Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 42

Zoals elke week hebben we ook deze week weer al het escapenieuws voor jullie verzameld.

Nieuws

- Mocht je het gemist hebben: We hebben eerder deze week een interview met Escape Room Bunschoten op de site geplaatst en afgelopen weekend vond de eerste editie van het NK Escaperooms plaats. Benieuwd wie er gewonnen hebben? Lees het nieuwsbericht dat we na afloop postten.

- De makers van Escaperoom 0318 komen met iets nieuws. In het centrum van Veenendaal zijn ze bezig met The Circle. Of zoals ze het zelf zeggen "The next level of real life gaming". Wij zijn erg benieuwd!

- Het Haarlems Dagblad riep haar lezers op om Escape World Hoofddorp te testen. Ze kregen veel enthousiast reacties en de winnaars vertellen over hun testsessie in een een artikel. Mocht je het premium artikel niet kunnen lezen, kun je het ook hier lezen.

- Lasergame Heerenveen heeft een nieuwe escaperoom geopend in Heereveen onder de naam Escaperoom Heereveen. Het thema van de eerste kamer is "Dikke David". Er zijn al plannen voor een tweede, derde en vierde kamer!

- Wescape uit Zoetermeer was goed in het nieuws de afgelopen week over de opening van hun nieuwe escaperoom. Niet allen een artikel in het AD, maar ook een artikel in Streekblad Zoetermeer. Ook hier liggen er al plannen voor een tweede kamer.

Acties & Kortingen

Vacatures
Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Battle House Challenge Room Escape World Hoofddorp Escaperoom 0318 Veenendaal Escaperoom Tilburg Locks & Keys Mama Bazooka Riddle Room The Circle Escaperoom The Great Escape Wescape

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren