Assen Escape Rooms

Hou jij van een mooi ingerichte ruimte, met semi-automatische puzzels, verpakt in een goede verhaallijn waarbij je goed moet samenwerken? Wij ook! 

Daarom hebben wij in augustus 2018 een eigen escape room geopend. Wij zijn Klaas en Laura, vader en dochter, en hebben in Engeland onze passie voor escapen ontdekt. Met een theaterachtergrond wilde Laura graag ontdekken of zij zelf ook een kamer kon ontwerpen. Wat begon als een grap, werd behoorlijk serieus. Nu, in 2020 hebben we maar liefst 4 kamers! Allen zelf ontworpen en ingericht. 

We bedenken alle puzzels en thema’s zelf. Elke kamer is uniek en heeft een speciaal thema. We willen geen standaard escape room opleveren, dus bij ons vind je weinig tot geen hangsloten in de kamers. Beleving staat centraal dus de kamers zijn geheel ingericht volgens het thema. Doordat wij geautomatiseerde kamers hebben is de escape room geschikt voor zowel beginners als de meer ervaren escapers.

En doordat de kamers geautomatiseerd zijn, kan jij volop genieten van de escape room en hebben wij nog meer aandacht voor jou! We begroeten jullie met een stralende lach en na afloop kletsen we nog wat. Kom gerust wat drinken aan de bar. Hoe druk het ook mag zijn, jullie staan voor ons centraal. 

Klik hierboven op het thema dat jullie het meest aanspreekt. Je hoeft over geen enkel onderwerp voorkennis te hebben! Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op, dan doen wij een aanbeveling op basis van jullie ervaring en groepsgrootte. 

Tijdens vakanties en feestdagen zijn wij elke dag geopend van 10.30 - 22.30

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Openingstijden
MA gesloten
DI gesloten
WO 12:0021:00
DO 12:0021:00
VR 12:0022:30
ZA 10:3022:30
ZO 10:3022:30