Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Meer over Armageddon

De Planeet is in gevaar door een enorme asteroïde die met enorme kracht richting de aarde stort. Wetenschappers hebben de rampkoers berekend en maakte een aantal voorbereidingen:

Het plan is om de asteroïde te raken met een rakket zodat het zijn oorspronkelijke loop zal veranderen en uiteindelijk uit de buurt van de aarde zal blijven.

Helaas is de lancering platform vernietigd door een meteorenzwerm, maar wees niet getreurd jouw team heeft ontdekt dat er een back-up systeem is in een verlaten ondergrondse bunker. Het is de taak aan jouw ploeg om te ontdekken hoe het systeem in de bunker werkt en uiteindelijk de raket te lanceren voordat het te laat is.

Om de missie te voltooien heeft het team 60 minuten de tijd; Het geloof van de mensheid ligt in jullie handen…


Thema's

Bunker

Ruimte

Eigenschappen

NL

Statistieken

2 likes

29 Escapetalk bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Varkensstraat 34
6811 GN, Arnhem
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

15 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Maarten van den HoutMaarten van den HoutEscaperLid sinds: 10 juli 2017 (76 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 januari 2020

Off-the-shelf kamer met gebrek aan passie

De locatie van de room is mooi centraal. Na een misverstand van hun kant over de starttijd (om de een of andere reden werden we een half uur eerder verwacht dan nota bene in de bevestigingsmail is aangegeven) werden we ontvangen door de GM, die wellicht haar dag niet had want het gebrek aan enthousiasme spatte er vanaf. Na een korte mondelinge introductie op het verhaal en het standaardwerk over geweld gebruiken kregen we nota bene ín de kamer nog een uitgebreide instructie over een deur die op vrij nauwkeurige wijze moest worden geopend. "Misschien wel een spoiler" zei de GM er nog bij. Maak dan die deur gewoon monkeyproof.

In de kamer bevonden zich verschillende uiteenlopende puzzels, die niet uitblonken in originaliteit en geen enkel logisch verband hielden met het verhaal. Echt spannend werd het ook niet, met meer dan 20 minuten over op de klok. De aankleding was in algemene zin in orde, maar ook hier was geen moeite gedaan om er een meeslepende gebeurtenis van de maken.

Gebrek aan passie is wat er in deze kamer en in de begeleiding aan alle kanten vanaf druipt. Echt iets voor toeristen die het concept nog niet kennen. Ben je een ervaren speler, dan zou ik de moeite niet nemen.


6.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 6.0

Service: 2.5


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  36:00 min


 • Diverse puzzels
 • Geen passie
 • Niet origineel
 • Puzzels niet ondersteunend
 • Ongeïnteresseerde service

 

kristy_deckerskristy_deckersJunior EscaperLid sinds: 21 maart 2018 (44 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 maart 2019

Matige kamer

Weinig vernieuwende elementen.. veel puzzels al op meerdere plekken tegen gekomen waardoor we meteen wisten wat we moesten doen..
Verder werd je niet meegenomen in het verhaal we waren ineens klaar met spelen zonder goed door te hebben dat het spel gestopt was.
Afwerking was goed gedaan.

Voor een beginnende groep een leuke kamer maar naar mijn mening niet geschikt voor ervaren eacapers.


5

Sfeer: 5.5

Puzzels: 4.5

Service: 6.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Personeel erg enthousiast
 • Goede afwerking
 • Volgens personeel is de kamer gekocht
 • Makkelijke puzzels
 • Geen sterke verhaallijn
 • Niet echt vernieuwende elementen

 

bramzyawbramzyawJunior EscaperLid sinds: 15 november 2018 (52 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 maart 2019

Tsjah...

Met nog 20 minuten op de klok de escaperoom uitgekomen. Puzzels die in de kamer zaten heb ik al bij meerdere kamers gezien! Medewerkster gaf aan dat de kamer Gekocht was want de eigenaar had geen zin om een wiel opnieuw uit te vinden als die al uitgevonden was....

Helaas met een prijskaartje van 104 euro was het me zeker niet waard!


3

Sfeer: 5.0

Puzzels: 3.0

Service: 6.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aardige afwerking van kamer
 • Slechte prijs qualiteit verhouding
 • Kamer gekocht
 • Puzzels zitten ook in andere kamers

 

Leuke ervaring

Na twee escaperooms waarbij het echt om ontsnappen ging, speelden we Armageddon, waar het om een heel ander doel gaat. Fijne, originele, duidelijke, maar zeker niet altijd makkelijke puzzels, enkele dwaalsporen en enkele gevalletjes “uit je doppen kijken”.
Ontvangst was hartelijk en de service prima. Met ruim 13 minuten over en zonder noemenswaardige hints te hebben gebruikt hebben we de wereld gered.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk thema
 • Goede en heldere puzzels
 • Hartelijke ontvangst
 • Voor doorgewinterde escapers misschien te makkelij
 • Decor is een beetje houtje-touwtje

 

rolanrorolanroJunior EscaperLid sinds: 30 april 2019 (44 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 februari 2019

Race tegen de klok

Met een twaalftal personen en liefhebbers van escape rooms hebben een escapeclub opgericht. In een kleiner gezelschap hebben we eerder de kamer Secret of the Tomb gespeeld. Omdat het lastig is voor meerdere spelers een kamer te vinden hebben deze locatie gekozen en om beurten de kamers Armagadon en Egypt gespeeld.

De sfeer
De aankleding van de kamer en de effecten waren redelijk tot goed. De escape room heeft in totaal drie kamers in verschillende thema's. Hierdoor is het niet mogelijk een specifiek thema door te zetten in het geheel.

De puzzels
Door de variatie aan puzzels en zoekopdrachten hebben alle deelnemers wel een bijdrage kunnen leveren.

De service
De escape room beschikt over een eigen ontvangstruimte. We werden vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Voor aanvang kregen we een duidelijke uitleg over de kamer. Het spel verliep goed en vlot. Waar nodig stond de gamemaster ons bij om een hint te geven. Het is ons gelukkig gelukt de raket tijdig te lanceren en de mensheid te redden.


7

Sfeer: 6.5

Puzzels: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

kelly_leuverinkkelly_leuverinkJunior EscaperLid sinds: 17 juli 2019 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 januari 2019

had beter gekund

meerdere kamers gespeeld en deze had soms puzzels die erg ver gingen of aanwijzingen die niet geheel klopten in het geheel. we waren ruim optijd ontsnapt en dat terwijl we tussendoor vaak stil stonden te denken en dachten iets over het hoofd te zien. puzzels zijn of erg makkelijk of niet super logisch.


6

Sfeer: 7.0

Puzzels: 4.5

Service: 6.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

soisoiEscape ExpertLid sinds: 13 juni 2017 (132 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 november 2018

Nice average room

To start with I want to thank the girl working there, that was very friendly and waited for us, when we got severely stuck in traffic on our way there from the other side of the Netherlands. Throughout our stay there she was very polite.
The room is an average room, and I mean in it in a positive way. There is nothing outstanding about it, neither the puzzles, nor the atmosphere, but on the other hand all of these components are nicely done, in relationship to the theme, which usually involves rather minimalistic decoration. On the other hand there were a couple of props, that were very nice. The puzzles were logic and were theme related, and involved also some doing with a decent amount of technic.
Very critical points in my opinion are the fact, that the gamemaster enters with you and explains you that some object is only decoration, if it weren't for the really friendly way, in other reviews I would have been harsher. Also the explanation that the door is open sometimes kills the mood a little bit, although given the nature of the topic, it was completely irrelevant. Rather than an escape room, mission room would probably be a better denomination. There was a small technical issue, that the gamemaster solved promptly. Again, in this case it did not bother that much that she had to enter the room, but, in general, things like that in other escape rooms could be a big deal breaker.
I have to say also, that this was the first time I play a room in the Netherlands, only with a second person, and that actually made the experience really fun. We manage to escape well in time without hints, so in spite of the issues mentioned above it was a great experience.
The room is good for beginners and for experienced players I would recommend to keep it to a minimum amount of players. All in all it is a room which does not have practically suprising elements, both in terms of general flow of the game and puzzles, but that on the other hand allows you to have a nice time, as you save the world ;-)


7.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

andreas_bonhofandreas_bonhofEscape ApprenticeLid sinds: 28 oktober 2018 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 oktober 2018

Onze eerste escape room waar we veel plezier aan hebben beleefd. Leuke puzzels die voor beginners goed zijn te doen, op het laatst ging het bijna mis op eigenlijk de makkelijkste puzzel.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Technieken in de kamer
 • Veel informatie waar je niks mee moet

 

EscaperEscaperJunior EscaperLid sinds: 14 april 2019 (65 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 oktober 2018

Beetje een tegenvaller

We hebben deze kamer met 3 personen gedaan en vonden het niet echt een goed verhaal. De spellen waren erg simpel. We hadden nog bijna 30 minuten over en vonden het het geld niet waard.
Het laatste spel is gewoon echt TE simpel waardoor we hem niet snel zagen. De hints waren waardeloos; de code is dichterbij dan je denkt. Sorry dat zijn geen goeie hints en wekt frustraties op.


6

Sfeer: 6.5

Puzzels: 5.0

Service: 5.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • het decor
 • de spellen
 • de ruimtes

 

ShannaShannaEscape ExpertLid sinds: 6 oktober 2017 (110 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 augustus 2018

Controlroom

Wederom een kamer met een controlroom thema. Het blijft lastig om kamers met dit thema interessant en mooi aan te kleden. Ook hier was de aankleding voor het thema prima, maar door de leuke puzzeltjes was het ook niet erg dat het niet erg spectaculair was. De gebruikte items voor de puzzels pasten mooi in het thema. De afsluiting van de kamer was ook goed verzonnen.


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

SylfariSylfariEscape ExpertLid sinds: 15 juni 2016 (148 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 april 2018

Prima

#81 Deze kamer blinkt niet echt uit, maar is wel vermakelijk om te spelen. Met 6 ervaren spelers is teveel, dan sta je snel weer buiten. Wel leuke techniek in de kamer en toch nog een oplossing flinke tijd over het hoofd gezien voor we 'm hadden.


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

jeroenvvjeroenvvEscape ExpertLid sinds: 20 juni 2016 (108 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 april 2018

Leuke kamer

We hebben deze kamer met 6 personen gespeeld, en dat is wat veel denk ik. Kamer zelf prima in orde, met een aantal leuke puzzels.


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • prima thema

 

MaaikeMaaikeJunior EscaperLid sinds: 3 juni 2017 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 mei 2017

Ikzelf liep er een beetje verdwaald rond terwijl anderen de hoofdrollen aannamen. De techniek is erg leuk. Een code hebben we over het hoofd gezien dus veel te lang over gedaan, maar toch met 5.55 minuten over de wereld gered.


7

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

NathalieNathalieEscaperLid sinds: 10 april 2016 (52 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 maart 2017

In het begin liep ik hier een beetje verdwaald rond, omdat er in deze kamer veel aspecten zijn die je afleiden van je doel. Dat maakt deze kamer misschien ook wel iets moeilijker. Uiteindelijk viel alles op zijn plek! Een leuke kamer om te spelen, ik heb me erg vermaakt!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2017

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

PimPimEscape ExpertLid sinds: 10 april 2016 (101 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 maart 2017

Nadat we vorige keer Secret Of Tomb hadden gespeeld zijn we terug gegaan voor Armageddon. Deze kamer zit vol met techniek (waarvan helaas 1 onderdeel niet helemaal werkte, maar dit lostten ze wederom prima op). Leuke puzzels waarbij we als vanouds weer dingen heerlijk over het hoofd zagen. Toch met iets meer dan 12 minuten over de wereld gered ;) We hebben ons prima vermaakt!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2017

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
2 3 4 5 6
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel):


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig