Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Alien Encounter

Tiel , The Netherlands

Closed now

60 minutes

2 - 6 (Recommended: 3-5)

16 year

Read reviews

More about Alien Encounter

In ‘Alien Encounter’ beleef je zelf het avontuur om op ontdekking te gaan in een ruimteschip van buitenaardse oorsprong.

Dit schip is op aarde geland en jullie gaan als team naar binnen om ‘first contact’ te maken. Lukt het om in een uur het mysterie rondom het schip op te lossen, dan is de missie een succes! 

Je wordt niet opgesloten in het schip, maar als je de kamer voortijdig verlaat is voor jou het spel voorbij.

Themes

Aliens

Science Fiction

Properties

No wheelchair access

Contains elements unsuited for epilepsy.

NL

Escapetalk.nl statistics

2 likes

39 visitors

97% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Weerstraat 37
4001 LC, Tiel
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

33 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

The Truth is out there....

Escape trip met Team Grensloos :-)
6 rooms op de planning
- Alien encounter
- Room 1803
- 1627 Groenlo
- Vloek van Hof Te Langelo
- The Clinic
- Coprse inc.

Onthaal:
Deze escape room bevind zich in een winkelstraat. parkeren kan iets verder op.
De eigenaar stond ons praktisch op te wachten en was zichtbaar trots op zijn eerste "internationale" gasten.
Eens binnen konden we lekker op rust komen een tasje koffie en stroopwafels van het huis (thanks).
De ontvangstruimte is gezellig en ruim.
Helaas voor ons bleek er iets mis voor de kamer. Hierdoor geraakten wij natuurlijk in tijdnood en voor de eigenaar was het des te stressvoller.
Ik had oprecht medelijden met de man aangezien hij echt zijn best deed voor ons, alleen kwamen we op een punt dat we moesten gaan beginnen of op een andere keer terug moesten komen.
Uiteindelijk lukte het de eigenaar toch om alles in orde te krijgen en konden we beginnen.

Kamer:
Wel het verhaal is best simpel. Er is een ruimteschip neergestort en wij mogen op onderzoek.
De start is mooi gedaan en zeer goed in thema. Het dwong ook meteen tot samenwerken en dat is altijd fijn.
Het decor voelt "ruimteschip" aan op 1 ding na. We hebben dit ook aangegeven en ik heb vertrouwen dat de eigenaar in de toekomst hier nog werk van zal maken.
De puzzels die daarop volgde konden parallel uitgevoerd worden en kwamen samen tot 1 geheel.
Door de opstartstress leek het dat ook 1 puzzel niet goed werkte, er werd netjes gevraagd door de eigenaar of hij binnen mocht komen, maar het bleek uiteindelijk prima te zijn.
Als snel bleek dat we aan het eind van de kamer gekomen waren en dat kwam vooral doordat er niet al teveel puzzels aanwezig waren.
Nu het moet gezegd dat die er waren prima zijn, zowel qua thema als qua moeilijkheid.

Conclusie:
Ik ben altijd op mijn hoede voor tempels, egypte-thema's, ruimtezaken etc omdat het erg moeilijk thema's zijn om realistisch over te brengen.
Alien encounter is in mijn ogen wel geslaagd om het thema netjes te bouwen.
Hij is ver weg gebleven van taal en dat is prima voor dit thema.

Wat ik wel miste was sfeer in de kamer. Een goede duistere soundtrack, wat rook etc. Alles om je aan te geven dat je je wel in een ruimteschip bevind. Miss af en toe wat "stoom" dat ontsnapt of iets wat openvalt.
Het ruimteschip is natuurlijk ook neergestort. Nu komt het me wat te steriel over.

Ik ken natuurlijk niet de gemiddelde tijd of slaagkans van de spelers, maar nu kwamen de puzzels karig over.
Het is een rottijd voor escape rooms en ik weet dat veel van hen op het tandvlees zitten door corona.
Daarom Maurits, ik weet dat je wat zenuwachtig was en dat merkten we ook, je hebt een prima kamer gebouwd en ik denk echt dat je met minimale investeringen (wat effecten, wat geluid en wat finetuning) hier een nog leukere beleving van kan maken.

We willen je nog eens bedanken voor alle moeite die je gedaan hebt om ons toch te kunnen laten starten.

Momenteel is het cijfer iets te hoog voor de totale beleving, maar er is meer dan een goede basis aanwezig om daar te geraken.

Ik wens je veel succes toe met de volgende kamers, want daar komen we zeker voor terug.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 9.5


Played in August 2020

Played with 4 persons

Team: Beyond the Game

Escaped: Yes  39:00 min

  midasanouk

MoessMoessEscape LegendMember since: 2018 March 18 (261 rooms played)
Posted on: 2020 September 2

Thematische kamer, niet zoveel puzzels

Een escape-a-thon stond vandaag gepland en we trapten af met Alien Encounter. We werden super hartelijk ontvangen door de eigenaar en ploften nog even met een bakje koffie op de bank. Wat erg jammer was, voor zowel ons als de eigenaar, was een mankement aan de kamer. De eigenaar heeft hier een noodoplossing voor kunnen bedenken, maar hierdoor wel een valse start. We gingen ruim 20 minuten later dan gepland de kamer in en door onze escape-a-thon konden we dat eigenlijk niet erbij hebben. Hierdoor zaten wij natuurlijk al wat gehaaster in de kamer en ook de eigenaar baalde ervan en was bang dat er nog meer mis zou gaan. Helaas kunnen dit soort dingen gebeuren.

De deur ging open en ik was aangenaam verrast. De kamer zag er goed uit! We vlogen meteen de kamer in en gingen puzzelen. De hoeveelheid puzzels valt wat tegen en ik denk dat deze kamer prima te doen is met twee of drie personen (met wat ervaring), ik weet alleen niet of de prijs dat toelaat. Wat ik erg leuk vind aan de puzzels is dat er geen gebruik gemaakt is van taal, maar op andere manieren duidelijk wordt hoe de puzzels opgelost moeten worden. De kamer is sober aangekleed, maar dat is op zich niet vreemd voor een kamer met als thema een ruimteschip. Ik denk dat er nog wel wat winst gehaald kan worden in thematiek. Ik houd bijvoorbeeld zelf niet zo van uitgeprinte, geplastificeerde blaadjes om een opdracht duidelijk te maken, zeker ook in dit thema is dat niet helemaal passend. Gelukkig was het maar weinig aanwezig.

De storyline is me wat ontschoten, maar heb me prima geamuseerd. Als ik kijk naar de puzzels en de kamer zelf vind ik dat deze wel heel hoog beoordeeld is door mijn voorgangers. Ik vind het echt een prima kamer, maar zou de kamer zelf eerder inschalen tussen een 7,5 en 8.


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in August 2020

Played with 4 persons

Team: Beyond the Game

Escaped: Yes  39:00 min

  midas

Spuit 11Spuit 11Senior EscaperMember since: 2019 May 3 (83 rooms played)
Posted on: 2020 May 24

Sterk uitgewerkt thema!

Nog maar net nadat Escape Tiel begin dit jaar de eerste gasten had ontvangen, moesten ook hier de deuren worden gesloten ivm Corona maatregelen. Een slechtere start was niet mogelijk! Alhoewel... Bezoekers die deze kamer nog net hadden kunnen spelen in het begin van dit jaar hadden hun ervaring gedeeld in lovende reviews. Hierdoor zullen nieuwe bezoekers ongetwijfeld snel de weg naar deze kamer weten te vinden zodra er hier weer gasten ontvangen mogen worden. Voor ons, als gezin, was vandaag al zover. Eindelijk, na meer dan 2 maanden mochten we weer!!!

Deze kamer verdient het om druk bezocht te worden. Het thema is vanaf het begin tot en met het einde erg sterk uitgewerkt. De uitstraling is misschien een beetje steriel, maar dat past natuurlijk ook wel bij een ruimteschip. De probleempjes die opgelost moesten worden zijn behoorlijk gevarieerd. Bij sommige was het ons direct duidelijk wat de bedoeling was, bij andere lag dit voor ons veel minder voor de hand.

Het liep wat stroef bij ons. Ik kreeg een klein beetje het gevoel alsof de kamer net uit een winsterslaapje was gekomen en alsof alles nog even opnieuw moet inslijten. Ook wijzelf moesten weer even de slag te pakken krijgen. Dit keer was het vooral de jongste in ons gezelschap die ons door het verhaal heen loodste. Ruim op tijd zijn wij er in geslaagd om het doel van het avontuur te bereiken.

Na afloop nam de gastheer nog even het hele verhaal met ons door. Hierbij werd het nog duidelijker dat vrijwel alle op te lossen problemen in samenhang stonden met verhaal. Wat mij betreft had dit tijdens het spelen best wat nadrukkelijker naar voren mogen komen. In enkele gevallen was deze samenhang nog niet expliciet gemaakt, waardoor wij soms niet wisten waarom wij iets hadden opgelost.

Conclusie: een hele leuke escaperoom. Moet je zeker een keer doen als je hier in de buurt bent!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in May 2020

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sterk uitgewerkt thema
 • Toegepaste techniek
 • Fraaie vormgeving
 • Gastvrijheid
 • Haperingen
 • Samenhang soms onvoldoende expliciet

  midas

elfeaterelfeaterJunior EscaperMember since: 2021 June 22 (13 rooms played)
Posted on: 2022 May 15

Toffe kamer

Vanmiddag hebben wij de Alien Encounter gespeeld, voornamelijk omdat het thema ons erg leuk leek. Zoveel alien kamers kom je immers niet tegen.

We werden vriendelijk ontvangen in een nette ruimte, en na de bekende introducties en het verhaal mochten we naar binnen.

Deze kamer ziet er netjes aangekleed uit, je krijgt er wel echt een beetje een old school sci-fi gevoel bij. De puzzels zijn leuk en goed te doen, en we werden goed begeleid door onze game master. Precies op tijd hints gekregen wanneer dat nodig was.

Al met al een toffe ervaring rijker en een leuke middag gehad!


8.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in May 2022

Played with 4 persons

Team: Oklahoma

Escaped: Yes  51:20 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal

 

Erg leuke kamer

Mooie kamer met origineel thema. Zeker een aanrader.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in September 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes  45:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Puzzels

 

Ferry & LisaFerry & LisaJunior EscaperMember since: 2021 July 30 (25 rooms played)
Posted on: 2021 September 1

Gaaf

Erg leuke kamer met originele puzzels die we niet eerder hebben gezien. Leuk ontvangen door de host. Wederom een grote aanrader!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in August 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Heel erg in thema
 • Effecten
 • Puzzels

 

niic0leiineniic0leiineEscape ExpertMember since: 2017 May 7 (80 rooms played)
Posted on: 2021 July 31

Leuke ervaring

Vandaag mochten we weer eens escapen ! Na zo'n lockdown is het toch weer fijn om te mogen gaan.

We hebben een leuk uurtje gespeeld. De ruimte ademt echt ruimteschip! De puzzels zijn ook allemaal in thema. Ik vond de ene puzzel leuker dan de ander. Maar dit is echt smaak!

De host heeft alle tijd voor ons genomen en de kamer van a tot z besproken. Dat vonden wij een mooie toevoeging.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in July 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Thema
 • Sommige puzzels
 • Iedereen kon wat doen
 • Sommige puzzels

 

Wendy (3 rooms played)
Posted on: 2021 July 31

Erg leuk!

Wat een leuke escape room! Dit was mijn 3e x in een escape room en de 1e x voor mijn vriend. We hebben er van genoten. Leuke sfeer en aankleding met goeie puzzels.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in July 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

ManooManooEscape ApprenticeMember since: 2022 March 11 (2 rooms played)
Posted on: 2022 March 11

Gave escape room

Je waant je echt in een ruimte omgeving door deze escape room. Hele andere mindset voor nodig in het begin dan ik gewend was


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 7.5


Played in July 2021

Played with 15 persons

Escaped: Yes  48:14 min


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Origineel

 

k87k87Junior EscaperMember since: 2020 January 5 (27 rooms played)
Posted on: 2021 August 1

Met passie gemaakte escaperoom

We werden zeer hartelijk ontvangen door de maker van de escaperoom. Alles straalde enthousiasme uit & we kregen vooraf duidelijke uitleg over de minder bekende sloten en/of handelingen. Dit was prettig, want zonder waren we hoogstwaarschijnlijk vastgelopen tijdens het spel. Fijn dus!

De escape was met 4 personen (waarvan voor 2 hun eerste escape!) goed te doen. Soms was het echt even puzzelen, maar met wat hints is het gelukt optijd uit de kamer te ontsnappen.

Voor de zeer snelle escapers is er zelfs nog een bonuspuzzel verstopt, hoe tof! Dit maakt het extra uitdagend & zorgt ervoor dat de kamer voor verschillende niveaus te doen is.

Het verhaal is leuk (SF) & de puzzels zijn origineel. Geen standaard zoek spellen, maar echt nadenken. De spelleider let goed op en geeft hints waar nodig.

Naderhand wordt de kamer nog nagelopen en is er alle tijd om nog vragen te stellen, etc.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in July 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Enthousiaste spelleider
 • Originele puzzels / sloten

 

chriskchriskEscaperMember since: 2017 December 24 (62 rooms played)
Posted on: 2021 July 20

Mooi uitgewerkt thema

Beginnend bij de eigenaar en zijn collega die super enthousiast zijn en met trots vertellen over hun kamer. Het is geweldig om mensen met zoveel passie voor wat ze doen te zien!

De kamer is écht in het thema van een ruimteschip. Het is mooi uitgewerkt, waardoor je écht het gevoel hebt dat je in een ruimteschip gestapt bent.
De escaperoom heeft leuke puzzels en geen cijfersloten.
Wel andere type sloten, die we nog niet eerder gezien hadden, wat juist leuk was om eens te proberen!

We hebben de escaperoom gespeeld met 2 volwassenen en een kind van 12. En ook voor kinderen is de escaperoom ontzettend leuk!

Al met al een hele leuke ervaring met hosts die vol passie hiermee bezig zijn!


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in July 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Je waant je écht in een ruimteschip
 • Ook voor kinderen
 • Geen cijfersloten
 • Leuke onbekende sloten
 • Super gepassioneerde hosts

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape ExpertMember since: 2018 December 31 (128 rooms played)
Posted on: 2021 June 26

Prima kamer


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  39:14 min

 

Petra_B..Petra_B..Escape ExpertMember since: 2018 October 7 (145 rooms played)
Posted on: 2021 June 25

Weer eens wat anders

Een kamer die vanwege het thema echt totaal anders is dan andere kamers. Originele puzzels. Echter had ik er wel meer van verwacht vanwege de 9 die hier gescoord wordt.


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 7.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  39:14 min

 

Jeroen (20 rooms played)
Posted on: 2020 December 12

Mooie kamer met een bijzonder thema

Vriendelijke ontvangst, leuk om een kamer te zien met een sci fi thema, dat was voor ons de eerste keer. Leuke puzzels en een goede verhaallijn, een erg leuke ervaring!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in December 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Enthousiaste gastheer
 • Goed uitgedachte verhaallijn
 • leuke mix aan puzzels
 • Leuk thema
 • sfeer en aankleding

 

Prachtig gemaakt ruimteschip, mooie puzzels, enerverend!

1e ervaring in escaperoom met 5 pers, 3 tieners. Mooi gemaakt. Aandacht voor details. Fijne service, fijne begeleiding. We waren onder de indruk. Kortom aanrader!


10

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in October 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Service
 • Mooi gemaakt

 

Origineel thema!

Mooie, nette kamer. Leuk, orgineel thema (zeker voor sf liefhebbers). Ontvangst geweldig. Je merkt dat het een "beginnende " kamer is dus verwacht geen huzarenstukje zoals bv The Dome, maar voor deze prijs een toffe kamer om te spelen. Wel voor een kleiner gezelschap. Met meer dan 4 mensen denk ik te weinig puzzels. Met twee personen ontsnapt ( wel met veel hulp).


7.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.0

Service: 10.0


Played in September 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Ontvangst
 • Prijs/kwaliteit verhouding

 

rogierrogierEscape ApprenticeMember since: 2020 September 10 (1 room played)
Posted on: 2020 September 10

Super toffe escape!

Dit was de derde escaperoom die we als groep speelden en dit was toch wel beter dan sleuteltje-slotje-sleuteltje die we eerder hadden gedaan. Decor zag er super strak uit en de ontvangst was meer dan hartelijk.

We hebben de kamer nét op tijd gehaald en daarbij was het vooral aan het eind flink spannend!


10

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in August 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Decor en afwerking
 • Puzzels waren origineel
 • Ontvangst
 • Niet parkeren voor de deur

 

R. Wijnen (1 room played)
Posted on: 2020 August 24

Buitenaards mooi opgebouwd!

Supermooi opgebouwd met special effects! Het was erg leuk om te doen , zeker een aanrader! Als er een tweede room komt dan zijn wij er zeker bij!


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in August 2020

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • special effects
 • oog voor details
 • vriendelijke gastheer
 • corona proof
 • Hulp voor als je er niet uitkwam.
 • gewoon top
 • Ontvangstruimte mag wat leuker!

 

Meg (1 room played)
Posted on: 2020 August 20

Hele leuke kamer met top ontvangst!

Met een groepje vrienden hebben we deze escaperoom gedaan en de ervaring was top! We kregen fijn ontvangst van een vriendelijke man en de kamer zelf was mooi gemaakt en had leuke, hersenkrakende puzzels. Je komt helemaal in de sfeer van de aliëns. Heel leuk om een keer te doen!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 9.5


Played in August 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Shannah (21 rooms played)
Posted on: 2020 July 26

Geweldig

Hele leuke kamer en super ontvangst.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in July 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Barry vK (7 rooms played)
Posted on: 2020 July 19

Fantastische room met familie

Vandaag samen met onze 9 jarige zoon gespeeld, fantastisch! Ondanks het onderwerp wat spannend is, is de room prima te doen qua spanning voor kinderen. Ook de puzzels zijn leuk samen te spelen (ouders en kids). Zeker nu de zomer vakantie wat anders verloopt kunnen we deze alternatieve vakantie prima aanraden! Thx voor de room Escape Tiel!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2020

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Leuke puzzels
 • Mooi gebouwd
 • Leuke extra puzzel te spelen

 

ceessiejjceessiejjJunior EscaperMember since: 2019 August 30 (25 rooms played)
Posted on: 2020 July 16

Extraterrestrial

Sinds de uitbraak van corona ein-de-lijk weer een keer mogen escapen. En wat voor één!
Een prachtige kamer die naadloos aansluit bij het verhaal. De puzzels waren duidelijk. Hier en daar hebben we onze hersens even flink moeten laten kraken, maar niks was vergezocht.
Voor mij is een escape geslaagd als ik een uur even helemaal ergens anders ben en dat was hier het geval.
Het ontvangst was hartelijk. Fijn om te zien hoe trots de eigenaar op zijn kamer is, want dat mag hij ook zeker zijn.
Mensen: ga deze kamer dus zeker spelen!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes  50:00 min


 • mooie kamer
 • origineel
 • leuke effects
 • goede beleving
 • leuke, originele puzzels

 

Janne (1 room played)
Posted on: 2020 July 5

Gemaakt met passie, plezier en oog voor detail.

Hele gave escaperoom met originele elementen helemaal in detail uitgewerkt in het thema ! We werden heel gastvrij ontvangen. Je merkt gewoon dat hier veel liefde en passie in is gestoken! Aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Aankleding
 • Originele puzzels
 • Gastvrijheid
 • Gaaf thema, mooi verhaal

 

Jan (5 rooms played)
Posted on: 2020 June 22

Aanrader

Goede ontvangst. Van te voren kon je de verschillende sloten even uitproberen zodat het duidelijk was hoe de verschillende sloten werkte qua invoer. Kamers zagen er prima uit. Wel paar keer gehad dat we op 1 puzzel moesten wachten om verder te kunnen, als dit even duurde dan stond een deel van de groep te wachten. Indien nodig kregen we duidelijke tips van de gastheer. Een aanrader voor zowel onervaren als wel al wat ervaren deelnemers. Kamer is niet geschikt voor groepen groter dan 4. denk ideaal 2- 4 mensen.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in June 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • goede sfeer

 

pkjvdwpkjvdwEscape ApprenticeMember since: 2018 September 13 (19 rooms played)
Posted on: 2020 June 18

Anders dan anders; aanrader!!

Eindelijk weer een vrijwillige “lockdown”. Even ontsnapt uit de hedendaagse hectiek.. én uit de kamer. Een absolute aanrader, om vele redenen. Leuk thema, mooi uitgewerkt, enthousiaste gastheer, hartelijke ontvangst, prima geschikt voor gezin of tweetal (ook gezien de coronamaatregelen, keurig geregeld allemaal), originele puzzels, grappige details. Het totaalplaatje klopt gewoon.


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in June 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes  50:00 min


 • Leuk thema
 • Verrassend geheel
 • Hartelijke ontvangst
 • Geschikt ivm coronamaatregelen

 

mhfvdwmhfvdwEscape ApprenticeMember since: 2019 December 26 (14 rooms played)
Posted on: 2020 June 17

Origineel, voor alle leeftijden, leuke puzzels

Mooie escape room in een mooi uitgewerkt thema. De puzzels zijn origineel en erg leuk. Hij is ook met zijn tweeën te spelen of met het gezin. Handig voor in de coronatijd! De locatie is netjes verzorgd en de gastheer erg vriendelijk en gastvrij.


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in June 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Originele puzzels
 • Mooi uitgewerkt thema
 • Gastvrij ontvangst

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great