Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 49

Zoals elke week hebben we ook deze week weer al het escapenieuws voor jullie verzameld.

Nieuws

- Stefan Trimbach, maker van De Loods, was te gast in Reactor 76, een programma op SkyLine. In dit leuke interview kwam ook de nieuwe kamer ter sprake. De kamer gaat Kamer 237 heten en zal als thema een hotel hebben. De nieuwe kamer zal waarschijnlijk vanaf 1 februari te bezoeken zijn in Volkel. Met maximaal 7 personen.

- Ze hadden het er al kort over in het interview wat we met ze deden, maar nu heeft Escape Room Bunschoten hun derde kamer officieel aangekondigd. The Dome zal in het najaar van 2017 voor het publiek toegankelijk worden. Blijf op de hoogte via de website.

- In de buurt van Nijmegen? Daar verschijnen allerlei vreemde objecten volgens Project Escape. Heb jij er een gevonden? Laat het ons dan weten!

- Als actie voor 3FM Serious Request wordt gevangenis De Koepel opengsteld voor het publiek. Van 18 tot en met 24 december kun je de door Escape 48 georganiseerde escaperoute spelen. In 26 cellen ligt informatie verstopt. Kosten zijn 20 euro. Meer info? Check de website.

- Mystery House Valkenburg is vanaf nu ook op dinsdagen geopend van 12:00 - 22:00 uur.

- The Great Escape staat met een artikel op De Peperbus waarin ze vertellen over het ontstaan van The Great Escape en over de nieuwe kamer The Experiment.

- Chris Evans (onder andere bekend van zijn rol als Captain America) doet mee aan Omaze, een campagne waarbij je door geld te storten goede doelen steunt en zelf ook kans maakt op iets leuks. In zijn geval maak je kans om in een vier sterren hotel te verblijven in Boston en samen een escape room te doen. Interesse?

Acties & Kortingen


Vacatures
  • Geen nieuwe vacatures deze maand.

Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Breakout Rotterdam De Loods Escape 48 Breda Escape Vrijland Arnhem Escape World Amsterdam Escaperoom Meppel Kamer 51, Middelburg Kelders Escape Mama Bazooka Mystery House Valkenburg ROX Escape Experience Swolland The Escape Hunt Experience Eindhoven The Escape Hunt Experience Groningen The Escape Hunt Experience Maastricht The Great Escape The Team Building

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren