Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Time Travelers

Beek en donk , The Netherlands

Open now

60 minutes

2 - 7

10 year

Read reviews

More about Time Travelers

Escaperoom Beek en Donk is sinds maart 2016 de eerste escaperoom in Beek en Donk. Begin 2019 is de kamer gewijzigd van thema, verhaal, aankleding en grootte.

Verwacht verborgen ruimtes, moeilijk te ontrafelen codes, gekke geschriften en veel spannende samenwerking! Hierdoor wordt het een hilarisch, ingewikkeld en buitengewoon festijn, waar nog lang over gesproken zal worden.

Wij dagen jou en je groep uit om binnen een uur, de weg terug te vinden naar het hier en nu. Voor alle vriendengroepen, familie-uitjes en vrijgezellenfeesten, zijn jullie klaar om je onder te dompelen in een verrassende en bizarre tijd? Ons team staat voor jou klaar. Samen zorgen wij voor een onvergetelijke Escape room met op het eind een drankje om te proosten.


Themes

Adventure

Travel

Time travel

Properties

Pregnant friendly

Wheelchair friendly

Contains elements unsuited for epilepsy.

Video playback

NL

Toilet available

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

4 likes

47 visitors

90.7% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Parklaan 2
5741 EX, Beek en Donk
The Netherlands

Route

Route

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

43 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

katena3katena3Junior EscaperMember since: 2020 July 29 (13 rooms played)
Posted on: 2022 July 26

Een feestje

We hebben inmiddels wat meer kamers gespeeld, waaronder enkele topkamers. Volledige belevingen met ooh’s en aah’s vanwege speciale effecten. Echter:

Ooit zijn we begonnen met escapen, vanwege het aspect van puzzelen en vooral: lachen

En dat is precies wat deze kamer doet: puzzels en plezier aanbieden!

De ontvangst is zeer vriendelijk, op een sfeervolle locatie waar ook een drankje gedronken kan worden.

De kamer is een 1.0 kamer met vooral slotjes en codes. Maar alles in de kamer nodigt uit om plezier te maken. Samen te puzzelen, en samen te lachen. Helaas zijn we niet ontsnapt, maar was de gastvrouw zo vriendelijk om ons door te laten spelen. Zo hebben we uiteindelijk het einde ook nog mogen zien.

Na afloop kunnen de beelden teruggekeken worden, wat extra toevoegd aan het plezier.

Wij zijn met een goed gevoel naar huis gegaan. Missie van de room geslaagd…


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in July 2022

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Sfeer

  Drs-jlcsjephanie

StanStanEscape GuruMember since: 2017 November 13 (212 rooms played)
Posted on: 2022 May 17

Echt een stap terug in de tijd

Wanneer je inmiddels 135 kamers gespeeld hebt, moet je steeds verder van huis om nieuwe escaperooms te spelen. Toch is er een escaperoom onder de radar gebleven slechts 2 minuten van mijn ouderlijk huis, letterlijk een dorpje verderop. Tijd om die maar eens te gaan plannen. Gelukkig kwamen een aantal ‘escape-minded’ vrienden bij me eten, perfecte mogelijkheid dus om deze escaperoom te gaan plannen! Met een ervaren team trokken we richting Beek en Donk!

Eenmaal aangekomen op locatie hadden we tijd genoeg om nog even te kletsen en een drankje te doen. Na dit korte rustmoment konden we beginnen aan ons tijdreisavontuur. We zagen meteen toen we de kamer binnenkwamen dat we écht een stap terug in de tijd deden, niet alleen verhaaltechnisch. Time Travelers is een oude 1.0 escape room zonder al te veel verhaal. Het decor is grappig bedacht, maar qua afwerking kunnen ze echt nog wel stappen maken. Deze kamer is simpelweg niet bedoelt om hoog te scoren op afwerking of verhaal. Kom je hier als familie lekker escapen en puzzels oplossen, dan zit je echt wel goed.

Enfin, onze missie is duidelijk; we moeten in de tijdmachine zien te geraken om vanuit daar te gaan reizen in de tijd. Echter starten we onze escape in de prehistorie. Hoe we hier terecht zijn gekomen? Geen flauw idee. De puzzels die we oplossen door de verschillende ruimtes hebben de helft van de tijd niets met het thema te maken en zijn voornamelijk lachwekkend door de knulligheid hiervan. Wel grappig, dat is waar.

Wat mij vooral stoort is het geforceerd dingen moeten doen, terwijl het niets oplost, maar dat de host op dat moment de groep doordrukt. Zeker wanneer je dit meerdere keren moet doen begint dat op je zenuwen te werken. Zeker wanneer we richting de eindpuzzel komen.

Time Travelers is een leuke kamer om met een familie te spelen die nog nooit een escaperoom gedaan hebben óf wanneer je een vrijgezellenfeest hebt en er al flink wat alcohol in hebt zitten. Hoe deze kamer aan zo’n hoog cijfer is gekomen is nog wel het grootste raadsel. Zeker voor ervaren escapers zou ik deze kamer afraden! Maar goed, wel weer een kamer kunnen spelen dicht bij huis, fijn!


5

Ambiance: 4.5

Game experience: 5.5

Service: 7.0


Played in May 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  dcmarieke

Drs-jlcDrs-jlcEscape MasterMember since: 2021 November 28 (160 rooms played)
Posted on: 2022 March 23

HilariTIJDreizen

Wat zullen we vanavond eens gaan doen? Is er nog een leuke escape room in de buurt? Jazeker! Zo spontaan kwamen we met de formatie ‘Verblauwkes’ (4 personen) terecht bij Escaperoom Beek en Donk. Voor ons op een bekende locatie ‘De Dorpstuin’ in Beek en Donk, waar naast een escape room een heel outdoor activiteitencentrum is. Het was heerlijk weer toen wij erheen gingen, dus we begonnen met een drankje op het terras, terwijl de escape room werd klaargemaakt.

We kregen onze uitleg van de eigenaresse, die ons ook onze gamehost was. Een duidelijk verhaal met een duidelijke missie. We zouden terug in de tijd gaan, startende bij de prehistorie.

Time Travelers is een ‘opdrachtenkamer’. Je krijgt duidelijk een opdracht – in deze kamer ‘missie’ genoemd – en na het uitvoeren hiervan krijg je de volgende. Ik had nog nooit eerder een kamer met zo’n concept gespeeld, maar dit beviel me wel 👌. De opdrachten zijn super leuk om te doen en de meeste brengen grote hilariteit met zich mee 🤣. Daarnaast werd ik ooit ontzettend verrast door bepaalde puzzels. We gingen met nul verwachtingen naar deze kamer, maar het bleek echt een hele toffe kamer te zijn.

De host heeft veel werk om deze kamer te draaien, want bijna alles wordt handmatig gedaan 😅. Je moet géén verbazingwekkende technieken verwachten, maar je wordt echt af en toe verrast door de setting en hoe deze veranderd gedurende het spel. Persoonlijk hou ik erg van de creatieve oplossingen die in Time Travelers zitten om je door het spel te leiden en het thema kracht bij te zetten. Tegenwoordig moet alles groots en technisch (en dat vind ik vet), maar van ouderwets handwerk en creativiteit ben ik eigenlijk altijd iets meer gecharmeerd. Grote complimenten hiervoor 👍!

Op het einde liepen we een beetje vast en dat koste ons kostbare tijd, maar gelukkig zijn we wél netjes op tijd eruit gekomen. Wat super leuk is, is dat de host na het spel uitgebreid de tijd neemt om na te praten én je mag je beelden terugkijken! Hierdoor kun je al het plezier nog een keer ervaren. Zeer tevreden zijn we naar huis gegaan. Ik had dit voor geen goud willen missen.

Al bij al; Een verrassend leuke escape room! En ja, ik zou er best een stukje voor willen rijden om deze te spelen. Vooral leuk om te doen met een gezellige groep waarmee je lol kunt hebben én als je een keer totaal iets anders wilt doen op escape gebied. Ik raad deze zeker aan!

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- De groepsgrote maakt eigenlijk niet zoveel uit voor deze kamer; beperk het tot maximaal 6 personen.
- Ga met een gezellige groep, waarmee je lol kunt maken;
- Voor ervaren escapers; doe deze tussendoor als je een keer totaal iets anders wilt ervaren;
- Voor onervaren escapers; dit zou een perfecte kamer zijn om kennis te maken met de escape-hobby.

Escaperoom Beek en Donk (De Dorpstuin), bedankt voor het aanbieden van deze super toffe ervaring. Wij hebben ontzettend veel lol gehad en komen graag terug als jullie ooit iets nieuwe bouwen!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in August 2021

Played with 4 persons

Team: Verblauwkes

Escaped: Yes


 • Humor
 • Opdrachten / Missies
 • Sfeer
 • Creativiteit
 • Verrassend
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Beleving

  sjephanie

Aanrader

De escaperoom heeft verassende elementen, zit goed in elkaar en vereist goede samenwerking! Wij hebben 100% genoten van de kamer. Wij raden hem zeker aan!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:27 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Diversiteit

 

Matige gezinskamer

Het is fijn als je vrienden hebt die zelf escape verslaafd zijn. Zo hoef je niemand te overtuigen om een kamer in de buurt van waar je bent te gaan spelen :-)

Onthaal:

Deze escape ligt wat verscholen op een klein domein.
De auto parkeer je best aan het begin van de straat en van daaruit is het een dikke minuut wandelen.
Aan de rechterkant kom je een klimpark tegen en daar bevindt zich ook de escape room.
Ze hebben hier allerhande activiteiten, vooral gericht op gezinnen.

Ontvangst was prima, vriendelijk en enthousiast. Niks op aan te merken.
De ontvangstruimte is basic. Er is de mogelijkheid tot een drankje en uiteraard is er een wc.

Kamer:

Mits goed uitgevoerd, kan tijdreizen een heel leuk thema zijn.
Alleen dan moet je wel starten vanuit een tijdmachine… en niet beginnen in 8000bc…
Het verhaal en de uitwerking ervan kan je dus best met een korreltje zout nemen, maar het is jammer dat hier niet wat meer aandacht aan besteed is.

Je ziet in alles dat dit een basisconcept is qua uitvoering. Je staat letterlijk in een loods met 3 verschillende ondergronden en wat houten wanden. Verwarming is er op een paar hittelampen niet, dus verwacht geen groot comfort.
Het is een combo van hangsloten en puzzels die digitaal lijken, maar overduidelijk goedgekeurd worden vanuit de GM. Het geheel voelt erg kneuterig aan, maar niet op een bewust slechte manier.

Ik denk dat je hier als gezin best een leuke tijd kan hebben.
De puzzel wisselen wat af tussen doe en denk en hoewel ze dit geprobeerd in het thema te houden, was er geen echt overkoepeld verhaal dat als een soort rode draad werkte en zo de puzzels en het verhaal verbinden.

In ruil krijg je puzzels die wel voor entertainment zullen zorgen en je doen lachen. Ikzelf ben niet zo een fan voor van die gedwongen sfeerversterkende groepsmomenten, maar ik kan me voorstellen dat het gemiddelde gezin of vrijgezellenfeest dit wel tof gaat vinden.
Ook het einde slaat narratief nergens op, maar dat wisten we bij de start al dat dit niet de insteek ging worden.
De eindpuzzel vond ik saai en lui uitgevoerd.

Conclusie:

Hoe deze kamer een 8.7 heeft weten te verzamelen is het echt mysterie. Dit is een mooi hobbyproject dat zichzelf in hun begeleidende tekst iets te serieus neemt voor zijn uitwerking.
Dat zie je terug in de matige techniek, geluid en afwerking.
Het is jammer dat de kamer niet start en stopt op de manier waarop het logisch zou zijn gezien het thema en dat er niet een echt verhaal wordt verteld waarom je ergens zit en wat je er komt doen.

Dus hecht daar niks van waarde aan en ga binnen dat je 60 minuten lang random puzzels gaat oplossen en onthoud woorden als absurd en hilarisch en dan ga je je hier prima amuseren.


De score is momenteel veel te hoog en gaat voor teleurstelling zorgen.


5

Ambiance: 5.0

Game experience: 5.0

Service: 8.5


Played in May 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Antje (2 rooms played)
Posted on: 2022 April 18

Superleuk!

Superleuke avond gehad. Fantastisch ontvangen, even korte toelichting en daarna werden we opgesloten. Leuke puzzels en een mooie reis door de tijd!


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in April 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes  02:52 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Sfeer
 • Verhaal

 

Silvie (5 rooms played)
Posted on: 2022 March 9

Kei leuk voor een kinderfeestje!

Hele leuke kamer die erg leuk was voor het kinderfeestje van onze dochter van 10.
Mooi verhaal en leuke puzzels. Een hele leuke uitdaging om optijd eruit te komen


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in March 2022

Played with 7 persons

Escaped: Yes

 

ragnevanderlinden@gmail.com (2 rooms played)
Posted on: 2022 March 3

Supee leuke en veel samenwerking

Het was een leuke escape room met veel soorten spellen en veel samenwerking. Dit maakt het leuk om te doen met familie of met een team


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Esther (4 rooms played)
Posted on: 2022 March 4

Time travel, play together

Uitdagende escaperoom, voor teamwork, travel in time, kijk om je heen, lees goed en veel plezier.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in March 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  58:02 min

 

Jeroen (3 rooms played)
Posted on: 2022 February 20

Leuke, onderscheidende escape room, ook te doen voor beginners

Wij hebben de escape room gedaan met 6, maar minder kan ook prima. Wij zijn relatief onervaren maar het was toch wel te doen. Time traveling is een onderscheidend thema waar op een leuke manier invulling aan wordt gegeven. Vriendelijke, gastvrije ontvangst ook!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in February 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

Moniek2108Moniek2108Escape ApprenticeMember since: 2021 November 21 (10 rooms played)
Posted on: 2021 November 21

Kei leuk!!

Wat een leuke kamer!! We hebben de vorige versie ook gespeeld, maar deze was nóg leuker.
Leuke effecten, verrassingen, puzzels en opdrachten. Veel samenwerken, een echte aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Origineel
 • Verhaal
 • Diversiteit

 

Francien (5 rooms played)
Posted on: 2021 October 31

Super escaperoom met ons gezin

Wij hebben deze escaperoom met ons gezin gedaan. Hij zit goed in elkaar: leuke spellen, mooie kamers, goed verhaal!
Niet te moeilijk om samen met kinderen(11-13) te doen!
Wij hebben genoten!!


9

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  58:41 min

 

Evelien (1 room played)
Posted on: 2021 October 28

Keigaaf om te doen! :)

Wij hebben deze escape room gedaan met 3 generaties en dat ging prima! Het verhaal was een reis door de tijd van Prehistorie tot nu. Ontzettend leuk hoe de verschillende kamers tussentijds werden omgetoverd tot iets heel anders! De puzzels waren uitdagend en zorgen ervoor dat we als team aan de slag gingen. De ontvangst en uitleg was goed en de duur precies voldoende.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

maarten34maarten34Escape ApprenticeMember since: 2019 December 8 (7 rooms played)
Posted on: 2020 November 1

Leuke kamer met verassende onderdelen

Escape room welke op meerdere manieren uit meerdere ruimtes bestaat en in het puzzelen ook dingen uit meerdere ruimtes gebruikt. Leuk en technisch goed in elkaar gezet. Met twee personen gespeeld, dat was niet voor ieder spel onderdeel handig, maar wel prima te doen.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in November 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Meerdere ruimtes
 • Technisch
 • Niet alles is wat het lijkt

 

Harmsen-Lindeboom (4 rooms played)
Posted on: 2020 September 19

Leuk opgebouwde escaperoom

Tevreden over zowel het thema, de opbouw van de spelen/puzzels oplossen, als de spanning of het ons ging lukken binnen de tijd. Maar óók de aankleding van de ruimtes en de aanwijzingen om verder te komen bij 'een vastloper'. Speluitleg door persoonlijke begeleider, het later nog even samen 'ontladen' met de beelden terugkijkend en een drankje erbij was prettig.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in September 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Op juiste moment een extra aanwijzing doorgeven
 • Iets spannender opdrachten

 

Eric spierings (5 rooms played)
Posted on: 2020 August 24

Een positief verassende ervaring

Samen met ons gezin een geweldig avontuur beleefd in de verrassend leuke escaperoom!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in August 2020

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

MiessMiessEscape ExpertMember since: 2018 May 11 (163 rooms played)
Posted on: 2020 July 15

Verrassend leuke tijdreis

Wat een positieve verrassing was deze escape room! Wat ik echt tof vond om te merken en te horen achteraf is dat deze makers luisteren naar de feedback die ze krijgen en hun kamer aanpassen tot ze de beste ervaring hebben voor hun spelers. Zo gaf onze gastvrouw aan dat bij hun vorige (inmiddels gesloten) kamer vaak gezegd werd dat mensen de draad van het verhaal kwijt raakten. In de kamer die ze nu hebben gebouwd, is er dus een hele duidelijke verhaallijn neergezet. Maar ook in kleine details (zoals een extra zaklamp) komt dit terug, wat allemaal het speelplezier ten goede komt! Aangezien deze kamer inmiddels anderhalf jaar open is, staat er nu een kamer die een heerlijke flow heeft :)

De sfeer in de kamer staat goed in het teken van het thema. De afwerking is niet alsof je je in een andere wereld begeeft, maar gewoon netjes en er is goed over nagedacht. De kamer is lekker ruim en er valt genoeg rond te rennen met z'n tweeën.

De puzzels zijn een mix van escape en spellen. Dit zorgt voor een andere escape ervaring dan bij de klassieke escape rooms, maar maakt het zeker niet minder leuk! Onze gastvrouw gaf achteraf aan dat ze de mogelijkheid hebben om de puzzels iets aan te passen, zodat alle spelers iets te doen hebben in de kamer. Met twee ervaren spelers waren de puzzels niet erg uitdagend, maar wel echt heel leuk om te doen. Denk aan The Game in Tilburg ter vergelijk!

De service van de kamer was helemaal super. Een uiterst hartelijke ontvangst van een enthousiaste escaper die ons ook top heeft begeleid tijdens het spel. Ook na het escapen hoort het nabespreken echt bij de ervaring van deze kamer, inclusief drankje. Heel gastvrij en gezellig!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in July 2020

Played with 2 persons

Team: Ju&Mi

Escaped: Yes  49:18 min

 

rmichielsrmichielsJunior EscaperMember since: 2020 January 4 (8 rooms played)
Posted on: 2020 July 4

Erg leuke escaperoom

Zojuist weer een erg leuke escaperoom gespeeld in Beek en Donk die zeker de moeite waard is. In Time Travelers hebben we met behulp van de tijdmachine o.a de Prehistorie, de VOC en de 60's bezocht. 😁👍🏻. De escaperoom bevat leuke en goed doordachte elementen; elementen die je niet standaard tegenkomt in andere escaperooms en niet onbelangrijk... Hij is zelfs met twee spelers leuk en goed te doen. #aanrader #escaperoom #outdoorlaarbeek


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in July 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Leuk speelbaar met 2 personen
 • Leuke puzzels

 

Senna Barten (2 rooms played)
Posted on: 2020 June 29

Een echte tijdreis!

Super leuke en uitdagende escape room! Je wordt meegenomen in het verhaal van de timetravelers. De puzzels zijn op een goed niveau, de een wat makkelijker dan de ander. Dit maakt het erg leuk! Ook veel opdrachten waarbij je goed moet samenwerken. We hebben dit met 3 vriendinnen gespeeld, natuurlijk op een corona-proof manier. Er is dus genoeg ruimte om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Sommige opdrachten zijn hier ook op aangepast, dit is echt super geregeld! De escape room bevind zich op een super mooie locatie. Het personeel is erg vriendelijk en gastvrij.


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in June 2020

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Haalbaar met 3 personen
 • Goede sfeer
 • Uitdagende puzzels
 • Je moet veel samenwerken
 • Creatieve opdrachten
 • Corna-proof, genoeg ruimte

 

jan_sinotjan_sinotJunior EscaperMember since: 2017 October 20 (21 rooms played)
Posted on: 2020 February 10

aardig, maar zeker geen topper

Aardige en gevarieerde puzzels die in meer of mindere mate in het thema pasten. Handmatige bediening van de kamer komt wat amateuristisch en aandoenlijk over. De kamer was veel te koud om in te verblijven (de paar verwarmingselementen konden het absoluut niet aan). Al met al een wat mindere kamer.


5

Ambiance: 6.0

Game experience: 6.0

Service: 7.0


Played in February 2020

Played with 3 persons

Escaped: No

 

Maaike (1 room played)
Posted on: 2019 December 2

Verassende escaperoom

Verassende escaperoom! Gezellig ontvangst en duidelijke uitleg. Met nog 1 seconde op de klok ontsnapt! Heel leuk om als teamuitje te doen.


10

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in November 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

Susan (4 rooms played)
Posted on: 2019 December 2

Super leuk, veel afwisseling, leuk thema leuke puzzels en je kunt jezelf daarna terugzien!

Ook heel gastvrij ontvangen en leuke sfeer, zeker een aanrader


10

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in November 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Jezelf terugzien
 • Sfeer
 • Spellen

 

Manon (6 rooms played)
Posted on: 2019 December 1

Leuke uitdagende escaperoom

De time travelers escaperoom is 1 van de leukste escaperooms die ik heb gedaan. De gastvrouw ontvangt je zeer vriendelijk. Leuke originele puzzels waar je goed moet samenwerken. Ook een pluspunt: op het einde beelden terugkijken van de escaperoom, super leuk om terug te zien!


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in November 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • originele puzzels
 • beelden terugkijken

 

romeoromeoEscape ApprenticeMember since: 2019 October 28 (2 rooms played)
Posted on: 2020 September 24

Toch weer opnieuw verrast

We hebben nu al zo'n 15 rooms gespeeld. We zijn hele mooie kamers tegen gekomen, en ook kamers die een beetje tegenvielen. Gelukkig werden we hier weer op een leuke manier verrast. Het was voor ons ook de eerste keer dat we onszelf terug konden zien hoe we de escaperoom gespeeld hadden. Heel tof!

De room is ons zeker goed bevalen! Maar de room kan ook nog verbeterd worden als ze wat meer puzzels zouden veranderen van hangsloten maar wat meer special-effecten (bijv. dat een kastje door middel van een magneet open gaat i.p.v. een hangslot).


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in October 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes  54:27 min


 • goed ontvangst
 • werden leuk verrast door de verschillende ruimtes
 • puzzels waren allemaal duidelijk
 • ook weer nieuwe puzzel ideeën ontdekt
 • heel tof om het terug te kunnen kijken!
 • gratis drankje achteraf
 • toch enkele puzzels met hangsloten

 

Dorien (14 rooms played)
Posted on: 2019 October 6

Leuke room

We werden goed ontvangen bij de escaperoom. Er was even wat met de stroom, waardoor de verwarming niet werkte, maar er werd geappt dat we even een jasje mee moesten nemen. De escaperoom was leuk en we moesten veel samenwerken om de opdrachten te volbrengen. Sommige dingen gingen moeilijk met 2 personen, maar er worden vooraf al bepaalde puzzels deels ingevuld/klaargelegd, zodat het met 2 personen allemaal haalbaar is. Er zijn een aantal dingen nog in ontwikkeling, zoals al in andere reviews beschreven. Ze staan ook open voor tips. De ontwikkelaars van deze room willen niet de top bereiken, maar zorgen voor een leuke escape ervaring en dat is zeker gelukt. Naderhand en vooraf krijg je een drankje aangeboden en mag je de beelden terug kijken. Erg leuk om jezelf terug te zien.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in October 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Leuke puzzels
 • Goed ontvangst
 • Leuk thema
 • Nog in ontwikkeling

 

johan_adersjohan_adersSenior EscaperMember since: 2018 January 31 (71 rooms played)
Posted on: 2019 October 4

Leuke kamer, in ontwikkeling

Op het moment dat we de kamer op de site vonden, scoorde hij een 9,1. Dat is wat misleidend en wekt de verkeerde verwachting. Eenmaal aangekomen, was het een wat valse start door problemen met de elektriciteit. De ontvangst echter was prima, met koffie, thee en veel behulpzaamheid.

De kamer zelf oogt wat rommelig. Dat haalt de indruk wat omlaag, maar drukte de ervaring niet. Eenmaal bezig werd de ervaring steeds leuker. De sfeer is prima, het verhaal niet bijzonder, de aankleding is aardig, maar er zitten heerlijke elementen in die speels voelen. Ook zitten er enkele puzzels tussen waardoor je echt moet samenwerken. De grappige elementen waardoor we lekker in de stemming kwamen, gecombineerd met een paar leuke verrassende puzzels, maakten dit een leuke aanvulling op onze lange lijst van escape rooms.

Een dikke verdiende 7,5. Met de juiste verwachtingen is dit een prima kamer, die over een tijdje met wat extra technische snufjes ongetwijfeld een 8 kan worden.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in October 2019

Played with 5 persons

Team: The Kardashian Killers

Escaped: Yes


 • Ontvangst en service
 • Samenwerking
 • Oogt wat rommelig
 • Verkeerde verwachting

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great