Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Marcel meulstee

Junior Escaper

Offline

Omschrijving

Met een vast clubje van vier speel ik graag escaperooms. Verder getrouwd, gelukkig, werk en genoeg te doen :-)

Lid sinds

25-08-2018

Statistieken

Escaperooms

9 reviews

9 kamers gespeeld

33.3% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


1 forum berichten

9 reviews

The End

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 13 januari 2020

Zoals in t fimpje al gezegd wordt, dit is de next level shit LOL

Dit moet je gewoon ervaren hebben!! Nadat we de andere kamers al gedaan hadden, hebben we ons echt opgeladen voor deze laatste en finale kamer. Dat bleek toch niet goed genoeg om binnen de tijd te ontsnappen.. Maar WOW > wat een ervaring!!! Als je buiten komt moet je echt weer schakelen om in real life te komen ;-) Super de max en cool > respect voor zo'n gave kamer! Denken er nog regelmatig aan terug :-)


Reactie door DarkPark Zoetermeer

20 januari 2020

Dankjewel voor je review Marcel. Wij gaan zeker door met het bouwen van een nieuwe ervaring, dus hou ons in de gaten.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Jammer dat dit onze laatse kamer binen Darkpark is
 • niets

  sjpg68GertDeGoudviscasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientienessejj

The Honeymoon Hotel

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 13 juli 2019

WOW, dit is echt de ervaring die je hoopt te beleven!

Deze organisatie legt de lat hoog voor zichzelf en daarvan profiteren we alleen maar :-) Na 2x Delft en The Orphanage eerder gingen we nu voor de Honeymoon Hotel... De ontvangst was in stijl en cool. Het verhaal er achter kenden we al en is echt luguber, check wikipedia maar. Over onze belevenis vandaag; e.e.a. is zo goed uitgewerkt waarbij de sfeer bijna killing is ;-) Het is allemaal zo luguber en realistisch dat je al direct in een flow komt! Je wilt verder en daar lenen de puzzels zich goed voor, mooi is dat je elkaar daarbij aan vult want iedere puzzel vraagt om een andere vaardigheid. Er is echt werk van gemaakt waarbij het technische aspect meer dan een compliment verdient! Op tijd kreeg je een aanwijzing waardoor we weer verder konden. Fijn want alle tijd heb je hard nodig! We hadden met ons vaste groepje van vier een super ervaring vandaag en kijken helemaal uit naar de volgende ervaring: The End.... to be continued ;-) hopen we LOL


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:27 min


 • De sfeer
 • De puzzels
 • De begeleiding
 • De talk na afloop
 • Het technische gedeelte
 • Het avontuur op zich incl. verhaal
 • echt niets..

  annaGertDeGoudviscasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtereduarddouwesdekkertientienessejj

Lab Madness

Fundustry Rotterdam
Geplaatst op: 11 juli 2019

Back to basic

Als je al een aantal zeer goede kamers gespeeld hebt dan is dit een stap terug in de tijd. Zo zijn een cijferpuzzel in de stijl van Sudoko net zoals cryptische woordspelingen (niet hier het geval) niet meer van 2019 want deze kosten zoveel tijd. We speelden met 6 en voor het eerst samen, het was moeilijk om taken te verdelen in het begin omdat er niet meer puzzels tegelijk vrijkwamen. Als je stukloopt op een puzzel dan is die ene hint wel welkom. We kwamen heel moeilijk op gang en na een kwartier wist ik al dat we het niet meer gingen halen. Hebben denk ik maar de helft gezien... Had ook wel enger gemogen hoewel de introfilm er mag zijn. Het beste zou zijn om deze kamer te restylen dan wordt die zoveel beter! We hebben ons goed vermaakt op ons jaarlijkse uitje van werk maar ik zou zelf toch eerst voor de kamers met de hoogste beoordeling gaan, de beoordelingen hier zijn daarvoor een open en realistische graadmeter. Zeker als de onderlinge prijsverschillen niet groot zijn.


5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 5.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • introfilm
 • niet genoeg sfeer
 • Gehorige ruimte

 

Mysterious Plague

Fundustry Rotterdam
Geplaatst op: 11 juli 2019

leuk om gedaan te hebben...

... heb over de titel moeten nadenken en dat zegt iets maar niet alles. Als je al topkamers gehad hebt dan wordt vergelijken moeilijk. Zou dit de 1e kamer zijn die we zouden spelen dan zou de beoordeling hoger uitvallen dan nu.. Als feedback: er ontbreekt muziek wat zoveel kan bijdragen aan de sfeer, btw geen begeleider meer in de kamer, het is nogal gehorig waardoor je anderen in de kamer ernaast kunt horen en niet alles werkt vlotjes, zorg dat sloten soepel blijven werken en dat wat er bekeken moet worden ook helder te zien of te tellen is. Dit voorkomt tijdverlies en dat kun je in deze kamer echt niet gebruiken! Er zijn namelijk aardig wat puzzels (sloten) en met ons 5 kwamen we niet ver genoeg, we speelden wel voor het eerst samen (uitje werk) en hadden denk ik nog een minuut of 20 nodig gehad. De ontknoping was verrassend. We hadden deze kamer graag nog uitgespeeld maar helaas.


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Meer dan genoeg puzzels
 • Op tijd aanwijzingen gekregen
 • Niet iedere puzzel was visueel duidelijk te zien
 • Geen sfeerverhogende muziek
 • Gehorige ruimte

 

The Orphanage

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 25 maart 2019

Wat een ervaring (rijker ;-)

Met ons 4 gingen we na 2x Delft en daarvoor 2 andere rooms gedaan te hebben met volle moed richting Zoetermeer. We zijn kritisch op ons zelf en achteraf vielen er dan ook excuses richting elkaar wat absoluut niet nodig was want met ons vier (2m&2V) spelen voor ons plezier. Soms is het met 6 beter omdat je dan taken kunt verdelen. Hier is het echter 1 voor 1 een taak/puzzel oplossen wat op zich niet erg is maar een papier kun bv je niet met vier lezen. Wanneer er dan ook een telfout gemaakt wordt dan loop je achter de feiten aan. Je wilt elkaar niet controleren maar doe dat wel! We waren alle vier echter niet scherp genoeg en dat moet hier wel! Dat hield ons de rest van de dag nog bezig. Je moet dus knallen, afstemmen, communiceren en zoveel als mogelijk is alles in één keer goed doen. We gaan deze kamer nog een keer spelen omdat deze niet alleen de max is maar we ook de rest van de puzzels en het verhaal willen ervaren. Onze (hopelijke) ontsnappingstijd telt dan ook niet mee, moeten wel eerlijk blijven daarin ;-) Bereid je dus goed voor, denk out of the box en combineer alles wat je ziet.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • De sfeer
 • In een strak tempo moet je alle puzzels oplossen

 

The Freakshow

DarkPark Delft
Geplaatst op: 26 november 2018

Echt de meest gave escaperoom die we tot nu ervaren hebben :-)

Vanaf het duistere begin hebben we genoten tot aan het einde waar maar geen einde aan komt ;-) Geen cijfersloten maar echt coole puzzels in een sfeer die je helemaal te pakken neemt. Het is één groot avontuur en dus echt genieten! Met 4 zijn we met nog maar 1.45 minuut over ontsnapt maar dat was wel doorwerken, met tips op de juiste tijd. Hebben er de hele dag nog van nagenoten dus super bedankt voor deze ervaring! De lat voor andere rooms ligt nu zeker wel te hoog LOL


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • de spannendste ervaring in je leven
 • zou het echt niet weten...

  GertDeGoudviscasturiiRobin02Kooijv3chterhiddevkbilipeessejjtientien

De vloek van Dracula

The Fear Schiedam
Geplaatst op: 26 november 2018

Cool om gedaan te hebben..

Dracula blijft een ieder boeien. Deze room is dan ook een ervaring apart waarbij de kosten echt meevallen. Persoonlijk vind ik een kruiswoordpuzzel minder omdat echte puzzels maar 1 oplossing kennen, hou daar dus rekening mee. Met ons 4 hebben we het echt naar ons zin gehad maar het niet gehaald omdat er teveel puzzels door elkaar liepen, we niet alles konden ruiken :-( en het onze 1e escaperoom was. We hebben inmiddels ervaren wat er meer mogelijk is maar daar is de prijs dan ook naar. Om te doen prima maar er zijn betere rooms te doen.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Dracula thema
 • te cryptische puzzel

 

The Dentist

DarkPark Delft
Geplaatst op: 25 augustus 2018

Super de max :-)

The Dentist is echt heel cool!!! De sfeer vooraf is echt de max. De puzzels zijn super en op zich goed te doen :-) Kom je er niet direct uit, wissel dan af binnen je team! Je zit daarbij echt in het verhaal en je leeft met alles mee. Het technische element in deze kamer verdient echt een compliment!! Je verwacht namelijk een andere oplossing maar je wordt steeds voor verrassingen gesteld wat echt super is! Met maar 4 zijn we wel ontsnapt en we hadden zelfs nog 7 minuten over, pffff.. We genoten er nog van na tijdens lunch na afloop en later ook nog thuis. Kijken echt uit naar de andere rooms!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • echt een coole ontvangst, haha
 • sfeer vooraf is echt super
 • het technische aspect
 • begeleiding alleen als je het echt nodig had

  GertDeGoudviscasturiiRobin02Kooijv3chterDarkPark

Koelcel

SS Rotterdam
Geplaatst op: 26 november 2018

Echt coole ervaring :-)

De locatie is natuurlijk super! Het verhaal pakkend en de puzzels origineel genoeg. Alleen met 4 kom je wel m/v tekort dus met 6 is beter. hebben het dan ook niet gehaald waarbij we wel beter waren dan een kamer met 7 naast ons LOL De kunst blijft afstemmen en communiceren. Hadden een leuke middag en hebben geleerd van de puzzels. De lat ligt hoog tegenwoordig maar pak deze mee en je hebt weer een geweldige ervaring opgedaan :-)


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 6.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Coole omgeving en ervaring!
 • Wel voor minimaal 6

  KES89pauperloos

0 reviews