Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Time Travelers

Beek en donk , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 7

10 jaar

Lees reviews

Meer over Time Travelers

Escaperoom Beek en Donk is sinds maart 2016 de eerste escaperoom in Beek en Donk. Begin 2019 is de kamer gewijzigd van thema, verhaal, aankleding en grootte.

Verwacht verborgen ruimtes, moeilijk te ontrafelen codes, gekke geschriften en veel spannende samenwerking! Hierdoor wordt het een hilarisch, ingewikkeld en buitengewoon festijn, waar nog lang over gesproken zal worden.

Wij dagen jou en je groep uit om binnen een uur, de weg terug te vinden naar het hier en nu. Voor alle vriendengroepen, familie-uitjes en vrijgezellenfeesten, zijn jullie klaar om je onder te dompelen in een verrassende en bizarre tijd? Ons team staat voor jou klaar. Samen zorgen wij voor een onvergetelijke Escape room met op het eind een drankje om te proosten.


Thema's

Avontuur

Reizen

Tijdreizen

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

Beelden terugkijken

NL

Toilet aanwezig

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

3 likes

37 bezoekers

92.9% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Parklaan 2
5741 EX, Beek en Donk
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

42 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscape ExpertLid sinds: 13 november 2017 (136 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 mei 2022

Echt een stap terug in de tijd

Wanneer je inmiddels 135 kamers gespeeld hebt, moet je steeds verder van huis om nieuwe escaperooms te spelen. Toch is er een escaperoom onder de radar gebleven slechts 2 minuten van mijn ouderlijk huis, letterlijk een dorpje verderop. Tijd om die maar eens te gaan plannen. Gelukkig kwamen een aantal ‘escape-minded’ vrienden bij me eten, perfecte mogelijkheid dus om deze escaperoom te gaan plannen! Met een ervaren team trokken we richting Beek en Donk!

Eenmaal aangekomen op locatie hadden we tijd genoeg om nog even te kletsen en een drankje te doen. Na dit korte rustmoment konden we beginnen aan ons tijdreisavontuur. We zagen meteen toen we de kamer binnenkwamen dat we écht een stap terug in de tijd deden, niet alleen verhaaltechnisch. Time Travelers is een oude 1.0 escape room zonder al te veel verhaal. Het decor is grappig bedacht, maar qua afwerking kunnen ze echt nog wel stappen maken. Deze kamer is simpelweg niet bedoelt om hoog te scoren op afwerking of verhaal. Kom je hier als familie lekker escapen en puzzels oplossen, dan zit je echt wel goed.

Enfin, onze missie is duidelijk; we moeten in de tijdmachine zien te geraken om vanuit daar te gaan reizen in de tijd. Echter starten we onze escape in de prehistorie. Hoe we hier terecht zijn gekomen? Geen flauw idee. De puzzels die we oplossen door de verschillende ruimtes hebben de helft van de tijd niets met het thema te maken en zijn voornamelijk lachwekkend door de knulligheid hiervan. Wel grappig, dat is waar.

Wat mij vooral stoort is het geforceerd dingen moeten doen, terwijl het niets oplost, maar dat de host op dat moment de groep doordrukt. Zeker wanneer je dit meerdere keren moet doen begint dat op je zenuwen te werken. Zeker wanneer we richting de eindpuzzel komen.

Time Travelers is een leuke kamer om met een familie te spelen die nog nooit een escaperoom gedaan hebben óf wanneer je een vrijgezellenfeest hebt en er al flink wat alcohol in hebt zitten. Hoe deze kamer aan zo’n hoog cijfer is gekomen is nog wel het grootste raadsel. Zeker voor ervaren escapers zou ik deze kamer afraden! Maar goed, wel weer een kamer kunnen spelen dicht bij huis, fijn!


5

Sfeer: 4.5

Spelbeleving: 5.5

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  dcmarieke

Drs-jlcDrs-jlcEscape ExpertLid sinds: 28 november 2021 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 maart 2022

HilariTIJDreizen

Wat zullen we vanavond eens gaan doen? Is er nog een leuke escape room in de buurt? Jazeker! Zo spontaan kwamen we met de formatie ‘Verblauwkes’ (4 personen) terecht bij Escaperoom Beek en Donk. Voor ons op een bekende locatie ‘De Dorpstuin’ in Beek en Donk, waar naast een escape room een heel outdoor activiteitencentrum is. Het was heerlijk weer toen wij erheen gingen, dus we begonnen met een drankje op het terras, terwijl de escape room werd klaargemaakt.

We kregen onze uitleg van de eigenaresse, die ons ook onze gamehost was. Een duidelijk verhaal met een duidelijke missie. We zouden terug in de tijd gaan, startende bij de prehistorie.

Time Travelers is een ‘opdrachtenkamer’. Je krijgt duidelijk een opdracht – in deze kamer ‘missie’ genoemd – en na het uitvoeren hiervan krijg je de volgende. Ik had nog nooit eerder een kamer met zo’n concept gespeeld, maar dit beviel me wel 👌. De opdrachten zijn super leuk om te doen en de meeste brengen grote hilariteit met zich mee 🤣. Daarnaast werd ik ooit ontzettend verrast door bepaalde puzzels. We gingen met nul verwachtingen naar deze kamer, maar het bleek echt een hele toffe kamer te zijn.

De host heeft veel werk om deze kamer te draaien, want bijna alles wordt handmatig gedaan 😅. Je moet géén verbazingwekkende technieken verwachten, maar je wordt echt af en toe verrast door de setting en hoe deze veranderd gedurende het spel. Persoonlijk hou ik erg van de creatieve oplossingen die in Time Travelers zitten om je door het spel te leiden en het thema kracht bij te zetten. Tegenwoordig moet alles groots en technisch (en dat vind ik vet), maar van ouderwets handwerk en creativiteit ben ik eigenlijk altijd iets meer gecharmeerd. Grote complimenten hiervoor 👍!

Op het einde liepen we een beetje vast en dat koste ons kostbare tijd, maar gelukkig zijn we wél netjes op tijd eruit gekomen. Wat super leuk is, is dat de host na het spel uitgebreid de tijd neemt om na te praten én je mag je beelden terugkijken! Hierdoor kun je al het plezier nog een keer ervaren. Zeer tevreden zijn we naar huis gegaan. Ik had dit voor geen goud willen missen.

Al bij al; Een verrassend leuke escape room! En ja, ik zou er best een stukje voor willen rijden om deze te spelen. Vooral leuk om te doen met een gezellige groep waarmee je lol kunt hebben én als je een keer totaal iets anders wilt doen op escape gebied. Ik raad deze zeker aan!

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- De groepsgrote maakt eigenlijk niet zoveel uit voor deze kamer; beperk het tot maximaal 6 personen.
- Ga met een gezellige groep, waarmee je lol kunt maken;
- Voor ervaren escapers; doe deze tussendoor als je een keer totaal iets anders wilt ervaren;
- Voor onervaren escapers; dit zou een perfecte kamer zijn om kennis te maken met de escape-hobby.

Escaperoom Beek en Donk (De Dorpstuin), bedankt voor het aanbieden van deze super toffe ervaring. Wij hebben ontzettend veel lol gehad en komen graag terug als jullie ooit iets nieuwe bouwen!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Verblauwkes

Ontsnapt: Ja


 • Humor
 • Opdrachten / Missies
 • Sfeer
 • Creativiteit
 • Verrassend
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Beleving

  sjephanie

xdeniiiseeexdeniiiseeeEscape ApprenticeLid sinds: 7 mei 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 7 mei 2022

Aanrader

De escaperoom heeft verassende elementen, zit goed in elkaar en vereist goede samenwerking! Wij hebben 100% genoten van de kamer. Wij raden hem zeker aan!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:27 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Diversiteit

 

Matige gezinskamer

Het is fijn als je vrienden hebt die zelf escape verslaafd zijn. Zo hoef je niemand te overtuigen om een kamer in de buurt van waar je bent te gaan spelen :-)

Onthaal:

Deze escape ligt wat verscholen op een klein domein.
De auto parkeer je best aan het begin van de straat en van daaruit is het een dikke minuut wandelen.
Aan de rechterkant kom je een klimpark tegen en daar bevindt zich ook de escape room.
Ze hebben hier allerhande activiteiten, vooral gericht op gezinnen.

Ontvangst was prima, vriendelijk en enthousiast. Niks op aan te merken.
De ontvangstruimte is basic. Er is de mogelijkheid tot een drankje en uiteraard is er een wc.

Kamer:

Mits goed uitgevoerd, kan tijdreizen een heel leuk thema zijn.
Alleen dan moet je wel starten vanuit een tijdmachine… en niet beginnen in 8000bc…
Het verhaal en de uitwerking ervan kan je dus best met een korreltje zout nemen, maar het is jammer dat hier niet wat meer aandacht aan besteed is.

Je ziet in alles dat dit een basisconcept is qua uitvoering. Je staat letterlijk in een loods met 3 verschillende ondergronden en wat houten wanden. Verwarming is er op een paar hittelampen niet, dus verwacht geen groot comfort.
Het is een combo van hangsloten en puzzels die digitaal lijken, maar overduidelijk goedgekeurd worden vanuit de GM. Het geheel voelt erg kneuterig aan, maar niet op een bewust slechte manier.

Ik denk dat je hier als gezin best een leuke tijd kan hebben.
De puzzel wisselen wat af tussen doe en denk en hoewel ze dit geprobeerd in het thema te houden, was er geen echt overkoepeld verhaal dat als een soort rode draad werkte en zo de puzzels en het verhaal verbinden.

In ruil krijg je puzzels die wel voor entertainment zullen zorgen en je doen lachen. Ikzelf ben niet zo een fan voor van die gedwongen sfeerversterkende groepsmomenten, maar ik kan me voorstellen dat het gemiddelde gezin of vrijgezellenfeest dit wel tof gaat vinden.
Ook het einde slaat narratief nergens op, maar dat wisten we bij de start al dat dit niet de insteek ging worden.
De eindpuzzel vond ik saai en lui uitgevoerd.

Conclusie:

Hoe deze kamer een 8.7 heeft weten te verzamelen is het echt mysterie. Dit is een mooi hobbyproject dat zichzelf in hun begeleidende tekst iets te serieus neemt voor zijn uitwerking.
Dat zie je terug in de matige techniek, geluid en afwerking.
Het is jammer dat de kamer niet start en stopt op de manier waarop het logisch zou zijn gezien het thema en dat er niet een echt verhaal wordt verteld waarom je ergens zit en wat je er komt doen.

Dus hecht daar niks van waarde aan en ga binnen dat je 60 minuten lang random puzzels gaat oplossen en onthoud woorden als absurd en hilarisch en dan ga je je hier prima amuseren.


De score is momenteel veel te hoog en gaat voor teleurstelling zorgen.


5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Antje (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 april 2022

Superleuk!

Superleuke avond gehad. Fantastisch ontvangen, even korte toelichting en daarna werden we opgesloten. Leuke puzzels en een mooie reis door de tijd!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  02:52 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Sfeer
 • Verhaal

 

Silvie (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 maart 2022

Kei leuk voor een kinderfeestje!

Hele leuke kamer die erg leuk was voor het kinderfeestje van onze dochter van 10.
Mooi verhaal en leuke puzzels. Een hele leuke uitdaging om optijd eruit te komen


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

 

ragnevanderlinden@gmail.com (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 maart 2022

Supee leuke en veel samenwerking

Het was een leuke escape room met veel soorten spellen en veel samenwerking. Dit maakt het leuk om te doen met familie of met een team


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Esther (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 maart 2022

Time travel, play together

Uitdagende escaperoom, voor teamwork, travel in time, kijk om je heen, lees goed en veel plezier.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:02 min

 

Jeroen (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 februari 2022

Leuke, onderscheidende escape room, ook te doen voor beginners

Wij hebben de escape room gedaan met 6, maar minder kan ook prima. Wij zijn relatief onervaren maar het was toch wel te doen. Time traveling is een onderscheidend thema waar op een leuke manier invulling aan wordt gegeven. Vriendelijke, gastvrije ontvangst ook!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Moniek2108Moniek2108Escape ApprenticeLid sinds: 21 november 2021 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2021

Kei leuk!!

Wat een leuke kamer!! We hebben de vorige versie ook gespeeld, maar deze was nóg leuker.
Leuke effecten, verrassingen, puzzels en opdrachten. Veel samenwerken, een echte aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Verhaal
 • Diversiteit

 

Francien (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 oktober 2021

Super escaperoom met ons gezin

Wij hebben deze escaperoom met ons gezin gedaan. Hij zit goed in elkaar: leuke spellen, mooie kamers, goed verhaal!
Niet te moeilijk om samen met kinderen(11-13) te doen!
Wij hebben genoten!!


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:41 min

 

Evelien (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 oktober 2021

Keigaaf om te doen! :)

Wij hebben deze escape room gedaan met 3 generaties en dat ging prima! Het verhaal was een reis door de tijd van Prehistorie tot nu. Ontzettend leuk hoe de verschillende kamers tussentijds werden omgetoverd tot iets heel anders! De puzzels waren uitdagend en zorgen ervoor dat we als team aan de slag gingen. De ontvangst en uitleg was goed en de duur precies voldoende.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

maarten34maarten34Escape ApprenticeLid sinds: 8 december 2019 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 november 2020

Leuke kamer met verassende onderdelen

Escape room welke op meerdere manieren uit meerdere ruimtes bestaat en in het puzzelen ook dingen uit meerdere ruimtes gebruikt. Leuk en technisch goed in elkaar gezet. Met twee personen gespeeld, dat was niet voor ieder spel onderdeel handig, maar wel prima te doen.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Meerdere ruimtes
 • Technisch
 • Niet alles is wat het lijkt

 

Harmsen-Lindeboom (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 september 2020

Leuk opgebouwde escaperoom

Tevreden over zowel het thema, de opbouw van de spelen/puzzels oplossen, als de spanning of het ons ging lukken binnen de tijd. Maar óók de aankleding van de ruimtes en de aanwijzingen om verder te komen bij 'een vastloper'. Speluitleg door persoonlijke begeleider, het later nog even samen 'ontladen' met de beelden terugkijkend en een drankje erbij was prettig.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Op juiste moment een extra aanwijzing doorgeven
 • Iets spannender opdrachten

 

Eric spierings (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 augustus 2020

Een positief verassende ervaring

Samen met ons gezin een geweldig avontuur beleefd in de verrassend leuke escaperoom!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

MiessMiessEscape ExpertLid sinds: 11 mei 2018 (134 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 juli 2020

Verrassend leuke tijdreis

Wat een positieve verrassing was deze escape room! Wat ik echt tof vond om te merken en te horen achteraf is dat deze makers luisteren naar de feedback die ze krijgen en hun kamer aanpassen tot ze de beste ervaring hebben voor hun spelers. Zo gaf onze gastvrouw aan dat bij hun vorige (inmiddels gesloten) kamer vaak gezegd werd dat mensen de draad van het verhaal kwijt raakten. In de kamer die ze nu hebben gebouwd, is er dus een hele duidelijke verhaallijn neergezet. Maar ook in kleine details (zoals een extra zaklamp) komt dit terug, wat allemaal het speelplezier ten goede komt! Aangezien deze kamer inmiddels anderhalf jaar open is, staat er nu een kamer die een heerlijke flow heeft :)

De sfeer in de kamer staat goed in het teken van het thema. De afwerking is niet alsof je je in een andere wereld begeeft, maar gewoon netjes en er is goed over nagedacht. De kamer is lekker ruim en er valt genoeg rond te rennen met z'n tweeën.

De puzzels zijn een mix van escape en spellen. Dit zorgt voor een andere escape ervaring dan bij de klassieke escape rooms, maar maakt het zeker niet minder leuk! Onze gastvrouw gaf achteraf aan dat ze de mogelijkheid hebben om de puzzels iets aan te passen, zodat alle spelers iets te doen hebben in de kamer. Met twee ervaren spelers waren de puzzels niet erg uitdagend, maar wel echt heel leuk om te doen. Denk aan The Game in Tilburg ter vergelijk!

De service van de kamer was helemaal super. Een uiterst hartelijke ontvangst van een enthousiaste escaper die ons ook top heeft begeleid tijdens het spel. Ook na het escapen hoort het nabespreken echt bij de ervaring van deze kamer, inclusief drankje. Heel gastvrij en gezellig!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: Ju&Mi

Ontsnapt: Ja  49:18 min

 

rmichielsrmichielsJunior EscaperLid sinds: 4 januari 2020 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 juli 2020

Erg leuke escaperoom

Zojuist weer een erg leuke escaperoom gespeeld in Beek en Donk die zeker de moeite waard is. In Time Travelers hebben we met behulp van de tijdmachine o.a de Prehistorie, de VOC en de 60's bezocht. 😁👍🏻. De escaperoom bevat leuke en goed doordachte elementen; elementen die je niet standaard tegenkomt in andere escaperooms en niet onbelangrijk... Hij is zelfs met twee spelers leuk en goed te doen. #aanrader #escaperoom #outdoorlaarbeek


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk speelbaar met 2 personen
 • Leuke puzzels

 

Senna Barten (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 juni 2020

Een echte tijdreis!

Super leuke en uitdagende escape room! Je wordt meegenomen in het verhaal van de timetravelers. De puzzels zijn op een goed niveau, de een wat makkelijker dan de ander. Dit maakt het erg leuk! Ook veel opdrachten waarbij je goed moet samenwerken. We hebben dit met 3 vriendinnen gespeeld, natuurlijk op een corona-proof manier. Er is dus genoeg ruimte om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Sommige opdrachten zijn hier ook op aangepast, dit is echt super geregeld! De escape room bevind zich op een super mooie locatie. Het personeel is erg vriendelijk en gastvrij.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Haalbaar met 3 personen
 • Goede sfeer
 • Uitdagende puzzels
 • Je moet veel samenwerken
 • Creatieve opdrachten
 • Corna-proof, genoeg ruimte

 

jan_sinotjan_sinotJunior EscaperLid sinds: 20 oktober 2017 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 februari 2020

aardig, maar zeker geen topper

Aardige en gevarieerde puzzels die in meer of mindere mate in het thema pasten. Handmatige bediening van de kamer komt wat amateuristisch en aandoenlijk over. De kamer was veel te koud om in te verblijven (de paar verwarmingselementen konden het absoluut niet aan). Al met al een wat mindere kamer.


5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

 

Susan (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 december 2019

Super leuk, veel afwisseling, leuk thema leuke puzzels en je kunt jezelf daarna terugzien!

Ook heel gastvrij ontvangen en leuke sfeer, zeker een aanrader


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Jezelf terugzien
 • Sfeer
 • Spellen

 

Maaike (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2 december 2019

Verassende escaperoom

Verassende escaperoom! Gezellig ontvangst en duidelijke uitleg. Met nog 1 seconde op de klok ontsnapt! Heel leuk om als teamuitje te doen.


10

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Manon (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 december 2019

Leuke uitdagende escaperoom

De time travelers escaperoom is 1 van de leukste escaperooms die ik heb gedaan. De gastvrouw ontvangt je zeer vriendelijk. Leuke originele puzzels waar je goed moet samenwerken. Ook een pluspunt: op het einde beelden terugkijken van de escaperoom, super leuk om terug te zien!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • originele puzzels
 • beelden terugkijken

 

romeoromeoEscape ApprenticeLid sinds: 28 oktober 2019 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 september 2020

Toch weer opnieuw verrast

We hebben nu al zo'n 15 rooms gespeeld. We zijn hele mooie kamers tegen gekomen, en ook kamers die een beetje tegenvielen. Gelukkig werden we hier weer op een leuke manier verrast. Het was voor ons ook de eerste keer dat we onszelf terug konden zien hoe we de escaperoom gespeeld hadden. Heel tof!

De room is ons zeker goed bevalen! Maar de room kan ook nog verbeterd worden als ze wat meer puzzels zouden veranderen van hangsloten maar wat meer special-effecten (bijv. dat een kastje door middel van een magneet open gaat i.p.v. een hangslot).


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  54:27 min


 • goed ontvangst
 • werden leuk verrast door de verschillende ruimtes
 • puzzels waren allemaal duidelijk
 • ook weer nieuwe puzzel ideeën ontdekt
 • heel tof om het terug te kunnen kijken!
 • gratis drankje achteraf
 • toch enkele puzzels met hangsloten

 

Dorien (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 oktober 2019

Leuke room

We werden goed ontvangen bij de escaperoom. Er was even wat met de stroom, waardoor de verwarming niet werkte, maar er werd geappt dat we even een jasje mee moesten nemen. De escaperoom was leuk en we moesten veel samenwerken om de opdrachten te volbrengen. Sommige dingen gingen moeilijk met 2 personen, maar er worden vooraf al bepaalde puzzels deels ingevuld/klaargelegd, zodat het met 2 personen allemaal haalbaar is. Er zijn een aantal dingen nog in ontwikkeling, zoals al in andere reviews beschreven. Ze staan ook open voor tips. De ontwikkelaars van deze room willen niet de top bereiken, maar zorgen voor een leuke escape ervaring en dat is zeker gelukt. Naderhand en vooraf krijg je een drankje aangeboden en mag je de beelden terug kijken. Erg leuk om jezelf terug te zien.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke puzzels
 • Goed ontvangst
 • Leuk thema
 • Nog in ontwikkeling

 

johan_adersjohan_adersEscaperLid sinds: 31 januari 2018 (64 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 oktober 2019

Leuke kamer, in ontwikkeling

Op het moment dat we de kamer op de site vonden, scoorde hij een 9,1. Dat is wat misleidend en wekt de verkeerde verwachting. Eenmaal aangekomen, was het een wat valse start door problemen met de elektriciteit. De ontvangst echter was prima, met koffie, thee en veel behulpzaamheid.

De kamer zelf oogt wat rommelig. Dat haalt de indruk wat omlaag, maar drukte de ervaring niet. Eenmaal bezig werd de ervaring steeds leuker. De sfeer is prima, het verhaal niet bijzonder, de aankleding is aardig, maar er zitten heerlijke elementen in die speels voelen. Ook zitten er enkele puzzels tussen waardoor je echt moet samenwerken. De grappige elementen waardoor we lekker in de stemming kwamen, gecombineerd met een paar leuke verrassende puzzels, maakten dit een leuke aanvulling op onze lange lijst van escape rooms.

Een dikke verdiende 7,5. Met de juiste verwachtingen is dit een prima kamer, die over een tijdje met wat extra technische snufjes ongetwijfeld een 8 kan worden.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: The Kardashian Killers

Ontsnapt: Ja


 • Ontvangst en service
 • Samenwerking
 • Oogt wat rommelig
 • Verkeerde verwachting

 

Jeroen (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 oktober 2019

Geen aanrader

Erg matige ervaring. Escape room is erg amateuristisch uitgevoerd. Veel houtje touwtje werk waar de meeste zaken niet automatisch plaats vinden maar door een druk op de knop uit de 'controle-kamer'. Het 'hart' van de escape room is zeer mager/slecht uitgewerkt. De temperatuur in de escape room is koud. Idee is leuk maar moet in deze tijd veel beter en geautomatiseerder worden gemaakt. Geen aanrader.


4

Sfeer: 3.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 5.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig