Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Meer over Clowns Curse

Samen met de waarzegster is de clown plotseling vertrokken uit het circus. Midden in de nacht zijn ze weggegaan, voorgoed! De waarzegster is sindsdien niet meer gesignaleerd. De clown vertoont merkwaardige karakter trekken en lijkt vervloekt…. Heeft de waarzegster uit het circus hier iets mee te maken?

Thema's

Circus

Mysterie

Eigenschappen

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Statistieken

1 likes

24 Escapetalk bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Kanaal Noord 180
7322 AD, Apeldoorn
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

8 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

WappertWappertEscape ApprenticeLid sinds: 22 juli 2019 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 juli 2019

Sfeervol, maar verwarrende puzzels


5

Sfeer: 5.0

Puzzels: 5.0

Service: 6.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Nee

 

DaniëllaDaniëllaEscaperLid sinds: 12 juni 2017 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 augustus 2018

Leuk voor beginners, maar redelijk simpele puzzels

We kwamen binnen in een redelijk kale loods met een lauw ontvangst. Er zijn genoeg toiletten beschikbaar en er is een mogelijkheid tot het nuttigen van een drankje/snack. Ook is er gratis parkeergelegenheid voor de deur wat een groot pluspunt is.

Na een korte uitleg werden we naar de kamer gebracht. De eerste puzzel werd je zo wat in je schoot geworpen. Jammer, want ik had er liever iets voor gedaan.
Qua puzzels is de hele kamer redelijk simpel. Wij zijn dan ook ontsnapt met nog 32 minuten over (wel redelijk ervaren escape room spelers). Ik denk dat 4 spelers het perfecte aantal is voor deze kamer.
In de kamer zit wel een verhaal, alleen jammer dat een deel hiervan werd verteld d.m.v. een te lange voice-over. Ik wil namelijk gewoon verder spelen en niet willen luisteren naar een verhaaltje.
Qua aankleding kon de kamer wel beter. De meeste decorstukken leken erg nep.

Verder was de kamer niet echt eng. Er zaten wel een aantal schrikmomentjes in, maar niet dusdanig eng dat je er naderhand enthousiast over napraat. Ook waren er geen special effects, waardoor er weinig 'wauw'-effect is en waardoor we soms niet door hadden dat er iets al een paar minuten open stond, omdat we de puzzel blijkbaar wel goed hadden.

Na afloop van de kamer hadden we niet het echte overwinningsgevoel wat we normaal wel hebben bij het voltooien van een escape room.

Voor beginners is deze escape room wel leuk om te doen, maar ik zou hem niet aanraden voor ervaren escapers.


6.5

Sfeer: 6.5

Puzzels: 5.0

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaperoomies

Ontsnapt: Ja  28:00 min


 • Mogelijkheid tot drinken/snacken
 • Gratis parkeren
 • Kon enger (persoonlijk)
 • Geen overwinningsgevoel
 • Geen special effects
 • Makkelijke puzzels

 

dennis_hoeversdennis_hoeversJunior EscaperLid sinds: 9 november 2017 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 augustus 2018

Desillusie ten top.

Samen met het vaste "escape" clubje zijn we naar Apeldoorn gegaan om "Clowns Curse" te spelen.

Een escaperoom zonder sloten leek ons een uitdaging en waren benieuwd hoe dit zou gaan. De ontvangst was vriendelijk maar loom. Aardige gozer, maar weet niet te enthousiasmeren.

Bij het betreden van de kamer was het enorm wennen van de overgang van enorm veel licht naar enorm donker. Het lichtgebruik is niet super waardoor je al snel "vast" kan lopen bij de 2e opdracht, hierdoor ging ook veel tijd verloren. De eerste kreeg je gewoon bijna in je handen gedrukt.

Je hoeft maar weinig te doen en veel opdrachten herhalen zich qua soort. Als je dat eenmaal door hebt en herhaalt is het veel te makkelijk. Wat ook jammer is is dat het personeel bij een aantal opdrachten beslist of de opdracht goed is uitgevoerd.

Voor ons was helemaal niet duidelijk waarom soms iets gebeurde en wanneer we dus de opdracht goed voltooid hadden. Niet logisch; je doet deze handeling omdat... en dan gebeurt er dit. Samenwerken is dan wel weer een positief element, maar ook daarin denk ik dat 4 spelers voldoende is.

Daarnaast vonden wij de aankleding van de escaperoom echt karig, goedkoop en niet spectaculair vergeleken met andere escaperooms die we hebben gespeeld.

Helaas, voor ons geen goede ervaring. Er waren een paar kleine schrikmomenten, maar deze waren niet dusdanig dat we daardoor de escaperoom wel spectaculair vonden. Erg jammer.

Met ruim 28 minuten nog op de klok kwamen wij allen gedesillusioneerd uit deze kamer. Waar we normaal euforisch zijn bij positief resultaat was dit bij allen niet het geval. En ik denk dat de host dat ook aan ons merkte.

Deze kamer is misschien leuk voor kinderen, gezinnen en mensen die voor het eerst spelen.

Voor ons was het het geld (€105,-) totaal niet waard in vergelijking met andere kamers voor deze prijs.

Update: Inmiddels is het 09-11-2018 en nog steeds is er geen foto geplaatst op fb. Laatste post is van juni.


5

Sfeer: 5.0

Puzzels: 5.0

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaperoomies

Ontsnapt: Ja


 • Geen tijdsbesef
 • Pinnen
 • Gratis parkeren
 • Samenwerken
 • Prijs vs kwaliteit
 • Aankleding
 • Herhaling van puzzels
 • Makkelijke puzzels
 • Slecht gebruik van licht
 • Vage storyline

 

4 Sparks4 SparksJunior EscaperLid sinds: 8 augustus 2018 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 augustus 2018

Anders dan anders......

Na vijf 'gewone' EscapeRooms te hebben gespeeld was deze 'kamer' weer eens iets heel anders. Wanneer je deze hal binnen komt zie je al een deel van de escape ruimte en vraag je je al af wat hier zal gaan gebeuren. We waren nu samen met vrienden voor wie dit de eerste EscapeRoom was. Dat is ergens wel een voordeel want zij zaten niet zo vast in het zoekgedrag naar puzzels en sleutels wat wij in eerste instantie wel hadden. Wanneer je door hebt wat de bedoeling is van de 'puzzels' gaat het net wat vlotter. De live actie maakt het allemaal nog spannender.

Sommige ruimtes erg donker maar dat past prima bij de sfeer.


8

Sfeer: 9.0

Puzzels: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Acteur
 • Creepy sfeertje

 

roy_rooyakkersroy_rooyakkersJunior EscaperLid sinds: 13 augustus 2017 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 september 2017

Goede en leuke kamer zeker de moeite waard


8

Sfeer: 8.5

Puzzels: 6.5

Service: 9.0


Gespeeld in september 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Escaper74Escaper74Escape ApprenticeLid sinds: 30 mei 2017 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 september 2017

Heel gaaf!

We kwamen met onze vriendengroep aan bij deze escaperoom en de ontvangst was super vriendelijk. Even een drankje en toen gingen we de kamer spelen. De kamer is heel gaaf! Qua opdrachten en puzzels heel leuk om te spelen en ook de sfeer is super goed neergezet. Persoonlijk vond ik helemaal tof dat er zelfs aan de geur was gedacht. Een totaal plaatje voor ons.


9

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in september 2017

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • totaal beleving
 • puzzels
 • sfeer
 • soms wat donker (maar past super in de sfeer

 

patrick (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2017

geweldige kamer ZONDER sloten!

Laatst The curse gedaan met mijn vaste Escape groep. Leuke en mooie kamer met een goede sfeer. Totaal het "escapen" waard. Het ontvangst bij binnenkomst is ook erg goed. De medewerker was erg relaxt en we hadden zelfs de mogelijkheid om vooraf nog even van een bittergarnituur te mogen genieten met een drankje. Voordat we de kamer in gingen kregen wij eerst een trailer te zien wat toch wel even slikken was. Bij sommige mensen zag ik zelf hun glimlach langzaam verdwijnen. GEWELDIG! Bij binnenkomst in de kamer was het wel even wennen dat je van veel licht naar geen licht gaat. Wat er verder in de kamer gebeurd ga ik niks over vertellen, moet je hem zelf maar komen doen! ;) Al met al meer dan het geld waard, en de reis van een uur lang was het zeker meer dan waard!!!


8

Sfeer: 9.5

Puzzels: 10.0

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • drankje voor / na het escapen
 • themapuzzels
 • mooie kamer
 • geen tijdsbesef
 • fijne medewerker
 • goede sfeer
 • manier van hints anders

 

LarukaLarukaJunior EscaperLid sinds: 22 september 2017 (70 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 september 2017

De kamer was nog niet af

Hier een tijdje geleden als test groep de escape room mogen bezoeken. Het ontvangst was prima er werd nog gewerkt aan de bar dus we konden nog niet iets te snacken of te drinken halen. Het ontvangst was oke en we begonnen snel aan de escape room. Er werd ons al verteld dat het nadelig kan zijn als je al meerdere escape rooms hebt gedaan en dit was ook zeker het geval. De puzzels zijn anders dan je bent gewend. Het bang maak aspect is vooral in het begin en valt daarna aardig weg. De kamer aankleding was zeker nog niet af toen wij hem deden dus ik hoop dat ze hier aan gewerkt hebben. De puzzels zijn eigenlijk vaker gokken dan dat je iets met zekerheid oplost. Er worden namelijk geen sloten gebruikt. Toen we klaar waren als test groep werd ons niet doorgevraagd op wat we er nou echt van vonden. Het ging al snel over op hoe we wouden betalen en konden weer gaan.
(Dit is een recensie geschreven toen de kamer nog in opbouw was. We moesten tevens al wel betalen de helft van de originele prijs.)


4

Sfeer: 7.5

Puzzels: 1.0

Service: 6.5


Gespeeld in maart 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • slechte manier van hints geven
 • Vaag verhaal
 • Onduidelijke puzzels
 • Kamer aankleding was niet af

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
1 2 3 4 5 6 7 8
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig