Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 4 - 2017

Het is weer vrijdag, dus weer tijd voor de Escape Weekly zodat je goed voorbereid het weekend in kan!

Nieuws

- VR Escape Room Time in Utrecht, een van de eerste VR escape rooms in Nederland is deze week geopend en accepteert vanaf nu boekingen. Laat ons vooral weten hoe het is!

- Resident Evil fan en Zombie Escape in Amsterdam nog niet gespeeld? Dan is dit het moment om deze escape room te spelen. Van 20 januari tot en met 20 februari wordt de escape room omgevormd tot exclusieve Resident Evil: The Final Chapter Escape Experience. Daarnaast maken bezoekers kans op het winnen van speciale Resident Evil prijzen.

- We gaan binnenkort langs bij Laser Village in Oploo voor de eerste kamer, maar inmiddels zijn ze al druk bezig met de tweede kamer zo getuigt deze Facebook post.

- Escape Experience in Den Haag heeft een trailer voor hun kamer Verdieping 13 gepost op Facebook.

- En weer een voor het lijstje: Ook in ABC's The Real O'Neals is een escape room opgedoken. In aflevering 10 van seizoen 2 om precies te zijn.

- Ook beroemdheden zijn gevoelig voor het escape virus: Zo postte de vrouw van John Legend een foto met het bijschrijft dat ze niet konden stoppen met escape rooms. Herkenbaar!

Acties & Kortingen


Vacatures
Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Escape Experience Escape Room Breda Escaperoom Apeldoorn Escaperoom Deventer Laser Village Locks & Keys ROX Escape Experience TRAP Arnhem VR Escape Room Time Zombie Escape

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren