Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 51

Geen zorgen, feestdagen of niet, ook deze week hebben we weer al het escapenieuws voor jullie verzameld.

Nieuws

- De reclamestunt voor de nieuwe kamer De Zolder van Escaperoom Heereveen werd niet echt gewaardeerd door de politie. Op Facebook hebben ze inmiddels hun excuses aangeboden. Het heeft ze in ieder geval aandacht opgeleverd! Wat vind jij? Slim of moet zoiets niet kunnen?

- In Arnhem wordt er hard gewerkt aan Prison Experience. In een artikel in de Gelderlander valt te lezen dat naast een drie uur durende ervaring er ook escaperooms in de isolatiecellen worden gemaakt met een horror-gevangenis thema.

- Get Out Of Here komt in januari met een nieuwe kamer genaamd "The Diamond Heist". Benieuwd? Reserveren kan nu al! Met Eerste Kerstdag zijn ze overigens ook open, dus mocht de kerstsfeer je naar je hoofd stijgen en je de neigen krijgen om te ontsnappen weet je waar je terecht kunt.

- Zoals je misschien al op onze Facebook had gezien heeft de AIVD onlangs de kerstpuzzel voor 2016 weer online gezet. En wij escapers houden van een goede puzzel toch?

Acties & Kortingen


Vacatures
  • Escape Room Ter Aar is op zoek naar een escape room begeleider. Ben jij minimaal 18, kun je goed met computers omgaan, actief op social media, een goede gastvrouw of gastheer en zijn onregelmatige werktijden geen probleem? Neem dan contact op met !Triggr.
     
  • Escape World Hoofddorp is op zoek naar een gamemaster. Ben je enthousiast en vind je het leuk om met mensen te werken en beschikbaar van woensdag tot en met zondag op oproep? Interesse?
     
Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Battle House Escape Room Raalte Escape Room Ter Aar Escape World Hoofddorp Escaperoom Zeewolde The Team Building

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren