Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 7 - 2017

Het is weer zover, bijna weekend, dus tijd voor de Escape Weekly:

Nieuws

- Achter de schermen zijn we druk bezig met V2 van escapetalk.nl. Maar dat weerhoudt ons er niet van om toevoegingen te doen aan de huidige website. Naast de top 20 escape room locaties hebben we nu ook een top 25 van beste kamers. Dit was een verzoek van een van onze bezoekers. En zoals gezegd, escapetalk.nl is voor en door escapers. Zelf een verzoekje? Laat het ons dan vooral weten!

- Project Escape heeft weer een afbeelding geplaatst die iets meer duidelijkheid brengt. Krijgen we op 20 februari meer te horen over de eerste gratis Escape Experience via Whatsapp? We zijn benieuwd wat ze precies van plan zijn!

- Locks & Keys heeft de naam van hun nieuwe, enge, kamer (waar ze vorig jaar al over spraken in het interview wat we met ze deden) bekend gemaakt via Facebook: Boshut 17. Ze gaan binnenkort open!

- Bij Wescape hebben ze van de week een video opgenomen voor de nieuwe escape room voor kinderen.

- Trapped in Houthalen (België), de eerste escape room in Houthalen heeft hun officiele teaser video gelanceerd via Facebook.

- Meedoen aan 'The Escape Room World Finals' in Budapest? Dat kan nog. Er mogen 24 teams meedoen, verdien je plek via de 'Global Wildcard game' of de 'DxM Puzzle'. Doen er bezoekers van escapetalk.nl mee? Dan horen we het graag!


Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOnticketveiling.nl & WowDeal hebben we de volgende kortingen en acties gevonden:


Vacatures
  • Geen vacatures momenteel!

Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Escape Bunker Valkenswaard Escaperoom 0318 Veenendaal Escaperoom Apeldoorn Locks & Keys Questomatica escape room ROX Escape Experience Trapped In Houthalen Wescape

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren