Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Assen Escape Rooms

Assen, Nederland

Nu gesloten

8.6

Sfeer: 8.6

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.1

Gebaseerd op 53 reviews

Meer over Assen Escape Rooms

Hou jij van een mooi ingerichte ruimte, met semi-automatische puzzels, verpakt in een goede verhaallijn waarbij je goed moet samenwerken? Wij ook!

Daarom hebben wij in augustus 2018 een eigen escape room geopend. Wij zijn Klaas en Laura, vader en dochter, en hebben in Engeland onze passie voor escapen ontdekt. Met een theaterachtergrond wilde Laura graag ontdekken of zij zelf ook een kamer kon ontwerpen. Wat begon als een grap, werd behoorlijk serieus.


Inmiddels hebben we 4 zelf-ontworpen escape rooms en een grote escape beleving voor 7 - 24 personen! Elke kamer is uniek en heeft een speciaal thema. We willen geen standaard escape room opleveren, dus bij ons vind je weinig tot geen hangsloten in de kamers. Beleving staat centraal dus de kamers zijn geheel ingericht volgens het thema. Doordat wij geautomatiseerde kamers hebben is de escape room geschikt voor zowel beginners als de meer ervaren escapers.


En doordat de kamers geautomatiseerd zijn, kan jij volop genieten van de escape room en hebben wij nog meer aandacht voor jou! We begroeten jullie met een stralende lach en na afloop kletsen we nog wat. Kom gerust wat drinken aan de bar. Hoe druk het ook mag zijn, jullie staan voor ons centraal.


Klik hierboven op het thema dat jullie het meest aanspreekt. Je hoeft over geen enkel onderwerp voorkennis te hebben! Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op, dan doen wij een aanbeveling op basis van jullie ervaring en groepsgrootte.


Website

Bezoek website

Geopend sinds

29 augustus 2018

Adres

Zendmastweg 11B
9405CD, Assen
Nederland

Route

Google Maps

Eigenschappen

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Openingstijden

Maandag

16:00

21:30

Dinsdag

16:00

21:30

Woensdag

14:00

21:30

Donderdag

14:00

21:30

Vrijdag

14:00

21:30

Zaterdag

12:00

21:00

Zondag

12:00

19:30