Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Wanna play room

Merksplas, België

Nu geopend

60 minuten

2 - 7

16 jaar

Lees reviews

Meer over Wanna play room

Kelly speelt graag in haar kelderkamer en heeft een lievelingspopje. Ze verveelt zich en daarom speelt ze graag spelletjes met jullie. Zodra je haar kelder betreedt gaat de deur op slot en zit je opgesloten.

Je hebt 60 minuten de tijd om spelletjes, raadsels en verborgen hints op te lossen. Lukt dat niet binnen de tijd dan wordt je haar kelder maatje. Je gaat naar beneden naar een grote kelderverdieping en je laat je opsluiten in The Wanna Play Room! Heb jij stalen zenuwen, ben je goed in het oplossen van raadsels, kan je samenwerken, heb je inzicht, geef je niet snel op en wil je iets beleven wat je nooit meer vergeet? Boek dan een Escape Room! De klok telt af. Jullie hebben maximaal een uur de tijd om eruit te komen. Lukt het jullie om binnen een uur uit de kamer te ontsnappen? Hebben we je bang gemaakt? Goed zo! Maar geen zorgen natuurlijk is het maar een spel… of toch niet... Een ervaring die je nooit meer vergeet!

NIEUW! In Antwerpen speel je deze kamer als battle escape room! Tegelijk met je vrienden los je puzzels op en speel je spelletjes, maar wie van jullie stapt er eerder naar buiten? Ga de strijd met de klok, en met elkaar aan!

Thema's

Battle

Horror

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

1 likes

29 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Industrieweg 8
2330, Merksplas
België

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

13 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Stef-90Stef-90Junior EscaperLid sinds: 27 februari 2022 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 december 2023

Prima kamer

Heb al meerdere escaperooms gedaan, met verschillende groepen. Deze kamer gespeeld met vrienden die nog nooit gespeeld hadden. Zitten mooie puzzels bij, soms dachten we te moeilijk. Voor de rest is de kamer leuk voor beginners, voor de ervaren speler iets minder uitdaging.
Al met al leuke puzzels.


6.5

Sfeer: 4.5

Spelbeleving: 4.5

Service: 6.5


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

hangmanhangmanEscape ExpertLid sinds: 19 januari 2022 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2022

Aangenaam verrast!

We hadden via Vakantieveilingen een voucher gewonnen en ondanks enkele mindere reviews wilden we de kamer zeker een kans geven... en dat hebben we ons niet beklaagd.

De escaperoom ligt in een complex waar ook andere activiteiten zijn als paintball, airsoft, ... dus de eerste indruk was wat bang afwachten of we hier dezelfde ervaring gingen krijgen dan bij een locatie waar er enkel escaperooms zijn. De ontvangst was alleszins super hartelijk en tof en we mochten ook kiezen hoe vaak en op welke manier we hints zouden krijgen - top service!

De kamer zelf is misschien niet geweldig aangekleed, je hoort regelmatig lawaai van de andere activiteiten en sommige props zijn wat verouderd en hebben onderhoud nodig, maar al bij al wordt er wel een geslaagde sfeer geschept in de kamer. Ook de stem van Kelly die subtiel laat weten of je goed of slecht bezig bent is echt een leuke toevoeging.
De kamer zit vol slotjes en je hebt dan ook best veel te doen. Dit is een absolute "1.0" kamer, maar dit stoort niet want er zitten echt leuke puzzels tussen en de kamer bevat echt wel enkele leuke vondsten.
Heel grote complimenten ook voor onze host. Ze voelde onze groep perfect aan en gaf ons perfect getimede hints, soms ook met erg leuke humor (zoals toen we de eerste keer om een hint vroegen en als antwoord "nee, jullie zijn te slim" kregen omdat we blijkbaar voor lagen op schema).

Uiteindelijk zijn we met nog bijna 10 minuten op de klok (blijkbaar een mooie prestatie aangezien er maar weinig groepen zouden ontsnappen) uit de kamer geraakt en zou ik de ervaring aan iedereen aanraden die zin heeft in een uurtje pittig puzzelen.


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:31 min


 • Top host
 • Leuke puzzels
 • Pittig maar doenbaar
 • Kelly die mee volgt
 • Sommige props wat verouderd
 • Lawaai van andere activiteiten

 

natasha_wegnernatasha_wegnerEscape ApprenticeLid sinds: 20 september 2020 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 20 september 2020

Scary, leuke ervaring

Leuke puzzels, scary, je speelt in de kamer van Kelly en je maakt haar beter niet boos. Leuke ervaring met 3 gespeeld. Leuk hoe je sommige puzzels meteen doorhebt en op sommige vast zit even. Zeker een aanrader voor een groepje vrienden in hun 20tiger jaren


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Scary sfeer
 • Leuke puzzels
 • Vriendelijk personeel
 • Perfect uitje met vrienden
 • Moeilijk ( niet aan te raden met klein kinderen)

 

Bjorn (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 20 september 2020

Heel toffe escape room

De reviews doen deze kamer geen recht aan ! Deze zijn onterecht ! Hele leuke kamer mooi doordenkertje ook hele goede begeleiding en opvolging en bediening zeker een aanrader 👍


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

 

schnitserschnitserJunior EscaperLid sinds: 01 september 2020 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 september 2020

Niet zo spectaculaire escape room met moeilijke puzzels en veeeeel sloten

Ondanks de mindere scores en reviews die deze escape room kreeg, hebben we deze toch gedaan omdat we hiervoor een bon hadden gewonnen via Vakantieveilingen. Zo besloten we deze kamer met onze 3 kinderen (11, 12 en 14) te doen, zodat ook zij deze beleving eens konden ervaren. Wat in vele reviews aan bod kwam, kunnen we inderdaad alleen maar beamen, want het was niet enkel verouderd tot afgeleefd, maar het was ook niet echt proper. Zo was er een kubus met sleutels in die langs alle kanten met plakband dichtgekleefd was en het was me helemaal niet duidelijk of je die nu moest openmaken of net niet. Ik besloot om die wel te openen, maar dat was dus niet de bedoeling...Voor mij persoonlijk was dit mijn vierde escape ervaring en ik was er niet ondersteboven van omwille van de moeilijke puzzels, omdat het niet erg duidelijk was waar en hoe te beginnen of verder te gaan en omdat het bijna uitsluitend allerlei sloten waren. 1 slot dat dicht had moeten zijn stond ook al van het begin open, en dat was dus niet de bedoeling. In tegenstelling tot vele andere reviews was de begeleiding bij ons top en was het niet erg luidruchtig, maar dat had waarschijnlijk alles te maken met het feit dat het erg rustig was toen we gingen. De begeleider speelde echt kort op de bal en was echt top. Hij gaf ons gelukkig ook meer dan voldoende hints, waardoor we gelukkig wel tijdig zijn kunnen ontsnappen. Wat ik wel als origineel en fijn ervaren heb is de communicatie met "Kelly". Zo hoor je haar regelmatig rondlopen, kan je haar wel eens horen lachen of giechelen en verder geeft ze je regelmatig aanwijzingen door enthousiast 'yes, yes, yes' te zeggen wanneer je op het goede spoor bent of door te reageren met 'no' wanneer ze hoort dat je niet in de juiste richting denkt. Dat vond ik wel bijzonder, die bevestiging of net de ontkenning. Dus het was fijn dat we deze met onze kids hebben kunnen spelen en ervaren, maar we vonden het na 3 top escaperooms geen topper. Gezien de begeleider zei dat het ontsnappingspercentage slechts 25% was, waren we wel zeer fier op onszelf.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  56:00 min


 • Communicatie met Kelly
 • Goede opvolging / begeleiding
 • Afgeleefd / verouderd
 • Bijna uitsluitend sloten
 • Technische mankementen (slot open)
 • Vuil

 

Van Leuvenhaege (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 24 februari 2020

Net niet ontsnapt!

De kamer van Kelly gedaan met 6 personen. Leuke ervaring. We kwamen net een minuut tekort. Hebben wel de smaak te pakken nu!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

Viel eigenlijk wel mee

Via vakantieveilingen een bon gewonnen voor deze escaperoom. We werden heel vriendelijk ontvangen, in een ietwat vervallen ontvangsthal. We wisten niet precies wat we konden verwachten, na de reviews hier te hebben gelezen. Is hij nou eng?, slecht, niet leuk? We gaan het zien. Door het enthousiaste personeel werd het verhaal verteld en het leek alsof de kamer zo griezelig zou zijn, maar dat viel uiteindelijk reuze mee. De kamer zelf was wel een beetje uitgeleefd, veel tape en wat kapotte props. De styling laat ook wat te wensen over. Daar tegen over waren de puzzels wel weer heel leuk, weer is wat anders, veel denkwerk en samenspel nodig. Door een foutieve hint, heel lang op een puzzel gezeten, maar dit werd weer recht gezet door een gratis drankje. Misschien hadden we deze wel gehaald als we hier niet zo lang op hadden gezeten. Wel leuk dat we uitleg kregen op het einde wat er nog moest komen.
Al met al wel een leuke avond gehad en we kunnen er weer een van het lijstje afstrepen.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Get_locked

Ontsnapt: Nee


 • leuke puzzels
 • Vriendelijk personeel
 • Samenspel
 • Beetje verouderd
 • Foutieve hint

 

kiwanikiwaniJunior EscaperLid sinds: 25 juli 2018 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 februari 2020

Simpele kamer

We zijn deze escape room gaan spelen als eerste ''horror" kamer. Vooraf wat schrik maar eens we binnen waren viel dat meteen weg, de lichten bleven aan wat het horror concept totaal wegnam.. Niets eng aan uiteindelijk. Na 7,5 minuut waren we ontsnapt... De maker van de kamer geloofde zijn ogen niet, dat heb je als de eind sleutel de eerste sleutel is dat je vindt. We hebben dan alsnog maar gewoon verder gespeeld en de puzzels opgelost. Achteraf vroeg de meneer hoe we dat gedaan hadden, we hebben hem dit uitegelegd en gevraagd aan te passen naar de volgende mensen toe. Hij ging dit bekijken.
Verder was het maar een simpele kamer met geen echte logica in de puzzels, hard nadenken was ook niet nodig.
Aangezien dit een battle kamer was, waren er 2 kamers naast elkaar. Je kon de andere gewoon horen en zelfs heel duidelijk, dat maakte het minder leuk en storend.


5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 3.0

Service: 7.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk Thema
 • eind sleutel eerst gevonden
 • Geen logica
 • niet eng

 

jacco_korenjacco_korenJunior EscaperLid sinds: 28 februari 2020 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 februari 2020

Niet doen!

Je komt binnen in een soort voetbalkantine, erg luidruchtig en ongezellig. De kamer is een battle room wat eigenlijk vooral inhoud dat je een hoop herrie van je buren hoort. Er is maar een medewerker die beide kamers volgt en er werd ook nog eens een foute hint gegeven. Kamer was niet goed voorbereid waardoor we na 5 minuten al de sleutel hadden om er uit te gaan. Puzzels klopten niet door de slechte voorbereiding. Nee dat was echt kansloos!


2

Sfeer: 2.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 1.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: De Kolonisten

Ontsnapt: Ja


 • Luidruchtig
 • Niet voorbereid
 • Te weinig personeel

 

sarah_baeyenssarah_baeyensEscape ApprenticeLid sinds: 09 december 2019 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 december 2019

Heel leuk!

Toen we toe kwamen werden we heel vriendelijk ontvangen. Jammer genoeg waren er technische problemen waardoor we een uur hebben moeten wachten! Dit werd wel echt dubbel en dik goed gemaakt door het gratis drankje dat we aangeboden kregen & het feit dat de kamer zelf het wachten meer dan waard was! Een super tof verhaal achter de Escape Room & toffe puzzels! Ook de begeleiding was dik in orde! Achteraf hebben we, bij wijze van excuses, 15 euro korting & een bon voor airsoften/paintball voor 10 personen gekregen! Kortom? Ondanks de technische problemen (waar zij uiteraard niets aan konden doen), een enorme aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijke service
 • Technische problemen van 1 uur

 

kenneth_ringootkenneth_ringootJunior EscaperLid sinds: 16 augustus 2018 (107 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 november 2019

Goedkoop meesurfen op het succes van de escape room hype trein

Mijn titel geeft al veel weg! Via vakantieveilingen had ik een bon gescoord om deze te gaan doen! Ik had gezien dat je hier ook kon paintballen en niet enkel escape room was dus hield mijn hart een beetje vast, helaas terecht!

De kamer is opgezet als battle kamer en omdat er op hetzelfde uur een andere reservatie was, gingen we dus battlen! Fine by me, mijn competitieve aard apprecieert dit wel! De kamer is gemaakt uit houten platen met een behangpapiertje tegen. De kamer zou er nog geen jaar zijn maar lijkt her en der toch al een beetje afgeleefd. Boven je wordt er geairsoft ofzo want je hoort regelmatig mensen boven je lopen (storende factor #1).

Er zou gestart worden met een filmpje maar dat hebben we helaas nooit gezien. Het is een eerste generatie kamer, enkel sloten dus en op zich stoort me dat niet, al waren puzzels soms wel heel ver gezocht.

Er gaat een muziekje spelen als je een tip krijgt, helaas is de muziek hetzelfde voor beide kamers, dus als je buren een tip krijgen, hoor je hetzelfde muziekje (storende factor #2).

Tijdens de reset was er iets misgegaan, een slot van ons was in de andere kamer terecht gekomen en andersom, wij hadden dus 2 identieke sloten en zij ook, hierdoor bleven we vasthangen op iets wat we nog niet gebruikt hadden maar hierdoor kregen we soms ook heel verwarrende tips. De reset werd niet gedaan door de spelbegeleider.

De spelbegeleider zit aan de bar met 1 hoofdtelefoon en 1 scherm voor beide rooms samen. Het is in de cafetaria een constant komen en gaan van mensen voor de paintball. Hierdoor krijg je soms het gevoel niet opgevolgd te worden, we hebben meermaals tevergeefs om een tip gevraagd, laatste 7 minuten zelfs helemaal geen tip meer gekregen terwijl we nog maar 2 puzzels op te lossen hadden! Niet ontsnapt dus!


4.5

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 4.5

Service: 5.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • gelukkig geen volle pot moeten betalen
 • ruime parking
 • vriendelijk personeel
 • leuk thema
 • kamer beetje afgeleefd en goedkoop opgezet
 • weinig opvolging
 • storende factoren
 • fout tijdens reset

 

petervanlooverenpetervanlooverenJunior EscaperLid sinds: 24 november 2019 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 november 2019

jammer

Echt wel de minste kamer ooit.
Geen aanrader.


3.5

Sfeer: 3.5

Spelbeleving: 3.5

Service: 7.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

stijn_maesstijn_maesJunior EscaperLid sinds: 10 december 2017 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 december 2018

Toffe kamer met leuke opbouw

eerste dag open met nog een paar kinderziektes.

Kamer die gekopieerd is van hun andere vestiging in Groningen.

Leuke kamer met pittige puzzles; ook mogelijk om in battle te spelen.


10

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • mooie opzet van kamer
 • minder eng dan verwacht
 • puzzles sloten niet allemaal aan met het verhaal

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig