Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Alien Encounter

Tiel , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 3-5)

16 jaar

Lees reviews

Meer over Alien Encounter

In ‘Alien Encounter’ beleef je zelf het avontuur om op ontdekking te gaan in een ruimteschip van buitenaardse oorsprong.

Dit schip is op aarde geland en jullie gaan als team naar binnen om ‘first contact’ te maken. Lukt het om in een uur het mysterie rondom het schip op te lossen, dan is de missie een succes! 

Je wordt niet opgesloten in het schip, maar als je de kamer voortijdig verlaat is voor jou het spel voorbij.

Thema's

Buitenaards

Science Fiction

Eigenschappen

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NL

Escapetalk.nl statistieken

2 likes

41 bezoekers

97.1% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Weerstraat 37
4001 LC, Tiel
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

34 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape ExpertLid sinds: 27 september 2020 (68 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 augustus 2022

Ik blijf liever met beide benen op aarde...

We mochten nog last-minute komen spelen met zijn 3en!
Heel fijn dat dit nog kon, dank daarvoor :)

De ontvangst is niet echt sfeervol, maar dat hoeft natuurlijk niks te zeggen over de Escaperoom.
We kregen een uitleg over de sloten die in de kamer zaten, waarvan ik er 1 nog nooit gezien had. En ik snap heel goed waarom! Als je niet goed oplet bij de uitleg, dan word het gebruik van dit slot al een puzzel van zichzelf 🤨

De kamer zelf start mooi. Strakke inrichting wat je verwacht bij dit thema. We liepen hier even vast, maar konden daarna snel door!
Helaas was er een slot niet goed dicht en hebben we een puzzel over ''moeten'' slaan. Maar aan het einde hebben we nog wel gezien wat deze puzzel inhoudelijk was. Verder is de kamer oké, niks bijzonders maar prima.

Iets wat ik wel zonde vind is de inrichting en de gebruik sporen die zichtbaar zijn. De inrichting is kaal en weinig sfeervol.
Verder kom je heel wat verkreukelde en zeer vaak gebruikte puzzel onderdelen tegen. Deze moeten echt even vervangen worden. Hele kleine moeite! Puzzels waren ook niet allemaal even logisch... Bij sommige deden we maar wat en was het opeens goed. Niet hele sterke of vernieuwende puzzels...

Al met al een prima kamer, maar helaas niet het cijfer waard wat hij nu krijgt.
Bedankt Escaperoom Tiel dat we nog zo last-minute konden komen, we hebben ons vermaakt!


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Onlogische puzzels
 • Prijs
 • Heeft onderhoud nodig

  sjephanieDrs-jlc

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape MasterLid sinds: 18 november 2018 (251 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 september 2020

The Truth is out there....

Escape trip met Team Grensloos :-)
6 rooms op de planning
- Alien encounter
- Room 1803
- 1627 Groenlo
- Vloek van Hof Te Langelo
- The Clinic
- Coprse inc.

Onthaal:
Deze escape room bevind zich in een winkelstraat. parkeren kan iets verder op.
De eigenaar stond ons praktisch op te wachten en was zichtbaar trots op zijn eerste "internationale" gasten.
Eens binnen konden we lekker op rust komen een tasje koffie en stroopwafels van het huis (thanks).
De ontvangstruimte is gezellig en ruim.
Helaas voor ons bleek er iets mis voor de kamer. Hierdoor geraakten wij natuurlijk in tijdnood en voor de eigenaar was het des te stressvoller.
Ik had oprecht medelijden met de man aangezien hij echt zijn best deed voor ons, alleen kwamen we op een punt dat we moesten gaan beginnen of op een andere keer terug moesten komen.
Uiteindelijk lukte het de eigenaar toch om alles in orde te krijgen en konden we beginnen.

Kamer:
Wel het verhaal is best simpel. Er is een ruimteschip neergestort en wij mogen op onderzoek.
De start is mooi gedaan en zeer goed in thema. Het dwong ook meteen tot samenwerken en dat is altijd fijn.
Het decor voelt "ruimteschip" aan op 1 ding na. We hebben dit ook aangegeven en ik heb vertrouwen dat de eigenaar in de toekomst hier nog werk van zal maken.
De puzzels die daarop volgde konden parallel uitgevoerd worden en kwamen samen tot 1 geheel.
Door de opstartstress leek het dat ook 1 puzzel niet goed werkte, er werd netjes gevraagd door de eigenaar of hij binnen mocht komen, maar het bleek uiteindelijk prima te zijn.
Als snel bleek dat we aan het eind van de kamer gekomen waren en dat kwam vooral doordat er niet al teveel puzzels aanwezig waren.
Nu het moet gezegd dat die er waren prima zijn, zowel qua thema als qua moeilijkheid.

Conclusie:
Ik ben altijd op mijn hoede voor tempels, egypte-thema's, ruimtezaken etc omdat het erg moeilijk thema's zijn om realistisch over te brengen.
Alien encounter is in mijn ogen wel geslaagd om het thema netjes te bouwen.
Hij is ver weg gebleven van taal en dat is prima voor dit thema.

Wat ik wel miste was sfeer in de kamer. Een goede duistere soundtrack, wat rook etc. Alles om je aan te geven dat je je wel in een ruimteschip bevind. Miss af en toe wat "stoom" dat ontsnapt of iets wat openvalt.
Het ruimteschip is natuurlijk ook neergestort. Nu komt het me wat te steriel over.

Ik ken natuurlijk niet de gemiddelde tijd of slaagkans van de spelers, maar nu kwamen de puzzels karig over.
Het is een rottijd voor escape rooms en ik weet dat veel van hen op het tandvlees zitten door corona.
Daarom Maurits, ik weet dat je wat zenuwachtig was en dat merkten we ook, je hebt een prima kamer gebouwd en ik denk echt dat je met minimale investeringen (wat effecten, wat geluid en wat finetuning) hier een nog leukere beleving van kan maken.

We willen je nog eens bedanken voor alle moeite die je gedaan hebt om ons toch te kunnen laten starten.

Momenteel is het cijfer iets te hoog voor de totale beleving, maar er is meer dan een goede basis aanwezig om daar te geraken.

Ik wens je veel succes toe met de volgende kamers, want daar komen we zeker voor terug.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Beyond the Game

Ontsnapt: Ja  39:00 min

  midasanouk

MoessMoessEscape LegendLid sinds: 18 maart 2018 (262 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 september 2020

Thematische kamer, niet zoveel puzzels

Een escape-a-thon stond vandaag gepland en we trapten af met Alien Encounter. We werden super hartelijk ontvangen door de eigenaar en ploften nog even met een bakje koffie op de bank. Wat erg jammer was, voor zowel ons als de eigenaar, was een mankement aan de kamer. De eigenaar heeft hier een noodoplossing voor kunnen bedenken, maar hierdoor wel een valse start. We gingen ruim 20 minuten later dan gepland de kamer in en door onze escape-a-thon konden we dat eigenlijk niet erbij hebben. Hierdoor zaten wij natuurlijk al wat gehaaster in de kamer en ook de eigenaar baalde ervan en was bang dat er nog meer mis zou gaan. Helaas kunnen dit soort dingen gebeuren.

De deur ging open en ik was aangenaam verrast. De kamer zag er goed uit! We vlogen meteen de kamer in en gingen puzzelen. De hoeveelheid puzzels valt wat tegen en ik denk dat deze kamer prima te doen is met twee of drie personen (met wat ervaring), ik weet alleen niet of de prijs dat toelaat. Wat ik erg leuk vind aan de puzzels is dat er geen gebruik gemaakt is van taal, maar op andere manieren duidelijk wordt hoe de puzzels opgelost moeten worden. De kamer is sober aangekleed, maar dat is op zich niet vreemd voor een kamer met als thema een ruimteschip. Ik denk dat er nog wel wat winst gehaald kan worden in thematiek. Ik houd bijvoorbeeld zelf niet zo van uitgeprinte, geplastificeerde blaadjes om een opdracht duidelijk te maken, zeker ook in dit thema is dat niet helemaal passend. Gelukkig was het maar weinig aanwezig.

De storyline is me wat ontschoten, maar heb me prima geamuseerd. Als ik kijk naar de puzzels en de kamer zelf vind ik dat deze wel heel hoog beoordeeld is door mijn voorgangers. Ik vind het echt een prima kamer, maar zou de kamer zelf eerder inschalen tussen een 7,5 en 8.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Beyond the Game

Ontsnapt: Ja  39:00 min

  midas

Spuit 11Spuit 11Senior EscaperLid sinds: 3 mei 2019 (84 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 mei 2020

Sterk uitgewerkt thema!

Nog maar net nadat Escape Tiel begin dit jaar de eerste gasten had ontvangen, moesten ook hier de deuren worden gesloten ivm Corona maatregelen. Een slechtere start was niet mogelijk! Alhoewel... Bezoekers die deze kamer nog net hadden kunnen spelen in het begin van dit jaar hadden hun ervaring gedeeld in lovende reviews. Hierdoor zullen nieuwe bezoekers ongetwijfeld snel de weg naar deze kamer weten te vinden zodra er hier weer gasten ontvangen mogen worden. Voor ons, als gezin, was vandaag al zover. Eindelijk, na meer dan 2 maanden mochten we weer!!!

Deze kamer verdient het om druk bezocht te worden. Het thema is vanaf het begin tot en met het einde erg sterk uitgewerkt. De uitstraling is misschien een beetje steriel, maar dat past natuurlijk ook wel bij een ruimteschip. De probleempjes die opgelost moesten worden zijn behoorlijk gevarieerd. Bij sommige was het ons direct duidelijk wat de bedoeling was, bij andere lag dit voor ons veel minder voor de hand.

Het liep wat stroef bij ons. Ik kreeg een klein beetje het gevoel alsof de kamer net uit een winsterslaapje was gekomen en alsof alles nog even opnieuw moet inslijten. Ook wijzelf moesten weer even de slag te pakken krijgen. Dit keer was het vooral de jongste in ons gezelschap die ons door het verhaal heen loodste. Ruim op tijd zijn wij er in geslaagd om het doel van het avontuur te bereiken.

Na afloop nam de gastheer nog even het hele verhaal met ons door. Hierbij werd het nog duidelijker dat vrijwel alle op te lossen problemen in samenhang stonden met verhaal. Wat mij betreft had dit tijdens het spelen best wat nadrukkelijker naar voren mogen komen. In enkele gevallen was deze samenhang nog niet expliciet gemaakt, waardoor wij soms niet wisten waarom wij iets hadden opgelost.

Conclusie: een hele leuke escaperoom. Moet je zeker een keer doen als je hier in de buurt bent!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sterk uitgewerkt thema
 • Toegepaste techniek
 • Fraaie vormgeving
 • Gastvrijheid
 • Haperingen
 • Samenhang soms onvoldoende expliciet

  midas

elfeaterelfeaterJunior EscaperLid sinds: 22 juni 2021 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 mei 2022

Toffe kamer

Vanmiddag hebben wij de Alien Encounter gespeeld, voornamelijk omdat het thema ons erg leuk leek. Zoveel alien kamers kom je immers niet tegen.

We werden vriendelijk ontvangen in een nette ruimte, en na de bekende introducties en het verhaal mochten we naar binnen.

Deze kamer ziet er netjes aangekleed uit, je krijgt er wel echt een beetje een old school sci-fi gevoel bij. De puzzels zijn leuk en goed te doen, en we werden goed begeleid door onze game master. Precies op tijd hints gekregen wanneer dat nodig was.

Al met al een toffe ervaring rijker en een leuke middag gehad!


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Oklahoma

Ontsnapt: Ja  51:20 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal

 

daphne_van_bruchemdaphne_van_bruchemJunior EscaperLid sinds: 7 september 2021 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 september 2021

Erg leuke kamer

Mooie kamer met origineel thema. Zeker een aanrader.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  45:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Puzzels

 

Ferry & LisaFerry & LisaJunior EscaperLid sinds: 30 juli 2021 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 september 2021

Gaaf

Erg leuke kamer met originele puzzels die we niet eerder hebben gezien. Leuk ontvangen door de host. Wederom een grote aanrader!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Heel erg in thema
 • Effecten
 • Puzzels

 

niic0leiineniic0leiineEscape ExpertLid sinds: 7 mei 2017 (80 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2021

Leuke ervaring

Vandaag mochten we weer eens escapen ! Na zo'n lockdown is het toch weer fijn om te mogen gaan.

We hebben een leuk uurtje gespeeld. De ruimte ademt echt ruimteschip! De puzzels zijn ook allemaal in thema. Ik vond de ene puzzel leuker dan de ander. Maar dit is echt smaak!

De host heeft alle tijd voor ons genomen en de kamer van a tot z besproken. Dat vonden wij een mooie toevoeging.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Thema
 • Sommige puzzels
 • Iedereen kon wat doen
 • Sommige puzzels

 

Wendy (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2021

Erg leuk!

Wat een leuke escape room! Dit was mijn 3e x in een escape room en de 1e x voor mijn vriend. We hebben er van genoten. Leuke sfeer en aankleding met goeie puzzels.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

ManooManooEscape ApprenticeLid sinds: 11 maart 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 maart 2022

Gave escape room

Je waant je echt in een ruimte omgeving door deze escape room. Hele andere mindset voor nodig in het begin dan ik gewend was


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 15 personen

Ontsnapt: Ja  48:14 min


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Origineel

 

k87k87Junior EscaperLid sinds: 5 januari 2020 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2021

Met passie gemaakte escaperoom

We werden zeer hartelijk ontvangen door de maker van de escaperoom. Alles straalde enthousiasme uit & we kregen vooraf duidelijke uitleg over de minder bekende sloten en/of handelingen. Dit was prettig, want zonder waren we hoogstwaarschijnlijk vastgelopen tijdens het spel. Fijn dus!

De escape was met 4 personen (waarvan voor 2 hun eerste escape!) goed te doen. Soms was het echt even puzzelen, maar met wat hints is het gelukt optijd uit de kamer te ontsnappen.

Voor de zeer snelle escapers is er zelfs nog een bonuspuzzel verstopt, hoe tof! Dit maakt het extra uitdagend & zorgt ervoor dat de kamer voor verschillende niveaus te doen is.

Het verhaal is leuk (SF) & de puzzels zijn origineel. Geen standaard zoek spellen, maar echt nadenken. De spelleider let goed op en geeft hints waar nodig.

Naderhand wordt de kamer nog nagelopen en is er alle tijd om nog vragen te stellen, etc.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Enthousiaste spelleider
 • Originele puzzels / sloten

 

chriskchriskEscaperLid sinds: 24 december 2017 (66 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juli 2021

Mooi uitgewerkt thema

Beginnend bij de eigenaar en zijn collega die super enthousiast zijn en met trots vertellen over hun kamer. Het is geweldig om mensen met zoveel passie voor wat ze doen te zien!

De kamer is écht in het thema van een ruimteschip. Het is mooi uitgewerkt, waardoor je écht het gevoel hebt dat je in een ruimteschip gestapt bent.
De escaperoom heeft leuke puzzels en geen cijfersloten.
Wel andere type sloten, die we nog niet eerder gezien hadden, wat juist leuk was om eens te proberen!

We hebben de escaperoom gespeeld met 2 volwassenen en een kind van 12. En ook voor kinderen is de escaperoom ontzettend leuk!

Al met al een hele leuke ervaring met hosts die vol passie hiermee bezig zijn!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Je waant je écht in een ruimteschip
 • Ook voor kinderen
 • Geen cijfersloten
 • Leuke onbekende sloten
 • Super gepassioneerde hosts

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape ExpertLid sinds: 31 december 2018 (141 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 juni 2021

Prima kamer


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  39:14 min

 

Petra_B..Petra_B..Escape GuruLid sinds: 7 oktober 2018 (158 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juni 2021

Weer eens wat anders

Een kamer die vanwege het thema echt totaal anders is dan andere kamers. Originele puzzels. Echter had ik er wel meer van verwacht vanwege de 9 die hier gescoord wordt.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  39:14 min

 

Jeroen (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2020

Mooie kamer met een bijzonder thema

Vriendelijke ontvangst, leuk om een kamer te zien met een sci fi thema, dat was voor ons de eerste keer. Leuke puzzels en een goede verhaallijn, een erg leuke ervaring!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Enthousiaste gastheer
 • Goed uitgedachte verhaallijn
 • leuke mix aan puzzels
 • Leuk thema
 • sfeer en aankleding

 

Prachtig gemaakt ruimteschip, mooie puzzels, enerverend!

1e ervaring in escaperoom met 5 pers, 3 tieners. Mooi gemaakt. Aandacht voor details. Fijne service, fijne begeleiding. We waren onder de indruk. Kortom aanrader!


10

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Service
 • Mooi gemaakt

 

sam_janssensam_janssenEscape ApprenticeLid sinds: 27 september 2020 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 september 2020

Origineel thema!

Mooie, nette kamer. Leuk, orgineel thema (zeker voor sf liefhebbers). Ontvangst geweldig. Je merkt dat het een "beginnende " kamer is dus verwacht geen huzarenstukje zoals bv The Dome, maar voor deze prijs een toffe kamer om te spelen. Wel voor een kleiner gezelschap. Met meer dan 4 mensen denk ik te weinig puzzels. Met twee personen ontsnapt ( wel met veel hulp).


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ontvangst
 • Prijs/kwaliteit verhouding

 

rogierrogierEscape ApprenticeLid sinds: 10 september 2020 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 10 september 2020

Super toffe escape!

Dit was de derde escaperoom die we als groep speelden en dit was toch wel beter dan sleuteltje-slotje-sleuteltje die we eerder hadden gedaan. Decor zag er super strak uit en de ontvangst was meer dan hartelijk.

We hebben de kamer nét op tijd gehaald en daarbij was het vooral aan het eind flink spannend!


10

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor en afwerking
 • Puzzels waren origineel
 • Ontvangst
 • Niet parkeren voor de deur

 

R. Wijnen (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 24 augustus 2020

Buitenaards mooi opgebouwd!

Supermooi opgebouwd met special effects! Het was erg leuk om te doen , zeker een aanrader! Als er een tweede room komt dan zijn wij er zeker bij!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • special effects
 • oog voor details
 • vriendelijke gastheer
 • corona proof
 • Hulp voor als je er niet uitkwam.
 • gewoon top
 • Ontvangstruimte mag wat leuker!

 

Meg (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 20 augustus 2020

Hele leuke kamer met top ontvangst!

Met een groepje vrienden hebben we deze escaperoom gedaan en de ervaring was top! We kregen fijn ontvangst van een vriendelijke man en de kamer zelf was mooi gemaakt en had leuke, hersenkrakende puzzels. Je komt helemaal in de sfeer van de aliëns. Heel leuk om een keer te doen!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Shannah (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 juli 2020

Geweldig

Hele leuke kamer en super ontvangst.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Barry vK (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2020

Fantastische room met familie

Vandaag samen met onze 9 jarige zoon gespeeld, fantastisch! Ondanks het onderwerp wat spannend is, is de room prima te doen qua spanning voor kinderen. Ook de puzzels zijn leuk samen te spelen (ouders en kids). Zeker nu de zomer vakantie wat anders verloopt kunnen we deze alternatieve vakantie prima aanraden! Thx voor de room Escape Tiel!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke puzzels
 • Mooi gebouwd
 • Leuke extra puzzel te spelen

 

ceessiejjceessiejjJunior EscaperLid sinds: 30 augustus 2019 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juli 2020

Extraterrestrial

Sinds de uitbraak van corona ein-de-lijk weer een keer mogen escapen. En wat voor één!
Een prachtige kamer die naadloos aansluit bij het verhaal. De puzzels waren duidelijk. Hier en daar hebben we onze hersens even flink moeten laten kraken, maar niks was vergezocht.
Voor mij is een escape geslaagd als ik een uur even helemaal ergens anders ben en dat was hier het geval.
Het ontvangst was hartelijk. Fijn om te zien hoe trots de eigenaar op zijn kamer is, want dat mag hij ook zeker zijn.
Mensen: ga deze kamer dus zeker spelen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  50:00 min


 • mooie kamer
 • origineel
 • leuke effects
 • goede beleving
 • leuke, originele puzzels

 

Janne (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 5 juli 2020

Gemaakt met passie, plezier en oog voor detail.

Hele gave escaperoom met originele elementen helemaal in detail uitgewerkt in het thema ! We werden heel gastvrij ontvangen. Je merkt gewoon dat hier veel liefde en passie in is gestoken! Aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Originele puzzels
 • Gastvrijheid
 • Gaaf thema, mooi verhaal

 

Jan (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 juni 2020

Aanrader

Goede ontvangst. Van te voren kon je de verschillende sloten even uitproberen zodat het duidelijk was hoe de verschillende sloten werkte qua invoer. Kamers zagen er prima uit. Wel paar keer gehad dat we op 1 puzzel moesten wachten om verder te kunnen, als dit even duurde dan stond een deel van de groep te wachten. Indien nodig kregen we duidelijke tips van de gastheer. Een aanrader voor zowel onervaren als wel al wat ervaren deelnemers. Kamer is niet geschikt voor groepen groter dan 4. denk ideaal 2- 4 mensen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • goede sfeer

 

pkjvdwpkjvdwEscape ApprenticeLid sinds: 13 september 2018 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 juni 2020

Anders dan anders; aanrader!!

Eindelijk weer een vrijwillige “lockdown”. Even ontsnapt uit de hedendaagse hectiek.. én uit de kamer. Een absolute aanrader, om vele redenen. Leuk thema, mooi uitgewerkt, enthousiaste gastheer, hartelijke ontvangst, prima geschikt voor gezin of tweetal (ook gezien de coronamaatregelen, keurig geregeld allemaal), originele puzzels, grappige details. Het totaalplaatje klopt gewoon.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:00 min


 • Leuk thema
 • Verrassend geheel
 • Hartelijke ontvangst
 • Geschikt ivm coronamaatregelen

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig