Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Het Verzet

Venlo , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4-5)

16 jaar

Lees reviews

Meer over Het Verzet

Het is 1945 en de bevrijding van Venlo is aanstaande. Het verzet maakt overuren om alle informatie die straks van waarde is te verzamelen en verspreiden. Zo ook Funs. Zijn geheime drukkerij aan de Bolwaterstraat draait op volle toeren. Maar vlak voor de grote dag, wordt Funs opgepakt. Al zijn werk dreigt verloren te gaan.

Het is aan jullie verzetsstrijders om de geheimen van Funs' Drukkerij te ontrafelen. De bezetter zit jullie op de hielen, en je hebt nog maar een uur om het wachtwoord, cruciaal voor het slagen van de bevrijding, te vinden.

LET OP! Dit was voorheen escape room ‘De Drukkerij’ in Nijmegen.


Thema's

Geschiedenis

Oorlog

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

12 likes

96 bezoekers

88% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Bolwaterstraat 13
5911 GB, Venlo
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

25 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape MasterLid sinds: 28 november 2021 (173 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 juni 2022

Top verzetje

Op deze eerste Pinksterdag speelde wij (mijn vriendin en ik; 2 personen) alle kamers van Team Trapped in Venlo. Zojuist hadden we al twee kamers gespeeld én voordat we de laatste kamer gingen spelen, hebben we wat gegeten in het prachtige doch verregende Venlo. Goed dat ik m’n regenjas had meegenomen ☔ 😜.

Het Verzet (onze laatste kamer van de dag) bevindt zich op een andere locatie dan de andere twee kamers van Team Trapped. Echter hoef je er maar twee straten voor door te lopen en je bent er. Bij deze kamer wordt je volledig in thema ontvangen en is de ontvangstruimte ook volledig gethematiseerd. Dit is een super gave toevoeging aan de escape room. Onze gamehost, die we ook bij de andere kamers hadden, was – ondanks dat ze in haar rol bleef – opnieuw super vriendelijk en gastvrij.

Je krijgt een duidelijk instructie en introductie, die kort en krachtig is (en daar hou ik van), maar wel direct duidelijk maakt wat je doel is en waar je naar opzoek moet. Het is altijd super fijn als dit duidelijk is voorafgaand aan de kamer, want dat maakt dat je veel doelgerichter aan de slag kan én meer in het verhaal zit.

De kamer is super mooi gedecoreerd en alle puzzels zijn prima in het thema opgenomen. De kamer is lineair, wat betekent dat je eerste het ene op moet lossen voordat je door kunt met het volgende. In deze kamer is dat totaal niet erg, want er is genoeg te zien en te beleven om je heen. Bovendien speelde wij met z’n tweeën en dan is het juist fijn om lineair te werken. De flow in deze kamer is super. Je weet heel duidelijk waar je kunt beginnen en wat je vervolgstappen mogelijkerwijs zouden kunnen zijn. Dus we hebben flink door kunnen puzzelen. Ook deze kamer – net zoals de andere kamers bij Team Trapped – is afwisselend in technische/automatische elementen en hang en cijfersloten. Ik heb dit in vorige reviews bestempelt als 1.5 kamer (tussen een 1.0 en 2.0 kamer in).

Wat ik ook altijd ontzettend waardeer bij escape rooms is een persoonlijke touch. Zonder te spoilen; in deze kamer zit iets wat speciaal voor jou is en dat is echt heel erg tof gedaan. Het klopt ook weer helemaal bij het thema en het verhaal, vooral als je er later beter naar kunt kijken.

Het einde is ook super gaaf, vooral omdat ik nog niet door had dat we aan het einde waren 😂. Dus helemaal ‘hyped’ kom je de escape room uit. Met nog een kwartier op de klok wisten we uit de kamer te ontsnappen én dat zegt iets over hoe goed de flow in deze kamer was. We werden weer vriendelijk te woord gestaan door onze gamehost, die nu na de hele dag eindelijk van ons verlost was 😅.

Al bij al; De absolute topper van de dag. Naar mijn idee de beste kamer van Team Trapped. Een kamer met een goede flow, mooie puzzels in thema, een duidelijk verhaal en mooie thematisering/decoratie (zo ook in de ontvangstruimte). Kortom: Een top verzetje!

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met 2 á 3 personen i.v.m. lineaire puzzels;
- Als je alle kamers van Team Trapped speelt, speel deze dan als laatst voor een mooie finale van je dag;
- Leuk voor zowel ervaren escapers als voor mensen die voor het eerst een escape room willen gaan doen;

Bedankt Team Trapped voor jullie mooie kamers én het onderhoud daaraan. Jullie hebben ons een topdag bezorgt én deze afsluiter was helemaal geweldig! Speciale dank aan onze gamehost die ons de hele dag mee op sleeptouw heeft genomen; dank voor de vriendelijkheid en gastvrijheid!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Flow
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Persoonlijke touch
 • Decoratie
 • Thematisering
 • Ontvangstruimte
 • Ontvangst in thema

  Mariekesjephanie

raymond2raymond2Escape ApprenticeLid sinds: 28 mei 2023 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 mei 2023

Gaaf

Leuke escape room met mooi toepasselijk decor


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede service
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Sfeer

 

ingrid_lucardieingrid_lucardieEscape ExpertLid sinds: 19 december 2017 (70 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 mei 2023

Goede verhaallijn, mooi decor

Vandaag even een stukkie rijden en gaan we met zijn zessen ons aansluiten bij het verzet. We zijn allemaal van ver gekomen dus zijn extra gemotiveerd. We will graag bijdragen aan de bevrijding en gaan dan ook op zoek naar Funs aanwijzingen. Direct bij binnenkomst is het al begonnen. Er worden voorzorgsmaatregelen getroffen voor het geval we het niet halen. We worden immers steeds op de hiel gezeten. We zijn met zijn zessen dus al snel vinden we allerlei aanwijzingen. Soms kan je clues vinden, heel duidelijk maar gek genoeg zie ik die juist nooit. Maar gelukkig met zijn zessen is er altijd wel 1 die het ziet. Er wordt druk gepuzzeld en overlegd. Ik vind de puzzels leuk en goed te doen. We zien het niet allemaal direct, maar dat maakt de uitdaging juist leuker.

Het decor is helemaal in stijl. De beleving is daardoor ook goed en zitten we goed in het verhaal. Het is te doen met 6, maar soms voelt dat ook wel als te veel. Ik vermoed dat het met 4 het leukste is om te doen. We hebben een prima groep met zijn 6-en, dat is ook wat waard, dus erg vind ik het niet. Het lukt ons om op tijd eruit te komen en eindigen in ook weer een mooi vormgegeven ruimte. Alles is in de goede sfeer. We praten enthousiast met de spelbegeleidster na. Blijft leuk om ervaringen uit te wisselen over een gemeenschappelijke hobby. We gaan tevreden naar de volgende escaperoom in Nijmegen.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 6 personen

Team: Escapedummies YX

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

Pascal VerheulPascal VerheulEscape ExpertLid sinds: 10 maart 2019 (63 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 mei 2023

Mooie verhaal

We werden prettig ontvangen in deze escaperoom en de host ging gelijk in haar rol. De escaperoom zag er goed uit en het verhaal was boeiend. Met naar 1 hint hebben we de escaperoom gehaald. Nog een mooi aandenken meegenomen naar huis. Tevens zat er bij deze escaperoom nog 1 drankje bij de prijs in.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 6 personen

Team: Escapedummies YX

Ontsnapt: Ja  53:29 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Mooi in thema!

Direct wordt je meegenomen in het thema. Dat is in alles doorgevoerd in de uitleg, de kamer, maar ook achteraf. Leuke elementen in de kamer. Met originele en minder originele spellen. Waren er snel uit maar hebben wel allemaal wat te doen gehad. Leuke sfeer, fijn ontvangst van de gastvrouw. Aanrader


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Goede service
 • Sfeer
 • Beleving

 

RojoliteRojoliteEscape ApprenticeLid sinds: 08 mei 2023 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 mei 2023

Zeker de moeite waard!

Al bij het opendoen van de voordeur werden we meegenomen in de sfeer en het verhaal, door de ontvangst door onze host die meteen in haar rol zat. We hebben deze escape room gespeeld op bevrijdingsdag dus wel leuk dat het thema voelbaar was. De puzzels zelf passen prima binnen het thema en volgen elkaar logisch op. Daardoor hadden we de hele tijd het gevoel dat we 'lekker bezig waren'. Wel waren de puzzels hier en daar misschien net iets meer gericht op beginnende spelers. Ook achteraf nog even gekletst met onze enthousiaste en vriendelijke host, onder het genot van een drankje. Aanrader!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Logica

 

swingscapersswingscapersJunior EscaperLid sinds: 22 augustus 2021 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 december 2022

Rommelig

De puzzels waren origineel, maar wel onduidelijk aangezien je geen duidelijke bevestiging krijgt als je een puzzel goed hebt. Hierdoor te lang met opgeloste puzzels bezig geweest.


7

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Logica
 • Onlogische puzzels

 

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (307 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 november 2022

Voor volk en vaderland

Eind dit jaar sluiten de kamers van Team Trapped.
Hoog tijd dus om Het verzet en The Attic nog even mee te nemen.

Ontvangst:
De escape zelf ligt in het centrum van Venlo. Let op: Het is een andere locatie dan The Attic en The Blind Tiger.
Parkeren kan vlot in de buurt. Wij parkeerden bij Q-park Maaswaard. Deze was een stuk goedkoper dan de q-park onder de jumbo.
Het ontvangst is vriendelijk en in thema.

Kamer:

Het Verzet, dan denk je net als ik: kaarten, morse codes, saaie kost.
De deur gaat open en ik zie werkelijk een heel mooie gethematiseerde room.
Oorlog, verzet, het straalt er vanaf.
Zeker met 2 personen ga je hier flink wat puzzels mogen oplossen.
Ik vond het erg fijn dat ze wegblijven van de standaard puzzels en net iets anders proberen.
De sfeer is wat eentonig naar mijn gevoel en ik miste wat dreiging die buiten het omroepen van de tijd, niet echt terugkomt.
De hints, die af en toe broodnodig zijn, zijn mooi in thema.

Voor 2 puzzel hadden wij echt wat hulp nodig omdat het niet altijd duidelijk is hoe je bepaalde zaken moet combineren of door verwarring die de puzzel zelf zaait en net omdat je hem ook op meerdere manieren zou kunnen oplossen.

Er zit een leuke gepersonaliseerde totch in deze room wat ook mooi in het thema past.

Het einde is prima, bied een antwoord en geeft nog een kleine verrassing.


Conclusie:

Net als bij hun andere rooms, moet je ook hier af en toe rustig blijven met wat je vind. Soms zal je wat geduld moeten hebben
De kamer puzzelt lekker weg en het feit dat we eens geen morse codes moeten versturen of vertalen was voor mij al een dikke + .

Wel kon de kamer op een puntje wel wat onderhoud gebruiken wat nu een beetje voor afleiding zorgde.

Opnieuw vonden we heb iets te duur voor wat de kamer bood, maar we hebben ons al puzzelend wel prima geamuseerd.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (241 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2022

Zijn jullie gevolgd?

Omdat er twee kamers bij 'Team Trapped' gaan sluiten, besloten we nog snel af te reizen naar Venlo om de twee kamers die we bij hen nog niet gespeeld hadden te gaan spelen. Ons avontuur in Venlo startte bij de kamer die gelukkig wel geopend blijft; 'Het Verzet'. Een oorlogthema; persoonlijk vind ik dit thema altijd erg tof, alleen de puzzels in dit soort kamers zijn werkelijkwaar altijd hetzeflde. Heel benieuwd hoe dit hier op deze locatie zou zijn.

We lopen wat rond te dwalen in het centrum van Venlo en komen dan aan bij 'Het Verzet', het is meteen duidelijk dat we op de juiste plek zijn. We bellen aan en onze host komt verschrikt met zijn hoofd om de hoek: "Zijn jullie gevolgd?". Een ontvangst in thema, ik houd ervan! We werden welkom geheten en onze host was erg blij dat wij ons aan wilde sluiten bij deze missie voor het verzet. Na een korte introductie, kan onze missie dan ook gaan beginnen. Het verhalende stukje net voor de start van de kamer is leuk gedaan en heeft echt betrekking tot de regio waar je je bevindt.

Eenmaal in de kamer verbaast het decor ons een beetje, in positieve zin weliswaar. Het decor ziet er namelijk erg netjes uit. Afwerking had hier en daar beter gekund, maar je waant je echt in een verzetsruimte tijdens de tweede wereldoorlog. Op het eerste oog zien wij geen 'morse code apparaat' staan, dus dat is ook al een pluspunt voor ons. We beginnen erg vlot en tijdens de start van de kamer is het erg duidelijk wat er precies van je verwacht wordt.

Wij hadden Team Trapped al eerder bezocht (allebei hadden we 'The Blind Tiger' al gespeeld) en daarvan wisten we nog dat je regelmatig dingen vindt, die je op dat moment nog niet kunt gebruiken. Hier liepen we tijdens 'Het Verzet' ook weer tegenaan. Als ervaren spelers weten we inmiddels wel wat we op bepaalde momenten wel/niet kunnen gebruiken en kunnen dat dan ook snel langs ons laten liggen. Maar als beginnend speler kun je je echt doodstaren op bepaalde momenten in deze kamer.

De flow in de kamer is over het algemeen best goed en de puzzels zijn leuk in thema en niet standaard voor dit thema. Er zitten echter een aantal pijnpunten in de kamer waar je bijna hints voor nodig móet hebben om het op te kunnen lossen. Dit gaf onze host achteraf ook aan.

Onze missie eindigt ook weer mooi in thema, stiekem is dit zelfs de mooiste ruimte van onze gehele missie. Jammer dat we hier alleen wat nakletsen. We spreken nog een aantal punten van de kamer door en krijgen daarna nog een leuk aandenken mee, erg tof.

Het Verzet is een prima kamer om te spelen. Je kunt hier echt wel een uurtje lekker puzzelen in een prima thema. Voor twee ervaren spelers was er genoeg puzzelplezier. Wel mis ik een bepaalde logica in de kamer en het gebruik van betere geluidseffecten en muziek had bij dit thema echt goed gepast, dat was wel echt een gemis. Wil je gewoon even lekker puzzelen, dan raad ik Het Verzet echt wel aan. Wel moet ik zeggen dat ik deze kamer, zeker voor twee personen, aan de dure kant vindt. We hebben ons prima vermaakt, op naar de andere locatie voor The Attic!


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

veerleveerleEscape ExpertLid sinds: 27 november 2016 (111 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 november 2022

Even het record gebroken... :)

Goede ontvangst door vriendelijke dame, je zit zo direct in het spel. Ik vond haar eerst wel wat "droog" overkomen, maar gelukkig was dat deel van haar rol en na het spel kregen we een heel ander persoon voor ons :) Goede actrice!

Mede door het thema had ik wat schrik voor de aankleding maar dat was nergens voor nodig, de kamer zit netjes ineen en is veel beter aangekleed dan andere kamers met een gelijkaardig thema. De kamer beschikt over enkele coole props en is mooi afgewerkt en goed onderhouden.

De puzzels voelde helemaal logisch en paste binnen de verhaallijn en er zat een goede flow in. Het spel stopt wel vrij abrupt maar dat zou ook kunnen komen omdat we blijkbaar heel snel waren en het record gebroken hadden :) we waren dus ook gevoelsmatig snel klaar maar dat mag ook wel eens! Het voelde alsof er niet heel veel puzzels waren maar ik denk dat dat gewoon komt omdat het voor ons heel logisch voelde, we hebben ook nergens echt vastgezeten of staan gapen dus het klikte gewoon allemaal. Er zit ook een leuke souvenir bij :)

De gastvrouw was echt super enthousiast over onze prestatie en we hebben nog een poosje gezellig nagebabbeld. We hebben ons geamuseerd!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Breakout Queens

Ontsnapt: Ja  32:16 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Puzzels
 • Spannend

 

Le MaLe MaEscape ApprenticeLid sinds: 08 juni 2022 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 november 2022

Nice Room and very friendly host

We had a nice tour and stopped in Venlo to play "Het verzeet". It was a nice experience and we had lots of fun.


8

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzles
 • Great host

 

Tom (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 mei 2022

Wauw!

Mooi verhaal waarin je vanaf binnenkomst al in meegezogen wordt. Kamer is prachtig in het thema ingericht. Echte aanrader!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

eline_verheijeline_verheijJunior EscaperLid sinds: 28 september 2018 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 april 2022

Kom bij het verzet!

Wat is dit een gave kamer. Het verhaal is kloppend en je zit er gelijk midden in. Puzzels waren origineel. De stress die steeds weer ontstaat als de radio aangaat. We hebben enorm veel plezier gehad. Echt een aanrader


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Prijs

 

Leuke ervaring!

Dankzij het leuke ontvangst waren ik, mijn vriend, mijn zus en ouders al helemaal in de juiste sfeer. Voor mijn ouders was het hun eerste echte escaperoom, wel zo mooi dat het thema ook mooi aansluit bij hun belevingswereld. Dit was ook te merken eenmaal binnen waar de materialen van hoge, goede kwaliteit zijn. De puzzels zijn best lastig! Ik zou deze escape daarom aanraden als je al een paar andere gespeeld hebt. Wij zijn er helaas niet op tijd uitgeraakt maar hebben hem desalniettemin in ons eigen tempo mogen afmaken wat erg prettig was. Dit was wellicht ook omdat wij de laatste op de avond waren maar toch een plusje!

Voor mijn ouders was het een wereldse ervaring, zij hebben zichtbaar genoten van wat er allemaal gebeurde. Ook het einde is erg leuk gedaan! Als laatste was er nog tijd en ruimte om even na te kletsen over de kamer en hoe deze in elkaar steekt, altijd prettig!
Ik denk dat het ideale gezelschap tussen de 3-4 personen ligt zodat iedereen altijd wat te doen heeft/iets kan uitzoeken. Wij waren met zijn 5-en en hebben daarom in een soort teams gewerkt.
Kortom, zeker een leuke ervaring en een aanrader!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede service
 • Soms staat de muziek iets te hard waardoor tips mo

 

Annemieke (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 25 oktober 2021

Een hele gave escape-room, veel creativiteit in de 'puzzels' en een prachtige ambiance.

Wij waren met een team van 4 personen, waarvan één persoon behoorlijk wat ervaring had met escape-rooms en de andere drie weinig. Voor ons alle vier was 'Het Verzet' mooi, uitdagend, creatief, leuk en spannend, we hebben ervan genoten!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:40 min

 

Ilona Smeets (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 oktober 2021

Fantastisch uur beleefd met adrenalineshot en verhoogde hartslag!

Heel mooi, goed, slim en afwisselend gemaakt. Echt super!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

mitch2304mitch2304Escape GuruLid sinds: 26 november 2018 (179 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 juni 2021

Gewoon een leuke kamer

Een prima escape met 2 personen in een mooi decor. Zowel wachtruimte als decor in de escape.
Erg leuk einde waarbij het decor goed is door gezet!
Er zit een afwisseling van sloten en techniek.
Ook heel fijn dat je geen tijd ziet!


7.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Entree
 • Decor
 • Erg leuk einde
 • Je komt zelf in de escape voor
 • Geen tijd

 

Dionne (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 18 oktober 2020

Spannend en origineel

Wij waren met 4 personen. We waren allemaal erg enthousiast over deze escape room! Mooi vormgegeven en spannende puzzels om op te lossen. Ik zou deze escape room zeker aan anderen aanraden!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

arie_van_rijnarie_van_rijnEscape ApprenticeLid sinds: 13 september 2020 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 oktober 2020

Super leuke room met paar pittige puzzels

Zaterdagmiddag super leuke room gedaan.
Met aantal lastige puzzels hadden hem net op tijd gehaald.
Leuk thema met mooie aankleding,leuk ontvangst.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goeie aankleding
 • Aantal pittige puzzels
 • Leuk ontvangst

 

JeroenJeroenJunior EscaperLid sinds: 19 februari 2018 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2020

Goed verhaal en mooi afgewerkt


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

rianne_lendersrianne_lendersEscape ApprenticeLid sinds: 20 september 2020 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 20 september 2020

Het verzet kent vele geheimen!

We werden leuk ontvangen, waardoor je meteen in het verhaal werd meegenomen.
Er was veel aandacht besteed aan de aankleding en gebruik van accessoires waardoor er de juiste sfeer werd gecreeërd.
Erg mooi en tof spel! Echte aanrader.
Een leuk middag 'verzetje' :)


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Codes sloten goed aan op elkaar
 • Mooie denkpuzzels
 • Creatieve uitwerkingen
 • -

 

esther_van_houtesther_van_houtJunior EscaperLid sinds: 10 maart 2019 (38 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 september 2020

Goed verhaal!

Vanaf het begin word je meegenomen in het verhaal van Funs en dat verhaal is spannend! Verrassende elementen, goede puzzels, we hebben ons geen moment verveeld! Inmiddels zijn we er achter dat 4 spelers ideaal zijn voor het spelen van een escaperoom, niet te weinig niet teveel. Tegen deze room gaan wij niet in Het Verzet.. Integendeel! We raden hem aan!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooie aankleding, goede puzzels en goed verhaal.
 • Geen minpunten

 

prodigyprodigyEscape MasterLid sinds: 26 januari 2017 (198 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 augustus 2020

Leuk Verzetje!

#165 Leuke kamer die de verzetssfeer goed weet te treffen met de aankleding en de opdrachten! Deze kamer stond als de De Drukkerij in Nijmegen al een tijd op ons verlanglijstje, maar we hadden te lang gewacht en de kamer was in 2019 opeens gesloten... Groot was dan ook onze vreugde, toen hij weer in Venlo opdook! Het enige minpuntje vond ik het gebruik van enkele cijferslotjes, die ik niet zo goed bij die periode vind passen en spelinhoudelijk niet altijd een verrijking zijn.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Ontsnappje

Ontsnapt: Ja  44:00 min


 • Sfeervolle aankleding in thema
 • Bijpassende puzzels
 • Leuk einde
 • cijferslotjes (passen minder goed bij die tijd)

 

mirjam_stoffelsmirjam_stoffelsEscape ApprenticeLid sinds: 15 augustus 2020 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2020

Echt een toffe, perfect gethematiseerde escaperoom!

We hebben deze escaperoom met ons gezin van 5 gedaan. Twee volwassenen en kinderen 14-16 jaar. We zijn in 55'30" ontsnapt, wel met een aantal hints. De puzzels zijn best pittig, maar niet frustrerend moeilijk. We hebben echt een vet uur beleefd!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Top personeel, in karakter.
 • Gave technische puzzels.
 • Leuke 'denk'-puzzels.
 • Goed prijs-kwaliteit verhouding.

 

playshivaplayshivaEscaperLid sinds: 14 februari 2020 (54 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 mei 2020

Super gaaf

Dit was een heele leuke escaperoom met goed verhaal in een geweldige setting. Zeker aan aanrader.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: Smashy

Ontsnapt: Ja

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig