Zuster Agaath is gesloten en niet meer te bezoeken.

60 minuten
14 jaar
Min. 3 -~ Max. 8 - Aanbevolen 6

Zuster Agaath

Niet meer te spelen.

 • Thema's

  Geschiedenis, Klassiek, Lokaal

 • Aantal keer gespeeld

  4 bezoekers van escapetalk

  Geschikt voor zwangeren

  NL, EN

  Toilet aanwezig

  PIN-betaling mogelijk

  Gratis parkeren

  Eetgelegenheid

  Drankgelegenheid


Reviews

De totaalscore van een review hoeft niet het gemiddelde van de deelcijfers te zijn. Soms verdient een kamer voor je gevoel namelijk een hoger of lager punt.

Schrijf een review
Sorteer reviews op:

Bezoekdatum Gespeelde kamers Score Reviewdatum

Kamer zit niet goed in elkaar

We hebben deze kamer gespeeld, maar hadden naar 30min nog steeds geen beginpunt. Dit vonden we al vreemd, omdat we al redelijk wat escaperooms hebben gespeeld en altijd wel goed uit de startblokken komen. Omdat ik niet veel wil verraden van de kamer kan ik er alleen van zeggen dat veel puzzels onlogisch zijn en we geen enthousiast gevoel hebben overgehouden. Als deze kamer je eerste kamer ooit is, ga je niet snel meer een escaperoom spelen.

0
4.5
 • Sfeer: 6
 • Puzzels: 4
 • Service: 6.5

Reactie door Escape Room Kerkrade - 3 september 2018 om 09:41

Beste Michael, Het begin was inderdaad goed zoeken, maar normaliter geven wij na ±15 minuten een hint? Dan zou je toch al op weg moeten zijn denk ik! Het is ook de eerste keer dat ik hoor dat iemand de raadsels onlogisch vindt, logica vinden wij een v an de belangrijkste zaken, dus hier letten we altijd goed op. Van de gasten die deze kamer als eerste Escape Room hebben gespeeld is minimaal 95% enthousiast geworden voor het begrip Escape Room en komt terug of gaat bij anderen spelen! Uiteraard bent u van harte welkom in onze nieuwe kamer, Missionaris Albèrt, om een nieuwe poging te wagen! Na 1 jaar vernieuwen we namelijk alle kamers en wellicht past deze kamer beter in uw verwachtingspatroon. Zou u ons nog een kans willen geven? Ik hoop van wel! Met vriendelijke groet, Kevin Baggen Eigenaar Escape Room Kerkrade

Schrijf een review

Het is voor andere escapers en escape room eigenaren erg nuttig om te weten hoe jij het vond. Hulp nodig? Lees hoe je het beste een review kunt schrijven.

Informatie

Wanneer, met hoeveel personen en ben je ontsnapt?

Score

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6
 • Sfeer: 6
 • Puzzels: 6
 • Service: 6
Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Sfeer 6
Puzzels 6
Service 6
Totaal 6

Review plaatsen

Heb je al gecontroleerd of de inhoud van je review voldoet aan ons reviewbeleid?

Login of registreer zodat je review meetelt voor de top escapers lijst.