Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Cabin In The Woods

Mechelen , Belgium

Closed now

60 minutes

3 - 6 (Recommended: 5)

8 year

Read reviews

More about Cabin In The Woods

In this story, you're a team of reputable detectives. You've been contacted by a couple of anxious parents. Their children have gone on a skiing trip to the Austrian Alps, but they haven't arrived back home when they were expected to... The parents have already tried to call them, but no response. The local police isn't of much help. Hence, your team goes to the location where these friends have been seen last: their skiing cabin in a little austrian village called Hippach. Can you retrieve these friend and solve the mystery?

Themes

Mystery

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

NLENFR

Toilet available

PIN-payment possible

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

9 likes

115 visitors

100% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Gerechtstraat 10
2800, Mechelen
Belgium

Route

Route

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

29 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

ChaosDMChaosDMEscaperMember since: 2021 September 27 (23 rooms played)
Posted on: 2021 November 9

Zeer leuk, niet al te moeilijk. Family friendly.

Eerste kamer die we op deze locatie speelden. We hadden al een paar weken ervoor Het Geheim van St. Rumoldus gespeeld en hoopten op meer van dat.
CITW is niet te vergelijken met St. R.
Is een veel klassiekere ER maar daarom ZEKER niet slecht. We hebben ons (familie van 4, 2 volw en 2 kinderen van 14 en 16) zelfs HEEL goed vermaakt. Meer dan 40' zonder tips ver geraakt en dan een 3-tal tips nodig gehad om het spel uit te kunnen spelen.
Is geen "WOW" kamer, dat zeker niet, maar leuke raadsels sowieso.
Enige "minpunt"...geen idee wat het verhaal achter de room ermee te maken had. :)

Op naar de Meesterdief van Mechelen nu die we er net na speelden.


8.5

Ambiance: 8.0

Puzzles: 9.0

Service: 9.0


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  58:00 min


 • Logica
 • Goede service
 • Puzzels
 • Gebrek aan verhaal

 

TomVosTomVosEscape ApprenticeMember since: 2021 October 19 (8 rooms played)
Posted on: 2021 October 19

Verhaal klopt niet helemaal

Verschillende kamers op 1 locatie en daar kozen we Cabin in the woods van.

Het onthaal verliep vlot, dit na een rondje parkeren in Mechelen.
Na het bekijken van het introductiefilmpje, wist ik niet echt of dit goed of slecht was.
Dit werd in de kamer duidelijk dat dit filmpje beter kon.

De Alpen hebben we niet gevoeld. Af en toe een leuke puzzel, afgewisseld met een mindere.
Dus over het algemeen hadden we er iets meer van verwacht.
Bediening personeel was wel zeer goed.


7

Ambiance: 7.0

Puzzles: 6.5

Service: 9.0


Played in September 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Weinig origineel

 

wekkewekkeJunior EscaperMember since: 2019 December 2 (26 rooms played)
Posted on: 2021 August 2

leuke kamer

Met ons team van 4 naar Mechelen afgezakt om het verhaal van Cabine in the Woods op te lossen. We moesten effe wachten want het was er heel druk maar dat was geen probleem want we kregen een vriendelijke, leuke briefing met de vraag of en hoe we graag tips zouden ontvangen tijdens het spel, vraag die we nog niet eerder kregen maar zeker belangrijk kan zijn voor een goed verloop v/h spel. We hebben ons goed geamuseerd in de kamer, alles vloeide mooi in elkaar, er viel heel wat te doen en te openen, voldoende voor iedereen. Leuke kamer voor mensen die al beetje ervaring hebben. Wat veel mensen ook wel leuk gaan vinden zijn de munten die je kan vinden om achteraf nog een extra prijsje(s) te winnen.


9

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.5

Service: 9.5


Played in August 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • munten voor extra prijs
 • veel toffe puzzels en acties
 • amusementswaarde
 • vloeit mooi in elkaar
 • vraag over tips

 

MoessMoessEscape GuruMember since: 2018 March 18 (208 rooms played)
Posted on: 2021 July 9

Ontbrekend verhaal

We hebben alle vier de kamers van De Gouden Kooi op één dag gespeeld. De volgorde? Lost in Space - Cabin in the Woods - De Schat van Kalakmul - Meesterdief van Mechelen.

De Gouden Kooi zit middenin Mechelen wat een groot voordeel heeft om even een drankje of hapje te gaan doen. Wij hadden geparkeerd op Parking Zandpoortvest, wat een aanrader is als je in het weekend gaat, omdat het dan gratis is! Vanaf hier loop je in vijf minuten naar de escape room.

We werden vriendelijk ontvangen. Er is voldoende zitgelegenheid, maar de ontvangstruimte (op de grijpmachine na) is verder niet ingericht met spelletjes o.i.d., waardoor we bij wat meer tijd tussen de kamers naar buiten zijn gegaan.

De dag ging verder met Cabin in the Woods. Hier startte de kamer wederom met uitleg van de host, een filmpje en vervolgens de kamer in. Ik vind, van alle kamers die we hier gespeeld hebben, dit verhaal het minst tot uiting komen. Het filmpje wat we hebben gezien en het verhaal waarmee je de kamer ingestuurd wordt, komt niet terug. Ik moet ook eerlijk bekennen dat deze kamer uiteindelijk op mijn lachspieren begon te werken, vanwege de vormgeving.

Het puzzelen was aardig, maar ook in de puzzels miste ik grotendeels de relatie met het verhaal. Terugdenkend is dit denk ik ook de kamer geweest waar we het minst lekker hebben gepuzzeld. Ik moet zeggen dat je hier wel parallel kan puzzelen en dat er voor ieder wat te doen is.

Samenvattend vond ik dit de minste kamer van de vier, zowel in uitwerking van thema als de puzzels. Daarnaast merkten we al bij het spelen van de tweede kamer dat er een hoop herhaling in de puzzels zit. Een ander jasje, maar nagenoeg dezelfde puzzel. Dat is wel jammer voor mensen, zoals wij, die ze allemaal komen spelen. Mijn advies is dan ook om één kamer te spelen en ik zou persoonlijk niet gaan voor Cabin in the Woods.


Response by De Gouden Kooi - Escape games

2021 August 19

Bedankt voor jouw review, Moess (en Milde Dictator)! Wij vinden jullie feedback erg belangrijk en pikken er zeker een aantal punten uit op. Graag geven we ook wat extra duiding: Je moet weten dat onze "escape games" vnl. gericht zijn op families, vrienden en grotere groepen met weinig tot geen ervaring. Het is om die reden dat een aantal manieren van denken terugkomen in elk van de vier kamers. Je mag niet onderschatten hoe belangrijk/leuk het voor groepen met beperkte ervaring is om bepaalde puzzel mechanismen te herkennen, zodat ze bij een volgend spel progressie merken in hun escape skills. Ik ben het met je eens dat je als ervaren escaper zeker niet meer dan 2 escape games op een dag moet spelen. Escapers zoals jou (met totaal andere verwachtingen en skills dan beginnende escapers) zouden we dan ook zeker niet aanraden om onze 4 escape games op één dag spelen. Onze escape experience, Het geheim van Sint-Rumoldus, eventueel in combinatie met één of twee escape games, is voor jullie sowieso veel beter geschikt. Het is voor ervaren spelers zoals jullie dat we met onze experience een stevige stap verder zijn gegaan dan in onze escape games. Dat proberen we ook op die manier op onze website mee te geven. Als ik me niet vergis speelde je onze escape experience nog niet. Hopelijk kunnen we je wel verrassen met onze top room.


6

Ambiance: 6.0

Puzzles: 6.0

Service: 10.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  52:20 min

 

prodigyprodigyEscape GuruMember since: 2017 January 26 (127 rooms played)
Posted on: 2021 June 28

Rammelend verhaal en rammelende kettingen...

#187 Voor je de kamer ingaat, krijg je ter inleiding een mooi filmpje te zien, alleen... is dat hetzelfde filmpje als op hun site staat en als je een paar dagen van tevoren toegemaild krijgt, dus met een beetje pech, heb je het inmiddels al een paar keer gezien... Ik snap dat ze dat mooie filmpje als 'lekkermaker' willen uitspelen, maar misschien hadden ze voor het betreden van de kamer dan nog een ander, iets concreter filmpje kunnen maken, waar je als detective inmiddels al in Oostenrijk bent en op het punt staat de hut te betreden.

Eenmaal binnen is het op een paar attributen na ook niet heel duidelijk dat die hut in Oostenrijk staat: het hadden even goed de Ardennen kunnen zijn. De kamer bevat enkele originele puzzels en mechanismen, maar de afwerking is soms wat slordig en het einde vonden we teleurstellend.


7

Ambiance: 7.5

Puzzles: 7.0

Service: 8.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Uitwerking kan beter.

1 locatie 4 kamers. Aan de ene kant denk ik dan, dat is super handig, aan de andere kant vrees ik dan steeds een beetje voor de kwaliteit.
Nu de gouden kooi geeft zelf heel goed aan dat dit hun echte escape rooms zijn en dat er ook nog zoiets is als hun experience kamers. Je weet dus wat je kan verwachten.
Onze volgorde:
Lost in space
Cabin in the woods
De schat van Kalakmul
De meesterdief van Mechelen

Ontvangst:
Parkeren kan ik jullie adviseren om de Zandpoortvest te nemen. Deze ligt op 6 minuten wandelen van de gouden kooi en is op het moment van schrijven gratis op Zat en Zon.
De kamer zelf is goed aangegeven en het personeel was heel vriendelijk.
De ontvangstruimte zelf is klein en je merkt meteen dat de boel hier goed draait, het is een komen en gaan van groepen, dus prima hoor offer die ruimte maar op voor meer rooms :-)
Room:
Net als bij de overige kamers, starten met een filmpje. Ik denk dat bij deze room het filmpje het meeste afbreuk doet aan het geen wat je gaat doen.
Hoewel de kamer in eerste instantie mij nog een beetje een ok gevoel gaf, sloeg dat helaas al snel om naar een enorm gevoel van what the hell. Er zijn bepaalde zaken die je onderdompelen in een kamer/verhaal en dat is vooral dat je afgezonderd wordt aan de buitenwereld. Geluiden uit andere rooms, geluiden de lobby dat waren we al wat gewoon, maar een raam dat uitkijkt op de lobby…. Nee zo neem je mij niet mee naar een boshut in de alpen.

Bij de gouden kooi weten ze heel goed hoe ze puzzels kunnen maken en werkelijk waar wij hebben in alle rooms ons prima geamuseerd hierdoor. Ik heb ook 0 problemen met de hang en cijfersloten, het is echt een product van toen en er is niks zo leuk als een slotje openkrijgen naar mijn mening, maar sommige puzzels… passen gewoon niet in een escape.
Ook was het einde hier weer te simpel, te weinig samenwerken en het geeft niet dat euforisch gevoel waar je naar op zoek bent.

Conclusie:
Dit was voor mij de minste van de 4. Dat kwam vooral door de sfeerloze setting en het passieve einde.
Ik had dit graag anders gezien.
Wel mag gezegd dat we ook hier, net als bij de andere room prima opgevolgd werden. Het personeel deed echt zijn best en ook hier weer een foto op het einde.


6

Ambiance: 6.0

Puzzles: 6.0

Service: 10.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

lmatlmatEscape ExpertMember since: 2019 November 11 (85 rooms played)
Posted on: 2020 September 15

Leuke ervaring.

Zoals alle andere kamers van de gouden kooi is deze ook goed verzorgd.
De eerste kamer waar we geen tips nodig hadden.


8

Ambiance: 8.0

Puzzles: 8.0

Service: 8.0


Played in August 2020

Played with 4 persons

Team: De Kangoeroes

Escaped: Yes  48:56 min

 

Super ervaring

heel leuk om tegen de tijd te proberen te ontsnappen


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • puzzels zijn moeilijk genoeg
 • leuke aankleding
 • Geen

 

Prima kamer voor beginners!

Wij hebben ondertussen alle kamers gespeeld in Mechelen en deze was veruit de gemakkelijkste maar daarom niet minder leuk! Fysiek moet je voor deze kamer wel een redelijk beweeglijk persoon hebben maar voor de rest prima te doen. Het verhaal zit mooi verweven in de inkleding en de flow was zeker aanwezig en wederom supervriendelijk en enthousiast personeel!


7.5

Ambiance: 8.0

Puzzles: 8.0

Service: 9.0


Played in August 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Personeel
 • Leuke puzzels
 • Sfeer

 

Mooie kamer


8.5

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.0

Service: 9.0


Played in July 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Superfijne kamer!

Met al een tiental kamers op de teller, was het eindelijk de beurt aan de voor ons 2e kamer die we hier in Mechelen doen. Deze kamer, een klassiekere in zijn genre, kon ons erg bekoren! We hebben graag veel slotjes en fijne puzzels! Enkele onverwachte elementen, het maakte het voor ons een superervaring! Wij deden de kamer met 2 (op aanvraag), en hadden we niet domweg ergens overgekeken, we hadden het zonder hint net gehaald. Fijne mensen ook die het uitbaten, ze vragen op voorhand of je graag snel hints hebt of niet. Enige nadeel is inderdaad het lawaai, vooral tegen het einde van het uur, ik vermoed dat de andere groep ook in een 2e kamer verzeild geraakt en je kon echt elk woord horen dat ze zeiden.


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Begeleiding op maat (wil je snel hintd of niet?)
 • Veel puzzels/slotjes (als je er van houdt)
 • Op het einde erg lawaaiierig.

 

veerleveerleEscape ExpertMember since: 2016 November 27 (77 rooms played)
Posted on: 2020 January 25

Leuke kamer

Leuke kamer met originele puzzels en elementen. Goede spelflow.

Thema klopt soms niet helemaal.


7.5

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.5

Service: 9.0


Played in January 2020

Played with 4 persons

Team: Breakout Queens

Escaped: Yes  45:20 min


 • Muntjes systeem
 • Goede service
 • Veel slotjes (smaak)

 

ineineEscaperMember since: 2018 July 1 (45 rooms played)
Posted on: 2020 February 20

Samen in een hutje

Vriendelijke ontvangst.

Als ik aan 'Cabin in the woods' denk, zou ik niet echt aan jongeren op een skivakantie denken (maar dat is persoonlijk). De kamer zelf was wel mooi naar het ski-thema aangekleed.
Je zag wel precies waar er nog verborgen delen zaten, dat neemt het mysterie al een beetje weg.

Er waren verschillende soorten puzzels, met toch een groot aantal slotjes. Dit stoorde mij persoonlijk niet.
De puzzels waren niet allemaal even logisch, en aansluitend op het thema, maar ik heb me wel goed geamuseerd.

Zoals al in andere reviews vermeld is, hoor je best veel achtergrondlawaai van de kamer onder deze. Dit neemt natuurlijk een deel van de sfeer weg. Alsook het feit dat je door een raampje terug de ontvangstruimte kan zien.

We zijn als een speer door de kamer gegaan, zonder enige hint. Hierdoor hebben we op het einde nog voldoende tijd genomen om alle muntjes te verzamelen. Dit is een leuk gegeven.


7

Ambiance: 7.0

Puzzles: 7.5

Service: 8.5


Played in January 2020

Played with 4 persons

Team: Breakout Queens

Escaped: Yes  45:20 min


 • muntjes zoeken
 • aangekleed naar thema
 • vriendelijk ontvangen
 • achtergrondlawaai van andere kamers

 

WesleyRWesleyREscape ApprenticeMember since: 2019 August 18 (3 rooms played)
Posted on: 2019 August 18

We hadden enorm veel plezier.

De ontvangst was leuk. bij aankomst werden we onthaald in een leuke ''huiskamer" met al een paar puzzel voorbeelden.
De kamer zelf was ook leuk. zeker een aanrader als je beginnend escaper bent.


9

Ambiance: 8.0

Puzzles: 8.5

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Klantvriendelijk
 • parkeerplaats

 

benjaminbenjaminEscape ExpertMember since: 2020 June 16 (84 rooms played)
Posted on: 2020 June 16

Topkamer

Alle escapes van De Gouden Kooi zijn top, en da's met deze niet anders. Kamer zit top in mekaar, met heel wat fijne vervolgruimtes. Puzzels zijn erg doordacht. Wij hebben genoten van de creativiteit en het doegehalte in deze kamer. Denken is er uiteraard ook bij met heel wat vernuftige puzzels die goed ge√Įntegreerd zijn.

Moeilijkheidsgraad zit op zich goed. Uitdagend, maar geheel wel te doen. Begeleiding is zeer goed en geeft je perfect de ruimte om je ding te doen. Het verhaal zit goed, maar was voor ons net dat tikje minder meeslepend dan in de andere Gouden Kooien. Misschien omdat het wat verdwijnt naar de achtergrond van de kamer. In ieder geval weer een topescape!


9

Ambiance: 8.5

Puzzles: 9.0

Service: 9.0


Played in July 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sterke integratie van puzzels in kamer
 • Doordachte puzzels
 • Iets minder meeslepend verhaal

 

escapeKAMELescapeKAMELJunior EscaperMember since: 2017 June 11 (33 rooms played)
Posted on: 2019 June 16

Leuke kamer! We hadden graag meer!

De inkleding is perfect volgens het thema. Er heerst een spooky sfeer waardoor je hart wat sneller slaat. Geen lineaire puzzels waardoor iedereen wel bezig kon blijven. We hadden spijt dat het gedaan was!


8.5

Ambiance: 9.0

Puzzles: 8.5

Service: 9.5


Played in June 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • originele doe-puzzels
 • inkleding
 • te snel afgelopen :(

 

imartensimartensJunior EscaperMember since: 2021 September 13 (26 rooms played)
Posted on: 2021 October 11

Zeer leuke kamer!

Toffe inkleding, leuke puzzels, zeer origineel! Wij hebben ons met 4 enorm geamuseerd :-)


9

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.5

Service: 9.5


Played in May 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

Geweldige ervaring!

Heel leuk aangekleed, helemaal in lijn met het verhaal, leuke puzzels!


8

Ambiance: 8.5

Puzzles: 7.5

Service: 8.5


Played in May 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  52:45 min


 • Puzzels
 • Sfeer

 

1e ervaring

Mijn eerste ervaring als escaper...
Divers in zijn puzzels en todo's, gemakkelijk om te volgen, handigheid soms wel nodig :)


8.5

Ambiance: 7.0

Puzzles: 8.5

Service: 10.0


Played in April 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Logica
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Goede service

 

CindyCindyEscaperMember since: 2019 May 8 (86 rooms played)
Posted on: 2019 May 8

toffe kamer, leuk thema

Mooie kamer, leuke puzzels. Teamwerk komt zeker van pas


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 9.0


Played in April 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes  52:56 min


 • puzzels zijn prima te doen
 • leuke decoratie
 • mooi thema

 

mattijsvdmattijsvdJunior EscaperMember since: 2020 September 8 (9 rooms played)
Posted on: 2020 September 8

mooi

Het is al even geleden dat wij deze hebben gespeeld, maar zit nog vers in het geheugen. Hele grappige momenten beleefd en zeker de moeite.


9

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.5

Service: 9.5


Played in February 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Leuke basic kamer

Na reeds 'de schat van Kalakmul" gespeeld te hebben waren mijn verwachtingen voor deze kamer zeer hoog. Over het algemeen was deze kamer weer een leuke ervaring. Hij had leuke puzzels, een leuke inkleding en een leuk verhaal. Toch waren er bij deze kamer wat meer minpuntjes te vinden.

Vanaf het begin was meteen zichtbaar waar nog enkele andere "verborgen" ruimte's zouden zitten. Ook kan je van in de kamer via een soort raam naar buiten kijken? Dit neemt veel van de sfeer en de beleving van de kamer weg. Wat bij ons vooral voor een probleempje zorgde was het achtergrondgeluid in de kamer. Om de zoveel tijd weerklonk er een bel, wij dachten dat dit het geluid voor een tip was. Omdat er geen tip verscheen dachten we steeds dat er een fout was met het computerscherm. Maar uiteindelijk bleek de bel dus gewoon een geluid in de kamer te zijn, al had dit geluid niet echt een meerwaarde in de kamer.

Over het algemeen was het wel een leuke kamer. De andere bij de gouden kooi zal ik zeker nog testen. Met wat kleine afwerkingetjes kan ook deze kamer super worden!


8

Ambiance: 6.5

Puzzles: 7.5

Service: 10.0


Played in January 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • attributen en electronica, niet gewoon sloten open
 • meerdere puzzels kunnen op hetzelfde moment opgelo
 • leuke puzzels
 • verhaal
 • Sfeer
 • 'raam' in de kamer
 • verborgen ruimtes zijn zichtbaar
 • Achtergrondgeluid

 

Leuke basic escaperoom

We hadden weinig tips nodig om de kamer uit te spelen. Kamer is een beetje basic, maar wel in thema. De puzzels zijn verschillend en uitdagend, maar soms wat kinderlijk uitgewerkt. Leuke licht- en geluidseffecten, maar helaas ook wel wat achtergrondlawaai van andere kamers.


7

Ambiance: 7.0

Puzzles: 7.5

Service: 9.5


Played in January 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes  51:16 min


 • licht- en geluidseffecten
 • gevarieerde puzzels
 • geen lineaire puzzels
 • verschillende ruimtes
 • alle extra deuren/toegangen al van bij begin zicht
 • kinderlijke uitwerking
 • slechte isolatie (achtergrondlawaai andere kamers)

 

yakujimyakujimJunior EscaperMember since: 2019 April 19 (23 rooms played)
Posted on: 2019 October 22

Klein maar fijn

Een kleine ruimte, maar zeker en vast voldoende puzzels om het leuk te houden


8

Ambiance: 8.0

Puzzles: 8.5

Service: 8.0


Played in January 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Leuk verhaal
 • Leuke puzzels
 • Mooi aangekleed
 • Kleine ruimte

 

jumperkeejjumperkeejEscape ExpertMember since: 2018 January 11 (66 rooms played)
Posted on: 2018 April 3

Duidelijk verhaal

Hoewel deze kamer in een uithoekje van het gebouw neergeplant is, heb je wel het gevoel in een echte boshut terechtgekomen te zijn. Tijdens het spelen kom je meer en meer te weten over het verhaal (verdwenen jongeren) en dat is fijn. De enige sfeerbreker is dat deze kamer bovenop een andere kamer gebouwd is, waardoor je enorm veel last hebt van het lawaai van de groep die onder je speelt.

De puzzels zijn afwisselend en leuk bedacht. De enige opmerking die we hierover hadden, was dat sommige puzzels exact hetzelfde terugkomen in andere kamers van De Gouden Kooi. Op zich geen probleem voor mensen die één kamer komen spelen, maar wij speelden hier alle kamers en dan is het jammer dat dezelfde basispuzzels in meerdere kamers terugkomen, enkel met een ander thema. Qua niveau zijn de puzzels gemiddeld. Ervaren spelers zullen door deze kamer racen, maar voor beginners kan dit best een uitdaging zijn.

De ontvangst in Mechelen zit goed: een zeer vriendelijke jongedame die met veel enthousiasme en toewijding de groepen begeleidt en ook nog eens ruimte maakt voor een babbeltje. Zo moet het!


6.5

Ambiance: 7.0

Puzzles: 6.0

Service: 9.5


Played in April 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Zeer goede ontvangst
 • Leuke aankleding
 • Verhaal ontwikkelt zich al spelend
 • Terugkerende puzzels uit de andere kamers
 • Lawaai van de andere kamer

 

J-ManJ-ManJunior EscaperMember since: 2019 August 1 (30 rooms played)
Posted on: 2019 September 11

Matige ervaring

Had al veel goeds gehoord over deze kamer, echter door andere kamers te hebben gedaan vond ik deze wat minder. Ik mistte het team-play wat ik persoonlijk wel belangrijk vind in een escaperoom.


7.5

Ambiance: 6.0

Puzzles: 7.0

Service: 7.0


Played in February 2018

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Weinig team-play

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Cost

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Puzzles

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Puzzles

Were the puzzles challenging enough, achievable and in balance?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great