Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Pandora's Box

Elst , The Netherlands

Open now

75 minutes

2 - 7

Read reviews

More about Pandora's Box

Een oude man zit op de kamer voor zich uit te staren. Hij had een doos op zijn bureau. Een doos vol geheimen die bewaard moesten blijven. De geheimen zitten vol kwaad tegen de mensheid. Er zal veel angst ontstaan als de doos in de verkeerde handen valt. De doos weggooien is te gevaarlijk. Hij mag nooit gevonden worden door kwaadwillende mensen.

Jaren heeft hij de doos bewaakt. Nu is het tijd om de doos door te geven aan de volgende waardige bewaker. De tijd dringt want hij weet dat er mensen zijn die ten koste van alles de doos in bezit willen krijgen. Het zal niet lang meer duren voordat ze erachter komen dat hij de doos heeft. Hij moet de doos verstoppen. En alleen waardige mensen die de opdrachten kunnen vervullen, zullen de doos van Pandora vinden.

Hij glimlacht en dacht aan zijn eigen zoektocht naar de doos. Een mooie spannende ervaring die hij nu gaat delen met de volgende generatie avonturiers.

Ben jij daar één van?


Themes

Adventure

Mystery

Properties

Contains elements unsuited for epilepsy.

NL

Free parking

Escapetalk.nl statistics

18 likes

158 visitors

98.1% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Ambachtsweg 11
6662 NV, Elst
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

52 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

PimPimEscape ExpertMember since: 2016 April 10 (108 rooms played)
Posted on: 2017 June 22

Leuke escape room!

Ondanks de hitte met veel zin richting Elst getrokken om daar samen met de heren van Project Escape een escape room te gaan spelen. Team Homescape in full effect :) We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar we hebben ons goed vermaakt! Mooie aankleding, leuke, logische, puzzels en een goede flow. Eigenlijk zat alles er in. Door het begin krijg je ook echt het idee een andere wereld in te stappen. Dit was de eerste keer in deze samenstelling en dat beviel prima :) Je krijgt 75 minuten voor deze escape room, maar we stonden na 40 minuten met een record weer buiten. En zelfs die tijd moet te verslaan zijn, al ging wel veel snel goed bij ons. Aanrader wat mij betreft en ben benieuwd naar de volgende kamer op deze locatie!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in June 2017

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Leuke puzzels
 • Goede overgangen tussen de ruimtes

  jasperiamrenzoMark Smolenaarsproject-escape-nijmegenNathalie

StanStanEscape GuruMember since: 2017 November 13 (198 rooms played)
Posted on: 2022 March 16

Lekker puzzelen

Omdat we vandaag een aantal kamers gingen spelen die voor ons wat dieper in Nederland lagen, zochten we een kamer die we 'onderweg' konden spelen. Elst lag op de route en dus besloten we Pandora's Box te gaan spelen. Op een industrieterrein in Elst vonden we de escape room. Na onze spullen in de kluis opgeborgen te hebben, kregen we een korte standaard introductie en kon onze escape gaan beginnen.

Het verhaal van Pandora's Box is er natuurlijk eentje die vrijwel iedereen kent, ik was erg benieuwd hoe dit verhaal toegepast zou gaan worden in de kamer. Bij binnenkomst valt meteen op dat het decor er daar netjes uitziet, het is vrij duidelijk waar de puzzels zich bevinden en er zijn hier en daar meteen wat dingen waar je mee aan de slag kan gaan. De puzzels zijn (op een enkele na) allemaal erg leuk en niet al te moeilijk. Het enige waar ik me aan 'stoor' is dat de puzzels vrijwel niets met het verhaal te maken hebben. Wat zijn we nu precies aan het doen?

De grootste verrassing volgt wanneer je vordert tijdens je escape. Decor is prima, maar er is goed gebruik gemaakt van de ruimte die ze hebben op deze locatie. Ook hier stoor ik me alleen aan puzzels die niets te maken hebben met het verhaal, maar vooral aan het gebruik van geluid en muziek. Die hoort hier simpelweg niet thuis! De eindpuzzel in deze kamer is er eentje die al snel gaat frustreren. Verder hadden we met een specifieke 'puzzel' een klein probleem, dit had - wat mij betreft - op voorhand gemakkelijk opgelost kunnen worden. We ontsnapten echter vrij vlot en hadden echt heerlijk gepuzzeld met z'n vijven.

Pandora's Box is oprecht een kamer waar je dus 'gewoon' lekker kunt puzzelen, verwacht geen groots decor of een goed verhaal waar je doorheen loopt. Kom je langs om even lekker te puzzelen? Dan ga je je zeker amuseren!


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 7.5


Played in March 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes

  dcmariekeanouk

SylfariSylfariEscape GuruMember since: 2016 June 15 (186 rooms played)
Posted on: 2018 February 12

Toffe ervaring

#62 Veel plezier gehad met het spelen van deze kamer. Mooie diversiteit aan puzzels waarbij regelmatig samenwerking vereist is. De kamer is prima aangekleed, is afgestemd op het verhaal en bevat een aantal leuke effecten. Mogelijk zijn er ook wat verbeteringen doorgevoerd, in elk geval zijn de kleuren die in een andere review genoemd zijn nu duidelijker gemaakt. Na afloop gezellig gepraat met de eigenaar die zelf ook volop kamers gespeeld heeft.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in February 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • variatie aan puzzels
 • mooie ruimte
 • samenwerking vereist
 • max. 75 minuten speeltijd

  jasper

LindaLindaEscaperMember since: 2017 October 15 (51 rooms played)
Posted on: 2018 February 4

Mooie kamer met goede afwisselende puzzels

De kamer is grotendeels mooi in thema ingericht, maar oogt wel wat kaal. Dit doet echter niets af aan de goede sfeer die er heerst in de kamer. Leuke afwisselende puzzels die ons goed uitdagen, maar niet te moeilijk zijn. Leuke effecten :-)
Met 4 personen gemakkelijk te spelen, wij denken zelfs dat het met meer personen bij de meeste onderdelen minder leuk geweest was.
Minpuntje vind ik de ontvangst en het 'napraten'. Dit was helaas een beetje sfeerloos. De ontvangstruimte is mooi ingericht en nodigt uit om nog even lekker te gaan zitten en (na) te kletsen met een drankje erbij. De gastvrouw- en gastheer nodigen hier echter niet toe uit. In vergelijking tot wat we meemaken bij andere escape rooms zijn zij erg stil en teruggetrokken. Wij zien bij anderen veel meer enthousiasme, wat dan ook op ons overgebracht wordt. Grotendeels zijn ze ook niet in dezelfde ruimte. Dit is jammer. Vooral naderhand vinden wij het altijd leuk om na te kletsen met de mensen van de escape room.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 7.0


Played in February 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Mooi ingerichte kamer
 • Leuke afwisselende en uitdagende puzzels
 • Leuke effecten
 • Weinig enthousiasme bij gastheer en gastvrouw.

  Charlotte

ivovgnivovgnEscaperMember since: 2016 December 31 (69 rooms played)
Posted on: 2017 September 2

Heel erg leuk!

Gevarieerde puzzels, mooie ruimtes en samenwerken is belangrijk. Topper!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2017

Played with 5 persons

Escaped: Yes

  jasper

Prima vermaakt

Ik ben zelf altijd groot fan van kamers volledig in thema, met verhalen die echt tot leven komen. Dat zit er bij deze kamer niet in. Maar toch maakte me dat hier niet zoveel uit. Vanaf het begin zit je er wel gelijk in. Met team Homescape leek het wel alsof we ook zo snel mogelijk weer naar huis wilden, we vlogen er doorheen. Er zitten leuke puzzels in en het gebruik van de ruimte vond ik tof. Kortom; prima kamer om te spelen!


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in June 2017

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Deur naar een nieuwe wereld aan het begin

  Nathalie

De escaperoom maar ook de ontvangst is heel goed verzorgd kan niet anders zeggen. Het oplossen van alle puzzels is een pittige klus, het zijn er veel en sommige zijn lastig. Je hebt er wel veel tijd voor maar in ons geval net niet genoeg.


10

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in June 2017

Played with 4 persons

Escaped: No

  jasper

TrudyTrudySenior EscaperMember since: 2022 October 30 (82 rooms played)
Posted on: 2022 October 30

Goed te doen met 2

Met twee ervaren escapers was Pandora's Box prima te doen, op één puzzel na. Maar toen we lieten blijken dat we daar écht niet blij van werden, drukte de host gauw door en konden we verder. Er was een mooie mix van makkelijke en moeilijke puzzels, denken en doen. Wij hebben veel plezier gehad. Host was aardig én gaf goede tips voor restaurants (heerlijk gegeten bij Lef, dankjewel!).


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in October 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding

 

ElsaElsaJunior EscaperMember since: 2017 November 26 (59 rooms played)
Posted on: 2022 October 26

Ouderwets puzzelen. Leuke kamer!

Leuke kamer met lekker veel puzzels. Leuk thema. De puzzels sluiten daar niet allemaal bij aan, maar mocht de pret niet drukken. We hebben helaas wel 20 minuten gedaan over de laatste kamer omdat de puzzel niet goed zichtbaar was (vooral niet voor kleurenblinden/nacht blinden). Dit drukte de sfeer wat omdat dit de laatste puzzel was. Tip aan de eigenaar daar symbolen toe te voegen. Desalniettemin leuke kamer met originele puzzels!


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in October 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Beleving
 • Goede service
 • Sfeer
 • Leuke beginnerkamer
 • Puzzels niet allemaal in thema
 • Redelijk makkelijk voor ervaren spelers
 • Gebrek aan verhaal

 

Leuke kamer!

We hebben deze met z’n tweeën gespeeld. Leuke puzzels! Gehaald met 4 minuten over:)


8.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in June 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Origineel
 • Sfeer

 

AlexremiAlexremiJunior EscaperMember since: 2022 March 25 (20 rooms played)
Posted on: 2022 June 18

Overzichtelijk, redelijk eenvoudige kamer met originele puzzels

Overzichtelijk, redelijk eenvoudige kamer met originele puzzels


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 7.5


Played in June 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Origineel
 • Logica
 • Diversiteit
 • Sfeer
 • Gebrek aan verhaal
 • Beleving

 

top met familie

spannend en leuke puzzels ,afwisselend en langer dan uur de tijd. Dus langer plezier


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 7.5


Played in March 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

romoromoEscape ExpertMember since: 2020 November 7 (91 rooms played)
Posted on: 2021 December 5

Zucht....Ik zei nog zo ... Niet openen

We waren toevallig in de buurt en probeerden al 1,5 jaar deze kamer te boeken. Iets met Lock down.
Nieuwe poging nieuwe kansen.

Lekker kamertje om te spelen. Logica zit er zeker in maar soms zat onze denkwijze richting te moeilijk.

Ervaren teams kunnen hem zeker met twee spelen alleen dan moet je wel even de eigenaresse inseinen ;) voor je het weet ben je geen box aan het zoeken maar een moord aan het oplossen ;P

Wij hebben heerlijk gespeeld. 75 min is sws altijd leuk en die moord die komen we zeker ook binnenkort nog oplossen


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in December 2021

Played with 2 persons

Team: Romo

Escaped: Yes  69:48 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Origineel

 

rolanrorolanroJunior EscaperMember since: 2019 April 30 (55 rooms played)
Posted on: 2021 September 18

Leuke 'out of the box' ervaring

Een afwisselende kamer voorzien van leuke technische snufjes, maar ook old school zoekwerk en slotjes ontbreken niet. De wat meer ervaren spelers en/of op elkaar ingespeelde teams zullen binnen het uur ontsnappen.

De sfeer
De ontvangstruimte is netjes en biedt voldoende plaats voor meerdere groepen. Het thema van de kamer wordt gaandeweg het spel duidelijk.

De puzzels
De combinatie van logische puzzels en zoekwerk vonden wij leuk. Het spel verliep vloeiend. Er zat een logische volgorde in waardoor we uiteindelijk ruim binnen de tijd (en zonder hints) ons doel konden bereiken.

De service
We werden vriendelijk ontvangen. Na een korte inleiding konden we de kamer betreden. Naderhand was er tijd om na te praten. Wij hebben de service als zeer prettig ervaren.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in September 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Genoten

Vandaag met zijn 2en deze kamer gedaan. zeer leuke kamer met veel afwisselende puzzels. Leuke opbouw en goed sfeer. Wij hebben erg genoten van deze kamer en raden de kamer bij iedereen aan.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in June 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Variatie puzzels
 • Origineel verhaal
 • Chronologische opbouw kamer

 

Verrassend en gevarieerd

Met dit team 1e escaperoom.

+ Leuke variatie aan puzzels en best wel verassende elementen.
- Qua thematiek zou het nog meer een geheel mogen vormen. Super Mario paste er niet bij.

#4 met RB, PS


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 7.0


Played in January 2020

Played with 3 persons

Team: 3x Nix

Escaped: Yes  71:30 min


 • Creatieve en variatie puzzels
 • Meerdere ruimtes
 • Licht en geluideffecten
 • Oplosbaar binnen de tijd
 • Thematiek bij intro beetje droog uitgelegd
 • Super Mario muziek paste niet

 

Heerlijk gevarieerd avontuur

Eindelijk de escaperoom in onze woonplaats gedaan met een nieuw kwartet. De beginkamer is zeer sfeervol en daarna wordt je meegenomen in het avontuur. Diverse puzzels, mooie technieken en ruim de tijd om te ontsnappen. Heerlijke avond gehad, top!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in October 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  58:46 min


 • Sfeer
 • Diverse soorten puzzeks
 • Mooie effecten

 

Wauw

Wat een toffe kamer, met erg leuke verassingen!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 7 persons

Team: Fantastic Four

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal

 

escape-fansescape-fansSenior EscaperMember since: 2019 June 16 (68 rooms played)
Posted on: 2019 June 29

spannende, pittige interessante escaperoom

Eerste indruk: niet al te enthousiaste gastheer,....matige intro wat niet echt motiveerde maar wel een mooi decor,flink pittige puzzels en best wat verassingsmomenten erin die ons aangenaam verrastte! Sommige puzzels zijn net te ver gezocht.....de laatste puzzel liet helaas te wensen over omdat de oplossing niet gelijk goed reageerde en dus kostbare tijd verloren ging. Daarbij was t einde echt teleurstellend....geen Wow we escaped moment jammer genoeg. De kamer(s) zijn mooi in thema en echt wel goed in elkaar gezet maar mist de flow....met zijn 2tjes hadden we toch wel wat hints nodig wat jammer was. Als kanttekening wil k aangeven dan de kamer(s) zeker een uitdaging kan zijn voor mensen die niet zo goed ter been zijn. Hier was nml niks terug te vinden in eerdere reviews of de site en lijkt me niet geheel onbelangrijk.
Na de 1e ruimte is t best warm maar dit werd goed gemaakt na afloop met een verkoelend ijsje ;-)
Al met al een goede escape die best pittig is met zijn 2tjes maar een erg leuke en spannende uitdaging.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.0

Service: 7.5


Played in June 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes  73:43 min


 • de decors
 • de verhaallijn
 • spannende momenten
 • mooie puzzels
 • we kregen een ijsje aangeboden tegen de warmte: to
 • 75min! lang
 • enkele puzzels waren te ver gezocht= tijdverlies
 • Super Mario...pastte totaal niet
 • het einde....teleurstellend
 • na de 1e ruimte is t best warm...

 

joow_hanjoow_hanEscaperMember since: 2017 August 30 (43 rooms played)
Posted on: 2019 June 11

Hele leuke kamer

Erg leuke kamer met verassende elementen! Een aanrader voor ervaren en minder ervaren escaper!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in June 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Leuk verhaal en thema.
 • Goede puzzels
 • 1 puzzel lastig te zien!

 

laura2001laura2001EscaperMember since: 2020 January 29 (34 rooms played)
Posted on: 2020 February 1

hele leuke kamer

leuke kamer en niet al te makkelijk. de aankleding was echt super , je was even ergens beland. de puzzels waren leuk bedacht en goed in thema
zeker een aanrader !
techniek zit goed in elkaar


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in May 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • gratis parkeren
 • service
 • puzzels
 • verhaal
 • aankleding
 • techniek
 • 1 puzzel beetje uit thema

 

josjejosjeEscape GuruMember since: 2018 September 27 (157 rooms played)
Posted on: 2019 March 25

Erg leuke verrassing

De kamer is ogenschijnlijk simpel opgezet, maar er schuilt meer achter pandora’s Box. De verrassingselementen zijn goed aanwezig. De puzzels zijn eenvoudig en toch uitdagend, de logische opbouw maakt dat je de kamer lekker wegspeeld. Wij hebben de kamer met 2 personen gespeeld waardoor het een uitdagende kamer is, ik kan mij voorstellen dat met meer (ervaren) spelers het kan voorkomen dat een enkeling stilvalt.


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in March 2019

Played with 2 persons

Team: VJ

Escaped: Yes

 

KrootjesKrootjesEscaperMember since: 2018 September 24 (46 rooms played)
Posted on: 2019 January 11

Gave room maar wel prijzig

Hele originele room met leuke puzzels. Met logisch nadenken zijn de puzzels goed op te lossen. Echt een aanrader! Wij vonden het enige minpuntje dat de room voor 2 personen om te spelen erg prijzig is. Maar verder alleen maar lof!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in January 2019

Played with 2 persons

Team: Krootjes

Escaped: Yes


 • Alles in het thema
 • Prijs

 

MoessMoessEscape LegendMember since: 2018 March 18 (267 rooms played)
Posted on: 2019 January 11

Toffe, maar dure kamer voor twee personen

Met zijn tweeën durfden we het avontuur aan in Pandora's Box. Het werd nog spannend bij ons of we het gingen redden, maar wisten met nog drie minuten op de klok buiten te staan. Ik wil hiermee niet zeggen dat de kamer pittig is voor twee personen. Wij zijn tijd verloren op een pittige hoofdrekensom. Bleek dat we een verkeerd getal hadden, maar er werd heel erg laat ingegrepen door de spelleider. Dat vonden we achteraf gezien jammer, want we snapten wat we moesten doen, alleen hadden een object over het hoofd gezien. Daarnaast werkte een stukje technologie niet meteen of is het ons inziens té gevoelig afgestemd, daar hebben we ook de nodige tijd op verloren. Dit in acht genomen is het een kamer die je prima met zijn tweeën kan doen, maar ook voor grotere onervaren groepen is er genoeg te doen.

De puzzels zijn leuk om te doen! Ik heb geen originele puzzels gezien en zeker niet thematisch. Er zat ook één puzzel bij die ik écht niet leuk vond. Deze deed voor mij flink af aan de ervaring, omdat het onderdeel van de eindpuzzel is.

Qua kamer is het thema tof uitgewerkt. Het is een erg mooie room en vet opgezet, toffe elementen!

Al met al een leuke escape gehad. Ik moet wel zeggen dat ik de prijs (€94,- doordeweeks) erg duur vind voor twee personen. Ik vind de kamer dat niet waard. Dus in dat opzicht zou ik aanraden om de kamer met meer te spelen, maar als je veel ervaring hebt zal het te makkelijk zijn.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in January 2019

Played with 2 persons

Team: JacLoe

Escaped: Yes  71:25 min

 

sonja_van_halsonja_van_halJunior EscaperMember since: 2018 December 3 (25 rooms played)
Posted on: 2018 December 17

Leuke kamer met veel verrassende elementen!

Wij vonden deze kamer erg leuk! Hij zat goed in elkaar, de puzzels waren van een goed niveau en er zaten veel verrassende elementen in. Een aanrader!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in September 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Leuke puzzels
 • Verrassende elementen

 

smeenkiesmeenkieEscape ApprenticeMember since: 2018 August 27 (7 rooms played)
Posted on: 2018 August 27

Meeslepende kamer voor jong en 'oud'

Met twee groepen van vijf hebben we deze kamer gespeeld, de jonge en de oude generatie. Onze ouders hadden nog nooit een escape room gedaan en wisten niet wat ze konden verwachten. Van onze groep hadden er twee al ééntje gespeeld, dus dat beloofde wat. Toen we binnen kwamen werden we hartelijk ontvangen door onze gastvrouw, neergezet en ze kwam al gauw met het verhaal en de uitleg. Vlak daarna zijn we afgeleverd in de kamer en konden we van start. De kamer heeft een goed sfeer, is goed bekleed en de muziek (uit Professor Layton) leent zich voor de ruimte. Lang duurde het wel voordat we de eerste puzzel gevonden hadden (wat waarschijnlijk lag aan ons gebrek aan ervaring), maar met een beetje hulp van de hints lukte het toch. In het begin waren de hints er hulpvol, maar kwamen soms iets te snel

De special effecten in de kamer zijn, hoewel misschien wat gedateerd en cliché, geweldig en nemen je echt mee in de kamer (wat onze gastvrouw denk ik kan beamen. Wat een gescreeuw om me heen!). Verassing op verassing wat er allemaal gebeurde. En misschien paste niet alle puzzels direct bij het thema, was het wel een mooie afwisseling van puzzels en was het niet storend voor het verhaal. Het enige wat een beetje afbreuk deed daaraan, was het muziekje van 'Super Mario' bij een van de puzzels. Dat leidde de aandacht wel een beetje af. Verder was er een puzzel die leuk bedacht was, maar waarvan de uitvoering in zowel onze, als de escape van onze ouders niet goed ging. Misschien kan hier nog iets verbeterd worden door of de puzzel te veranderen of een beter apparaat hiervoor te kopen. Ook de klimaatcontrole kon wat beter in het begin.

Al met al, een geweldige kamer (wij stonden met 20 minuten op de klok van de 75 buiten en onze ouders met 30 seconden) en ook daarna was de service goed, gezellig napraten, wat drinken.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in August 2018

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Goede sfeer
 • Meeste muziek draagt bij aan de sfeer
 • Afwisselende puzzels
 • Interacties tussen puzzels
 • Iedereen is bezig
 • Super Mario
 • Hitte
 • Een puzzel werkt niet goed

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great