Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 48 - 2019

Tijd voor de Escape Weekly 48 van 2019!

Nieuws


Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden. Geen idee wat je met het geld of cadeaubonnen moet doen die je met sinterklaas of kerst hebt gekregen? In onze shop hebben we allerlei spellen, boeken, films en kortingen verzameld.
Vacatures
 • Even fanatiek met het bouwen van websites als met escape rooms? Dan zijn ze bij Lift 3 (Pim's bedrijf waar o.a. aan escapetalk.nl wordt gewerkt) op zoek naar jou! En de kans dat er escape rooms bezocht worden met bedrijfsuitstapjes is aanwezig ;) Bekijk de vacature voor een front-ender hier.
   
 • Wil jij meehelpen aan het nog beter maken van Escapetalk.nl? We zijn altijd op zoek naar mensen die willen helpen artikelen te schrijven voor de website.
   
 • Breakout Room is op zoek naar enthousiaste, flexibele gamemasters / spelbegeleiders. Interesse?
   
 • Bij Team Trapped zijn ze op zoek naar een enthousiaste host. Iets voor jou?
   
 • This Is Escape op zoek naar figuranten voor een korte video voor in de escape room. Ben je donderdag 5 december in de ochtend en middag in Rotterdam en heb je interesse, neem dan even contact met ze op.
   
Let op: Het kan zijn dat kortingen en/of acties inmiddels zijn verlopen. Hier kunnen vanzelfsprekend geen rechten aan worden ontleend. Mocht je een dergelijke  actie/korting tegenkomen laat het ons dan even weten. We verwijderen deze dan voor de volgende Escape Weekly.

En heb je zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Geef ze dan vooral door!

Genoemde escape rooms

Breakout Room Collabyrinth Enigma Rooms Escape Room Gelderland Escape Room Witmarsum Escape Rooms Sneek Escaperoom Junkie MJ Escape One Hour Lockup Outsider Escape Team Trapped This is escape Breda

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren