Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 24 - 2017

De eerste Escape Weekly op onze nieuwe website! We willen iedereen ontzettend bedanken voor de hartverwarmende positieve reacties die we de afgelopen week hebben mogen ontvangen. Goed om te zien dat jullie net zo blij zijn met de nieuwe site als wij. We hebben inmiddels ook wat kleine foutjes opgelost maar mochten jullie nog wat tegenkomen laat het dan vooral weten!

Nieuws

- Weinig nieuws deze week. Zal aan het warme weer liggen. Maar er is wel goed nieuws! De crowdfundingactie van Puzzelpost heeft inmiddels zijn doel gehaald! Het Boekaniersdossier gaat dus gerealiseerd worden. Benieuwd wat wij van het spel vonden? Lees dan onze review. We willen Ruud in ieder geval feliciteren met het behalen van zijn target!

- Indebuurt.nl heeft De Bagijnetoren mogen testen. Benieuwd naar hun ervaring? Lees dan dit artikel.


Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn & WowDeal hebben we de volgende kortingen en acties gevonden.

 • Als je vandaag nog boekt en de kortingscode EscapeTime5478 gebruikt krijg je 10% korting bij Escape Time in Groningen.
   
 • The Escape Hunt Experience Eindhoven geeft voor alle woensdagen in juli en augustus maar liefst 50% korting. Je hoeft alleen maar de code SUMMER17 te gebruiken en hier te boeken.
   
 • Escape World is bezig met een nieuwe kamer op de Houtkopersdwarsstraat en zijn benieuwd welke thema's jou het meeste aanspreekt. Reageer op dit bericht en wie weet maak jij kans om de nieuwe kamer gratis te komen spelen.
   
 • Escaperoom 3910 Seconds staat deze week met een leuke actie in het HAC Weekblad. Als je het Vaderdagspel oplost maak je kans op een escape voor 6 personen.
   
 • Het regent vaderdagacties: Bij One Hour Lockup krijg je op zaterdag 17 en zondag 18 juni 10 euro korting als je de kortingscode VADERDAG of LEUKERDANAFTERSHAVE of NIETWEERSOKKEN gebruikt :)
   
 • Als je de code vaderdagcadeau17 gebruikt krijg je 10 euro korting op een kamer bij Emmen Escapes.
   
 • Bij Electric Escape in Beringe krijg je zelfs 25% korting op zondag 18 juni als je je vader meeneemt.
   
 • Backspace Escape Rooms heeft ook een actie voor vaderdag. Kom met je vader escapen en na het spelen zetten ze een koud biertje klaar.
   
 • Escape Room Schagen heeft een speciale aanbieding voor vaderdag. Een kamer kost die dag 99 euro in plaats van 109 en kinderen krijgen gratis limonade. Bekijk de aanbieding hier.
   
 • Escape Room Venray heeft ook een actie voor vaderdag. Laat in de comments van dit bericht weten waarom jouw vader moet winnen en misschien wint hij dan die escape voor maximaal 7 personen!
   
 • Eindexamen gedaan en zin in een escape room? One Hour Lockup heeft een mooie actie voor geslaagden. Gebruik de code GESLAAGD of  EINDELIJKBENIKSLIM en je krijgt een gratis drankje naar keuze voor de hele groep en een cadeaubon met 25 euro korting op je volgende One Hour Lockup bezoek. Geldig tot en met 31 juli!
   
 • Bij Escape Centrum Limburg krijg je 10% korting op woensdag, donderdag of vrijdag als je geslaagd bent. Wel je cijferlijst/diploma meenemen!
   
 • Ook Escapetales geeft 10% korting voor geslaagden. Gebruik de kortingscode GESLAAGD bij het boeken. Neem dan wel even je rugzak mee dan zorgen ze bij EscapeTales nog voor een kleine verrassing.
   
 • MuseumEscape is op zoek naar testers van hun mobiele escape room. Kun je zondag 18 juni om 14:30 en kun je een groepje van 3-5 escapers verzamelen neem dan contact met ze op. Vergeet ook niet dat deelnemers van Museum Escape 20% korting krijgen bij het Museumcafé in het Rijksmuseum van Oudheden!
   
 • Kans maken om samen met één persoon gratis te escapen bij Lockdown Ghent? Los dan deze raadsels op. Tip van ons: denk niet te moeilijk ;)
   
 • TimeTrip staat weliswaar te koop maar ze hebben ook nog enkele leuke acties lopen. Houd je van een gokje? Dan kan je elke donderdag met een dobbelsteen gooien voor korting. Gooi 1 en je krijgt 10% korting, gooi 6 en je krijgt 60% korting. Je moet hier wel #RollTheDice voor invullen bij je reservering. Je kan ook 75% korting winnen door het raadsel van dit bericht op te lossen en datzelfde bericht te liken en te sharen. Beide acties zijn niet te combineren.
   
 • Escape This Room in Utrecht heeft ook twee acties lopen deze zomer. Kleine groepen krijgen 40% korting en iedereen kan 20% korting krijgen met de code 'zomerkorting20'. Overige details zijn hier te vinden. 
   
 • Gebruik de kortingscode [FBWINACTIE] bij Emmen Escapes voor 10 euro korting op De Kluis.
   
 • Bij TimeQuest in Luxemburg hebben ze nu speciale prijzen voor de doordeweekse ochtenden. Als je daar maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 uur en 12:00 uur gaat spelen betaal je slechts 20 euro per persoon.
   
 • Bij 250 volgers op Instagram geeft Mystery House Valkenburg een escape weg. De winnaar kan met een groep van maximaal 6 personen de nieuwe Asylum Revealed kamer komen spelen.
   
 • Escape Room Elst is eindelijk open en daarom betaal je voor 2-5 personen van maandag tot en met vrijdag nu tijdelijk 68 euro in plaats van 88 euro en van vrijdag tot en met zondag 83 euro in plaats van 103 euro.
   
 • Bij 600 likes geeft Escape Room 0345 een gratis escape weg. Winnen? Like hun Facebook pagina en tag je vrienden in dit bericht.

Vacatures
Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Backspace Escape Rooms DelftEscape Electric Escape Emmen Escapes Escape Time Groningen Escape World Waterlooplein Escaperoom 3910 Seconds One Hour Lockup The Escape Hunt Experience Eindhoven

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren