Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 21 - 2017

Of je vandaag nu vrij hebt of gewoon aan het werk bent, het is tijd voor week 21 van de Escape Weekly:

Nieuws

- Op Radio 538 maakte Escaperoom Eindhoven bekend dat ze een nieuwe kamer gaan bouwen. Net zoals de huidige kamer zal het om een CSI kamer gaan. We zijn benieuwd!

- Je hebt er waarschijnlijk de afgelopen weken al over gelezen in de Escape Weekly maar deze week besteedden Stadskrant Veghel en Omroep Brabant er ook aandacht aan. Daarnaast is aanstaande zondag de opening van The Space in Veghel. Wij gaan er ook even langs. Zien we je daar? Scroll ook even naar beneden voor een actie die ze hebben lopen!

- Gisteren opende Escape Room Alphen aan den Rhijn haar deuren en Alphens.nl had van te voren een kort gesprek met de eigenaren.

- We besteedden er al eerder aandacht aan in de Escape Weekly, maar er is dankzij het artikel op RTV Utrecht wat meer informatie bekend over de escape rooms in de Wintertuin in Baarn. De Wintertuin Experience zal als thema botanische geschiedenis hebben. We houden het in de gaten voor jullie.

- Escape Rooms Coronel heeft een filmpje op hun Facebook gepost van de verbouwing van de nieuwe escape room.

- Het Jeroen Bosch jaar mag dan voorbij zijn, in het Brabants Dagblad valt te lezen dat er nu een 'Het Atelier van Jeroen Bosch' kamer is in Den Bosch. De kamer duurt 30 minuten en je speelt het altijd in combinatie met een van de andere kamers bij Escape Den Bosch. Tijdens het hemelvaart weekend krijgen alle bezoekers trouwens nog een gratis drankje!

- Mystery House Valkenburg opent binnenkort haar nieuwe kamer Asylum Revealed. Wil je een van de eerste 100 mensen zijn die deze kamer speelt? Schrijf je dan in voor de pre-subscription.De eerste 100 inschrijvers krijgen op maandag 29 mei om 17:00 een speciale link zodat ze als eerste kunnen spelen. Leuk idee!

- Op The Verge staat een interessant interview met twee Disney medewerkers die een immersive experience gemaakt hebben waarin de nodige escape room elementen zijn verwerkt.


Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden.

 • Escape Room Morskieft in Reuteum opent op 14 juni hun nieuwe kamer voor volwassenen, Het Meisje van Morskieft. Om dat te vieren krijg je 15% welkomstkorting als je boekt voor 1 juni.
   
 • De Nachttrein, de nieuwste escape room bij Escape Room Gelderland opent 1 juni officieel haar deuren, maar tussen 29 mei en 31 mei kun je met 50% korting boeken.
   
 • Geslaagd en zin in een escape room? Gebruik dan de kortingscode GESLAAGD bij Escapetales en je krijgt 10% korting. Neem dan wel even je rugzak mee dan zorgen ze bij EscapeTales nog voor een kleine verrassing.
   
 • Down The Hatch uit Den Haag liet ons weten dat ze dit weekend precies een jaar bestaan. Daarom krijgt iedere groep komend weekend 10 euro korting als ze reserveren met de kortingscode "DTH 1 JAAR". Leuke actie en proficiat met jullie eenjarig bestaan!
   
 • Bij TimeQuest in Luxemburg hebben ze nu speciale prijzen voor de doordeweekse ochtenden. Als je daar maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 uur en 12:00 uur gaat spelen betaal je slechts 20 euro per persoon.
   
 • Bij Backspace Escape Rooms in Amsterdam hebben ze het heet en aangezien hun escape rooms koel zijn krijg je tot en met 29 mei 20% korting op hun Mindcrime escape room. Gebruik tijdens het boeken de code "lekker_warm".
   
 • Binnenkort openen de deuren van The Space in Veghel, om dat te vieren geven ze de komende zes weken prijzen weg. Momenteel staat er een actie waarbij je met vier vrienden een gratis missie in The Space kan winnen. Like hun Facebook pagina en tag vier vrienden in dit bericht. De winnaars worden snel bekend gemaakt!
   
 • Exitroom Deurne gaat verhuizen en komt binnenkort met nieuwe kamers. Daarom hebben ze nu een mooie actie. Tot en met zondag 28 mei spelen alle groepen (minimaal 2 personen, maximaal 6) voor 40 euro per groep.
   
 • Bij 250 volgers op Instagram geeft Mystery House Valkenburg een escape weg. De winnaar kan met een groep van maximaal 6 personen de nieuwe Asylum Revealed kamer komen spelen.
   
 • Emmen Escapes geeft eind mei een escape weg. Like hun Facebook pagina, deel dit bericht en tag je vrienden. Ook reeds gemaakte boekingen doen mee!
   
 • Bij Escape Room Brabant in Breda zijn ze op zoek naar testers voor hun nieuwe kamer Pirate Escape - De Legende van Breda. Like hun Facebookpagina en tag of deel dit bericht en wie weet hoor jij eind mei dat je gewonnen hebt.
   
 • Tijdens hemelvaart en pinksteren krijg je 10% korting bij Het Reliquiarium en Het Scriptorium.
   
 • Bij Amaze Escape kun je vanaf nu je eigen Amaze Marathon boeken. Als je twee kamers achter elkaar boekt krijg je 50% korting op de tweede kamer. Beslis je terplekke dat je nog een tweede kamer wil boeken (en deze is beschikbaar) krijg je 15% korting op de tweede kamer.
   
 • Escape Room Elst is eindelijk open en daarom betaal je voor 2-5 personen van maandag tot en met vrijdag nu tijdelijk 68 euro in plaats van 88 euro en van vrijdag tot en met zondag 83 euro in plaats van 103 euro.
   
 • Bij The Lock Escape Mortsel kunnen studenten met korting spelen. Verzamel tussen 15 april en 31 mei zes studenten, zorg dat je geldige studentenkaarten hebt en je speelt voor 80 euro in plaats van 100 euro.
   
 • Bij 600 likes geeft Escape Room 0345 een gratis escape weg. Winnen? Like hun Facebook pagina en tag je vrienden in dit bericht.

Vacatures
Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Backspace Escape Rooms Down The Hatch Escape Den Bosch Escape Room Alphen Aan Den Rijn Escape Room Gelderland Escape Room Morskieft Escape Rooms Coronel EscapeTales Mystery House Valkenburg Next Level Escaperoom Eindhoven Noordkade Uitjes One Hour Lockup Timequest

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren