Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Michel brons

Junior Escaper

Offline

Description

Wij zijn Leonie en Michel. We vinden het erg leuk om escape rooms te spelen en doen dit vaak met z'n tweeën of met z'n vieren. We zoeken vooral de betere kamers op. Een escape room die mooi is aangekleed en een goede presentatie heeft scoort bij ons altijd goed!


Member since

19-01-2020

Location

Nijkerk

Statistics

Escaperooms

4 reviews

70 Rooms played

100% escapepercentage


Games

0 reviews

20 played games


4 reviews

Mission Mars

Escaperoom Coevorden
Posted on: 2021 october 11

Super mooie kamer!

Het was een stuk rijden, maar zeker de moeite waard!

Geen grote ontvangst ruimte, maar uiteindelijk draait het om de escape room. De beleving begon al voordat je de kamer in was door de goede aankleding.

De kamer zelf was ook erg goed aangekleed. Het verhaal is niet ingewikkeld, waardoor je er goed in wordt meegenomen. De puzzels waren van een hoog niveau. Sommige puzzels leken erg technisch, maar uiteindelijk kon alles met logisch nadenken worden opgelost.

Er kunnen maar weinig kamers tippen aan de afwerking van mission mars. Iets wat voor ons steeds belangrijker gaat worden naarmate we meer kamers hebben gedaan.

Nadat we uit de kamer waren konden we nog even een drankje doen en kregen we nog alle hoogtepunten van onze missie te zien. Alles bij elkaar een top kamer!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal

 

Mine Secret Experience

Escape Room Ermelo
Posted on: 2021 august 02

Erg goede kamer!

We schrijven niet zo vaak een review, maar deze kamer verdient wel wat meer aandacht! De kamer is erg goed uitgedacht en is compleet in stijl.

Bij aankomst zie je al direct dat het geen standaard locatie is. Niet een loods of pand in de stad. De ontvangstruimte is in thema en dat zorgt ervoor dat je meteen in de sfeer komt.

Na de uitleg konden we aan de slag om op zoek te gaan naar de diamanten. Eenmaal aangekomen in de mijn stonden we eerst met open mond te kijken naar hoe goed de 'kamer' was afgewerkt.

De puzzels waren goed te doen. Je hoefde niet heel vaak verschillende puzzelonderdelen met elkaar te combineren, wat in onze ogen een pluspunt is. Ervaren escapers zullen hierdoor wel sommige puzzels sneller op kunnen lossen. Toch was de aankleding van de puzzels origineel en passend bij het thema.

Wij hebben deze kamer met zijn 2en gespeeld. We kwamen er redelijk gemakkelijk doorheen. Ik denk dat ervaren teams hier wat sneller uit zijn, maar dat maakt de kamer nog steeds de moeite waard!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in August 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Fantastische aankleding
 • Goeie prijs/kwaliteit!
 • Fijne ontvangstruimte
 • Leuke foto :)

 

Zodiac Killer

One Hour Lockup
Posted on: 2020 january 19

Goede kamer

Een fijn ontvangst, persoonlijk en tijd voor een praatje. Leuke ruimte om nog even te zitten (vooraf of erna). Goed systeem voor eten en drinken.

Duidelijke uitleg gekregen voordat we de kamer ingingen. Je merkt dat het niet medewerkers zijn die dit als bijbaantje doen maar echt mensen zijn met passie voor de escape rooms.

De kamer was leuk aangekleed. Het verhaal er omheen was duidelijk en je werd er in mee genomen.
De puzzels waren leuk, zaten goed in elkaar. Er waren wel een aantal slotjes. In het verleden hebben we hier wel eens slechte ervaring mee gehad, maar bij deze kamer zorgde dat niet voor problemen.

De focus lag voornamelijk op de puzzels. Deze staken goed in elkaar. In de kamer waren een aantal elementen te vinden die je niet zo snel in een kamer vindt, wat de kamer uniek maakt.


9

Ambiance: 7.5

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in January 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • puzzels goed uitgedacht
 • Duidelijke hints
 • leuke kamer, aanrader
 • Gratis foto erbij

  machteldvtonehourlockup

Illuminati Headquarters

One Hour Lockup
Posted on: 2020 january 19

Goede verhaallijn

We werden gastvrij ontvangen en hadden nog even de tijd om wat drinken te nuttigen. In de kamer was er een duidelijke intro en werd je meteen het verhaal in gezogen. De hele kamer was goed aangepast op het verhaal en het thema. Ook de puzzels pasten hier feilloos in. Veel puzzels die het nodige denkwerk van je vragen. Weinig slotjes (geen cijfersloten). Veel werkt mechanisch. Dit maakt dat je helemaal in de kamer opgaat. Je wordt verrast door de effecten.

Naderhand nog even op de foto, die je een paar minuten later ook nog mee kan nemen (geen standaard 'bezoek ons facebook en like praatje').


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in January 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Drinken in de kamer
 • Gratis foto erbij
 • Goed verhaal
 • Goede aankleding & afwerking

  larsvisserarne_van_der_eschmachteldvtjanneke1986onehourlockup

0 reviews