Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Fun Farm Schoorl

Schoorl, Nederland

Permanent gesloten

Meer over Fun Farm Schoorl

Op de Fun Farm zijn er spannende Escape Rooms te spelen, vele andere binnen en buiten activiteiten te doen, is er een heerlijk hapje en drankje te nuttigen en kun je gewoon even binnen wippen voor de gezelligheid. Kortom, veel gezelligheid op de Fun Farm! Kijk rustig rond op de site om te kijken wat jullie precies op de Fun Farm kunnen verwachten en hopelijk tot snel!


Wat is een Escape Room?

Een Escape Room is een ruimte, waarin je met een groepje vrienden, familie of collega’s wordt opgesloten. Vanaf dit moment hebben jullie 60 minuten de tijd om de geheimen van de kamer te ontrafelen en weer te ontsnappen. Om te ontsnappen moeten jullie spannende puzzels en leuke raadsels oplossen. Daarnaast is het van belang om goed samen te werken en je gezonde verstand te gebruiken. Stap voor stap komen jullie dichter bij het oplossen van de geheimen en het ontsnappen uit de kamer! Dit klinkt alleen iets makkelijker dan dat het is....
Het spelen van een Escape Room is leuk en misschien een klein beetje spannend. Bij binnenkomst in de kamer begint de klok namelijk meteen af te tellen.... Waar moeten jullie beginnen? Hoe komen jullie verder? En gaan jullie het redden om te ontsnappen binnen de tijd? Leer je vrienden, familie of collega's nog beter kennen! Wij zorgen ervoor dat iedereen enthousiast en met een supergave ervaring rijker weer naar buiten gaat.

Website

Bezoek website

Adres

Rijksweg 47
1871 PE, Schoorl
Nederland

Route

Google Maps

Eigenschappen

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid