Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 3 - 2017

Weinig nieuwe acties deze week, maar er valt genoeg nieuws te melden!

Nieuws

- Het Philips Stadion heeft naar eigen zeggen de primeur met de eerste escape room in een stadion in Nederland. Sluit jezelf en maximaal een extra persoon in de PSV Escape Room op voor 7 minuten en probeer de code te kraken.

- In het Noordhollands Dagblad staat een artikel over een nieuwe (de eerste?) escape room in de Zaanstreek: Escape Room Wormerveer.

- Escape Room Apeldoorn staat met een artikel in de Stentor. Het belooft een spannende kamer te gaan worden.

- Locks & Keys geeft op hun Facebookpagina iets meer info over de nieuwe kamer. Zoals ze al zeiden in het interview wat we met hen deden belooft het een enge kamer te gaan worden.

- Bij VR Escape Room Time zijn ze van de week bezig geweest met het filmen van de introductie video voor hun kamer Time.

- Benieuwd hoe 3 professionele pokerspelers (waaronder Fatima Moreira de Melo) het er vanaf brachten in een escape room van Scavenger Escape? Op pokerlistings.nl vertellen ze over deze ervaring.

- Meer weten over Unigma, de escape room die ABN Amro momenteel inzet? Op de website van Metro nieuws valt o.a. te lezen dat het niet echt een escape room is aangezien iedereen er uit komt, je kunt niet iets goed of fout doen.

- In een eerdere Escape Weekly hadden we het al over Omaze en Chris Evans' werk daarvoor. Vandaag kregen we bericht van Omaze dat Chris Evans een grappige video had gemaakt om de actie (waarmee hij geld inzamelt voor families met kinderen met kanker). In de video valt te zien hoe hij via een speakertje in een Captain America pop mensen begeleidt in een tot escape room omgetoverde comic book winkel. Doneren kan op omaze.com/chris.

Acties & Kortingen


Vacatures
  • Blazhoffski (bekend van Hello Goodbye, Toren C, 24 uur met etc.) is op zoek naar mensen voor een productiestage en een redactiestage voor een nieuw groot avontuurlijk spelprogramma gebaseerd op escape rooms? Interesse? Klik dan hier en houd ons daarna vooral op de hoogte ;)
     
  • Locks & Keys is nog steeds op zoek naar een allround medewerker.

Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Escape Experience Escape Room Wormerveer Escaperoom Apeldoorn Locks & Keys Philips Stadion Events VR Escape Room Time

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren