Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 43

Zoals elke week hebben we ook deze week weer al het escapenieuws voor jullie verzameld.

Nieuws

- Mystery House Valkenburg postte op Facebook dat ze bezig zijn met de bouw van hun nieuwe kamer voor 3 tot 6 personen. The Asylum Revealed wordt er een voor mensen met stalen zenuwen. De verwachting is dat ze half november kunnen gaan beginnen met testen.

- Locks & Keys laat op Twitter weten dat ze inmiddels zijn begonnen met de bouw van de enge kamer waar ze het over hadden in het interview wat we eerder met ze deden.

- Novitas Heritage heeft onlangs een zelf ontwikkelde pop-up escape room gepresenteerd genaamd "De dekenkist van graaf Floris V". Deze ‘dekenkist’ is boekbaar en te plaatsen op diverse locaties. Deze pop-up ervaring dient als een voorbode voor een grotere, mobiele escape room die in 2017 gelanceerd zal worden. Meer lezen kan op pretwerk.nl.

- Prison Escape geeft op Facebook aan dat ze er mee stoppen in Rotterdam. Ze hopen op een andere locatie door te gaan maar daar is nog niks over bekend.

- Aandacht voor escaperooms is altijd leuk. Zo stond Fun Farm met een artikel op Rodi waaruit blijkt dat ze alle puzzels zelf verzinnen en de kamers ook zelf gebouwd hebben. Dan zullen we Rodi de fouten in de feitjes (150 escaperooms? 2011?) maar vergeven.

- Escape Room The Game vraagt op Facebook om twee nieuwe uitbreidingen (die in de planning staan voor 2017) te komen testen op kantoor in Rotterdam. Lijkt je dat wat? Testen kan van 1 t/m 24 november. De uitbreidingen die eerder genoemd werden zijn vanaf november verkrijgbaar.

- De bekende escape room franchise TRAP opent haar deuren nu ook in Nederland en wel in Arnhem. Volgens het artikel op houvanarnhem.nl zijn er vanaf november drie kamers te bezoeken bij Trap Arnhem.

- De Popronde doet Leiden aan. Volgens het programma vinden er enkele sessies plaats bij Escaperoom Leiden.

Acties & Kortingen

Vacatures
  • Trap Arnhem zoekt een gastheer of gastvrouw en is op zoek naar stagiairs. Interesse? Bekijk dan snel dit bericht op Facebook.

Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Escape Centrum Limburg Escaperoom Leiden Fun Farm Schoorl Locks & Keys Mystery House Valkenburg The Escape Hunt Experience Maastricht TRAP Arnhem [ESC] Amsterdam

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren