Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Steampunk Sabotage

Lebbeke, België

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6

12 jaar

Lees reviews

Meer over Steampunk Sabotage

In de bijzondere wereld van Predator City draait alles op door stoom aangedreven machines. Hun nieuwste technische uitvindingen zullen de heersende elite van de stad eindelijk genoeg vuurkracht geven om de wapenstilstand met andere steden te verbreken en een onnodige stoomoorlog tegen haar buren te voeren. De enigste kans op overleven is om het vernietigingswapen te saboteren. Durven jullie het aan om in te breken, te doen wat nodig is en tijdig te ontsnappen?

Thema's

Mysterie

Oorlog

Eigenschappen

Epilepsie risico

NLEN

Escapetalk.nl statistieken

2 likes

65 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Rossevaalstraat 73
9280, Lebbeke
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

BEFEB Cadeaubon Te besteden bij 108+ kamers

21 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (345 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 december 2021

Mist flow en sfeer

Een rustige dag met 5 rooms op de planning.
Afsluiten deden we met de 2 kamers van Atrium Mortis.

Onthaal:

Deze escape bevind zich bij een paintballcentrum. Parkeren doe je voor of achter het pand.
De binnenkomst is iets wat vreemd als je de weg niet kent en kan iets beter aangegeven worden.
Eens door het doek hebben ze hier een erg mooie ontvangstruimte en je kan hier tevens wat drinken en eten (hapjes/pizza)

We werden vriendelijk onthaald en konden gelijk starten met de eerste room.

Kamer:

Steampunk sabotage, een thema waar je best wel wat kanten mee uit kan en wat mij ook wel ligt.
Alleen is het een thema wat heel vaak hetzelfde wordt uitgevoerd. Benieuwd of het hier anders is.

Voor we begonnen kregen we een iets wat lompe kist mee met een berg kabels aan. Deze kist zou gaan helpen bij het oplossen van bepaalde puzzels. Tevens was het blijkbaar ook ooit de bedoeling om hier een mobiele hintmachine van te maken.

Eens in de kamer is de start best kaal te noemen. Het is een break in kamer en dat is dus ook het gene wat we hier moeten doen. Eens binnen lopen we meteen vast. Het is onduidelijk waar de start zit, laat staan dat je dat ergens van kon afleiden. Het helpt dan ook niet dat je met die lompe doos rondloopt waar je niet van weet waar je hem kan voor gebruiken.

De puzzels die daarop volgen werken volledig lineair en volgen wel een bepaalde logica.

De eindpuzzel is een apart verhaal want ook hier weer zijn er zaken die onnodig afleiden maar aan de andere kant moet je goed samenwerken. Het voelde voor mij wel niet aan of we een massavernietigingswapen aan het saboteren waren, maar meer of we een sladroger aan het opstarten waren.

Nu op dat moment was voor mij de flow al lang ver zoek en was ik er gewoon klaar mee.


Conclusie:

Het potentie is wel aanwezig om van deze kamer iets leuks te maken, alleen komt het er nu totaal niet uit.
De kamer mist sfeer en alleen al met het geluid/muziek valt veel te winnen.

De box die je meekrijgt heeft geen meerwaarde. Ik zou eerlijk gezegd gewoon het hele tipgedeelte weglaten (dat nu ook uit staat) en de box zo maken dat je deze door een puzzel vrijspeelt en daardoor weer verder kan in het spel. Nu als speler moeten denken wat je in godsnaam met dat ding moet helpt niet voor de flow.
Als je dan na het spel ook nog te horen krijgt dat er iets stuk is waardoor de kamer net daardoor onlogisch wordt, dan vraag ik me af waarom dit niet opgelost wordt.

Ik heb nu de indruk dat ik maar een deel van de ervaring heb gehad terwijl ik wel de volle pot moet betalen en dat is jammer.


5.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 7.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  SylfariStan

SylfariSylfariEscape GuruLid sinds: 15 juni 2016 (238 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 mei 2023

Beter overslaan

#259 Nu we hier toch waren voor ‘In Flanders Fields' en omdat we met twee teams speelden, pakten we ook meteen deze kamer mee. Achteraf hadden we dat beter niet kunnen doen, want hier werden we vooral chagrijnig van. Het aantal puzzels in deze kamer is zeer gering. Het is allemaal net niet logisch waardoor bij ons de flow totaal ontbrak. Je krijgt een kistje met ‘tools' mee, maar dit voelt meer als ‘kijk wat een leuk technisch snufje' dan dat het kloppend voelt in het verhaal. Sommige stukken aankleding zijn best aardig vormgegeven, maar anderen is meer van het niveau papier met wat symbolen erop gekrast. Tegen de tijd dat we de eindpuzzel bereikten, wilden we eigenlijk vooral de kamer uit. De eindpuzzel bevat allerlei afleidende elementen waarvan we zelfs na afloop nog niet snappen waar die toe dienden. Ook heb je op ‘de timing' van de eindpuzzel zelf geen invloed wat super irritant is. Ondanks dat we steeds op allerlei punten vastliepen, stonden we door het kleine aantal puzzels in iets meer dan 40 minuten buiten en eigenlijk waren we daar vooral blij om. Misschien dat de eigenaar dit ook aanvoelde en daarom geen ruimte maakte om na te praten. In elk geval was hij na het maken van onze escapefoto plots verdwenen. Even later zagen we hem van alles opruimen en klussen dus dat voelde in elk geval niet erg welkom. Misschien is een paintball centrum toch niet zo'n goede combinatie met escape rooms. In elk geval lagen onze verwachtingen zeker ten opzichte van het bizar hoge cijfer hier op escapetalk.nl (een 8,4 op dit moment) veel te hoog.


5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 5.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: Terrassers

Ontsnapt: Ja  40:12 min


 • Slechte service
 • Onlogische puzzels
 • Weinig puzzels
 • Gebrek aan verhaal
 • Beleving
 • Decor

  Marieke

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (291 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 december 2021

Teleurstellend met matige flow

Onze laatste twee kamers van de dag zouden de kamers bij Atrium Mortis gaan worden. Na het lezen van de vele goede reviews over beiden kamers, keken we dan ook uit om deze beide kamers te gaan spelen. Het was even een zoektocht naar de ingang van het pand, maar eenmaal gevonden, konden we vrij snel gaan beginnen met de eerste room: Steampunk Sabotage.

Na een vluchtige intro van de eigenaar, mochten gaan beginnen aan onze ‘break in'. We kregen een wat onhandig kistje mee die we mogelijk nodig zouden hebben tijdens onze missie. We stapten binnen in een sfeervolle ruimte, met het eerste obstakel voor ons. Al snel losten we de eerste puzzel op en konden we verder met onze inbraak. Tot dit punt zaten we er lekker in, vanaf dit punt was het met de flow echter gedaan. Een stem vertelde ons wat onze volgende opdracht zou moeten gaan worden. Automatisch focus je jezelf dus volledig op hetgeen wat je moet doen. Wat echter niet wordt verteld is dat er een aantal stappen voorafgaand nodig zijn om je doel op dat moment te bereiken. Er is hier geen enkele logica aanwezig waarom je hetgeen moet doen wat je moet doen. Achteraf blijkt dat het hier gaat om een ‘plan B' oplossing omdat er een defect in de kamer was.

Het was een klein defect waarvoor gemakkelijk een betere oplossing was geweest dan de oplossing die nu werd gegeven. Hierdoor liepen wij volledig stuk en waren we vanaf dat moment de gehele flow kwijt. Overigens is de sfeer van de kamer op dit moment ook wat minder. Een simpele ruimte waar het een en ander aan de muur is gehangen. Wat muziek p de achtergrond zou hier al onwijs veel schelen, hier was de eigenaar echter wel mee bezig vertelde hij. De frustratie die vanaf dit moment in de kamer opbouwde, kwam samen in de eindpuzzel. Een puzzel die mij persoonlijk gewoon niet zo lag, wat ik dus zeker niet de kamer wil aanrekenen. Toen we uiteindelijk toch ontsnapt waren, spraken we in de kamer nog even na met de eigenaar. Wij gaven aan waar onze struikelpunten zaten in de kamer, hier werd echter weinig mee gedaan. Jammer, want het is wel een kamer met een tof thema die zeker potentie zou hebben. De eigenaar begreep ook onze frustratie om de defecte puzzel, maar verzekerde ons dat wij ons meer zouden amuseren in de andere kamer die ons nog stond te wachten! Kleine tegenvaller dus deze room, maar gelukkig hadden we nog een kamer te spelen!


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  Marieke

LiliLiliJunior EscaperLid sinds: 27 mei 2022 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 april 2023

Mooi decor, weinig puzzels

We kwamen eigenlijk naar hier voor Flanders Fields, maar omdat het even rijden is, wilden we deze toch ook meenemen.
Bij aanvang kregen we een koffertje en konden we beginnen met inbreken. Dat ging vlot, maar meteen bij het doorstappen van de eerste deur verloren we onze flow. Thans niet de eerste kamer zonder slotjes die we doen, maar het gebrek aan logica en de volledige lineariteit van de kamer, in combinatie met ons gelegenheidsteam van 6 personen, waren echt volledig ongeschikt voor deze room. De helft van het team had ook meteen de helft van de tijd niks om handen en dat verstoorde de communicatie dusdanig dat het voor geen meter liep. De kamers zijn wel mooi ingericht, maar er is heel veel afleiding voor het zeer beperkt aantal puzzels die er op te lossen zijn. Ook de eindpuzzel was niet ons ding, en gelukkig waw er de andere room om onze namiddag helemaal goed te maken.

Conclusie:
Zeker geen room voor 6 volwassenen.


6.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  57:50 min


 • Goede service
 • Mooi decor
 • Onlogische puzzels
 • Niet geschikt voor 6 personen
 • Weinig puzzels

 

Dieter1212Dieter1212Junior EscaperLid sinds: 01 april 2022 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 december 2022

Opgejaagd onthaal, anti climax

De gastheer had geen tijd om onder rustig te ontvangen, de intro werd er door gejaagd. We startten allesbehalve rustig aan de escape room.
De start was ok, niet geheel duidelijk maar beloofde zeker meer goeds...
De volgende kamer was behoorlijk qua aankleding, een streepje muziek zou de kamer een heel ander gevoel kunnen geven. De puzzels waren sequentiële, niet slecht maar zeker ook niet altijd even duidelijk.
De laatste kamer was een maat voor niets... een tijdlang zoeken om 1 puzzel op te lossen. Wat mij betreft had dit veel beter gekund.
Buitenbaan met het gevoel dat er te weinig puzzels dienden te worden opgelost. Vandaar ook een mindere score voor spelbeleving.
Al bij al geen echt slechte kamer, maar ook geen bijzondere vermelding waard.


6

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 5.5

Service: 1.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Slechte service
 • Prijs
 • Slechte begeleiding
 • Sfeer

 

Technologische kamer

Goed ontvangst , was wel eerst zoeken naar de ingang
De escape room was iets anders , maar wij hebben een fijne namiddag gehad
Tip ; als je de beide kamers wil doen , doe dan eerst de deze.
De andere is top niveau waardoor deze dan een teleurstelling kan zijn . (Terwijl hij niet slecht is)


7

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

BartBartEscape ExpertLid sinds: 29 december 2019 (73 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 maart 2022

leuke kamer in mooi uitgewerkt thema

gewoon goede, leuke kamer.
niet alles even evident maar zeker haalbare kamer voor iedereen.
volledig automatisch en zonder sloten


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: MOT

Ontsnapt: Ja  48:30 min


 • Origineel
 • Goede prijs
 • Puzzels
 • einde lag mij minder

 

fredericfredericSenior EscaperLid sinds: 08 oktober 2019 (67 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 april 2024

Leuke kamer in thema

We waren hier al eens voor de andere kamer. Omdat deze heel dicht bij huis was kwamen we nog eens op bezoek.
De kamer zit goed in thema. We hadden een goede flow en we haalden het einde.
Leuk gedaan en haalbaarder met drie dan de andere kamer.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: MOT

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels

 

SofieMSofieMEscape ApprenticeLid sinds: 22 december 2021 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 februari 2022

Fantastische escape room

- mooie uitgewerkte kamer
- logische puzzels en verhaallijn
- aangename begeleiding, zeer joviaal


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Beleving
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer
 • Logica

 

HanneloreHanneloreJunior EscaperLid sinds: 04 november 2021 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 februari 2022

Vernuft en spannend

De kamer begon in een heel prikkelarm gangetje, wat meteen voor uitdaging zorgt. Want, waar moet je nu mee beginnen? Gelukkig hadden we in het begin goed uitleg gekregen van de begeleider en vonden we uiteindelijk wel de weg naar binnen. Binnen is de kamer mooi aangekleed en brengt het je écht in die Victoriaanse sfeer. De maskertjes geven een extra 'COVID-pandemic' tintje ;) De kamer is duidelijk hoogtechnologisch, er zijn eigenlijk geen fysieke slotjes. Een verademing tussen het aanbod van de vele escaperooms.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  48:10 min


 • Verhaal
 • Sfeer
 • Logica

 

An (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 december 2021

Top !!

We kwamen binnen in een prachtige zaak , supermooi en gezellig afgewerkt .
De uitbater ontving ons heel vriendelijk en met een leuk verteld verhaal en een hacker koffertje konden we beginnen aan wat ons te wachten stond .

Eenmaal ingebroken te zijn in de kamer was ik positief verrast van het decor. Het past helemaal in het thema . Waarvoor een dik compliment !

De puzzels waren in lijn met verhaal en zijn origineel en goed van niveau .

Achteraf konden we nog gezellig iets drinken en eten in de bar en hadden we nog een gezellige babbel met de uitbater .

Zeker een aanrader !!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:30 min

 

Axl FrançoisAxl FrançoisJunior EscaperLid sinds: 05 mei 2024 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 mei 2024

Ah dat was het einde?

Deze kamer was ( Na het spelen van In Flanders Fields ) toch een beetje een teleurstelling. Er zaten zeker leuke elementen in maar het einde was nogal abrupt. Hier mag zeker nog wat werk ingestoken worden om niet alleen de flow maar ook de duidelijkheid te verbeteren!


6

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Beleving

 

ChaosDMChaosDMEscape ExpertLid sinds: 27 september 2021 (82 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 oktober 2021

OK Room

#14 : Een kamer zoals vele andere zou ik zeggen. Niets echt speciaals.


7

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Gebrek aan verhaal
 • Puzzels

 

lmatlmatEscape GuruLid sinds: 11 november 2019 (165 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2021

Mooi ingeklede kamer

Heel mooie kamer. Mooi ingericht en toffe puzzels.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: De Kangoeroes V2

Ontsnapt: Nee


 • Inrichgting
 • Service

 

BeirenBeirenJunior EscaperLid sinds: 26 september 2020 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 augustus 2021

Leuke technische kamer

We hadden de avond ervoor nog speciaal gebeld of we konden langs komen en gelukkig kon dit nog. Na de overweldigende ervaring van 'In Flanders Fields' keken we hier ook hard naar uit. We kregen zoals eerder ook hier vriendelijk en spontaan uitleg voor de kamer (is wel nodig want je draagt een speciaal kistje mee). We werden de kamer binnen gelaten en de kamer(s) zien er echt geweldig uit. Ik ben een fan van steampunk en dus vond ik deze inkleding geweldig. De kamer is wel echter liniear en er zijn ook niet veel puzzels. De puzzels zijn soms pittig en zijn vereenvoudigd. Echter enkele kleine aanpassingen zouden duidelijker maken wat je moet doen zonder uit de toon te vallen.


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Heel mooie aankleding
 • Alles technisch wat in het thema past
 • Liniear verhaal
 • Relatief weinig puzzels

 

BeatthemugglesBeatthemugglesJunior EscaperLid sinds: 06 juli 2019 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 augustus 2021

FABTASTISCHE KAMER

Zeer mooi ingericht! Heel toffe escaperoom.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke inrichting
 • Meerdere kamers
 • Leuke puzzels

 

timothy_lorietimothy_lorieEscape ApprenticeLid sinds: 23 december 2019 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 augustus 2021

Leuke escape ervaring

Deze kamer heeft alles wat een escape room nodig heeft.
Perfecte allround beleving.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Prachtig decor
 • Leuke puzzels
 • Goede samenhang van het verhaal

 

lien_audenaertlien_audenaertJunior EscaperLid sinds: 23 juni 2019 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 augustus 2021

Top!

Fijne kamer, heel mooi gemaakt! Vriendelijke mens!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Beat the muggles

Ontsnapt: Ja  42:30 min


 • Decor
 • Belevenis
 • Vriendelijk
 • Puzzels

 

Suleika Tillaert (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juli 2021

Leuke full mechanical kamer, aan te raden voor starters

Mooie inrichting, minder verhaal. Wel leuke 'extra's' die het iets specialer maken.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • mooie aankleding
 • starterskamer
 • bandje met hints
 • geen klok of tijdsaanduiding

 

swaggersswaggersEscaperLid sinds: 09 april 2019 (56 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 september 2021

De verwachtingen lagen hoog, maar we bleven op onze honger zitten

Na de prachtige eerste kamer gespeeld te hebben, hebben we gereserveerd voor de 2de kamer te komen doen. Daardoor lagen de verwachtingen hoog. Laat ons beginnen met te zeggen dat dit een thema is waar je heel mooie kamers mee kan gaan maken en daar zijn ze zeker en vast in geslaagd. Heel mooie kamers! De ontvangst is zeer goed. We hadden de maker van de kamer zelf en die vertelt graag uitvoerig over het ontstaan. We hadden er zin in en gingen dan maar aan de slag. De eerste kamer zet direct de goede sfeer. Digitale snufjes worden a volonté voorzien en de inrichting is een streling voor het oog. Minpunt is dat de kamers lineair zijn opgebouwd. Als je dus vastzit op een puzzel, zit iedereen vast. De laatste puzzel was wat zoeken, maar als we die hadden keken we uit naar de volgende kamer. Echter... die was er niet! Dus we hadden eigenlijk nog een leukere en spannendere eindpuzzel verwacht. Met vele kleine aanpassingen zou deze escape room naar een hoger niveau kunnen getild worden. Zo krijg je bijvoorbeeld tips via een luidspreker in de kamer zelf. Allen is deze luidspreker 5cm op 5cm groot en versta je daar iets amper van buiten veel gekraak... Zo'n geluidsinstallatie kan dus ook niet zorgen voor de nodige bombastische muziekbelevenis. Zeker en vast geen slechte escape room, het decor is alvast geweldig.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: 9185

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal
 • Slechte geluidsinstallatie

 

GitskeGitskeSenior EscaperLid sinds: 04 oktober 2021 (63 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 oktober 2021

fantastische kamer!

Onze 2e room hier in lebbeke. We kregen de eer om als allereerste deze kamer aan te vatten. Na ‘in flanders fields' lagen de verwachting voor deze kamer hoog. Ik kan alleen zeggen dat deze volledig werden ingelost. Prachtige thematisering, leuke opdrachten,… alles was weer aanwezig. Met nog 10 minuten op de klok raakten we vlotjes buiten zonder al te veel tips. We kijken al uit naar de derde kamer…


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 5 personen

Team: Team d'ajointjes

Ontsnapt: Ja  45:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig