Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

696 Black Forest Lane

Roermond, Nederland

Permanent gesloten

60 minuten

3 - 15

16 jaar

Lees reviews

Meer over 696 Black Forest Lane

In het najaar van 2007 wordt op een verlaten bospad het lijk gevonden van de gepensioneerde rechercheur Jim Dover. Hij is vermoord en zit nog achter het stuur van zijn auto. Zijn schoudertas met laptop en persoonlijke bezittingen zijn ontvreemd.

Op een regenachtige avond verdwijnt de 20 jarige studente Kelly Thompson spoorloos als ze op weg is  naar haar kamer op de campus van een niet nader te noemen universiteit . De zaak is tot op de dag van vandaag onopgelost gebleven. Een aantal maanden voor de verdwijning van Kelly ontsnapt de voor moord veroordeelde Trevor Lopez uit een psychiatrische inrichting op zo’n 30 kilometer afstand van de campus. Hij weet uit handen te blijven van de autoriteiten die hem dicht op de hielen zitten. Op zijn vlucht komt hij via omwegen terecht in een klein gehucht, ca. honderd kilometer verderop. Daar trekt hij zich terug in een verlaten jagershut in het bos…..


Thema's

Detective

Misdaad

Mysterie

Eigenschappen

Epilepsie risico

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Escapetalk.nl statistieken

26 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Minderbroedersstraat 19
6041 JV, Roermond
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

12 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

epjotepjotJunior EscaperLid sinds: 22 oktober 2019 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 januari 2020

voldoende

De kamer was met meerdere verhaallijnen te spelen dat maakte de escaperoom wel appart. Alleen hadden de groepen vrijwel geen contact met elkaar.

Je zag aan de kamer dat deze door een hobbyist was opgebouwd ipv een ervaren ecaperoombouwer. Dat zag je wel aan de aankleding en opzet van sommige atributen, maar alles werkte wel naar behoren.

De voorwerpen waarmee puzzels gemaakt/opgelost werden waren van slechte kwaliteit. Deze kunnen beter vaker vervangen worden of van betere kwaliteit gemaakt worden. Plastificeren behoort hier niet toe.

Al met al net een voldoende.


6

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: TapirTupen

Ontsnapt: Ja


 • verschillende verhaallijnen
 • te veel specieke hints

 

kolibrie88kolibrie88Junior EscaperLid sinds: 05 mei 2019 (43 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 mei 2019

Wel aardige Escape room

Ik vond het wel een aardige Escape room. Doel is om te kijken wat er is gebeurd. Het team werd gesplitst in twee, je ging met je eigen team aan de gang. Het leuke is dat je de hele tijd bezig bent, het jammere is dat je vrijwel geen interactie met elkaar hebt. Qua aankleding was het wel oké, niet heel bijzonder. Het jammere was dat in onze verhaallijn vrijwel alleen cijfersloten werden gebruikt. Qua puzzels wel aardig. Hints werden niet gegeven in de sfeer van de kamer. Al met al wel een vermakelijke kamer, geen top notering voor mij.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

BentOOeBentOOeEscape ExpertLid sinds: 14 juli 2019 (118 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 oktober 2019

Slecht

De kamer ziet er qua aankleding niet bijzonder uit. Het grootste gedeelte van de spullen komt rechtstreeks uit de Winkel van Sinkel. Sommige stukken zijn handgemaakt en zien er prima uit. Overal geeft de kamer nog steeds de indruk dat je in een escaperoom staat ipv meegenomen worden in het thema. Puzzels zijn redelijk orgineel, maar niet altijd heel duidelijk uitgewerkt. Een groot verschil met de escaperoom t.a.v. andere rooms is de meerdere verhaallijnen wat gebruikt kan worden om het spel aan te passen aan de hand van het aantal spelers. Stukken in de room zijn gemarkeerd met kleurenstickers om aan te tonen bij welk verhaallijn ze horen. Dit haalde voor mij het mysterie van de spullen in de kamer weg. Je weet namelijk gelijk welke spullen gebruikt moeten worden (en door wie) en wat puur als decoratie dient. Wij speelde met 2 verhaallijnen wat er voor zorgde dat we per 2 personen 1 verhaallijn speelden. Dit zorgde er voor dat wij eigenlijk 2 losstaande spellen aan het spelen waren waarbij af en toe wat stukken uitgewisseld werden. Dit t te kijken of uit je neus aan het eten bent als je
vrienden puzzels op aan het lossen zijn.


4

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 4.5

Service: 3.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: TapirTupen

Ontsnapt: Ja


 • kleurmarkering haalt mysterie weg

 

Esc-apexEsc-apexSenior EscaperLid sinds: 06 januari 2019 (71 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 maart 2019

Kamer voor grote groepen

De kamer ziet er qua aankleding niet heel bijzonder uit. Het grootste gedeelte van de spullen komt rechtstreeks uit de Winkel van Sinkel. Sommige stukken zijn handgemaakt en zien er prima uit. Overal geeft de kamer nog steeds de indruk dat je in een escaperoom staat ipv meegenomen worden in het thema. Puzzels zijn redelijk orgineel, maar niet altijd heel duidelijk uitgewerkt. Een groot verschil met de escaperoom t.a.v. andere rooms is de meerdere verhaallijnen wat gebruikt kan worden om het spel aan te passen aan de hand van het aantal spelers. Stukken in de room zijn gemarkeerd met kleurenstickers om aan te tonen bij welk verhaallijn ze horen. Dit haalde voor mij het mysterie van de spullen in de kamer weg. Je weet namelijk gelijk welke spullen gebruikt moeten worden (en door wie) en wat puur als decoratie dient. Wij speelde met 2 verhaallijnen wat er voor zorgde dat we per 2 personen 1 verhaallijn speelden. Dit zorgde er voor dat wij eigenlijk 2 losstaande spellen aan het spelen waren waarbij af en toe wat stukken uitgewisseld werden. Dit laatste is in mijn ogen niet perse negatief, maar wel belangrijk om te realiseren voor het reserveren van deze room. Een groot voordeel van deze room is dat iedereen constant bezig is. Terwijl je in andere rooms misschien op elkaars vingers staat te kijken of uit je neus aan het eten bent als je maten puzzels op aan het lossen zijn. Ruimte is groot genoeg en voldoende puzzels voor een grote groep.


4

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 6.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: TapirTupen

Ontsnapt: Ja


 • Iedereen is bezig
 • De kleurmakering haalt mysterie weg

 

joyce_scheffersjoyce_scheffersJunior EscaperLid sinds: 25 maart 2018 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 april 2018

Wouw zo kan het ook

Anders, maar wel leuk iedereen doet wat!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

dphnesdphnesJunior EscaperLid sinds: 08 september 2017 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 april 2018

Net optijd!

Hele leuke kamer kan ook echt met een grote groep! Echt bijna een uur heel druk bezig geweest. Leuke puzzels en unieke zoektochten een aanrader!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Andere puzzels

 

Angela (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 maart 2018

Spannend en erg goed gemaakt

Doordat ze de opdrachten aanpassen op het aantal spelers is dit een kamer die goed met kleine en grote groepen te spelen is. Er zijn erg goede technieken toegepast in de kamer. Niet eng, maar zeker heel spannend!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede technieken

 

Martijn H.Martijn H.Escape ApprenticeLid sinds: 13 september 2018 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 september 2018

Grote escaperoom, geschikt voor grote groepen maar ook leuk met kleinere

De eigenaar van deze kamer heeft een leuke en spannende escaperoom gemaakt die zowel geschikt is voor grote als voor kleinere groepen. In de kamer zit een goede verhouding tussen zoeken, puzzelen en doen en vraagt goed teamwork van de groep. Techieken die gebruikt worden in de kamer zijn leuk en sommige zelfs uniek in onze ervaring.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:50 min


 • Afwisseling
 • Unieke elementen
 • Spannende kamer

 

angela_van_leuverenangela_van_leuverenEscaperLid sinds: 11 augustus 2018 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 september 2018

Spannend en erg goed gemaakt

Doordat ze de opdrachten aanpassen op het aantal spelers is dit een kamer die goed met kleine en grote groepen te spelen is. Er zijn erg goede technieken toegepast in de kamer. Niet eng, maar zeker heel spannend!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:50 min


 • goede technieken

 

ellen_hofhuisellen_hofhuisJunior EscaperLid sinds: 04 maart 2018 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 maart 2018

Beste kamer tot nu toe

We wisten totaal niet wat we moesten verwachten bij deze kamer.. je kunt er met 15 man in.. is dat handig?? Uiteindelijk zitten wij er met zijn 8en in en we hebben allen geen moment stil gezeten. Het werk dat in de kamer zit is prachtig en het feit dat je met 3 verhaallijnen speelt in 1 kamer maakt het enorm spannend. De host is heel vriendelijk en je ziet dat hij heel trots is op deze kamer en met recht!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja


 • 3 verhaallijnen
 • Opzet
 • Spannend

 

DrLKDrLKEscape ExpertLid sinds: 26 juni 2016 (94 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 juli 2017

Kamer voor grote groepen, niet eng

Het grote voordeel maar ook het grote nadeel van deze kamer is dat er 3 verschillende puzzellijnen (kleurencodes) zijn, waardoor je dit spel met een grote groep kunt spelen en dus al vantevoren een groepsindeling maakt. Helaas worden hier attributen minder "echt" door. Wij kregen voor ons gevoel ook iets te snel hints, waardoor je uit de flow komt en je beseft dat er iemand meekijkt. Er zitten een paar puzzels bij die ik nog niet eerder gezien heb. Al met al een leuke escape.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Grote ruimte
 • Geschikt voor grote groepen
 • Hints vaak iets te snel
 • Meerdere puzzellijnen

 

MiessMiessEscape GuruLid sinds: 11 mei 2018 (186 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 mei 2018

Kamer voor grote groepen met veel techniek

Deze kamer zit slim in elkaar: de eigenaar heeft de mogelijkheid om verschillende verhaallijnen uit te zetten, waardoor hij zowel met kleine als grote groepen goed te spelen is. Wij hebben 'm met zeven personen en drie verhaallijnen gespeeld. Communicatie tussen alle spelers blijft belangrijk!

De aankleding van de kamer past goed bij het thema en je waant je echt in de jagershut van de moordenaar. Een nadeel van de verschillende verhaallijnen is dat er wordt gewerkt met kleurcodes (stickers) en dat doet natuurlijk wel weer af aan de sfeer.
De puzzels zitten mooi in elkaar en er zijn ook een paar zeer orginele puzzels bij. Er zit veel techniek in de kamer, al is dat niet per se iets wat je tijdens het spel al doorhebt. De eigenaar is gepassioneerd en terecht trots op zijn kamer.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2017

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  57:56 min

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig