Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

The treasure of Kalakmul

Mechelen , Belgium

Closed now

60 minutes

3 - 6 (Recommended: 5)

8 year

Read reviews

More about The treasure of Kalakmul

You are an adventurous treasure hunter. Loïc Mestagh, dean of the archeology faculty, calls out for your help. For quite some time all communication with the expedition team in the Mexican jungle has stopped. The team was searching for the famous Maya treasure of Kalakmul. Has the expedition failed? It’s up to you to investigate and determine what happened to the team and to retrieve the Mayan treasure.

Themes

Adventure

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

NLENFR

Toilet available

PIN-payment possible

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

15 likes

118 visitors

93.8% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Gerechtstraat 10
2800, Mechelen
Belgium

Route

Route

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

32 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

Leuke sfeervolle kamer

1 locatie 4 kamers. Aan de ene kant denk ik dan, dat is super handig, aan de andere kant vrees ik dan steeds een beetje voor de kwaliteit.
Nu de gouden kooi geeft zelf heel goed aan dat dit hun echte escape rooms zijn en dat er ook nog zoiets is als hun experience kamers. Je weet dus wat je kan verwachten.
Onze volgorde:
Lost in space
Cabin in the woods
De schat van Kalakmul
De meesterdief van Mechelen

Ontvangst:
Parkeren kan ik jullie adviseren om de Zandpoortvest te nemen. Deze ligt op 6 minuten wandelen van de gouden kooi en is op het moment van schrijven gratis op Zat en Zon.
De kamer zelf is goed aangegeven en het personeel was heel vriendelijk.
De ontvangstruimte zelf is klein en je merkt meteen dat de boel hier goed draait, het is een komen en gaan van groepen, dus prima hoor offer die ruimte maar op voor meer rooms :-)

Room:
Ook hier weer een erg tof filmpje met een duidelijke boodschap.
Mijn eerste indruk van deze kamer was erg goed. Ze hebben hier niet willen doen wat niet kan, maar slim gebruik gemaakt van de ruimte en het thema.
Door het gebruik van hang en cijfersloten verraad je natuurlijk al een stuk waar de puzzel zich bevinden en dat waren er ook hier weer voldoende. Je krijg duidelijk een beloning voor je werken en dat vind ik wel fijn. Tevens weten ze goed weer te geven wat je nodig hebt en wat niet. Hoewel we puzzels begonnen terug te zijn uit de vorige kamer, had ik wel het idee dat er hier net wat meer tijd was gestoken om alles echt in het tempel thema te krijgen.
Maar hoe verder je geraakt, hoe dunner het puzzelaanbod wordt en dat lijkt een beetje de rode draad te worden in deze rooms. 1 deel propvol met puzzels en daarna dooft de vlam.
Ondanks dat hebben we ons al puzzelend best vermaakt en lag het afwerkingsniveau een stuk hoger als bij Lost in Space.

Conclusie:
Decor technisch viel deze room een heel stuk beter mee als de vorige 2. Alles voelde wel een stuk meer logisch aan, maar ik blijf een code naar de voordeur een dom einde vinden.
De andere kamers en de lobby was ook hier weer met momenten storend hoorbaar en dat is jammer.
Ik denk dat al bij al deze room mij beter meegevallen is dan ik oorspronkelijk verwacht had.


8

Ambiance: 8.0

Puzzles: 8.0

Service: 10.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  Tom Adriaensen

Leuke 2de ervaring

Met vier gespeeld waarvan 2 hun eerste keer! 1ste kamer was overweldigend, met veel puzzels. In het begin was het dus wat zoeken en erin komen. Maar net op tijd de schat gevonden dus we waren zeer tevreden


8

Ambiance: 8.5

Puzzles: 7.0

Service: 9.0


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  58:59 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Goede prijs
 • Veel puzzels in eerste kamer

 

Mystery12Mystery12Junior EscaperMember since: 2021 October 10 (13 rooms played)
Posted on: 2021 October 25

Cava

We gingen voor de eerste keer een escaperoom van de gouden kooi spelen, dus wisten niet wat ons te wachten stond. Na al enkele gespeeld te hebben, vond ik persoonlijk deze wel eentje van de mindere. In de kamer zijn er veel te veel slotjes, deze kamer draait eigenlijk vooral hier rond, vanaf dat we in de 2e kamer terecht kwamen was dit niet meer maar dit was dan ook al bijna het einde. Liever minder slotjes en meer variatie. Maar zeker eens leuk om te doen.


7

Ambiance: 10.0

Puzzles: 3.5

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes  59:56 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Weinig origineel
 • Beleving
 • Puzzels

 

kris_verduycktkris_verduycktEscaperMember since: 2017 October 22 (34 rooms played)
Posted on: 2021 September 4

Leuke puzzels met mooi slot

Geen enorme verrassingen maar gewoon een combinatie van enkele fijne puzzels in een kamer die erg logisch in elkaar zat. Het slot was zeker een mooie extra en de nipte escape maakte het een fijne ervaring.


8

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.0

Service: 9.0


Played in September 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Het schat van Kalakmul

Wat een superleuke ervaring! Vriendelijk en behulpzaam personeel, spel zit heel goed in elkaar. We zullen zeker de andere escape rooms komen uittesten. Deze was alvast geweldig. 😊👍


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Leuk verhaal
 • Vriendelijk en behulpzaam personeel
 • Leuke raadsels/puzzels

 

prodigyprodigyEscape GuruMember since: 2017 January 26 (127 rooms played)
Posted on: 2021 June 28

Maya-hí, maya-há, maya-mwahmwah (vrij naar O-Zone ;-))

#188 Ook hier weer mooi introductiefilmpje, dat we echter al kenden van de site en van de herinneringsmail. Nu moet ik toegeven dat Mayakamers niet mijn favoriet zijn: aangezien Maya- of Egyptische thema's vaker voorkomen, zie je regelmatig dezelfde vormelijke en inhoudelijke elementen terugkeren in de puzzels en moeten ze het dus vaak van hun aankleding en speciale effecten hebben. En op dat laatste punt werd ik niet echt van mijn sokken geblazen in deze kamer: veel cijferslotjes, een mechanisme dat niet helemaal goed werkte en ook de aankleding had wat exuberanter gekund.


7

Ambiance: 7.0

Puzzles: 7.0

Service: 8.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

MoessMoessEscape GuruMember since: 2018 March 18 (208 rooms played)
Posted on: 2021 July 15

Puzzelen in leuke themakamer

We hebben alle vier de kamers van De Gouden Kooi op één dag gespeeld. De volgorde? Lost in Space - Cabin in the Woods - De Schat van Kalakmul - Meesterdief van Mechelen.

De Gouden Kooi zit middenin Mechelen wat een groot voordeel heeft om even een drankje of hapje te gaan doen. Wij hadden geparkeerd op Parking Zandpoortvest, wat een aanrader is als je in het weekend gaat, omdat het dan gratis is! Vanaf hier loop je in vijf minuten naar de escape room.

We werden vriendelijk ontvangen. Er is voldoende zitgelegenheid, maar de ontvangstruimte (op de grijpmachine na) is verder niet ingericht met spelletjes o.i.d., waardoor we bij wat meer tijd tussen de kamers naar buiten zijn gegaan.

De dag ging verder met De Schat van Kalakmul. Hier startte de kamer wederom met uitleg van de host, een filmpje en vervolgens de kamer in. Van de kamers die we hier gespeeld hebben valt Kalakmul op positie 2 van de top 4. We konden parallel aan de slag in de kamer. De puzzels waren leuk en divers, als je het puur op één kamer bekijkt. Aangezien we al twee andere kamers hadden gespeeld, kwam er een hoop overeen, maar in een ander thema gegoten. Ik vond deze kamer qua verrassingen en aankleding het beste van de vier, al kan de kamer her en der wel wat opfrissing gebruiken. Lost in Space wint het van deze kamer, maar dat komt omdat we op twee puzzels zijn vastgelopen. Eén vond ik niet logisch en past niet bij onze logica, de andere leek vanuit een technisch mankementje niet te werken.

Samenvattend vond ik dit een van de leuke kamers van de vier (plek 2). De aankleding is goed gedaan en het thema leuk neergezet.
De puzzels zijn leuk om uit te voeren, maar wel met de kanttekening dat dit vooral geldt als je één kamer speelt bij De Gouden Kooi. Mocht je twee kamers willen spelen, neem Kalakmul dan mee:).


Response by De Gouden Kooi - Escape games

2021 August 19

Bedankt voor jouw review, Moess (en Milde Dictator)! Wij vinden jullie feedback erg belangrijk en pikken er zeker een aantal punten uit op. Graag geven we ook wat extra duiding: Je moet weten dat onze "escape games" vnl. gericht zijn op families, vrienden en grotere groepen met weinig tot geen ervaring. Het is om die reden dat een aantal manieren van denken terugkomen in elk van de vier kamers. Je mag niet onderschatten hoe belangrijk/leuk het voor groepen met beperkte ervaring is om bepaalde puzzel mechanismen te herkennen, zodat ze bij een volgend spel progressie merken in hun escape skills. Ik ben het met je eens dat je als ervaren escaper zeker niet meer dan 2 escape games op een dag moet spelen. Escapers zoals jou (met totaal andere verwachtingen en skills dan beginnende escapers) zouden we dan ook zeker niet aanraden om onze 4 escape games op één dag spelen. Onze escape experience, Het geheim van Sint-Rumoldus, eventueel in combinatie met één of twee escape games, is voor jullie sowieso veel beter geschikt. Het is voor ervaren spelers zoals jullie dat we met onze experience een stevige stap verder zijn gegaan dan in onze escape games. Dat proberen we ook op die manier op onze website mee te geven. Als ik me niet vergis speelde je onze escape experience nog niet. Hopelijk kunnen we je wel verrassen met onze top room.


7

Ambiance: 7.0

Puzzles: 6.5

Service: 10.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  48:57 min

 

Leuk met kindjes

Onze tweede escaperoom samen met de kindjes. (7&9 jaar)
De uitleg op voorhand was heel uitgebreid, geduldig en op maat van onze kindjes.
De kamer zelf was niet te eng en er waren voldoende zaken waar ze mee bezig konden zijn zonder onze hulp, zodat wij de moeilijkere puzzels konden doen.
Geen topkamer, maar best wel leuk om met het gezin te spelen.


8.5

Ambiance: 8.0

Puzzles: 8.0

Service: 9.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:34 min


 • Kindvriendelijk
 • Geluid van een andere kamer

 

lmatlmatEscape ExpertMember since: 2019 November 11 (85 rooms played)
Posted on: 2020 October 10

Leuke kamer.

Zoals alle andere kamers van de gouden kooi was deze ook in orde.

Leuke kamer. Toffe puzzels.


8.5

Ambiance: 8.0

Puzzles: 8.0

Service: 8.5


Played in October 2020

Played with 4 persons

Team: De Kangoeroes

Escaped: Yes  45:45 min

 

Leuke uitdagende kamer

Het was de eerste escape room die we speelden, mooi aangekleed en zeker in thema! Als beginners vonden we de puzzels wel uitdagend maar was er wel een goede flow aanwezig en zijn we net op tijd kunnen ontsnappen! Superservice van het aanwezige personeel!


8

Ambiance: 7.5

Puzzles: 8.0

Service: 9.0


Played in August 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:33 min


 • Spannende twists
 • Leuke uitdagende puzzels
 • Mooi uitgewerkt

 

chriskchriskEscaperMember since: 2017 December 24 (55 rooms played)
Posted on: 2020 August 3

Leuke kamer, ook geschikt voor kinderen

Leuke kamer, in stijl van het thema (maar niet direct een wow-effect).
Het is erg fijn dat de kamer niet eng is, en daardoor ook geschikt is voor kinderen.
Sommige puzzels waren erg leuk en logisch. Maar helaas zaten er voor ons ook puzzels tussen die niet duidelijk of logisch waren.


6.5

Ambiance: 6.5

Puzzles: 6.5

Service: 6.0


Played in July 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Ook geschikt voor kinderen
 • Puzzel met teamwork
 • Muntjes verzamelen
 • Thema
 • Niet alle puzzels even duidelijk en logisch

 

Mooie kamer


7.5

Ambiance: 8.5

Puzzles: 7.0

Service: 8.5


Played in July 2020

Played with 4 persons

Escaped: No

 

BeirenBeirenJunior EscaperMember since: 2020 September 26 (14 rooms played)
Posted on: 2020 September 27

Heel goede kamer die doet zoals het hoort

We werden vriendelijk onthaald en ook onze kinderen (6 en 8) werd uitgelegd hoe alles er zou aan toe gaan. Het was niet hun eerste kamer, maar een beetje duidelijk maken hoe alles in zijn werk zou kunnen gaan was ideaal om ook hen klaar te maken voor de kamer.

We kregen een introductiefilm te zien voor we kamer binnen gingen waardoor we duidelijk wisten wat de bedoeling was.
Binnenin de kamer zag alles eruit zoals je hoort te krijgen als je schatten gaat zoeken. Er waren verschillende dingen te doen en alles viel wel correct in zijn plooi. Er was zelfs een kleine bijkomende opdracht voor de kinderen waardoor ze nog iets extra konden doen.

De tips die we kregen waren perfect getimed. We hebben het op het einde nog op een lopen gezet waardoor we nog welgeteld 18s over hadden en de ervaring dus compleet was. De host had dit mooi gezien om niet te snel, maar ook niet veel te laat een tip te geven waardoor we ook niet oneindig vast bleven zitten.

We komen zeker nog terug om andere kamers te testen want bij De Gouden Kooi weten ze hoe kamers horen zijn om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.5

Service: 9.0


Played in January 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:42 min


 • Puzzels passen in het thema
 • Ook fysieke puzzels

 

veerleveerleEscape ExpertMember since: 2016 November 27 (77 rooms played)
Posted on: 2020 January 25

Leuke kamer

Op zich wel leuke kamer maar ook niet wow. Sommige puzzels lagen ons niet echt. Uitwerking had mss nog wat meer gekund.


7.5

Ambiance: 7.5

Puzzles: 7.5

Service: 9.0


Played in January 2020

Played with 4 persons

Team: Breakout Queens

Escaped: Yes  46:30 min


 • Muntjes systeem
 • Service
 • Veel slotjes (smaak)
 • Uitwerking (soms)

 

ineineEscaperMember since: 2018 July 1 (45 rooms played)
Posted on: 2020 February 20

Wij zoeken de schat

Vriendelijk ontvangen. Dit was de tweede kamer die we op 1 dag speelden daar, dus we mochten beginnen wanneer deze terug was klaargemaakt. Leuk dat we niet tot het reservatie-uur moesten wachten, en daardoor nadien ook sneller iets konden gaan eten!

De kamer was mooi ingericht, naar een tentje op een expeditie. Dit bracht je wel meteen in de juiste sfeer.
Ook de puzzels waren goed gelinkt aan het thema, er waren zeer diverse puzzels bij.
1 cijferslotje hebben we over het hoofd gezien, waardoor we best veel tijd verloren zijn. Hier hebben we uiteindelijk ook een hint voor gekregen. De spelbegeleiding was dus goed op de hoogte van wat je allemaal aan het doen was.


8

Ambiance: 7.5

Puzzles: 7.5

Service: 8.5


Played in January 2020

Played with 4 persons

Team: Breakout Queens

Escaped: Yes  46:27 min


 • mooi aangekleed in thema
 • diverse puzzels
 • vriendelijk ontvangen
 • muntjes verzamelen
 • geluid van andere kamers hoorbaar
 • redelijk wat hangslotjes

 

CindyCindyEscaperMember since: 2019 May 8 (86 rooms played)
Posted on: 2019 October 23

Leuke kamer, de moeilijkste van de 4

Leuke kamer, aankleding mooi in thema. Gespeeld met 3 ervaren escapers en 3 personen die voor de 1e keer mee zijn geweest. Op deze manier was de kamer goed te doen. Ik denk als dit de 1e kamer is die je ooit speelt dat het een pittige uitdaging zal zijn. Al maakt dat het wel spannend natuurlijk :-)


7.5

Ambiance: 8.0

Puzzles: 7.0

Service: 8.0


Played in October 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

Goede kamer voor beginners

Voor beginners is dit de juiste kamer om te ontdekken wat een escape room precies is.


7

Ambiance: 9.0

Puzzles: 6.0

Service: 9.0


Played in July 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Meerdere kamers
 • Geen originele sloten

 

benjaminbenjaminEscape ExpertMember since: 2020 June 16 (84 rooms played)
Posted on: 2020 June 16

Aanrader

Hoera! Schat gevonden! In deze kamer waan je je Indiana Jones en worden fijne puzzeluitdagingen voorgeschoteld. Moeilijkheidsgraad is zeker niet te hoog, al zal je je brein wel goed moeten laten werken. Inkleding is heel tof opgebouwd waardoor je je echt op expeditie acht. De uitbaters tonen zich met deze kamer duidelijke kanjers in het maken van een goeie sfeerbeleving.

Net als alle kamers word je ook hier top begeleid van bij het binnenkomen bij de Gouden Kooi. Doorheen de escape maak je gebruik van heel wat elementen die mooi deel uitmaken van het interieur. Deze integratie maakte de beleving extra hoog.

Fijne escaperoom, aanrader!


9

Ambiance: 8.5

Puzzles: 9.5

Service: 8.5


Played in July 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels goed geïntegreerd in kamer
 • Fijne sfeer
 • Knappe puzzels

 

escapeKAMELescapeKAMELJunior EscaperMember since: 2017 June 11 (33 rooms played)
Posted on: 2019 June 16

De schat gevonden!

Deze leuke kamer was goed in thema uitgewerkt. De puzzels waren logisch opgebouwd.


8

Ambiance: 7.5

Puzzles: 8.0

Service: 9.0


Played in June 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Inkleding
 • Rode draad
 • Creatieve puzzels
 • Eerder kleine ruimte

 

yakujimyakujimJunior EscaperMember since: 2019 April 19 (23 rooms played)
Posted on: 2019 October 22

Spannende kamer, heel mooi vormgegeven

Wederom niet teleurgesteld in de Gouden Kooi!
Na Lost in Space zeker onze favoriet hier.


8.5

Ambiance: 8.0

Puzzles: 9.0

Service: 9.0


Played in March 2019

Played with 4 persons

Team: The Escapists

Escaped: Yes


 • Uitdagend, maar nooit frustrerend
 • Leuke originele puzzels
 • Prachtig aangekleed

 

mattijsvdmattijsvdJunior EscaperMember since: 2020 September 8 (9 rooms played)
Posted on: 2020 September 8

ingekaderde top tijd tegen de muur

Het is al een tijdje geleden dat we deze gespeeld hebben maar was zeker de moeite. In iets minder dan een halve minuut eruit geraakt!


8.5

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.0

Service: 8.5


Played in February 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Voor een uur Indiana Jones

De eerste escape room die ik gedaan heb en meteen een top ervaring! De kamers zijn mooi ingericht. Zeker vanaf je de eerste kamer verlaat waan je je echt in een avonturenfilm.

De puzzels zitten goed ineen en er is een leuke afwisseling tussen puzzelen en behendigheid. Ook is het fijn dat je als individu in de groep altijd wel aan iets bezig kan zijn. De verschillende puzzels kunnen tegelijk opgelost worden en dat is super.

Wat zeker een pluspunt was is dat er in de kamer attributen aanwezig zijn die je kan aandoen waardoor je je nog meer kan inleven.

Ook werden we goed geholpen en kregen we tips op de momenten wanneer we ze nodig hadden! Zo zijn we op het nippertje kunnen ontsnappen wat voor veel spanning zorgde.

Een van de eerste kamers die ik gespeeld heb en al meteen een topper! Ik kom zeker terug om de andere kamers ook eens uit te proberen.


8.5

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.5

Service: 9.0


Played in November 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Attributen en muziek
 • Goede afwisseling tussen moeilijke en makkelijke p
 • Verhaal
 • Inkleding
 • Leuke puzzels die tegelijk opgelost kunnen worden

 

Michael.Michael.Junior EscaperMember since: 2019 February 10 (17 rooms played)
Posted on: 2019 February 10

Mooie kamer


8.5

Ambiance: 8.0

Puzzles: 8.5

Service: 8.5


Played in October 2018

Played with 5 persons

Escaped: Yes  54:03 min

 

gooz74gooz74Junior EscaperMember since: 2018 September 17 (19 rooms played)
Posted on: 2018 October 28

Mooie kamer met goede puzzels

Op aanraden van een collega deze escaperoom eens geprobeerd en met een team van 5 (Bianca, Michael, Steffi, Kelly en ikzelf) de kamer "De schat van Kalakmul" gereserveerd.
We hebben hier geen spijt van gekregen. De puzzels zijn logisch, mooi uitgewerkt en volgen elkaar goed op.

Hints: 1 hint ontvangen


8.5

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.0

Service: 8.5


Played in October 2018

Played with 5 persons

Escaped: Yes  54:03 min

 

koen_stryboskoen_strybosJunior EscaperMember since: 2018 October 29 (19 rooms played)
Posted on: 2018 October 29

Leuke ervaring

Mooi ingekleed, maar klein.
Zeker niet doen als he met meer dan 4 bent.


8

Ambiance: 9.0

Puzzles: 8.0

Service: 8.0


Played in September 2018

Played with 3 persons

Escaped: Yes  54:55 min


 • Inkleding
 • Kleine ruimte

 

tom_adamitom_adamiEscape ApprenticeMember since: 2018 July 21 (23 rooms played)
Posted on: 2018 September 16

Leuk avontuur!

in het kielzog van een expeditieteam gaan escapen, leuke omgeving tof verhaal


8

Ambiance: 8.0

Puzzles: 8.0

Service: 8.0


Played in September 2018

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Weer verrassende andere puzels
 • Leuk onthaal
 • Tof decor

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Cost

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Puzzles

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Puzzles

Were the puzzles challenging enough, achievable and in balance?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great