About me

This escaper hasn't entered any personal info.

 

Location

Unknown


Statistics

  • Rooms played: 28
  • Reviews posted: 3
  • Escaperate: 33.3%
  • Forum posts: 0
  • Member since: 2016-08-06

Reviews

Sort rooms on:

Visiting date Score Review date EscapedTeam Time

Een klein beetje spanning, een hoop sensatie!

Ik ging met hoge verwachtingen naar deze escape room toe en wat zijn die verwachtingen waargemaakt. Goede verhaal lijn, duidelijke puzzels. Een samenhangend geheel. Pittig maar zeker niet onmogelijk! En hier een daar wat aangename verrassingen! Deze kamer mag zich zeker tot een van de toppers rekenen. Ik raad hem iedereen aan!

Beste escape room ever!

Gisteren deze escape room gespeeld. In 1 woord geweldig! Alles klopte! De puzzels matchten bij het thema. Beste escape room die ik tot nu toe gespeeld heb! We hebben het net niet gehaald, maar mochten hem toch uitspelen. Uiteindelijk 62 min over gedaan. Zo toch alles van de kamer kunnen zien!

Wij hebben de bank inmiddels 5x gespeeld in +/- 3weken tijd. Super ervaring en wat een puzzels! Niets is wat het lijkt. Op het moment dat je denkt de kluis te kraken komt er weer een verrassing om te hoek kijken! Je wilt gewoon weten what's next?! Kan hem aan iedereen aanraden! Zelfs voor meerdere keren spelen gaat de enorme hoeveelheid lol er niet vanaf! Personeel is top, kamer is prachtig gemaakt. Al met al; een echte aanrader!!