Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 2 - 2017

Het nieuwe jaar is duidelijk weer begonnen. Er is genoeg te melden!

Nieuws

- Kamer 237, de nieuwe kamer van de makers van De Loods opent in Maart in Volkel maar is nu al te reserveren. Wij zijn erg benieuwd!

- Prison Escape is terug. Met een nieuwe locatie (De Koepel gevangenis in Breda), verbeterde gameplay en nog meer acteurs.

- Escaperoom Bunschoten, die we onlangs interviewden, was op 4 januari te horen op NPO Radio 2 tijdens het programma van Jan Paul. Hierbij werd onder andere gesproken over het ontstaan en succes van de escape rooms. Beluister het fragment.

- Van donderdag t/m zondag (15 januari) staat Riksja Travel op de Vakantiebeurs met een Rikja Reis-escaperoom.

- ABN Amro gaat gebruik maken van een mobiele escape room voor werving en selectie. De escape room genaamd Unigma is gemaakt in samenwerking met Sherlocked

- Op 3 maart opent er een nieuwe escaperoom in Antwerpen van het Nederlandse Escaping genaamd Escaping Antwerp. Escaping heeft al vestigingen in Almere en Utrecht. In de Gazet van Ontworpen staat een leuk artikel waar onder andere in valt te lezen dat er twee kamers zullen zijn: Patient X en Let's Rob The Bank zijn.

- 1 maart opent er in Apeldoorn een nieuwe escaperoom genaamd Escaperoom Apeldoorn, de eerste kamer zal als thema Clowns Curse hebben.

Acties & Kortingen


Vacatures
Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Escape Room Raalte Escape World Tilburg Escaperoom Apeldoorn Escaping Almere Escaping Antwerp Escaping Utrecht ExitGame Rotterdam Kamer 237 Mama Bazooka Prison Escape Breda The Escape Hunt Experience Maastricht

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren