Truescape Rotterdam

Over Truescape Rotterdam – The Asylum

The Asylum is open sinds oktober 2015 en het horror thema is volledig volgens origineel bedacht recept opgebouwd. Met oog voor detail zijn alle elementen, zoals decor, puzzels en effecten, in het thema versmolten. Een must visit escape room die je zal ervaren als zeer spannend.

Wist je dat 100% van onze gasten Truescape Escape Room Rotterdam zou aanraden aan anderen en nog eens 99,3% The Asylum escape room waar voor zijn of haar geld vindt? Boek dus vandaag nog deze escape room!

Locatie

Truescape is gelegen in het monumentale pakhuizencomplex Westelijk Handelsterrein dat stamt uit 1894 en bevindt zich in hartje Rotterdam. De locatie bevindt zich naast de Erasmusbrug vlak bij de gezellige, met oude schepen gevulde, Veerhaven. Het gebied rond Truescape wordt gekenmerkt door restaurants, barretjes en herenhuizen. Een bezoek aan Truescape kan dan ook mooi gecombineerd worden met een bezoek aan de omgeving.

Highlights rondom Truescape

Rond Truescape bevinden zich enkele hotspots zoals de Euromast, de Zwaan (Erasmusbrug), de Kop van Zuid (met 4 van de vijf hoogste gebouwen van Rotterdam en de Benelux) en verscheidene musea (Museum Boijmans van Beuningen, Kunsthal, Wereldmuseum, etc.). Een bezoek aan Truescape biedt de mogelijkheid om te genieten van een uniek stukje Rotterdam door te wandelen tussen de herenhuizen richting “Het Park” via de havenkade of de “Historische Tuin Schoonoord”. Toeristen die na de escape room de stad willen bezichtigen met een hop-on hop-off bus kunnen terecht naast de Euromast.

FAQ

We hebben een FAQ op basis van vragen van onze gasten. Deze zijn te vinden op onze website. Mocht je andere vragen hebben neem dan gerust contact op met Truescape Rotterdam.

Boek jouw escape vandaag nog!

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Openingstijden
MA gesloten
DI 11:5019:30
WO 10:3021:30
DO 10:3021:30
VR 10:3021:30
ZA 10:3021:30
ZO 11:5019:30