • Goede begeleiding
  • Puzzels
  • Verhaal
  • Sfeer
  • Goede service

 

Origineel concept

#83 Negen ruimtes, negen thema's, negen puzzels en iedere keer negen minuten: een origineel concept dat ons aansprak en we graag een keer wilden uitproberen. En dat alles om undercover agent te mogen worden!

Ik had verwacht dat die tijd je flink op de zenuwen zou werken, en dat is ook wel zo maar het viel me tegelijkertijd ook mee. De ruimtes zijn stuk voor stuk heel verschillend, maar allemaal heel mooi gemaakt en afgewerkt. Alle thema's zijn goed uitgewerkt en de puzzels passen perfect bij de ruimtes. Leuk hoe op deze manier in iedere ruimte een andere kwaliteit wordt getest. De kamer is daardoor afwisselend, ik vond de puzzels origineel en de puzzels vragen wat van de samenwerking. Leuk!

We hebben het erg naar onze zin gehad, maar ik heb ook wel enkele kritische noten. Als eerste vond ik het jammer dat we ons niet bewust waren dat de laatste ruimte de laatste ruimte was, je bent op een gegeven moment gewoon de tel kwijt en we gingen dus hoopvol de deur door om vervolgens te ontdekken dat we al klaar waren en terug in de hal stonden. Dit moment werd direct opgevolgd door onze 'beoordeling', een element wat super goed bij het overkoepelende thema past maar het haalde mij uit een gevoel van euforie van het halen van de kamer. Enerzijds omdat we te horen kregen dat een tweede kans die we in de kamer kregen wel werd afgerekend met de uitslag 8 van de 9 en anderzijds dat per ruimte verteld werd hoe we scoorden ten opzichte van het gemiddelde. Wat dat betreft kwam het voor mij over als goed/fout en daarmee een wel hele strenge beoordeling terwijl je op dat moment vooral graag vrolijk wilt zijn en gezellig wil napraten. Maar misschien is dat smaak.

Een mooie tegenhanger was het praatje later aan de bar waar we, volgens mij, één van de bouwers ontmoetten en er nog tips voor andere kamers werden uitgewisseld. Als ik die nasmaak van de beoordeling even opzij zet, hebben we hier een leuke en goede kamer gespeeld. Het is gewoon een heel origineel concept en daardoor een keer anders dan anders. De puzzels waren leuk om te doen en vooral de doe puzzels vond ik erg leuk. De gehele locatie kwam professioneel over en mijn interesse is gewekt voor hun andere kamers, dus ik verwacht zeker terug te komen.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 7.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Girls on a mission

Ontsnapt: Ja  55:41 min


  • 81 minuten
  • Aankleding en sfeer
  • Uitdagend
  • Afwisselende puzzels
  • Origineel concept
  • Prijzige kamer
  • Strenge beoordeling
  • Kamer was 'opeens' voorbij

  anthonyteunen

Wauw, een absolute topper!

#82 Tijdens onze vorige escape roadtrip in België lag Mechelen iets te ver uit de richting, maar deze keer hebben we Het geheim van Sint Rumoldus meegepakt en het wachten was het helemaal waard. De locatie zit in het centrum en we werden vriendelijk ontvangen in de gezellige wachtruimte. Daar nam onze gamemaster ons mee in het verhaal en groeide de nieuwsgierigheid.

Het filmpje aan de start van de kamer is mooi gemaakt en lekker spannend. Daarna is de kamer niet per se spannend, zeker niet eng maar wel een beetje creepy. De kamer is uitgebreid en je hebt 70 minuten om alles te ontdekken. Ik ben echt super enthousiast over deze kamer. Het verhaal is heel sterk neergezet en ontwikkeld zich tijdens het spelen waardoor je er steeds verder achterkomt wat hier aan de hand is. De aankleding is mooi gemaakt, de sfeer goed neergezet en de puzzels passen perfect bij het verhaal en het thema. De puzzels zijn een leuke afwisseling van denken, redeneren en doen. Ze zijn origineel en afwisselend. Er wordt wat van de samenwerking gevraagd en het is mogelijk om parallel puzzels op te lossen. En iets wat ik altijd super leuk vind: er zitten verwijzingen binnen de kamer waardoor je heen en weer moet en alles bij elkaar komt. Tot slot vond ik de eindpuzzel leuk gedaan, het was echt een duidelijk slotstuk waardoor je heel bewust bent van het naderende einde en je dan ook echt de triomf ervaart van het volbrengen van de kamer.

We mochten met het napraten nog even teruglopen naar de mooie ruimtes, wat leuk was. En we kijken nu al uit naar de aankomende nieuwe experience voor onze volgende roadtrip.


10

Sfeer: 9.5

Puzzels: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Girls on a mission

Ontsnapt: Ja  53:18 min


  • Verwijzingen binnen de kamer
  • Aankleding en sfeer
  • Afwisselende puzzels
  • Ontwikkeling van het verhaal
  • Uitgebreide kamer

 

Verrassend en spannend!

De escaperoom zat ontzettend goed in elkaar. Goed verhaal, leuke twists, leuke opdrachten en vriendelijke service!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  60:00 min


  • Spannend
  • Beleving
  • Origineel
  • Puzzels
  • Sfeer
  • Goede service

 

Houdini's Academy

Keyhouse

MarindeMarindeEscape ExpertLid sinds: 10 augustus 2019 (83 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2021

Oprecht: niets is wat het lijkt!

#81 De reviews op Escapetalk maakten ons nieuwsgierig naar deze kamer. Op dat moment 19 reviews, dus niet super veel informatie maar het feit dat je in deze kamer net anders moet denken dan anders sprak ons aan. Na een vriendelijk ontvangst gingen we snel van start.

Ik was heel benieuwd hoe ze 'niets is wat het lijkt' hadden verwerkt om het Houdini thema neer te zetten. En ze hebben me echt verrast en dat levert een hele leuke uitdaging op! De kamer zit vol met originele en leuke puzzels. De puzzels zijn afwisselend, vragen wat van de samenwerking en de oplossingen zijn oprecht vaak niet wat je denkt dat het zou zijn. Het grappige is daardoor dat wanneer je eigenlijk gefrustreerd raakt omdat je de oplossing niet ziet, het direct helemaal vergeven en vergeten is wanneer de oplossing je echt weet te verrassen. De kamer is mooi aangekleed, er zitten een paar leuke schrikmomenten in en bijna alle puzzels passen goed bij het thema.

De kamer heeft me echt verrast en we hebben naderhand leuk nagepraat terwijl we nog een rondje door de kamer liepen.


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Girls on a mission

Ontsnapt: Ja  53:00 min


  • Origineel
  • Afwisselende puzzels
  • Niets is wat het lijkt

 

Houdini's Workshop

The Push Mystery Rooms

Inge (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2021

Magisch

Zeer leuke gevarieerde escape / belevingsroom.
Super leuk thema, prachtig decor en uitdagende afwisselde “puzzels”.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  63:13 min

 

Houdini's Workshop

The Push Mystery Rooms

Bruce Cafmeyer (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2021

Super leuke ervaring, echt de moeite.

Deze kamer gedaan met mijn 2 dochters.
Alles is zeer mooi afgewerkt met oog voor detail.
Een leuke, spannende ervaring.


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  69:57 min

 

Catch Me If You Can

Next Level Escaperoom Eindhoven

Justin (80 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2021

Top kamer!

Geweldige kamer, gevarieerde toffe puzzels en de hele tijd blijf je in het verhaal zitten


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

HannaH

Villa BreTil Escape Rooms

Naomi Peeters (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2021

Hele leuke spannende escaperoom!

Hele leuke, spannende en goed in elkaar gezette escaperoom. Leuke puzzels met veel variatie, waren met een groep van 5 en niemand hoefde zich te vervelen. Hebben heel veel plezier gehad, zeker een aanrader!!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Book Of Mystery

Escape010

Petra_B..Petra_B..Escape ExpertLid sinds: 7 oktober 2018 (120 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2021

Super mooie kamer

Erg mooi aangeklede kamer!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:23 min


  • Sfeer
  • Beleving