Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Haunted Mansion

Heusden-zolder, België

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6

16 jaar

Lees reviews

Meer over Haunted Mansion

Jullie zijn de meest ervaren "onderzoekers van het bovennatuurlijke". Je team werd benaderd door een mysterieuze man die je een enorme som geld bood, om een bepaald herenhuis binnen te dringen en te zoeken naar een krachtig oud artefact. Hij vermeed vakkundig om je te informeren over alle vorige onderzoekers die hij had ingehuurd, en die nooit terugkwamen...

Eng

Thema's

Horror

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

7 likes

70 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

M. Scheperslaan 183
3550, Heusden-Zolder
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

21 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

BrammieVdLBrammieVdLJunior EscaperLid sinds: 11 juli 2018 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 mei 2024

Raar

Deze kamer trok ons niet echt mee. Ze moest spannend zijn, maar dat was ze niet. Er waren jumpscares in verwerkt, maar deze waren eerder flauw te noemen. We speelden de kamer met 4, maar we stonden blijkbaar meer in mekaars weg dan iets anders. De manier van tips geven is op zich leuk, maar de tip zelf ben je eigenlijk niet veel mee. En dan was er nog de host. Deze was vriendelijk, maar eerder zakelijk. Ik kan mij niet van de indruk ontdoen dat ze op zich weinig interesse had in de kamer zelf, maar het eerder deed als werk bij gebrek aan iets anders.

Wij zijn in de kamer vastgelopen op een puzzel die niet logisch was en niet klopte met de aanwijzing die je kreeg. Hierdoor zijn we veel tijd kwijt gespeeld en zijn we niet kunnen ontsnappen.

Als de tijd om was werden we uit de kamer gehaald met de melding dat bijna iedereen hier op vast loopt. Ook was er nog een ruimte, maar die kregen we niet te zien. Dit vond ik wel jammer en ook hier voelde je niet de trots over een kamer die je bij veel ontwerpers van kamers wel hebt.

Voor ons een tegenvallende ervaring.


3

Sfeer: 3.0

Spelbeleving: 3.0

Service: 5.0


Gespeeld in mei 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels
 • Onlogische puzzels
 • Beleving
 • Decor
 • Sfeer

 

jessie_verduycktjessie_verduycktEscaperLid sinds: 09 november 2019 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 december 2023

Leuke escape room

Mooie escape room , niet super veel puzzels , best niet met meer dan 4 personen spelen .
Begeleiding met tips op scherm is prima maar voor extra hint , hoor je stem van host en brengt je uit het verhaal en dat is wel jammer .


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 6.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Beleving
 • Sfeer
 • Puzzels

 

DennisboomkeDennisboomkeEscape ExpertLid sinds: 03 januari 2023 (98 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 april 2024

6 leuke kamers, 6 leuke thema's

Ik ga 1 review schrijven voor alle 6 kamers van Game Over. Het concept van de Grieken kennen we ondertussen. Ze komen de paketten in België bouwen en klaar maken om te spelen. Maar de kamers zijn wel netjes in orde.

Eigenlijk zijn de kamers perfect voor beginners. Qua puzzels en qua special effects vallen deze kamers mee.

Maar nogmaals ze zien er heel leuk uit. Voor ervaren spelers kan het wel eens 'saaier' worden. Alles is redelijk makkelijk.

Echte aanrader voor beginners dus.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Decor
 • Moeilijkheidsgraad

 

JohnnyBJohnnyBJunior EscaperLid sinds: 20 augustus 2022 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2023

Net niet nagelbijtend spannend

Als ware helden op sokken begonnen we dapper aan ons avontuur in dat spookhuis, al snel werd het ons duidelijk dat deze kamer ontworpen is om ons verschillende jumpscares te bezorgen. Wat ook gelukt is. Al bij al waren het heel erg leuke en fysieke puzzels en had je weinig tot geen begeleiding nodig. Ideaal om op een regenachtige dag te spelen met zen drietjes


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: Escape Legends

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Diversiteit
 • Spannend
 • Logica

 

Franchise product

Game Over ligt op ongeveer 30 minuten rijden voor me en toch had ik niet 123 de neiging om die kant uit te trekken, ondanks dat ze 6 kamers hebben.

Game Over is namelijk een keten die je in 17+ landen kan vinden. De eigenaar koopt het concept, laat het bouwen en gaat open. Daar is uiteraard niets mis mee, maar of die kamers me gaan bekoren is maar de vraag.

Ondanks de laagste score van allemaal, boekten we toch Haunted Mansion. 70 euro voor 2 personen is een nette prijs, dus met redelijke verwachtingen trokken we erheen.

Onthaal:

Jawadde, Game Over ligt in het pand van Tarzan en Jane, een overdekte kinderspeeltuin. Het is echt een enorm pand.
De escape room zelf is goed aangegeven en ligt aan de zijkant van het pand. Parkeerplaats is er gratis en je parkeert ook voor het gebouw.

De ontvangstruimte is klein, zeker voor 6 kamers en voelt wat ongezellig aan ondanks dat ze geprobeerd hebben om er wat sfeer in te brengen. Zowel de wc's als de ontvangst waren wel zeer proper, dat mag ook gezegd worden.

Onze GM van dienst is van aanpakken, weet goed wat hij moet vertellen en wat hij mag skippen en in no time staan we voor onze geboekte kamer.

Kamer:

Om een of andere reden moeten we met onze ogen dicht de kamer inwandelen. Daar krijgen we eerst een verhaaltje van onze GM en nadat hij is verdwenen opnieuw een verhaal van onze vriend in de kamer zelf. Dat voelt wat dubbel en kan een stuk simpeler.
Het verhaal binnen is leuk gedaan, de stem mocht net wat duidelijker, maar ik kon er uit opmaken wat ons te doen stond.

De kamer zelf ziet er prima uit, het mist wat sfeer in de vorm van een desolaat gevoel. De kamer is veels te netjes en te mooi voor een haunted house. Je wilt spinnenwebben, een krakende vloer, behang dat loskomt, maar waar het vanaf moment 1 al echt misgaat is de enorm saaie soundtrack. Dit is een loop van 2 minuten en dat 30 keer.

Maar goed, we gaan puzzelen. Alles maar 1 keer nodig? Ja. Mmmm toch niet want 2 items hebben we meerdere keren nodig.
Het valt meteen op hoe weinig puzzels deze kamer eigenlijk bevat en zeker als je er wat vlotter doorgaat, smelten deze als sneeuw voor de zon. Gelukkig voor ons twijfelde we echt of we iets meerdere keren nodig hadden en liepen we vast op 1 puzzel die wel later nog bespreken, want anders hadden we geen 35 minuten in de kamer gezeten.

Wat je hier dus moet gaan doen met 6 mensen is mij een raadsel. Daar is de kamer niet groot genoeg voor, maar ook de puzzels dagen geen groep uit en bijna alle puzzels kan je alleen doen.

Op een bepaald moment lopen we dus vast op een puzzel.
We zien een deel van de puzzel, kunnen die ook vlot oplossen, maar kunnen maar niet achterhalen hoe we deze moeten gebruiken.
Dan maar een hint... Alleen is dit een geautomatiseerd systeem en krijg je dus een hint in stappen, 1ste hint: Dit is de puzzel... Ja dat weten we, daar zijn we mee bezig.
Dan maar ff doorsukkelen, misschien kijken we niet goed genoegen na een aantal minuten toch maar aan de GM gevraagd om een nieuwe hint. Ook dat bood geen oplossing en tot onze verbazing stond plots de GM in de kamer naast ons en hij lost ff de puzzel op, gratis en voor niets... Ik kom hier nog op terug.

We konden in ieder geval verder en ook de rest van de kamer voelde wat sfeerloos aan ondanks de schitterende soundtrack van 2 minuten.
De eindpuzzel vond ik nog de leukste van allemaal maar ook hier is de uitwerking zo spanningsloos dat het niet als de ontknoping aanvoelde.

Conclusie:

We speelden de kamer met 2 personen uit met nog 10 a 11 minuten over. Een deel van de kamer zit goed in mekaar ondanks de spookhuis scares die je van verre ziet aankomen. Het gemiddelde gezin zal hier echt een eng gevoel aan over houden, maar het voelde te gemaakt aan.

De puzzel waar we zo op vastliepen dan, wel die blijkt niet oplosbaar met de info in de kamer. De enige manier om hem op te lossen is te gokken of hulp te vragen. Maar niks in die ruimte, niks op die puzzel gaf aan waarom we dit moesten doen, laat staan in welke volgorde.
En dat kan echt niet.

Ook heb je in de kamer 2 zaken meerdere keren nodig. Wij gebruikten het 1 keer en legde het weg, maar dat blijkt dus niet juist te zijn.

Wat deze kamer vooral mist is een ziel. Dit is gekocht en gebouwd en gezien het publiek dat ze daar trekken is dat ook een goede keuze.
Er zit totaal geen spanningsboog in deze kamer, de ruimtes missen sfeer en het voelt iets teveel als een halloweenhuis aan ipv een haunted manson.
Ik weet wel zeker dat als ze die ene puzzel aanpassen, de muziek een upgrade geven (incl. boxen en camera's wat beter wegwerken) wat spelen met de lichten en de kamer een wat meer desolate look geven dat dit een volledig ander product kan zijn. Of dat mag bij een franchise weet ik niet.

Als je hem wil gaat spelen en je hebt wat ervaring: 2 personen, 3 is eigenlijk al teveel.
Tel op een dikke 50 minuten escapeplezier en verwacht qua beleving niet teveel.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (291 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juli 2022

Net is te netjes verlaten landhuis

Naarmate je meer kamers hebt gespeeld, wordt het steeds moeilijker om iets in de buurt te vinden. Je moet steeds verder van huis om nieuwe kamers te gaan spelen. Daarom is het altijd heerlijk om te zien als er ergens weer een nieuwe locatie opent waar je escaperooms kunt gaan spelen. Game Over Escape in Heusden-Zolder is zo'n locatie; op nog geen half uur rijden vanaf een goede vriend, heerlijk! Volgens mij willen ze ook onwijs graag dat we langskomen, want ik word al weken platgegooid met online advertenties van deze kamer. We besloten, voor nu, één kamer te spelen op deze locatie, het zou 'The Haunted Mansion' gaan worden.

Na een korte autorit kwamen we aan op de enorme locatie. De escaperooms bevinden zich in hetzelfde pand als een binnenspeeltuin. Goed vindbaar en een ruime parkeerplaats, altijd handig. Eenmaal binnen zag de locatie er erg netjes en opgeruimd uit. Al snel kwam onze gamehost ons begroeten en konden daarna vrij vlot gaan beginnen met het spelen van de kamer.

Volgens het verhaal gaan we naar, je raadt het haast niet, een 'haunted mansion'. Je denkt dan al snel aan een oud & vervallen landhuis. Niets is minder waar in deze kamer. Ik zou het omschrijven als een vervloekt en verlaten landhuis waar toevallig een half uur geleden de schoonmaker nog langs is geweest. Alles was eigenlijk nét wat te netjes. Enfin, het begin van de kamer ging voor ons vrij vlot als ervaren escapers. Vrij simpele puzzels/opdrachten volgen elkaar op en we zijn de eerste ruimte al door.

Vanaf daar begint het bij ons een beetje in te hakken op de flow. Dit komt vooral door de onduidelijkheid in de kamer. Niets wijst ons hoe een bepaalde puzzel opgelost diende te worden. Het was zoiets als: je weet wat je moet doen, je hebt iets goed gedaan, nu moet je nog de juiste volgorde bepalen, alleen hoe? Dat zoek zelf maar uit... Toen we achteraf aan onze host vroegen hoe deze puzzel opgelost diende te worden, gaf hij aan: de meeste mensen beginnen gewoon een beetje te gokken. Als dat de manier is hoe een puzzel opgelost moet worden, ben ik er al klaar mee.

Verder zijn de ruimtes waar je je bevindt niet al te groot en in elke ruimte vind je eigenlijk maar één puzzel, hierdoor zou ik niet aanraden om de kamer met meer dan twee personen te spelen. Simpelweg omdat je dan de helft van de tijd niets staat te doen. Over het algemeen ziet de kamer er prima uit, alleen - zoals ik al aangaf - is de kamer véél te netjes voor een haunted mansion. Er zitten wat kleine leuke effectjes in de kamer maar meer dan dat is het niet. Om al helemaal niet te spreken over de muziek (lees: een geluidsloop van 2 minuten).

Ik denk dat met kleine aanpassingen 'The Haunted Mansion' best een prima middenmoot kamer zou kunnen worden. Of dat mogelijk is weet ik niet. Maar aan onze enthousiaste gamehost zal het in ieder geval niet liggen. Mocht je deze kamer nu écht willen gaan spelen? Houd dan max 2 à 3 personen aan (2 wanneer je wat ervaring hebt), anders sta je echt uit je neus te eten.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

J-ManJ-ManEscaperLid sinds: 01 augustus 2019 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juni 2022

Spannend!

Spannende ervaring! Dit was onze 1ste kamer van de 3 die we zouden spelen. Leuk ingerichte kamers. Eigenlijk geen minpunten. Misschien had het decor iets voller ingericht mogen worden. We komen nog terug voor de andere kamers! De ontvangst en begeleiding was zeker inorde!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: The Antwerp Medics

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

Ems1995Ems1995Junior EscaperLid sinds: 03 april 2022 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juni 2022

Lichtjes verschoten

Dit was de eerste van onze 3 kamers en was meteen een spannend begin! We zijn toch wel een paar keer verschoten, je voelde je echt in een "Haunted Mansion". Heel leuke puzzels en supermooi afgewerkte kamer (zoals alle 3 de kamers die we gespeeld hebben)!!
We komen zeker nog terug!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  51:00 min


 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede service

 

BlobalexBlobalexJunior EscaperLid sinds: 19 juli 2023 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juli 2023

Aanrader, leuk verhaal

Het verhaal was mooi en er duidelijk in verwekt, het decor was zeker goed. De puzzels waren goed. Sommige extra’s waren ook heel leuk gedaan.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal

 

Kevyn-van-GorpKevyn-van-GorpEscaperLid sinds: 09 februari 2022 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juni 2022

Toffe kamer

Met een beetje spanning is deze goed te doen. Leuke kamer, goed verhaal....


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  13:02 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

ChaosDMChaosDMEscape ExpertLid sinds: 27 september 2021 (82 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 mei 2022

OK kamer...

#50 Vandaag 2 ER's op de agenda. Beiden hier bij Game Over. Hier zijn 6 kamers en we boekten zowel Haunted Mansion als Dracula. Klein boekingsprobleem maar dat werd vakkundig opgelost door het personeel. Na een kort gesprek kregen we te horen dat Horror Circus "griezeliger" was dan Dracula en daar onze dochter een "horror" fan is gingen we daarvoor.

Maar eerst dus Haunted Mansion. Na een kort (redelijk professioneel) filmpje begonnen we aan de kamer. Zoals zo vaak, een kamer met enkel redelijk (voor mezelf TE) donkere "sub"-kamers. Ik vraag me toch steeds af waarom er zo vaak in het donker gewerkt moet worden? Een puzzel moet toch niet bemoeilijkt worden door het donker te maken?

Soit...sommige puzzels waren volgens ons niet 100% logisch. We hebben er daarna met de GM over gesproken, maar zij (2 GM's) vonden van wel. Volgens ons moet, als je bv. een code op een slot moet vinden, de volgorde van de getallen ergens te vinden zijn. Stel, je hebt 8 foto's met bloemen in een kamer met op 4 van die foto's een getal. In welke volgorde moet je die 4 getallen nu invullen? Van links naar rechts? Van rechts naar links? Van groot naar klein? Enz... Als men dan zegt...ah, het is van groot naar klein en dat vinden de meeste mensen wel, dan denk ik : ok, maar hoe moeten wij dat weten? Zo zijn er 3 puzzels in deze ER en op 1 van die 2 zijn we veel tijd verloren.

Het hint-systeem vind ik ook niet zo leuk. Ik begrijp dat deze kamers door het bedrijf "Game Over" over de hele wereld worden geplaatst en ze dus 1 uniform systeem hanteren, maar dat zorgt er wel voor dat je soms tips krijgt die je nog niet wil/nodig hebt. Ook krijg je eerst een cryptische tip en dan een "duidelijke" tip. Persoonlijk heb ik liever dat het de GM zelf is die de tips geeft en als die het spel ook goed volgt, dan zal die wel een correcte tip geven.

Soit, alles is zeker niet slecht in deze ER, maar het was gewoon niet echt ons ding denk ik.

Op naar Horror Circus, waar we wel meer plezier aan beleefden.


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Een paar leuke schrikmomenten.
 • Onlogische puzzels

 

agneshennemanagneshennemanEscape ExpertLid sinds: 12 februari 2022 (67 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 juni 2022

Leuke horror kamer

Zoon van 13 en 21 waren beide een paar keer goed geschrokken. Veel ruimtes om in te spelen.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:35 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Spannend
 • Beleving
 • Verhaal

 

mitch2304mitch2304Escape MasterLid sinds: 26 november 2018 (207 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 november 2022

Spookhuis

We gingen met enige zenuwen richting deze Escape en eenmaal binnen moesten we vrij lang wachten op de host. Vervolgens het standaard praatje en daarna ging hij uitleggen hoe de sloten werkten! (Ookal gaveb we aan dat we 100+ kamera gedaan hadden)

Ze wisten dat we het spannend vonden en dan nog een onnodige "acteur" in de kamer. Jammer want toen was voor mij de escape helemaal verpest.

Er zitten een hoop onnodige jump scares in die echt nergens op slaan.

Puzzels vond ik vrij aan de pittige kant en zelfs met hints snapten we 1 puzzel gewoon echt niet!

Decor was dan wel weer in orde.


4

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 4.0

Service: 3.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Weinig origineel
 • Beleving
 • Vreemde jump scares
 • Slechte service

 

BenjaminBenjaminEscape GuruLid sinds: 16 juni 2020 (147 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 april 2022

Mooi afgewerkt, zeker top voor beginners

Kamer past perfect in het rijtje van de Game Over kamers. Op zich zeker degelijke escapefun, maar verwacht geen unieke ervaring. Kamer is mooi afgewerkt, iets wat hier bij deze uitbater bij alle kamers geldt. Er hangt een goeie sfeer in de kamer, en er zijn voldoende schrikeffecten die bijdrage tot een leukere beleving, Puzzels zijn op zich wel leuk en goed geintegreerd in de kamer, maar het geheel is zodanig lineair opgebouwd dat je zelfs met drie niet altijd allemaal bezig kan zijn.

Voor beginnende escapers is dit een hele goeie kennismaking met escaperooms. Wij misten wat diepgang die je elders in belevingen kan vinden, maar hebben ons desalniettemin zeker goed geamuseerd. Uitbater is vriendelijk en begeleidt prima.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooi afgewerkt
 • Goeie sfeer, enkele leuke effecten
 • Degelijke, mooi verwerkte puzzels
 • Lineaire opbouw
 • Voor ervaren escapers best max met 3 spelen
 • Eerder compact, weinig grote verrassingen

 

Michael.Michael.EscaperLid sinds: 10 februari 2019 (53 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 maart 2022

Niet wat we verwacht hadden

Met heel veel enthousiasme richting Heusden vertrokken maar helaas heeft deze kamer niet voldaan aan onze verwachtingen.
De puzzels waren voor ons net iets te makkelijk ,ook te weinig puzzels voor een groep van 5 waardoor er altijd wel iemand stil staat.

Het nodige schrikgehalte misten we ook in de kamer.(nu Wij zijn wel al wat gewoon..:-) )

Al bij al een leuke kamer voor de beginnende escaper.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: LoudAndClear

Ontsnapt: Ja  38:30 min


 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Prijs
 • Sfeer
 • Weinig origineel

 

Janske14Janske14Junior EscaperLid sinds: 11 november 2021 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 maart 2022

Veel meer van verwacht

Sorry boys maar voor spelers met een beetje ervaring is hem niet zo goed.
Door de vorige reviews hier te lezen gingen sommige met een ei in hun broek was totaal niet nodig eigenlijk.
Qua puzzel is het voor beginnelingen misschien wel een leukere kamer.


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: LoudAndClear

Ontsnapt: Ja  38:52 min


 • Goede service
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Prijs

 

gooz74gooz74EscaperLid sinds: 17 september 2018 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 mei 2022

Een opportuniteit gemist

Met heel veel enthousiasme waren we afgezakt naar Heusden zolder om onze eerste kamer van Game Over te spelen en omdat het genre ons wel aantrekt hadden we voor "Hanted Mansion" gekozen.
De ontvangst was mooi en hartelijk en was niets op aan te merken, de aankleding en ruimtes naar de kamers toe zijn goed.
Bij de kamer zelf bleven we een beetje op onze honger zitten. De puzzels volgden elkaar goed op maar de "schrikmomenten" waren voor ons een beetje te gemaakt.
We stonden dan ook met een goede tijd terug buiten en voelden een beetje alsof we bij deze kamer "iets" gemist hadden.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 7.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: LoudAndClear

Ontsnapt: Ja  38:30 min


 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving

 

BartBartEscape ExpertLid sinds: 29 december 2019 (73 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 februari 2022

heerlijk spannend

toffe kamer met net dat tikkeltje spanning, verschrikken, just watch your back ....


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: MOT

Ontsnapt: Ja  48:00 min


 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Spannend

 

fredericfredericSenior EscaperLid sinds: 08 oktober 2019 (67 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 april 2024

Ok kamer

Deze kamer is meer dan OK op deze locatie. Goeie puzzels en af en toe eens schrikken.


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 6.5


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: MOT

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Sfeer

 

Robin LeetenRobin LeetenEscape ApprenticeLid sinds: 20 januari 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 januari 2022

Toffe kamer

Mooie kamer, goed gemaakt, een paar jump momenten, alleen jammer dat je bij een puzzel geen hint kunt vinden in de kamer zelf. Algemeen de moeite om het eens te spelen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  58:49 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Goede service

 

JunadfJunadfJunior EscaperLid sinds: 12 december 2021 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2021

Vreselijk slecht

Weinig animatie in de kamer. Te weinig puzzels zodat de rest van de groep werkeloos en verveeld moest toekijken. Oké als dit eenmalig voorvalt, maar in elke ruimte ? Nog nooit hebben de seconden zo lang geduurd. Buiten af en toe een klein schrikmomentje was er nul beleving in de kamer.


Reactie door Game Over

20 december 2021

Beste, Alvast bedankt voor uw review. Ik vindt het echter zeer triest dat u op facebook, instagram, google en deze website u mening deelt soms zelfs met een aantal profielen... Mij lijkt dit eerder een vorm van stalking omdat u ook voor de Binnenspeeltuin een negatieve review heeft geschreven (zonder hier te komen...). Wij houden zeker van opmerkingen en feedback zodanig dat we de fouten kunnen rechtzetten maar dit is eerder een haatdragende reactie. We zijn zeker overtuigd van deze kamer omdat we hier al zeer mooie commentaren hebben over gekregen. Als laatste zou ik u graag willen waarschuwen, als we merken dat de stalking verder gaat zijn wij helaas genoodzaakt verdere stappen te nemen. Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten, Game over


1

Sfeer: 1.0

Spelbeleving: 1.0

Service: 1.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • ik kan weinig positief noemen. We zijn uit verveli
 • Weinig origineel
 • Gebrek aan verhaal
 • Onlogische puzzels
 • Prijs
 • Puzzels, want die ontbraken
 • Beleving
 • Sfeer

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig