Escape Weekly 2 - 2017

13-01-2017

Het nieuwe jaar is duidelijk weer begonnen. Er is genoeg te melden!

Nieuws

- Kamer 237, de nieuwe kamer van de makers van De Loods opent in Maart in Volkel maar is nu al te reserveren. Wij zijn erg benieuwd!

- Prison Escape is terug. Met een nieuwe locatie (De Koepel gevangenis in Breda), verbeterde gameplay en nog meer acteurs.

- Escaperoom Bunschoten, die we onlangs interviewden, was op 4 januari te horen op NPO Radio 2 tijdens het programma van Jan Paul. Hierbij werd onder andere gesproken over het ontstaan en succes van de escape rooms. Beluister het fragment.

- Van donderdag t/m zondag (15 januari) staat Riksja Travel op de Vakantiebeurs met een Rikja Reis-escaperoom.

- ABN Amro gaat gebruik maken van een mobiele escape room voor werving en selectie. De escape room genaamd Unigma is gemaakt in samenwerking met Sherlocked

- Op 3 maart opent er een nieuwe escaperoom in Antwerpen van het Nederlandse Escaping genaamd Escaping Antwerp. Escaping heeft al vestigingen in Almere en Utrecht. In de Gazet van Ontworpen staat een leuk artikel waar onder andere in valt te lezen dat er twee kamers zullen zijn: Patient X en Let's Rob The Bank zijn.

- 1 maart opent er in Apeldoorn een nieuwe escaperoom genaamd Escaperoom Apeldoorn, de eerste kamer zal als thema Clowns Curse hebben.

Acties & Kortingen


Vacatures
Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Aanbiedingen

Bekijk deze aanbiedingen eens of bezoek onze shop.

Gerelateerde escaperooms: Escape Room Nederland, Escape Room Raalte, Escaperoom Apeldoorn, Escaping Almere, Escaping Antwerp, Escaping Utrecht, ExitGame Rotterdam, Kamer 237, Locked, Prison Escape, The Escape Hunt Experience Maastricht

Plaats de eerste reactie

Registreer nu

Als je registreert kun je bijhouden welke kamers je gespeeld hebt of welke kamers je nog wil spelen. Daarnaast tellen je recensies mee voor de top escapers lijst en kun je meepraten op het forum en reageren op de nieuwsberichten. En het is geheel gratis!

Registreer nu