Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 13 - 2017

Een behoorlijke drukke week voor escapetalk.nl, maar natuurlijk hebben we weer een Escape Weekly voor jullie!

Nieuws

- Tijd om de winnaars bekend te maken van onze Facebook actie! Kunnen we wat tromgeroffel krijgen? De winnaars van de uitbreidingen voor Escape Room The Game zijn geworden... Danny Ebben en Denise Koning-de Boer! Proficiat, we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op! Iedereen bedankt voor het vele delen, we gaan dit soort acties zeker nog vaker doen!

- Zoals je wellicht al hebt gelezen waren we proefpersonen voor het nieuwe project van Project Escape. In Homescape mochten we ontsnappen uit ons eigen huis. We moesten weliswaar een maand lang met oordopjes in slapen, maar het was het waard. Echt een bizarre ervaring!

- Aan het begin van deze week hebben we ook ons interview met Stefan Trimbach van Kamer 237 en De Loods online gezet. Stefan is zelf een fanatiek escaper en vertelt over wat hij zelf zoekt in een escape room en het succes van zijn eigen escape rooms.

- Riddle Room in Best heeft het thema van hun nieuwe kamer bekend gemaakt! The Conductor laat je meevoeren in het spannende verhaal van Thomas D. Margate. Ze verwachten in mei te kunnen openen, wij zijn in ieder geval erg benieuwd!

- De Morgen introduceert zichzelf in de wereld van escape rooms. Ze bezoeken de Bierkamer bij Locked Leuven. Ondanks de hulp van Steven Wouters (Escaping Belgium - afgebeeld op de foto richting het einde van het artikel) wisten ze helaas niet te ontsnappen.

- De jackpot van De Bank bij Locks & Keys is momenteel alweer opgelopen tot over de 966 euro! Wellicht tijd om weer een poging te wagen!

- Escape Room Limburg in Ospel is bezig met het bouwen van een nieuwe escape room zo valt te lezen op Nederweert24. Deze nieuwe kamer zal voornamelijk gericht zijn op gezinnen, vrienden en jeugd en ze hopen deze te openen voor de zomervakantie van 2017.

- TankPro, het vakblad voor tankstation besteed aandacht aaan Escape Room Woerden. Voor de escape room werd namelijk gebruik gemaakt van de inboedel van een tankstation wat werd omgebouwd tot onbemand station.

- Op Telstaronline staat een leuk artikel over Escape Experience in Den Haag. Zo leren we dat de escape room gebouwd is door vader Van der Burg en zijn zoons en dat ze van plan zijn een tweede kamer te bouwen.

- In het Nieuwsblad valt te lezen dat in Beselare (België) een tijdelijke escape room komt in aanloop naar de Heksenstoet. Het thema draait om de plaatselijke legende van Sefa Bubbels, de heks der heksen. Afhankelijk van de reacties beslissen ze of ze er mee doorgaan.

- Escaperoom Apeldoorn heeft een promotiefilmpje gemaakt voor de Clowns Curse kamer. Bekijk het hier.

- Vorige week moesten we het nog fluisteren maar inmiddels hebben ze bij Team Trapped hun nieuwe kamer The Attic zelf ook aangekondigd en kan er ook geboekt worden! Wij zijn erg benieuwd!


Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden.

 • Om de opening van de nieuwe kamer The Grand Prix te vieren geeft Escape Room Zandvoort tot en met zondag 15% korting.
   
 • Escape Room Venray geeft een escape weg voor 6 personen. Winnen? Like hun Facebook pagina, deel dit bericht en tag de vrienden met wie je wil spelen. 1 april wordt de winnaar gekozen!
   
 • Om te vieren dat ze open zijn geven ze de hele maand april 20 euro korting bij Escape 015. Gebruik de code 'APRIL20' bij het reserveren! Daarnaast kun je nog eens 20 euro korting krijgen als je raadt hoeveel paaseitjes er in deze kom zitten. De winnaar wordt 2 april bekend gemaakt.
   
 • Bij 600 likes geeft Escape Room 0345 een gratis escape weg. Winnen? Like hun Facebook pagina en tag je vrienden in dit bericht.
   
 • Als je 'MOL' vermeld bij je boeking bij Out Of Limits in Zele (België) krijg je tot en met 30 april korting. Voor een boeking van maximaal 7 personen betaal je dan 100 euro.
   
 • Escaperoom Zeewolde bestaat dit weekend 1 jaar. Om dit te vieren geven ze korting weg. Op 2 april speel je niet voor 90 euro, maar voor 60 euro en de rest van de maand speel je voor 75 euro. Verder zullen ze nog een aantal Escape Room The Game exemplaren weggeven. Proficiat namens escapetalk! Binnenkort overigens ook een interview op deze site met de heren van deze escape room.
   
 • Bij Bold Magazine kun je een escape winnen bij The Escape Hunt Experience Luxembourg. Vul hier je gegevens in om kans te maken. De wedstrijd loopt tot 16 mei.
   
 • Bij Escape Experience in Den Haag kun je nu een waardebon ter waarde van 110 euro winnen. Like hun Facebook pagina en reageer met een drie cijferige code onder deze video om kans te maken.
   
 • Tussen 21 maart en 15 april krijg je 15 euro korting bij Gascape in Woerden.
   
 • Bij Escaperoom Eindhoven krijg je nu 20% korting als je de kortingscode CSIMOVIE gebruikt.
   
 • Als je de kortingscode TWITTER gebruikt bij AKA Escape Rooms in Zwolle krijg je 10% korting. Daarnaast is Emporium #13 nu ook in het Engels te spelen!
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft onlangs de 500 likes van hun actie op Facebook gehaald. Bij 750 likes verloten ze een gratis kamer.
   
 • Escaperoom Oss geeft een escape weg op Facebook! Bij de 1000 likes van hun Facebook pagina zal er onder alle likers een gratis escape worden verloot. Al geweest? Weggeven als cadeau mag ook!

Vacatures
Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Backspace Escape Rooms Escape 015 Escape Experience Escape Room 0345 Escape Room Limburg Escape Room Venray Escape Room Woerden Escape World Zandvoort Escaperoom Apeldoorn Escaperoom Oss Escaperoom Zeewolde Exitroom Leuven Kamer 237 Locked Leuven Locks & Keys Out Of Limits Riddle Room ROX Escape Experience Team Trapped

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren