60 minuten
16 jaar
Min. 4 -~ Max. 8

Dikke David

Afbeeldingen

Dikke David Dikke David Dikke David

Ik weet niet wie je bent of waar je vandaan komt, maar als je dit leest: Maak dat je wegkomt!

De zakenrelaties van Dikke David zijn één peeskamer van me verwijderd. Wat ze met me gaan doen, kan onmogelijk erger zijn dan de hel van de afgelopen vijf jaar. Van een naïeve tiener heeft Dikke David mij gemaakt tot wat ik nu ben: een wrak van een volwassen vrouw met drie gedwongen abortussen op haar naam.

Ik heb meer pornostudio’s van binnen gezien dan moskeeën. Hij sleept me van raam naar raam, van klant naar klant, en helaas ben ik niet de enige. De tentakels van Dikke David reiken ver. De hele Munnikstraat is van hem. Het maakt hem niet uit welk geslacht, zelf heren belanden achter de ramen. Je moet niet denken dat ik ooit ook maar één cent heb gezien. Hij verdeelt zijn poen zoals hij zegt onder de armen… ‘zijn linker en zijn rechter’.

Dikke David verbouwt me tot iets wat ik niet ben. Ik voel mijn benen niet meer, mijn gezicht is verminkt door de goedkope botoxbehandelingen en mijn borsten zijn opgeblazen tot ongelijke projectielen. Mijn lichaam is op, maar ‘nee’ zeggen tegen Dikke David is een regelrechte doodwens.

Ik hoor gedempt gelach. Met hoeveel zijn die klootzakken? De drankwalm die onder de deur door komt maakt me kotsmisselijk. Alles voor dat klote geld. Ik heb powervrouwen vernedert zien worden tot seksslavinnen, potige kerels werden schandknaapjes. Dikke David ziet geen verschil meer tussen mens en geld. Hij misbruikt ze hetzelfde.

De eerste dag dat ik hier werd opgesloten zal ik nóóit vergeten. Eén uur lang heb ik hier gezeten met de gordijnen dicht, badend in mijn eigen angstzweet. Alles heb ik geprobeerd om te ontkomen. Alles, maar er is iets met deze kamers. Wist ik verdomme maar wat. Op het moment dat het gordijn omhoog ging veranderde mijn leven voorgoed.

De voetstappen komen dichterbij. Ik moet gaan. Maak niet dezelfde fouten die ik heb gemaakt. Red jezelf… nu het nog kan.

-X- Svetlana

Toegangsprijs is inclusief 1 consumptie naar keuze (koffie, thee, fris, bier of wijn)

 • Thema

  Erotiek

 • Aantal keer gespeeld

  9 bezoekers van escapetalk

 • Reserveren

  NL

  PIN-betaling mogelijk

  Eetgelegenheid

  Drankgelegenheid


Kosten

Dag 4 personen5 personen6 personen7 personen8 personen
MA €80.00 €92.50 €105.00 €117.50 €130.00
DI €80.00 €92.50 €105.00 €117.50 €130.00
WO €80.00 €92.50 €105.00 €117.50 €130.00
DO €80.00 €92.50 €105.00 €117.50 €130.00
VR €80.00 €92.50 €105.00 €117.50 €130.00
ZA €80.00 €92.50 €105.00 €117.50 €130.00
ZO €80.00 €92.50 €105.00 €117.50 €130.00


Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

Reviews

De totaalscore van een review hoeft niet het gemiddelde van de deelcijfers te zijn. Soms verdient een kamer voor je gevoel namelijk een hoger of lager punt.

Schrijf een review
Sorteer reviews op:

Bezoekdatum Gespeelde kamers Score Reviewdatum

 • Trudy — 69 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 1 maart 2020 - 18:01
 • Gespeeld met 4 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Old skool escape

Personeel was super aardig. Ruimte zag er goed uit, passend bij thema. De puzzels waren afwisselend en wij hadden er lol in. Het hintsysteem en de kluisjes zijn inmiddels wel wat ouderwets. Prima kamer voor 4 mensen. En hij levert je een leuke foto op.

 • Henk Wijngaard.
 • Aardige medewerkers.
 • Slotjes waren aan vervanging toe.
 • Grote hoeveelheid kluisjes en sloten.
0
7.5
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 6
 • Service: 9

Slechtste escape ervaring die ik ooit beleefd heb!

In bijna elke kamer was er wel iets wat niet klopte aan de puzzels: sleutel kluisjes die nog open stonden van de vorige groep, code kluisjes die niet open gingen en cijfersloten waar bijna geen beweging meer in zat. Als je om een hint wil vragen kun je op een intercom klikken in de eerste kamer. Eenmaal bij de laatste kamer aangekomen, viel de deur achter ons dicht waardoor we niet meer terug konden om een hint te vragen of eerder gevonden puzzelstukken te pakken die in de laatste kamer weer van pas bleken te komen. Dat was volgens de host niet de bedoeling en nog nooit eerder gebeurd.

Het verhaal achter de kamer (Dikke David) was overigens wel erg leuk. Jammer dat de kwaliteit van de puzzels en de kamer op zich de escape ervaring zo tekort schieten.

De host is ons tegemoet gekomen met een schappelijke korting. Ik hoop dat hij de tips die we ter plekke hebben gegeven overweegt om de ervaring voor volgende escapers te verbeteren.

 • Het verhaal/idee achter de kamer
 • Slechte afwerking
 • Slechte voorbereiding (Kluisjes stonden al open)
0
3
 • Sfeer: 4
 • Puzzels: 2.5
 • Service: 2.5

Schrijf een review

Het is voor andere escapers en escape room eigenaren erg nuttig om te weten hoe jij het vond. Hulp nodig? Lees hoe je het beste een review kunt schrijven.

Informatie

Wanneer, met hoeveel personen en ben je ontsnapt?

Score

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6
 • Sfeer: 6
 • Puzzels: 6
 • Service: 6
Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Sfeer 6
Puzzels 6
Service 6
Totaal 6

Review plaatsen

Heb je al gecontroleerd of de inhoud van je review voldoet aan ons reviewbeleid?

Login of registreer zodat je review meetelt voor de top escapers lijst.

Andere kamers op deze locatie