Assen Escape Rooms

Stap bij onze escape rooms in een wereld vol avontuur!

Het escapevirus weet langzaamaan ook het mooie Drenthe te veroveren. Sinds augustus 2018 heeft Assen er een gloednieuwe escape room bij.

Sindsdien is er een hoop gebeurd. Nadat we Hollywood hadden gebouwd kregen we lovende reacties. Het kriebelde weer en dus liet het lang op zich wachten tot kamer nummer twee gerealiseerd werd. Een sprookjesthema met puzzels die geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen. En we blijven gewoon doorbouwen, want we willen in 2019 onze derde kamer met het thema Bartje in Drenthe openen.

We bedenken alle puzzels en thema’s zelf. Elke kamer is uniek en heeft een speciaal thema. We willen geen standaard escape room opleveren, dus bij ons vind je weinig tot geen hangsloten in de kamers. Beleving staat centraal dus de kamers zijn geheel ingericht volgens het thema. Doordat wij volledig geautomatiseerde kamers hebben is de escape room geschikt voor zowel beginners als de meer ervaren escapers.

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom geven wij jullie graag de persoonlijke aandacht dat het verdient en voorkomen we het ‘lopende band’ gevoel. Geniet daarom bij binnenkomst van een kop koffie of thee van het huis.

In onze hal hebben we een grote garderobe en kluisjes voor je waardevolle spullen. Er staan twee knusse banken waar je even op kan loungen. En niemand hoeft zich te vervelen want achterin de hal staan verschillende spellen. Naast de spelletjeskast hebben we een sjoelbak, dartbord, biljarttafel en voetbalspel. Dus kom je met een grote groep en moet je wachten op elkaar? Dan vliegt het uur zo om!

We hebben verschillende arrangementen samengesteld om jullie uitje zo compleet mogelijk te maken. Dus ben je met een grote groep? Ben je bezig met teambuilding, wil je kind een mega gaaf kinderfeestje of kom je juist met een groep vrijgezellen? In overleg met jou, en rekening houdend met jullie wensen, verzorgen wij graag jullie uitstapje!

Toilet aanwezig

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Openingstijden
MA gesloten
DI gesloten
WO 13:3022:00
DO 10:3022:00
VR 10:3023:30
ZA 10:3023:30
ZO 10:3023:30