Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 10 - 2017

We hebben weer genoeg te melden deze week, dus laten we maar meteen beginnen:

Nieuws

- Heb je ons verslag van onze tweede trip naar Budapest al gelezen? We hebben dit keer veertien kamers gespeeld. Benieuwd naar onze bevindingen? Lees het hier.

- Een mooie week nieuws voor Sherlocked deze week. Normaal gesproken mogen er natuurlijk geen camera's de escape room in, maar Het Klokhuis was wel welkom. Benieuwd naar de aflevering. Vanavond (vrijdag 10 maart om 18:23) wordt het op NP03 uitgezonden. Daarna kan er online teruggekeken worden natuurlijk. Kans op spoilers lijkt ons wel behoorlijk groot, dus op eigen risisco :) Maar er was meer. Sherlocked is geen onbekende met crowdfunding en nu hebben ze een nieuw project aangekondigd. Voor het eerst in 100 jaar gaan ze tours geven in de toren van de Beurs van Berlage. Een kaartje kost 9,50 en is alleen beschikbaar van donderdag tot maandag. Met het geld van de verkochte kaartjes willen ze een nieuwe belevenis creëren in de toren. Bekijk het filmpje zelf op Facebook.

- Escape Room 040 was te gast bij het Stabrecht College. Leerlingen mochten bij geschiedenis een escape room ontwerpen met historisch thema. Een van de ontwerpers van Escape Room 040 kwam uitleg geven over het ontwerpen van escape rooms en beoordeelde de gemaakte werkstukken. De winnaars gaan binnenkort een escape room spelen in Eindhoven. Leuk!

- Prison Experience plaatste op Facebook een teaser voor een nieuwe beleving. We zjin benieuwd wat voor bezoek aan de psycholoog dat gaat worden...

- In de Gazet van Antwerpen stond een artikel over de nieuwe escape room The Lock in het Belgische Mortsel. Omdat ze het naast hun huidige beroep doen zullen ze vooral in de avonden en vakanties geopend zijn. Op afspraak zijn echter ook andere tijden mogelijk.

- In BN DeStem stond een artikel over de verschillende escape rooms in West-Brabant en komen Escape Roosendaal, Escaperoom Regiment en Escape Room 076 aan het woord. Zo leren we dat de eigenaren het daar niet zien als concurrentie maar juist samenwerken en dat er allerlei plannen zijn voor nieuwe kamers.

- In De Stenstor stond een artikel over de vijfde escape room in Apeldoorn. Escape Room Apeldoorn van Original Tours heeft twee kamers aan het aanbod in Apeldoorn toegevoegd. De Politiekamer en de Paleiskamer.

- Museum Escape liet ons weten dat hun nieuwe website online stond. Vanaf 1 juli tot en met 3 september is de mysterieuze transportkist te vinden in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Weet jij binnen 45 minuten het eeuwenoude mysterie op te lossen?

- Team Trapped gaf op Facebook aan dat hun nieuwe kamer The Attic de voltooing nadert. We houden het in de gaten aangezien we hun huidige kamer The Blind Tiger te gek vonden!

- Locks & Keys heeft op Facebook een trailer geplaatst voor hun nieuwe kamer Boshut 17. En... er is een datum bekend! Vanaf mei is de nieuwe kamer te bezoeken, reserveringen kunnen nu al geplaatst worden.

- Locked heeft op Facebook een nieuwe kamer aangekondigd. De nieuwe kamer Secret Sister Society is ook meteen al te bezoeken!

- Solved IT kondigde van de week op Facebook een nieuwe kamer aan: Het Duel. Hierbij wordt de groep gesplitst en neem je het tegen elkaar op.

- Project Escape heeft een aftermovie gemaakt van hun Whatsapp Game The Black Hawk. Leuk om terug te kijken als je het gespeeld hebt, of om toch een beetje een idee te krijgen van hoe het werkte mocht dat niet gelukt zijn.

- Op de Groninger Internet Courant stond een artikel over de nieuwe kamer van The Escape Hunt Experience Groningen. De nieuwe kamer heet Diefstal KNVB beker uit FC Groningen Museum en is in samenwerking met FC Groningen ontstaan.

- Op de website van de Bollenstreek Omroep stond een kort artikel over de nieuwe escape room die KidsZoo gaat krijgen.

Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden:

 • Een escape bij Project Escape winnen? Like of tag de vijf mensen met wie jij wil escapen in dit bericht op Facebook. Je dient wel snel te zijn, want vandaag om 18:00 worden de winnaars al bekend gemaakt.
   
 • Bij Escaperoom Eindhoven krijg je nu 20% korting als je de kortingscode CSIMOVIE gebruikt.
   
 • Tot en met vrijdag 30 maart kun je een rebus oplossen om een escape te winnen bij KidsZoo in Noordwijkerhout.
   
 • Escape Room Rijswijk heeft een actie lopen waarbij je moet raden wat er te zien is op een foto. Raad jij het goede antwoord? Dan maak je kans om de nieuwe kamer te komen testen.
   
 • The Escape Hunt Experience Maastricht heeft een carnavalsactie t/m 15 maart. Gebruik de kortingscode 'Vastelaeovond' voor een mooie korting. Meer details zien hier te vinden.
   
 • Als je de kortingscode TWITTER gebruikt bij AKA Escape Rooms in Zwolle krijg je 10% korting. Daarnaast is Emporium #13 nu ook in het Engels te spelen!
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft onlangs de 500 likes van hun actie op Facebook gehaald. Bij 750 likes verloten ze een gratis kamer.
   
 • Escaperoom Oss geeft een escape weg op Facebook! Bij de 1000 likes van hun Facebook pagina zal er onder alle likers een gratis escape worden verloot. Al geweest? Weggeven als cadeau mag ook!

Vacatures
 • Bij DoeDenBosch zijn ze op zoek naar een enthousiaste escaperoom begeleider. Interesse?

Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Escape room 040 Eindhoven Escape Room 076 Breda Escape Roosendaal Escape World Tilburg EscapeRoom Regiment Fundustry Apeldoorn KidsZoo Locks & Keys Next Level Escaperoom Eindhoven Prison Experience ROX Escape Experience Sherlocked Solved-IT Team Trapped The Escape Hunt Experience Groningen The Lock Escape Mortsel

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren