Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Western Escape

Herentals , België

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6

12 jaar

Lees reviews

Meer over Western Escape

Hurry up, you got 60 minutes. Get ready for an exciting Western experience!

Escapetalk.nl statistieken

5 likes

33 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Dikberd 34 Unit 3C
2200, Herentals
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

13 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape MasterLid sinds: 28 november 2021 (173 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 mei 2022

Captain Fantasic and the Brown Dirt Cowboy

Yeehaa 🤠! Vandaag stonden er twee escape rooms op de planning voor mij (Captain Fantasic) en mijn vriendin (the Brown Dirt Cowboy) (2 personen). Het was ook nog eens Bevrijdingsdag (in Nederland), dus hoe toepasselijk is het om jezelf dan letterlijk te moeten bevrijden d.m.v. het ontsnappen uit een escape room. Allereerst reden we naar Herentals (in België) om daar bij Production Pirates de ‘Western Escape’ te gaan spelen. Hiervoor hadden we gekozen, omdat nog nooit een westernthema hadden gedaan in een escape room, dus we hadden er veel zin in.

Even voor de duidelijkheid, als je wilt reserveren voor deze escape room klopt de website (op moment van het schrijven van de review) niet die op escapetalk.nl staat aangegeven. Production Pirates heeft twee kamers en voor beide kamers een aparte website. Als je bij deze kamer op ‘bekijk website’ klikt om te reserveren, kom je op de website van de andere kamer. Dus ga even naar Google, zoek Production Pirates op en vind zo de goede website voor de kamer ‘Western Escape’.

Wij wilde eigenlijk beide kamers spelen op deze locatie, maar de tijdsloten zijn betrekkelijk ongelukkig verdeeld, waardoor je anderhalf uur moet wachten als je beide kamers na elkaar wilt spelen. Dus voor de andere kamer moeten we nog een keer terug.

De ‘kamer’ bevindt zich op een industrieterrein. Eerst is het even goed kijken waar je precies moet zijn, omdat het niet echt groot aangegeven staat. In de bevestigingsmail van de reservatie staat ook géén adres, dus je moet ook hier weer goed de website bekijken om te weten waar je moet zijn. We werden vriendelijk ontvangen, alleen kregen wij sterk de indruk dat er niet echt op ons gerekend was 😅. De kamer moest als het waren nog worden opgebouwd. Dit koste even wat tijd, waardoor wij ons een beetje zorgen begonnen te maken over onze planning. We moesten ook nog op tijd zijn bij een andere escape room die we deze dag zouden moeten gaan spelen. Gelukkig is het allemaal goed gekomen.

Na een kleine 20 minuten (exclusie het kwartier wat we er van tevoren waren) kregen we de uitleg over wat een escape room is en waar we rekening mee moesten houden bij deze specifieke escape room. Na deze uitleg konden we gaan beginnen aan ons western avontuur.

Het woordje ‘kamer’ heb ik niet voor niets tussen aanhalingstekens geplaatst. De kamer is namelijk een container die is omgebouwd naar een escape room. Op zich een hartstikke creatief idee en (zoals we later ook begrepen van onze gamehost) voornamelijk bedoeld als pop-up escape room voor bij bedrijfsfeesten en festivals. Dit maakt het voor mij overigens wel moeilijker om een oordeel te geven over deze kamer, want voor een pop-up escape room is het echt een hele goede! Maar als gewone escape room, zou ik ‘m iets lager beoordelen. Ik zal proberen uit een te zetten waarom.

Het decor en de thematisering is fantastisch. Je ziet er niets van dat je in een container staat én je hebt echt het gevoel dat je je begeeft in een saloon in het wilde westen. De muziek is prima en afgestemd op het thema en er zijn zelfs licht en geluidseffecten in de kamer ter bevordering van de sfeer. Voor een ‘gewone’ escaperoom zou dit niet noemenswaardig zijn (en kan het véél en véél beter), maar voor een pop-up kamer is dit weer heel erg goed gedaan en voldoet het voldoende aan wat je kunt en mag verwachten (misschien zelfs iets meer).

De puzzels zijn lineair en moeten dus na elkaar worden opgelost. Er zitten hele gave puzzels bij, maar ook enkele onlogisch dingen, die naar mijn idee bedoeld zijn om tijd te roven. Als je daarvan houdt is dat hartstikke prima, maar ik ben meer van de echte escape room puzzels (als dat een begrip is 😬).

Er zit niet echt een verhaal in. Dit is ook niet noodzakelijk, want er wordt wél goed binnen het western-thema gebleven én dat is hartstikke goed gedaan. Het enige wat hierdoor onduidelijk is, is waar je naar toe werkt én wanneer je klaar bent (want het is een singel-room met maar één deur). Ook weer hier geldt; voor een pop-up kamer is dit gewoon helemaal prima, maar voor een volwaardige escape room is dit jammer en een gemiste kans.

Je wordt prima begeleid door de host. Als je vraagt om een hint krijg je er een. Er zijn enkele puzzels in de kamer waarbij het moeilijk is om een hint te geven, maar de host doet zijn/haar best om je erdoorheen te slepen. Helaas was het voor ons tevergeefs, we hebben het nét niet gered om te ontsnappen. En achteraf bleek dat we echt nog maar één ding hoefde te doen. Jammer, maar géén probleem voor ons. Wij zijn beide ingesteld met dat we graag gewoon alles gezien en gedaan willen hebben en dat we er niet persé uit hoeven te komen.

Al bij al; Een hele goede pop-up escape room, die super goed gedecoreerd is. Mijn advies aan Production Pirates zou zijn om deze kamer ook daadwerkelijk te verkopen als pop-up én niet als reguliere escape room, want dan schep je gemakkelijk verkeerde verwachtingen.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Vanwege bewegingsruimte én lineaire puzzels zou ik aanraden om deze kamer niet met meer dan drie personen te spelen (bij voorkeur met 2 personen);
- Stel je verwachtingen bij en ga erheen met het idee dat het een super gave pop-up escape room is;
- Vooral aan te raden als je voor het aller eerst een escape room gaat spelen. Dit is dan zeker een geschikte kamer om je kennis te laten maken en deze fantastische hobby.

Beste Pirates Productions, bedankt voor jullie vriendelijkheid en gastvrijheid. We hebben het leuk gehad bij jullie.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Decoratie
 • Licht en geluid
 • Pop-up principe
 • Origineel
 • Goede begeleiding

  sjephanie

vrcaitjevrcaitjeEscaperLid sinds: 27 september 2021 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 januari 2022

Hiyaa! Plezier voor 20

Samen met mijn vriendin ben ik even terug in de tijd gegaan voor het raadsel op te lossen wat er net is gebeurt in de Saloon.

Wat me eerst opviel was hoeveel oog voor details de makers wel niet hebben! Ik heb al verscheidene mooie kamers gezien, maar het detail in deze kamers verslaat ze toch bijna allemaal!

De puzzels zijn te doen voor echte beginners, maar bevatten nog steeds de nodige uitdaging voor gevorderde spelers! Daar de kamer semi-automatisch is, zorgt het ervoor dat je niet voor alles sleutels nodig hebt en dat de nodige spanning zeker aanwezig is!

Ik raad deze kamer zeker aan aan elke escape fan!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  43:22 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Goede service

  Astradid

Warm wilde westen

Onthaal:

Production pirates, de firma die deze kamer uitbaat, bevindt zich op een klein industrieterrein te Herentals.
Echt goed aangegeven is het niet, maar als je op de containers let voor het pand, kan je niet missen.

Het ontvangst zelf was hartelijk en ze beschikken binnen over een gezellige ontvangstruimte, lockers en de mogelijkheid om naar de wc te gaan.
Ze hebben tevens gratis parkeerplaatsen voorzien.

Onze host is echt een aardige gast die de standaard babbel overslaat en to the point is qua uitleg.

Kamer:

Wel ik gaf net al aan, let op de containers, wel dat komt omdat de escape rooms die ze hier hebben gebouwd zijn in containers.

Ik was wel benieuwd naar dit concept (het idee is dat ze deze rooms ook bij een bedrijf ter plaatse kunnen brengen) en hoe dit uitgewerkt zou zijn.

Een kleine tegenvaller was dat deze room niet beschikt over een airco. Eerlijk, had ik dat geweten had ik wel 2 keer nagedacht om hem te gaan spelen op een dag dat het 36 graden was.
Ik denk dat het vanuit het bedrijf wel ff netjes was geweest om ons even te bellen en te vragen of we überhaupt wel wilden komen spelen. Maar goed, we zijn er nu toch.

Het thema vind ik echt tof gedaan, Western. Aan ons de taak om te achterhalen wat er juist gebeurd is in deze taverne.

Binnen vallen 3 zaken meteen op, het is een erg mooie escape room, Het is hier niet erg groot en het is hier verschrikkelijk warm in :-)

Zeker in het begin komt er best wat op je af en het is vooral zoeken naar het juiste startpunt. Je kan deels parallel aan de gang, maar loopt al even snel dood. Er zitten een paar puzzels in die je best wat tijd kunnen kosten en tevens de nodige frustraties kunnen opleveren, zeker als je ze niet zelf opgelost krijgt kunnen ze wel een uitdaging worden qua tips.
De kamer is een combinatie van moderne techniek en slotjes, maar dat is gezien het thema niet erg.
Zo goed als alle puzzels zijn in thema van de kamer en dat konden we wel waarderen.
Het einde nekte wat de flow en ondanks dat je moest samenwerken, was het voor 1 persoon doodsaai.

Conclusie:

Het mag niet verbazen, maar ik heb best wel wat opmerkingen over deze kamer.
Ten eerste over de speelbaarheid, ze geven zelf aan van 2 tot 6…
Wel 2 is pittig, echt een uitdaging, maar tegelijk is alles meer als 2 eigenlijk teveel als je ziet hoe klein deze room is. 8m2 als ik het een beetje schat.
Dat je dit ding überhaupt zou verhuren aan 6 spelers is waardeloos.

Ten tweede zitten er vertaalfouten in deze kamer en op zo een manier dat ze verwarrend werken. Als je alles in het Engels wilt doen is prima, maar dan moet het wel kloppen.

Het derde punt is natuurlijk de temperatuur. Het is natuurlijk een uitzonderlijke warme dag, maar ook met 30 graden wil je dit niet boeken. Ik vind eigenlijk dat dit duidelijker op de site mag staan, want hoe we nu gespeeld hebben was eigenlijk onverantwoord en dan ben ik blij dat we maar met 2 waren. (Ik wil wel meegeven dat we ter plaatse drankjes hebben gekregen en deze niet hebben moeten betalen)

Verder zitten er 2 zaken in die nodeloos tijd kosten. 1 was een puzzel die erg gevoelig is en daardoor de nodige frustratie oplevert en naar het einde zat er een techniek in de tergend langzaam is en totaal niet in het thema past.

Op zich is dit concept best leuk bedacht, ziet de kamer er werkelijk fantastisch uit, maar mist de kamer een beetje een rode draad. Er komt teveel op je af en het is moeilijk om de juiste startpositie te vinden. Ook de random geluiden helpen daarbij niet en ze zijn narratief ook niet te verklaren.

We betaalden 70 euro voor 2 personen en die prijs is redelijk ok als je kijkt naar het puzzelplezier.
Kies een niet te warme dag, kom met niet teveel en dan is dit een prima room om mee te nemen als je in de buurt bent.


7

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Kelly & Yves

Ontsnapt: Nee

 

wekkewekkeEscaperLid sinds: 02 december 2019 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 april 2022

SPANNEND

Vandaag met ons team van 4 naar Herentals afgezakt om de Western Escape uit te proberen. De ontvangst was goed en na een korte maar correcte briefing mochten we eraan beginnen. Het was dus echt een Western escape van begin tot eind met veel verschillende op te lossen puzzels, raadsels en doe opdrachten. We hebben het gehaald maar veel tijd hadden we niet meer over, spannend!! We hadden wel tips nodig maar achteraf werd ons verteld dat het er weinig waren in verhouding met de meeste groepen. We willen wel meegeven dat dit geen kamer is voor grote groepen maar wel zeker de moeite waard om te spelen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica

 

JohnnyBJohnnyBJunior EscaperLid sinds: 20 augustus 2022 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 augustus 2022

Escape container

Qua verhaal en inleiding zat het allemaal goed met deze escape room. Er waren gewoon enorm veel puzzels op de kleine ruimte aanwezig dat je op den duur het overzicht verloor. De gamemaster heeft haar uiterste best gedaan om ons niet te laten stikken en we zijn met veel moeite ontsnapt.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: Escape Legends

Ontsnapt: Ja  59:59 min


 • Goede service
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Onlogische puzzels

 

veerleveerleEscape ExpertLid sinds: 27 november 2016 (111 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 december 2021

Leuke room!

Wij hadden in het verleden de Zombie Escape al gespeeld en waren dus erg benieuwd naar deze nieuwe room. Zoals verwacht van de Production Pirates, is de aankleding dik in orde! De gamemaster vertelde ons dat deze room iets makkelijker is dan de Zombie Escape en dat lijkt inderdaad zo te zijn.

Ik heb ook het idee dat ze geleerd hebben van wat er misschien minder goed was in de Zombie EScape. (Ter verduidelijking: de Zombie Escape is zeker geen slechte kamer maar er is een overvloed aan puzzels waardoor je heel wat tips nodig hebt om er uit te geraken. Voor meer info, zie de reviews van de Zombie Escape zelf). We hebben wel enkele tips gekregen maar niet te vergelijken met de andere room, het aantal puzzels is ook realistischer om in 60 minuten op te lossen.

De ontvangst was fijn, ze hebben een mooie ontvangstruimte en de gamemaster was erg vriendelijk.

Minpuntje: er zitten enkele puzzels in die ik persoonlijk niet geschikt vind voor een escape room, die meer te maken hebben met een bepaald inzicht en als je dat niet hebt of je ziet het niet direct dan zou je daar heel veel tijd aan kunnen verspillen. Verder zijn de puzzels wel goed en zitten er wel weer wat originele dingen in.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Breakout Queens

Ontsnapt: Ja  57:59 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels

 

ineineSenior EscaperLid sinds: 01 juli 2018 (66 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 augustus 2022

Wild wild west

We werden vriendelijk ontvangen en kregen de uitleg in de gezellige ontvangstruimte waar we eerst nog een drankje mochten nuttigen.

Zoals we van Production Pirates (na het spelen van Zombie escape) kunnen verwachten is de aankleding van de kamer top. Weeral tot in de puntjes uitgewerkt.
Ook het thema was net weer wat anders dan in andere kamers, dus dat is ook wel eens een verademing na alle labo's, banken en kinderkamers ;)

De puzzels zijn zeer gevarieerd en goed op te lossen. Een enkele puzzel hadden we niet meteen door, waardoor we wat tijd verloren zijn.
Er zijn nog andere puzzels die precisiewerk vragen, anders kan je niet verder. Dit is natuurlijk jammer als je weet wat de oplossing is, maar je niet verder kan, omdat je niet precies genoeg was bij de oplossing.

De ruimte (container) is toch wel max. met 4 te spelen. Anders ga je elkaar in de weg lopen en zit je soms met zijn allen op 1 puzzel te kijken. Anderzijds heb je in het begin heel veel mogelijkheden om te starten dat het wat overweldigend kan aanvoelen. Uiteindelijk zal alles wel op zijn plaats vallen.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Breakout Queens

Ontsnapt: Ja  57:59 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Vriendelijk ontvangst
 • Moeilijkheidsgraad
 • Kleine ruimte, max. met 3-4 spelen
 • Precisiewerk bij sommige puzzels

 

prodigyprodigyEscape MasterLid sinds: 26 januari 2017 (198 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 oktober 2021

Gezocht: op elkaar ingespeeld ontsnapduo/trio voor uitdagende westernkamer!

Aangenaam verrast door deze uitdagende tweedegeneratiewesternkamer!
Een ontsnaplocatie die op een industrie- of bedrijventerrein is gevestigd, is in mijn beleving vaak een goed voorteken, want je ziet dan regelmatig dat de eigenaars het geld dat ze uitsparen omdat ze geen dure centrumlocatie hoeven te huren of kopen, investeren in een mooie kameruitvoering. Bovendien is parkeren zelden een probleem, zo ook hier niet.

Bij aankomst krijg je al een indruk van de beperkte omvang van de kamer, wat altijd een beetje jammer is en mijn verwachtingen vooraf wat temperden. Die scepsis verdween in de kamer als sneeuw voor de zon, want de kamer is zeer mooi en geheel in thema aangekleed en zit boordevol puzzelelementen, zodat de relatief beperkte ruimte nooit stoorde. Wat ons ook erg aansprak, was dat de puzzels en mechanismen zeer divers waren: sleutels, cijfersloten, lettersloten, doepuzzels, optische, akoestische, magnetische en elektrische systemen enz.
De kamer is niet-lineair en met name in het begin word je overweldigd door alle aanknopingspunten en mogelijkheden die je tegenkomt. De enthousiaste individuele spelbegeleidster volgde goed en gaf ons op het juiste moment aanwijzingen, zodat we nog net op tijd konden ontsnappen! Maar als toch aardig op elkaar ingespeeld duo hadden we er onze handen vol aan, dus deze kamer is echt een mooie uitdaging voor ervaren duo's. Het was wellicht ook leuk geweest om deze kamer met een ploeg van vier te spelen, zodat je met zijn tweeën aan een puzzel kan werken in plaats van alleen (nu probeerden ons steeds zo veel mogelijk op te splitsen) en misschien ook iets meer van de kamer kan genieten, want nu hadden we voortdurend haast, dus we hadden misschien graag wat meer tijd gehad om alles rustig te kunnen overdenken en doorzoeken. Anderzijds kan je elkaar met zijn vieren soms fysiek wat in de weg lopen, dus misschien is een 'crew' van drie ideaal.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: DNA

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Diversiteit
 • Logica
 • Beperkte ruimte

 

The best escapers (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 september 2021

Top-ervaring

Howdy cowboy

Super goed geamuseerd
Goede tips, zelfs beginnende escapers kunnen ontsnappen


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Carla (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 02 september 2021

Topervaring! Echt aan te raden

Zeer mooie en toffe escape room. Het was niet makkelijk maar we hebben ons goed geamuseerd.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Aankleding
 • Vriendelijke ontvangst

 

Michielsen Evi (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 21 augustus 2021

Mooi room, zat goed in elkaar

Leuke, goed gevonden puzzels, mooi aangekleed.


10

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Muziek, goede sfeer
 • te snel tips

 

Tinne van de weyer (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 19 augustus 2021

Leuke setting.

Leuk maar moeilijk


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

titititiJunior EscaperLid sinds: 13 juli 2021 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 augustus 2021

Heel moeilijk

Dit is een escaperoom voor de heel ervaren escapers.
Voor deze room waren wij te onervaren.
Heel veel puzzels, maar was wel leuk.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig