Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 8 - 2017

Het is weer zover, bijna weekend, dus tijd voor de Escape Weekly. Onze review al gelezen van de uitbreidingssets van Escape Room The Game? Verder gaat het team van escapetalk.nl weer richting Budapest, dus binnenkort zullen we weer een verslag voor jullie hebben. Maar goed, laten we met het overzicht beginnen, want dat is overvol deze week:

Nieuws

Kamer 237 heeft een intrigerende trailer gepost van hun nieuwe kamer. Mocht je nog niet van Kamer 237 hebben gehoord. Dit is de nieuwe kamer van de makers van De Loods. Binnenkort overigens ook een interview met eigenaar en fanatiek escaper Stefan Trimbach op deze website.

This Is Escape Breda's nieuwe kamer 'Alice, Escape Out Of Wonderland' is geopend. Benieuwd naar deze nieuwe, volledig in blacklight uitgevoerde, kamer? Bekijk dan de trailer.

- Get Out Of Here in Utrecht heeft binnenkort een mooie actie voor de stichting Compassion. Deze stichting helpt kinderen uit de armoede te bevrijden. Get Out Of Here verhuurt hun kamer The Diamond Heist voor 48 uur. Wil jij ontsnappen voor het goede doel? Bied dan mee (of koop de kamer in één keer af) op de speciale website. Als je toch al benieuwd was naar deze kamer lijkt ons dit een goed moment.

- Nog meer escape rooms in actie voor het goede doel: In Baarn opent in april tijdelijk een pop-up escape room. Deze escape room is met 4 tot 8 personen te bezoeken. Het volledige reserveringsbedrag komt ten goede aan Stichting ALS op de Weg. Meer informatie over Hotel Central is te vinden op de website.

- In de Metro stond een kort artikel over Pim, in dit geval een van de mede-eigenaren van Sherlocked. Zo leren we dat sommige bezoekers de kamers blijkbaar wel eens als WC gebruiken. Bizar!

- Recent werd de gruwelijkste moord van de 21e eeuw gepleegd in hartje van Antwerpen. Er wordt gezegd dat de geest van de vrouw daar nog ergens ronddwaalt op zoek naar wraak. In dat kader opent The Room Antwerp vanaf eind april deze kelder.Wie durft?

- We berichtten er eerder deze week al over, maar mocht je het gemist hebben: Project Escape kwam deze week met een escape game via Whatsapp. We helaas hebben nog niet de kans gehad om het te spelen, maar zijn erg benieuwd.

- In het AD staat een artikel over escape rooms in het Groene Hart. Zo komen Gascape, Escape Room Ter Aar en Escaperoom in Gouda aan het woord. Conclusie? "Escape rooms zijn iets blijvends". Wat ons betreft ook.

- Escape Room Ter Aar staat ook zelf nog met een artikel in het Witte Weekblad. Hier vertellen ze over hun eerste escape room The Robbery, de nieuwe versie voor kinderen en de te huren mini escape room De School.

- Escape Game Waregem (België) was de afgelopen week zelfs terug te vinden in twee artikelen. Zo stond er een stukje op HLN en een langer artikel in het Nieuwsblad.

- Real Life Gaming, het productiebedrijf achter Prison Escape, heeft een video online gezet waar ze wat dieper ingaan op de nieuwe gameplay, de hoeveelheid acteurs en het pand. Bekijk de video hier.

- Escape Room The Game heeft twee nieuwe uitbreidingen aangekondigd. Space Station en Casino. We waren enthousiast over het basisspel en de eerste twee uitbreidingen, dus we zijn benieuwd naar deze nieuwe toevoegingen!

- Claustrophobia Amsterdam gaat de naam binnenkort veranderen in Questomatica Escape Room. Daarnaast hebben ze de openingstijden aangepast.

- Culture Escape nam contact met ons op voor het volgende: Van 24 tot en met 30 april staat de Pop-Up Escape Game Experience in 's-Hertogenbosch. In het pand aan de Zuid-Willemsvaart 215 is het mogelijk om twee uur lang de hoofdrol in jouw eigen film of videogame te spelen. Zestien spelers stappen tegelijk in de wereld van de fictieve bio-tech fabrikant Bionaea, die naar eigen zeggen vleesproducten maakt van “100% vlees met 0% dierenleed”. Bionaea is de eerste in een reeks van deze Pop-Up Escape Game ervaring die worden ontwikkeld door het Bossche Basecamp Games. Onder de naam Culture Escape zullen deze Escape Games zijn ronde doen langs verschillende historische erfgoed locaties in Brabant. Later dit jaar doet het project onder andere Bergen Op Zoom nog aan. Tickets kosten 34,95 per persoon en de kaartverkoop is vandaag gestart! Meer info is te vinden op Culture Escape.

- Op Facebook is een groep geopend voor last minute escapes. Zowel escape rooms die nog een plekje vrij hebben als escapers die op het laatste moment op zoek zijn naar een leuke escape kunnen zich aanmelden. 

- Het Amerikaanse Puzzle Break is geinterviewd door MSNBC Your Business. Dat leverde het volgende filmpje op.


Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOnticketveiling.nl & WowDeal hebben we de volgende kortingen en acties gevonden:


Vacatures
Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Escape Game Waregem Escape Room Limburg Escape Room Ter Aar Escape Room Woerden Escape Uden Escaperoom Apeldoorn Escaperoom in Gouda Kamer 237 Next Level Escaperoom Eindhoven Prison Escape Breda Questomatica escape room ROX Escape Experience Sherlocked The Escape Hunt Experience Maastricht The Team Building This is escape Breda Trapped In Houthalen

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren